30/11 - 2008

Min sanna åker hem till stockholm idag, och nu är det flera tusen dagar kvar tills jag åker till henne, det kommer kännas så kontigt att slippa vakna upp till höga snarkningar, inte ha någon att prata med när hjärtat och sorgen svider som mest. Ingen att prata med när mamma just nu, är en ända stor päst. Men att vara ifrån varandra, kan få vänskapen att bli starkare. Imorse när jag vaknade, upptäckte jag att jag och sanna har EXAGT samma ärr, på exagt samma plats, samma knä, och som är exagt likadana. Och vi fick dom i samma ålder, och på exagt nästan samma sätt. Det här är sånt, som inte händer ofta. Vi har exagt samma skostorkel, samma längd, samma klädsmak, och vi har exagt samma bekini som vi köpte långt innan vi lärde känna varandra, fast ändå under samma tid. Sanna åker hem idag, och jag vet inte vart jag ska ta vägen. För imorgon börjar nio veckors julbord på wenströmska, vilket innebär att vi ska servera ungefär 500 pers, nylagat, fin och underbart julbord i nio veckor. Detta kommer att ta kål på mig, halv nio till halv fyra som sagt. Vi är även uppdelade, halva klassen på kallkök, andra halvan på varmkök, alltså vi. Och sen dom på serveringen. Men det kommer gå bra, även livsmedelskunskap på onsdag, prov i potatis. Vet inte varför jag valt denna linjen, antagligen pga min höga önskan att bli ungefär sveriges bästa kock i framtiden. Och jag ska försöka lyckas fullt ut. Sanna tar tåget hem vid fem/sex. Åh jag vill inte, hon ska ju vara här hos mig. Det är ju så det ska vara, har varigt. i sju dagar nästan, en dag ifrån. Men jag får väl kämpa dom sista dagarna, och sefram emot att få träffa henne snart. Nu vet jag inte längre vad jag ska skriva om, Men som sagt. Min fru ska hem. usch, men puss




29/11 - 2008

Nu är det igentligen den 29, och fråga mig inte varför jag skrev att det var det inatt, fast igentligen så var det ju faktist så. Men då får det bli två inlägg på 29de då. Jag har precis blivigt klar med allt, bakat strösselkaka till systers "kalas", städat toaletten, duschat, plattat och hårtorkat håret, klätt på mig, smörjt in mig med alla krämer i ansiktet, dom för påsar under ögonen, dagskrämen, gelen och sen ansiktskräm förstås. Sen sist men inte minst, specialkräm som jag blandar ut med brunkrämen för att få en jämnare sminkning, sannas tips är underbara. Hon är fortfarande kvar här hos mig, och det finns inte en minut att klaga på, förutom när jag drömde att sanna låg och klappade mig häromnatten. Imorgon åker frun hem, och jag lovar att jag ska sakna henne varje sekund fram tills den 13/12 2008, då har jag fått mina pengar som jag tjänat ihop, så då blir det shopping och mys. Syster fyller som sagt år idag, grattis till henne. Ska dit snart, med sanna och mamz. syster Mickis kommer dit och sen resten av släkten, tyvär. Kan man tycka, och det ska jag verkligen göra. Sanna har snart gått igenom hela min gaderob på mindre än en vecka, och tro det eller ej, men vi har bytt med varandra, hon tar med sig mina bruna jeans, min vita tunika, mina bruna klackskor, min röda tröja med sidenbanden, och mer kommer det att bli. Jag snor hennes svarta underbart snygga tröja. Nu ska vi snart åka, och jag har ingen aning om varför jag sitter och skriver det här, helt onödigt men ändå. Kärleken är kvar, och jag har ingen aning om vad jag ska göra. men det kommer att ordna sig, det vet jag.


29/11 - 2008

Har nyss kommit innanför dörren, klockan är 02.22 och jag och sanna har vart på bäckby, centralen, bråk på mcdonald, och sedan hem. Sanna har upplevt västerås ända ut i fingertopparna. Nu ska vi väl sova elr liknande, upp tidigt och baka åt syster imorgon.

vet inte om det är kärlek längre, men jag vet, och känner att det svider till i hjärtat varje gång du sårar mig. Det är så små, små grejen men dom gör ändå så fruktansvärt ont. Vi har tyckt om varandra över ett år, och nu gav vi det en chans och du gör den chansen mindre och mindre för var dag som går. Du vet hur sjukt kär jag är, och har varigt i dig. Men nu börjar jag tveka, kommer såklart alltid ha kvar mina känslor för dig, för dom är otroligt starka. Men om det här blir mer än mys, och prat, bråk och svikelse får vi verkligen se..

24/11 - 2008

Den värsta dagen i mitt liv, jag vet att du mår bättre nu, att du sitter där med morfar, moster och jim och pratar politik. du är även där med bobmarley, och hammarbys skapare så klart. du har det bra nu, du finns med oss, du går där brevid oss, du lyssnar på oss, du hjälper och stöttar oss. Robin kommer alltid finns här och det bara är så, av jord är du kommen, och jord skall du åter bli. Du blev sams med alla dina fiender,strax innan du dog,dog i dina begravningskläder, det finns alla täcken älskling. du är där, dit du ville komma. Du pratade alltid om att världen på andra sidan var speciell, och att orättvisan inte fanns på den platsen. Nu är du där och mår bra, bättre än någonsin. Nu kan du göra allting, som du velat men aldrig vågat att göra. Jag kan sitta här och skriva i evigheter, för det finns inget slut på denna historia. Du kommer leva vidare föralltid, och vi ska alla minnas dig för den presonen du var. Två i ett, den ena helt underbar, den andra ville man knappt veta av. Men det spelar ingen roll, du är alltid samma robin.
Och det var den dåliga sidan, som fick en att inse vilken bra sida den andra var.
Så med handen på hjärtat, Handen på bibeln, så ska jag svära på att alltid älska dig.


28/11 - 2008

Idag var jag i skolan igen, tio minuter in på första lektionen, fick jag migrän, igen. Och synen försvann precis som vanligt. Så jag gick äntligen till sjuksyster nu, och fick en tid till läkarmotagningen på tisdag nästa vecka. Börjar bli trött på att ha migrän två till tre gånger dagligen, och ingenting hjälper. plus att jag blir helt blind på ena ögat varje gång. Men nu har jag bokat tid i allfall, Nästa veckan börjar julbordet på hotel resturang, snacka om att vi har mycket att göra. Men idag fick tvåorna förbereda allting för oss, så det är skönt. Då kan man sätta igång direkt. Sanna är fortfarande kvar hos mig, tur är väl det. hoppas att hon stannar länge till, för kommer bli sjukt tomt utan henne. Imorgon fyller även syster tjugotvå. Så då får min fru träffa hela tjocka släkten också, så mys. Åker som sagt till henne det trettonde igen, ska jobba på en femtioårsfest då, som servitris, så tjänar ettofem. Så då blir det mycket shopping med favorit bruden, och sedan åker jag dit efter julafton och firar nyår med dom,  åker väl hem tills skolan börjar. Nu ska jag upp och jobba hos farbror stig, vilket jag gör varje fredag. Sanna ligger nog kvar här och läser om älskade Dave Pelzer.




27/11 - 2008

Min älskade sanna från stockholm är här hos mig, och kom redan i måndags. Hon har tvingat mig att svika min blogspot, http://mmariatherese.blogspot.com/ Läs gärna den också om ni vill. Idag orkade jag, tvingades, hade inget val, men jag gick till skolan för första gången sen robins begravning. Den var så vacker, ändå grät jag så mycket att jag knappt han se hur underbar den var. Skriver mer om den, om honom. När jag orkar, och klarar av det, alla andra har redan hunnit att skriva, men jag är alderless för svag för det just nu, Mamma har även kommit hem från sjukhuset, men har fortfarande blodförgiftningen kvar i armarna. Alla tummar och all kärlek till mor. Det gick inte riktigt som jag hade tännkt, "första dagen i skolan" men jag klarade det, någolunda. Jag har snott sannas tröja, som har gjort mig förälskad, och hon har snott mina skor, min röda tjocktröja med sidenband, och min allra första tunika. Vi är nästan på pricken lika långa, har samma skostorlek, och går igenom samma saker. Vi är som skapta för varandra, därför ska vi åka och gifta oss snart, dela skor och kläder, och fly från landet. Vet inte riktigt vad jag har att skriva om, förutom att jag inte kan ett skit om blogg.se och den stör mig som fan, men tydligen är den så mycket bättre, så jag får väl ta tag i det med. Nu ska väl jg och älskade sanna se en av våra tjugo filmer som vi tankat hem, sen kommer vi väl somna vilket vi alltid gör, och ligga öppepå varandra i en stor hög i mitten på sängen och en hund på toppen.
Skriver senare då, glöm inte att läsa blogspot




<3

RSS 2.0