lyckligast




19/2 - 2011

som vanligt så har jag loggat in ett flertal gånger för att sedan logga ut utan att ens ha tänkt att skriva, men nu tänkte jag faktiskt skriva av mig lite. dagarna på varda har gått jätte bra och det är verkligen en super fin restaurang med underbar personal så de kommer bli jätte bra. igår åkte jag hem direkt efter praktiken, sov en stund och sedan kom min bror förbi med sin dotter och hans tjej. blev lite fika och sådär innan vi åkte vidare till råby, där blev de världens kaos så jag, bror och sandra gick från råby till pettersberg i femton minus grader. vi höll ordagrant på att dö. vid tolv körde han hem mig och jag somnade för natten. vaknade nu, tio timmar senare hur utvilad som hellst. fick ett flipp i huvudet och satte igång med damsugan, sedan dammade jag hela mitt rum med trasa, bytte sängkläder och ordnade så nu är de fint igen. ikväll ska jag förmodligen träffa jesper, och fortsätta min antibiotika kur som är super rolig! ha en toppen dag.

endast en vecka kvar till min nya tatuering, och ingen längtar som jag!

17/2 - 2011

kvar över åtta, kvart över ÅTTA imorse så ringde min läkare för att se så att jag låg hemma och vilade, underbar människa de där. förstår inte hur folk kan klaga på utländska läkare, jag har aldrig någonsin haft en så underbar läkare som jag har nu. tyvär sviker jag honom, han ringde för att först och främst se hur jag mår, dessutom har han skickat ut läkarintyg till mitt jobb för att se till att jag är hemma och vilar i fjorton dagar. en timme senare åkte jag ner till vardag och jobbade lunch, kändes som om jag hugg honom i ryggen men samtidigt gjorde jag det för min egna skull. nu ska jag fortsätta att de på den underbaraste filmen någonsin och sedan ska jag sova för att orka med ett nytt pass på restaurangen imorgon! sov gott mina änglar


16/2 - 2011

god morgon!

antar att de finns något possitivt med att vara sjuk, somnar ju med bollibomba och är uppe med tuppen! nu ringde jag ner till den nya restaurangen, Varda och friskanmälde mig, struntar i mitt pratförbud, och struntar i att jag äter antibiotika för nu tänker jag inte ligga hemma och knipa käft längre. så imorgon kvart i tio kör jag i gång för fulla muggar igen! tror de var alla tankar i huvudet som kom upp under min kvällspromenad igår som fick mig att vakna till liv! nu tänkte jag försöka pina i mig ett glas vatten så att jag får i mig mitt havsblåa piller, och de är alltså inte viagra!

wonderful

tog nog precis den skönaste mest underbaraste duschen i hela mitt liv. kände mig jätte fräsch tills febern kom tillbaka, nu är det OC på tven. Funderar på att orka med en promenad senare, tror att de kan få mig frisk snabbare. vill faktiskt börja med praktiken och kunna jobba!

15/2 - 2011

god morgon skulle fungera vid denna tidpunkt, men med tanke på att jag själv varit vaken sen halv sex så funkar ju ett "god kväll" också! tänkte berätta lite snabbt om mitt underbara liv, som ni säkert minns så var det inte alls länge sen som jag var sjuk fem veckor i rad och tillslut ringde min privata läkare och fick diagnos för bihålsinflamation, fick antibiotika i tio dagar och blev i stort sätt friskt. i torsdags avslutade jag min kur och i söndags bestämde jag och mor oss för att åka till hallsta och mysa. åkte dit vid två tiden och gick in på ett möbel outlet för att jag ville hitta en ny dator stol så att mitt rum blir klart snart, och hittade en jätte häftig skinnstol för 1050:- visar bild lite senare. åkte hem till lisa vid fyra tiden och blev massvis med te och tjejprat där, en super mysigt kväll med mina två "mammor" de vill säga. vid sju tiden började jag att få jätte ont i halsen, blev tydligen helt röd i ansiktet och började svettas. vid åtta åkte vi hem mot västerås och åkte förbi min bror och hans tjej för att se sol sidan, fick super hög feber så vi åkte hem till nio. kunde inte sova en sekund på hela natten, så fem på morgonen ringde jag sjukhuset och fick komma in över dagen. sex nålstick senare och en massa halsprover så kom jag hem med antibiotika tre gånger dagligen i 14 dagar, pratförbud och vila vila vila.

en possitiv sak är iallafall att nu är de bokat och klart, sportlovet blir en alkoliserad resa till estland med natali.


tycker faktiskt synd om mig själv, nu vill jag ta ut varenda halsmandel som går att ta ur.

12/2 - 2011




min nya

11/2 - 2011

vet inte vad de är som sker just nu, varje dag flera gånger om dagen har jag kikat in på bloggen för att slänga iväg någon rad, men i samma ögonblick som jag kommer in så ångrar jag mig. så nu tänkte jag ta tag i det här och åtminstånde försöka. har blivigt väldigt mycket små shopping dom senaste dagarna, hade tänkt att visa bild men orkar faktiskt inte. ikväll blir de förmodligen en redig utgång, antar att de flesta av er tänker "ovanligt" men det är ju faktiskt dumt att ändra på vanorna hehe. sov hos mannen inatt igen, var ett jävla väder imorse när vi gick upp. nu ska jag vila ögonen en stund och sedan är det "fullast kör". lOve


26 februari sitter denna skönhet på min kropp

7/2 - 2011

tänkte att jag skulle få in en rad eller två innan tolv slaget, stod någonting om att bloggen ej skulle fungera då. helgen har som vanligt bestått av klockrena utgångar med rola, fredagen blev en förkaka på pettersberg och en redig utgång på silk, lördagen blev bort soven fram till tio då robert och vasara hämtade upp oss. blev en varsin sylt burk på bill och bobb innan vi hamnade på silk runt ett slaget. veckan avslutade jag med en underbar kväll hos en underbar man. kom hem runt halv nio i morse och somnade om direkt, vaknade vid elva och tog mig upp till skolan. sedan har jag jobbat och nu ligger jag avklädd i sängen och tänkte att jag skulle snarka lite. imorgon är de skola, jobb och solning som gäller, onsdagen ser exakt likadan ut och torsdagen spenderar jag med mannen igen. sov gott


3/2 - 2011

igår blev det en liten tripp på city med min fru innan jobbet, som vanligt nu för tiden så går det inte så där jätte bra just nu. efter jobbet blev de lite onyttigt innan bussen och sedan åkte jag hem för en promenad med mitt hjärta, min hund. gick och pratade i telefonen med moa och när jag kommer till ytterdörren är belize borta, ropade och visslade som vanligt men ingen kom.. efter ett tag fick jag panik och ringde ner mor och david.. efter en halv timmes letande över hela området så kommer en tant och skriker "hon är här". sprang så klart dit och skällde lite direkt, mest för att jag var rädd. sedan satt jag och pussade på henne i en timme så vi blev sams igen. runt elva ringde frugan upp, och en timme senare dog hela rönnby, gryta och skulltuna. så som tur var så var ju datorn laddad och jag hade varmt te sen innan stömmen gått. så jag och mor satt i min 120 och kollade på beck tillsammans med en 200 grammare helnöt och skogsbärs te. idag har jag varit i skolan och kört lite barteknik sedan vart det fru häng och fick med mig en ring, ett par byxor och shorts till alanya. för er som inte vet så bokade jag och min klass vår resa igår, det blir alanya fem dagar efter studenten. bäst av allt är att frugan bokat samma resa som oss nu, så det är ju ett stort plus.


massor med örhängen och till vänster en fin ring

shorts till turkland

nya uret

fin byxor

1/2 - 2011

tänkte inte alls att jag skulle skriva idag, har inte haft så mycket att berätta om de senaste dagarna och vill därför inte spilla er tid. men så kom jag ju på att de trots att är första februari, två tusen elva? och det går så himla fort. snart tar jag studenten, snart ska jag ut i den vuxna världen, snart flyttar jag utomlands, snart är jag klar.

veckan har mest bestått av skola, jobb och rola häng. i fredags blev det tacos och utgång med natali, vi hamnade på en förkaka på skallberget och drog en taxi till silk vid tolv tiden. taxi till milles runt tre och hamnade hemma hos joppe. lördagen spenderade jag med moa och natali en liten stund, de blev massa onyttigt och underbara tjej filmer. somnade väldigt tidigt och vilade ut mig inför söndagen som bestod av skola, stod i baren och blandade drinkar i fyra timmar inför folk och fick även flambera. mor min hämtade mig vid två och då åkte vi till råby för att hämta bror med dotter. hamnade hemma hos morfar på en fika innan min bror körde hem mig.

idag har jag lunchat på gränden med natali, blev en vegetasisk lasange. köpte även en ny klocka och fyra par örhängen, förmodligen kommer en bild upp. fick även med mig ett par skor innan jag haft fyra jobbiga timmar på jobbet, druckit te och nu ska jag se på beck. sov så gott, för de tänkte jag göra.


RSS 2.0