check

snygg midje tröja till sommarbrännan


snygg färg på linne till brunbrända ben, snygga shorts och ett par pumps



örhängen

ringar


28/1 - 2011

god morgon!

klockan är 11.04 och jag är vaken? de var ett tag sen man var uppe med tuppen. gick ju faktiskt upp klockan sju idag och åkte till skolan en sväng och läste på lite om min tro. skrev en del om kristendom, judendom och islam. ser ut som om de kan bli förkalas på viksäng ikväll och en redig utgång på pluto, så skåla i hattarna och sätt klacken i taket så är du med oss. ska ner till city om en stund med mor min tänkte jag, hon ska testa glajjor och jag ska fynda! hörs senare

27/1 - 2011

tänkte inte att jag skulle skriva så där jätte mycket med tanke på att jag ligger ner på sidan i min säng med nusse på min höft. dagen har varit lång men ändå inte, åkte till skolan och började första kvart över elva. efter skolan blev de lite titt på stan efter n¨got fint men de såg inte ljust ut, tänkte att jag skulle leta bättre imorgon. blev två timmars fika med min älskling och vanessa och sedan åkte jag hem och tråkade ut personalen på gården. imorgon är de helg, vilket betyder frutid och de kommer bli underbart. har även fått hem brev idag från en restaurang som jag ej känner till och de hade tydligen hört om mig och frågade om jag var intresserad av fast  jobb efter studenten, och självklart är jag det så tänkte att jag skulle slänga iväg en rad till de imorgon. nu ska jag försöka snarka, lång dag imorgon. religon från halv nio till tio.

helt nygjord här och ser trots allt bättre ut idag, men ändå. den ska blekas och köras över med en text. shO


16.50

nästan precis hem kommen fast ändå inte. gick ut på en långpromenad i det fina vädret innan jag ringde min tandläkare, kände att jag ville dit och puttsa lite osv. det sköna med privat tandläkare är att man får komma precis när man vill och att de tar emot en direkt, så fick tid en timme efter jag ringde. så nu har man fina och puttsade tänder igen. ska iväg och träffa natali snart,hon har varit och färgat kroppen med bläck så vill se hur de blir. se you later aligator!

26/1 - 2011

nu är jag egentligen svin förbannad och jätte sur men de går liksom inte att vara de när solen står och skiner. jag längtar efter sommaren, fast de skulle vara okej men vår också! vaknade av två hundrar som stod och skällde emot varandra jätte högt i över en halv timme. gick till slut upp för att slakta en av dem då jag märkte att laban var instängd i bur?! nu har jag fått den ena livrädd så han ligger som en isbit i soffan som ej går att rubba, och laban har somnat i buren. imorgon tänkte jag faktiskt gå till skolan, och nu den sista terminen ska jag slita arslet av mig för bra betyg! utgång eller lugn helg? de verkar kunna bli en mix med min natali


ett slag i ansiktet

var tydligen inte så frisk som jag trodde jag blivigt, självklart så ska ju de lilla man fått i sig upp lika snabbt.. tur att jag har säsong fyra av oc att bearbeta i natt.. utgång för mig i helgen? spikat...

25/1 - 2011

underbara dag, förhoppningsvis blivigt frisk, pengar på kontot och världens finaste vän, jag lever lyckligast!

igår kom älskade natali hit och tog hand om mig, hon är så snäll. hon vet att jag gör allt för att kunna gå till jobbet, så hon kom hit och försökte tvinga i mig mat, så fick i mig en halv piggelin och sedan åkte vi ner till jobbet. var där i en timme och sedan blev jag hemskickad. låg på soffan hela kvällen och var jätte yr och svimfärdig men idag mår jag faktiskt bra efter omständigheterna. ledig idag för att inte smitta folk i min närvaro, och i helgen kör vi som aldrig förr!


24/1 - 2011

är inte så där jätte pepp för att skriva nu egentligen, men antar att det är en plikt att sköta sin blogg. tänkte berätta lite snabbt om helgen bara och sedan gå och spy kanske.. i fredags blev jag hämtad av dennis runt sju, vi åkte hem till natali och pratade lite med hennes föräldrar innan vi åkte vidare till viksäng. bytte bil och hämtade upp niklas och åkte vidare till talltorp osv. åkte hem runt ett och somnare runt fem. väckt klockan åtta och hällde upp första groggen halv nio. hämtade upp två till i köping och sedan började vår resa mot hällefors. så klart så åkte vi fel med sex mil, så det var bara att vända och åka tillbaka. framme runt tolv och åkte hem runt fem. hade den värsta bilresan i hela mitt liv på hem vägen. tog de lugnt ett tag hemma hos natta innan vi fick skjuss hem till joppe. där fortsatte det att groggas och de blev ölspel osv. runt två fick vi skjuss till önsta där de var lokalfest, gick dit en stund och fick skjuss hem vid tre. söndagen låg jag på soffan med feber hela dagen och natali mådde ganska så bra.. gick och la mig vid elva och mådde fortfarande jätte dåligt, och bara nån minut senare var jag bästa vän med toan.. hört att magsjuka och att spy är modernt i västerås just nu, så antar att jag endast är en i mängden.

måste

måste bara medela att de var ganska gossigt att komentera något som jag skrev 2009. hehe du är ganska långsökt, och du, om du nu kan läsa så stod de väl ändå att de handlade om djurpäls? inte fejk. kyss i arslet

21/1 - 2011

förstår inte när folk blev så in i helvete tidsblinda, när jag dissade pälskläder är nog mer än ett år sen. och då syftar jag på äkta päls så in your face. läs inte om de stör dig gullet.

sitter och väntar på min skjuss, sov ju hos johan i natt men nu väntar jag på niklas och dennis. vi ska förbi och hämta rola också så blir det väl partaj hela natten för klockan åtta imorgon åker vi till hällefors och kör lite folkrace. ed hardy kepan är på och lika så tjocktröjan. mor min åker till tallinn på söndag, så det ska bli kul att få hem lite alkoholick. blir en platta 50 cl 5.2 cider och en liter 43% salmiak. nästa helg spårar vi!


20/1 - 2011

alla mina läsare är så himla söta, tack för tipset om västen vem du nu var. blev super glad, massa kärlek till dig!

har precis ätit frukost med nästan hela min familj, min syster är på besök med sin underbara dotter. nu ska jag snart slänga i en färg i håret på mor min och sedan åker jag hem till johan och gossar. kommer hem imorgon och då börjar min underbara helg med världens finaste vän, natali. lön på tisdag, och tro mig jag räknar minuterna!


endast jag och några till

jag vill ha en pälsväst. fick ju världens finaste pälsjacka av min mormor förra året, som jätte många är avis på. men då vill jag ju så klart ha exakt samma som alla andra redan har, en pälsväst. jag ska införskaffa en sådan!


19/1 - 2011

sitter i soffan, har fortfarande endast trosor och en topp? eller liknande på mig. lär nog gå och klä på mig snart, ska på promenad med mor min och sedan åka iväg och köra sista arbetspasset för den här veckan. idag jobbar min älskling med mig så då är de något att se fram emot iallafall. såg något på tven nu som gjorde mig jävligt glad, så nu hinner jag inte skriva mer. verkar som om OC är tillbakaaaaaaa!


tusen till

Brukar du komma i tid: alltid till jobbet, har aldrig någonsin kommit försent till något av mina jobb. skola, har nog aldrig kommit i tid.
Vad hade du i din mun senast: den blev svår, en snopp skulle jag tro? nej tandborsten faktiskt.
Har du bra kondition: har ingen kondition
Hur lång är du: 175
Hur känner du dig just nu: glad
Hur upplever du dig själv som person: jag antar att jag är väldigt snäll och ödmjuk i de flesta fallen, men visst är jag en djävel mot de som förtjänar det.
Vanligaste färg på dina kläder: är nog mycket svart odh vitt
Kan du laga mat: utbildad kock så jag hoppas det.
Vad jobbar du med/pluggar du: pluggar just nu servetris och bartender, kommer inom kort att fortsätta min utbildning i thailand eller kos. jobbar som försäljare just nu åt bredbandsbolaget, sedan som bartender och servetris.
Vad har du på dig just nu: trosor och täcke
Har du någon fobi: droger
Hade du en bra kväll igår: faktiskt, hade riktigt roligt med min fru.
Vilket är ditt senaste inköp: choklad
Din favoritdryck på morgonen: alltid te
Projekt just nu: bli frisk hehe
Vilken tid gick du upp idag: 13.00
Var fick du dina senaste pengar ifrån: senast? de var nog på nyår.
Har du sovit i din egen säng inatt: ja
Vad hade du sönder senast: antar att de kan ha varit något i helgen.
Senaste alkoholintag: lördags
Har du haft mörkt hår: jag har alltid haft mörkt hår
Är du morgonpigg: aldrig
Vem snackade du med senast: snackar för fullt med karl och anderas just nu
Stjärntecken: våg
Varm favoritdricka: te
Favoritdricka när du är riktigt törstig: iskallt vatten eller en xider
Alkoholhaltig favoritdricka: de är nog likör 43 med mjölk.
När gjorde du senast något riktigt dumt: i helgen
När hånglade du senast: i lördags
Saknar du någon just nu: de gör jag väl alltid.
Hur ofta loggar du in på LunarStorm: vad är de?
Gillar du dokumentärer: de beror helt på vad de är för någonting
Vilka språk kan du prata: svenska, engelska, lite spanska, österrikisa
När fikade du senast: fikar aldrig hehe
Vad ska man göra för att få dig irriterad (förbannad!): killar på krogen som tror att en hand i skrevet är okej.
Senast sedda filmen: var nog en wallander
Senaste impulsköp: en oneprize dress eller vad dom heter.
Bästa promenad: en kärleks promenad
Favoritgata: måste nog vara tulpangatan
Favoritgalleri: ingen aning
Här bjuder jag mamma på middag: när jag har tid
Fikar gärna på: fikar som sagt inte
Bästa lunchställe: lunchar inte heller hehe, men säger nog mitt jobb. strike
Favoritgrönsak: paprika
Favoritfärg: rosa
Favoritmärke: inget så där direkt favorit..
Favoritdjur: min älskling belize, hund.
Bil: hummer
Favvoskor: klack!
Motionerar: aldrig
Det dyraste jag köpt: det är nog min dator eller liknande.
Bästa fyllekäket: kött med potatis och bea hos rola halv fem på natten.
Dansar helst till: Musik som spelas på krogen
Bästa romanen: läser ej
Favoritprodukt på Apoteket: morrfin
Bästa förfestmusiken: lite skön reagge
Reser helst till: ingen aning.
Älsklingsljud: musik eller ett äkta bebisskratt.
Mitt sämsta köp nånsin: minns inte
Är du bekymrad över något just nu: nej då
Favoritland förutom sverige? ingen aning
Längtar efter: studenten och kärlek
Gillar Allsång på Skansen? nej
Senast lästa papperstidning: avtalet på jobbet om de räknas?
Senaste telefonsamtal: någon jävla emil
Haft sex me någon av ditt egna kön? nej
Kär: nej
Varit i Polen? nej
Hur gammal var din mamma när hon födde dig? orkar inte räkna
Vill du ha / har du barn? de beror på.
Hur många resväskor äger du? många
Tittade du på tecknat när du var liten? de gör väl alla?
Vad var den senaste musik du lyssnade på? minns inte
Vad är det bästa med dig? jag tar varje dag som den kommer och skiter i resten.
Vad är det näst bästa med dig? har inte gjort någon lista
Vad är det sämsta med dig? är för snäll
Hur var du som barn? kriminell
Har du bra kontakt med din familj? ja, mycket bra med bror min. ingen kontakt alls med min spermadonator.
När hånglade du med en man första gången? i ettan kanske.
Har du varit kär? en gång
Hur långt var/är ditt hittills längsta förhållande? nio månader
Hur stora fötter har du? 39
Hur ofta filar du dem? aldrig
När var du riktigt full senast? lördags
När ångrade du senast något du gjorde på fyllan? lördags
När dansade du senast? idag
Följer du någon Tv-serie? nej
Vad gjorde du nyårsafton 1999? vet faktiskt inte, vet du?
Vilken roll hade du i skolan? den som hörs..
Boxers, briefs eller tanga? spets?
Vart vill du åka på storstadssemester? kos
Vart vill du åka på solsemester? thailand
Vill du gifta dig? tror inte det
Vill du ha barn? det vet jag inte
Hur långa ögonfransar har du? 9.34 cm
Brukar du bada på sommaren? ja
Älskar du alla former av sport? nej
Lyssnar du på radio? Vilken kanal? Rix fm
Är du med i någon fackförening? nej
Gillar du parmesan? nej
Har du gjort något kriminellt? ja
Knarkar du? nej
Vad heter din bästis? har många fina vänner, men närmast hjärtat natali rola
Vad är det första du gör på morgonen (jobbdag)? duschar
Vad är det första du gör på morgonen (ledig dag)? sover bort halva dagen
Vad är det sista du gör innan du somnar? stänger av datorn
Vad äter du oftast till lunch? äter aldrig lunch
När åt du kött senast? lördags
Sopsorterar du flitigt? men snälla
Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag? dricker inte kaffe
Har du några allergier/handikapp?
tvättmedel och pollen. även vissa antibiotika. handikapp är nog min ryggskada, syn och hörsel
När besökte du ett gym senast? 2004 kanske
Äger du en cykel? nej
Höger- eller vänsterhänt: vänster
Humör just nu: glad
Favoritgodis: choklad
Är det nåt du absolut inte äter: fiskbullar
Musik just nu: ingen
Vad sa du senast: "du får sova om du vill sötnos" till kalle
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då: framtiden
Sommarplaner: bartenderutbildning med rola och jobba satan
Fisk eller badkruka: fisk
Hur många kuddar sover du med: två
Favoritväder: sol
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: dator, vatten och toalett
Spelar du nåt instrument: nej
Morgon- eller nattmänniska: natt
Sparare eller slösare: verkligen både och
Vem är viktigast för dig: familj och vänner
Bästa film: remember me
Tror på liv på andra planeter: finns ju något efter det här
Kommer du ihåg din första kärlek: ja
Älskar du henne/honom fortfarande: de kommer jag nog alltid att göra
Har du några homosexuella vänner: ja
Tror du på mirakel: ja
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: ja
Ser du på kärleken som ett misstag: ja
Hur många barn vill du ha när du blir stor: två om några alls
Bio eller promenad: beror på sällskap
Är du kittlig: nej
Snarkar du?: endast när jag är sjuk, men är en jävel på att babbla sömn
Rädd för insekter? ja
Äckligaste insekten: mygg, typ mask osv.
Största svaghet: att bli kär så lätt
Det här är jag bra på: övertala människor
Bästa bok? david palzer
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? läsa andras tankar
Vad vill du jobba som?
Chips, morötter eller godis? chips med dipp annars godis
Pizza eller hamburgare? pizza
Skriver du dagbok? blogg
Har du nån flickvän/pojkvän? nej
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans? har både percing och tatuering. men de kommer några till ja
Stökigt eller välstädat? (ditt rum, hus, lägenhet m.m.) städat
Gungar du på stolen? nej
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? ja absolut
Vilken hand håller du gaffeln i? vänster
Hur är din drömtjej/kille? den delen som jag saknar i mitt liv.
Hur många syskon har du? tre med min bror i himlen.
Vad är du mest rädd för? kärlek
Är du rädd för blod? ja
Saltar du på maten? aldrig på färdiglagad mat
Gillar du att sjunga? absolut
Vilket gymnasieprogram går/gick du och varför? tranellska endast för att de är enda skolan med hotell och restaurang inrikting
Anser du att du är stark? ja
Brukar du sola? ja
Vad gör du om du får hicka? lyssnar iaf inte på mor min "håll andan i fem minuter" men mamma då dör jag ju? "ja men du slipper ju hickan iallafall"
Kaffe, te eller inget? te
Har du en besatthet? nej

18/1 - 2011

god morgon, eller god middag?!

somnade väldigt sent i natt, låg och camade och pratade i mick med natta till halv fem i natt. vi körde en massa roliga spel på internet osv. nu har jag precis kommit ut ur duschen och ska faktiskt försöka att jobba idag igen och imorgon tänkte jag försöka att ta tag i sista praktik veckan också. mår sjukt dåligt av mina tabletter som jag äter för att bli frisk, får både magknip och utslag.. skönt att de är över om sju dagar. ha en bra dag


.

DIN/DITT FÖRSTA:
Operation: öronen
Piercing: Öronen
Sport: dansa på krogen?
Husdjur: en hund, mimmi.
Konsert: per gessle

JUST NU:
Äter du: katt.
Dricker du: te
Ska du: försöka sova, kanske upp och göra varm oboy med grädde, men tycker egentligen de är äckligt så vet ej.
Lyssnar du på: kärleken med labyrint
Väntar du på: att bli frisk och helgen.
Tittar du på: just nu skärmen.
Har du på dig: Trosor.

DIN FRAMTID:
Barn: de visar sig, bör vara steril efter sex år på ppiller.
Giftermål: endast för klänningens skull i såfall.

VAD DU FÖREDRAR:
Kramar eller kyssar: båda.
Kortare eller längre killar: helt mycket längre
Snygg mage eller snygga armar: jag tycker axlar, rygg och armar är de finaste. men vill ju inte ha en bulldeg där fram heller.
Busig eller lydig: busig

HAR DU NÅGONSIN:
Tappat bort glasögon/linser: ja, både och.
Brutit ett ben: arm två gånger.
Rymt hemifrån: att jag har
Röntgats: om jag har
Krossat någons hjärta: de kan jag tänka mig ja.
Nobbat någon: ja
Gråtit när någon dött: tänker inte ens svara på de där, de var ju bara sjukt.

TROR DU PÅ:
Kärlek vid första ögonkastet: jag har nog gjort det iallafall nu tror jag inte på kärlek alls.
Gud: ja.
Mirakel: de finns nog en baktake till allt.
Aliens: nej
Magi: nej
Ett himmelrike: absolut!
Tomten: nej
Änglar: ja, jag har ju en egen ängel.
Transformers: nej



BLANDAT:
Är du kär i någon? nej
Önskar du att du bodde någon annanstans? ja och snart gör jag det, förhoppningsvis i thailand med rola om vi stannar kvar.
Tycker andra att du är attraktiv? det tror jag.
Dricker du? hehe
Använder du droger? skulle aldrig ens titta åt drogernas håll
Vilket schampo använder du? sioss?!

17/1 - 2011

förlåt för uselt bloggande, känns som om jag får inleda varenda inlägg likadant nu för tiden. men har varit jätte sjuk länge nu och går faktiskt in på fjärde veckan nu, och de har jag endast mig själv att skylla. som tur var lyssnade jag på mammas tjat tillslut och sökte upp sjukhus, och de var ju självklart bihålsinflamation. så nu har man antibeotika, kortison, morrfin och slemhinneavsvällande. i natt låg jag och hostade tills lungorna sprack kändes de som, och tillslut hosade jag blod, kallsvettades och hade jätte hög feber. somnade till slut och blev väckt av min söta mor som kommer in med choklad, semla och te. mådde riktigt trasigt men tog mig i kragen och slet mig upp till jobbet. helgen har så klart spenderats med min rola, i det blev tjejmiddag och sedan utgång och även en kareokekväll med hennes föräldrar och en sen utgång med tobias och hans killkompis. på söndagen blev de mat på milles och sedan hämtade marcus med comp upp oss och vi hamnade på en skön poker kväll på råby. i helgen blir det ENDAST film kväll med massa härliga killar med rola och moa så klart, och kanske ett pool party i hacksta.






phuket

åkte hem till min fru för att hosta lite ihop, har ju som sagt smittat henne så då bör jag vara där och ta handomna. vi låg i längen inlindad i samma filt, pimplade te och planerade vår resa. den femte september börjar vår kurs, och den andra från vi checka in. vi valde att göra vår bartender utbildning i thailand istället för i kos eftersom vi vill ha fint väder och billiga shoppingmöjligheter. vi valde även att åka i september för att ej missa svensk sommar. ringde min läkare idag, det är så himla skönt med privat läkare. ska träffa honom 14.00 imorgon så förhoppningsvis blir vi friska snart, rola följer mig dit såklart. nu ska jag försöka sova, gick ju inte så jätte bra i natt..

dig dör jag för

nyårs bomb


















12/1 - 2011

god kväll kärlekar. är fortfarande jätte sjuk och det är grymt irriterande. de konstigaste är att jag blir bra sämre och sämre för vardag, brukar de inte vara tvärt om?! vaknade i natt av världens feber och det kändes som om drömarna tagit mig till thailand. så jag låg vaken och kollade på johan falk tills klockan ringde, gick upp och drack lite te och försökte bli lite piggare för att orka springa ner till jobbet. men de slutade med att jonas bad mig stanna hemma och vila mig. var tvungen att åka ner till silentium och göra mitt sista pass för veckan där, och vi sprängde faktiskt hela projektet idag. vi satte våra egna mål gånger tre både jag och hanna. vi gick åka hem en halv timme senare så nu är jag uppe i kopp tre för att få halsen lite mer avslappnad. har haft fönstrett öppet hela dagen så de bör gå att somna och imorgon ska jag vila hela dagen. på fredag åker jag och rola hem till amanda som har tjejmiddag och fest, blir nog utgång efter det. lördag är de pluto som gäller och på söndag myser jag hemma hos andreas.


krokant

tänkte att ni kanske för en gång skull skulle få lite att läsa, har ju trots allt varit jätte dålig uppdatering nu under helgen. gick upp tidigt imorse för att ta mig vidare till praktiken, men med tanke på att jag fortfarande har inflensan och har både hosta och rinnande näsa så kände jag inte för att jobba bland folk. natali kom hit runt fyra skulle jag tro, vi fikade lite med mamma innan vi åkte ner till jobbet. 21.00 tog vi varsinna hotwings på mc innan vi gick in till ica en snabbis innan bussen hem. nu ligger jag i sängen, ljus tänt i hela rummet, en stor kopp te, en 200 grammare och en katt på magen. väntar på att johan falk ska bli klar och sedan snarkar vi nog tillsammans. sov gott




10/1 - 2011

det går nog inte att förklara en tre dagars fylld med alkohol och ingen sömn på fler sätt än i bilder. skapligt sköna slagsmål med polis indragna osv också, som sagt, en helg med rola.










6/1 - 2011

lite om gårdagen. började med att jag och sanna åkte ner till spicyhot och beställde en 13c. gick därifrån upp till oxbacken och hade förkakan hos emma. lite senare rullade sex pojkar in i lägenheten. runt halv elva gick vi ner till city och mötte upp rola och hennes kompis. gick vidare till pluto där kön var över femton meter lång, så de fick bli silk för oss. mamma kom och hämtade upp oss och då blev de hemgång med varma mackor och näsdukar, de är min bästa vän just nu. blir förmodligen utgång imorgon igen, och på lördag ska jag nog umgås med andreas. idag ska jag försöka komma till en affär och köpa allt jag behöver för att bli frisk och sedan ha wallander maraton med mig själv.


jag i vitt linne och midjekjol, marcus bakom mig, rola åt höger och hennes kompis efter det.

lite mer nyår






kommer så sjukt mycket mer ifrån min tripp i stockholm så fort sanna fått handen ur röven :)

orange lips






5/1 - 2011

får bli ett snabbt inlägg, måste börja fixa mig inför kvällen. blir utgång med emil, elias, cristian och sanna. förkaka hos emma. lite snabba bilder från nyår som polackerna tydligen tagit


där ser man lite mer av min underbara klänning

ena polacken, micke och jag.

tio blir elva

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
det gjorde jag absolut, förmodligen massvis.
Har du några nyårslöften?
nej och jag hade inte ens tanken på att ha något nyårslöfte, har nog egentligen aldrig haft något heller så hade glömt bort att man kanske brukar ha det.
Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
ja en tjej i min klass fick en liten flicka, även två av mina kusiner och min bror.
Vilka länder besökte du?
inte ett ända
Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?
6/1 - 2010, 22/5 - 2010, 9/10 - 2010 osv.
Vad var din största framgång 2010?
från att inte ha tjänat en krona till att ha fast anställning och deltidsjobb. alltså skaffat mig två jobb och fått diplom att jag blev företagets säljare.
Största misstaget?
det är nog tiden jag slösat på idioter som föddes med snopp.
Bästa köpet?
min dator
Vad spenderade du mest pengar på?
skor hehe. men har sparat väldigt mycket också, annars så är de nog mycket alkohol och spicyhot och min resa i stockholm kostade en del.
Gjorde någonting dig riktigt glad?
mina änglar till vänner.
och även mitt ex har gjort mig väldigt glad en tid i mitt liv, tråkigt att de tog slut som de gjorde dock men han gjorde mig väldigt glad oftast.
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
svårt att säga, fick hjärtat krossat två gånger, det har hänt väldigt mycket, men även andra år har ju satt spår. så kan nog inte säga att de ena är värre än de andra.
Vad önskar du att du gjort mer?
spenderat tid med min familj.
Favoritprogram på TV
tittar väl i stort sätt inte på tv, men oc är det bästa jag vet.
Vad gjorde du på din födelsedag 2010?
min födelsedag var välplanerad, allt i minsta detalj. gick upp tidigt, hoppade in i duschen osv. sedan gick det utför, mina katter välte en kopp med te över min nya dator så att den gick sönder så jag var väldigt ledsen och upprörd. men bestämde mig för att inte låta det gå ut över den största dagen i mitt liv hitills. sedan började alla vänner rulla in, hade även en tjej som kom för att sminka mig, så det blev lösögonfransar, och hade även köpt ny klänning och allt var som de skulle. hade även bjudit dit min största kärlek som jag inte hade sätt på åtta månader, dock var det ett väldigt stort misstag och han förstörde hela min arton års dag.
Hur skulle du beskriva din stil år 2010?
den är nog som vilken stil som hellst, men klackskor är nog de ända man kan förknippa mitt namn med just nu hehe.
Den bästa nya personen du träffade?
sara wallen. hon har gjort väldigt mycket för mig. min stjärna

4/1 - 2011

sitter här jätte täppt i näsan men samtidigt hur snorig som hellst. halsen sviker mig för fullt och allt är allmänt jobbigt. har även lagt i olivolja i håret, så förhoppningsvist blir det fint igen efter hårbehandligen jag har i efteråt. skulle som sagt åkt hem till johan idag och sovit kvar, men blir förmodligen inte så om jag inte mår bättre. dessutom känns det inte rätt när man saknar en annan person.. frisk ska jag bli i allafall, för imorgon ska jag och flickorna ut och skaka rumpa för grabbarna.




två bilder från nyår på mig och sannis, där ser ni lite halft hur min klänning ser ut. korten är tagna med iphone men förhoppningsvis får jag de riktiga snart.

snopp

bakningen med mamma var jätte roligt, vi skrattade konstant i en timme. hon är min bästa vän! sedan tog jag bussen direkt hem till sebastian, vi kollade på tv, snackade skit och det var super mysigt och behövdes verkligen. nu sitter jag med en kopp te och lussebulle och ska nog försöka somna tidigt i natt eftersom jag ska hem till johan imorgon.






3/1 - 2011

har precis lagt en deg på jäsning, jag och mamma bakar nämligen lussebullar. anledningen till att vi gör de två veckor efter julen är pga att jag jobbar varenda dag i hela december, och sedan åkte ju jag iväg till stockholm så tiden räckte inte till. men nu har vi tagit tummen ur röven och det ska bli super gott att äta upp alla sen (a) sedan åker jag iväg till sebastian, de kommer bli bäst och jag behöver det verkligen just nu. imorgon åker jag och träffar ragget från julafton och på onsdag blir det drinkbord på silk.


all kärlek till er, hr army

2/1 - 2011

hej pruttisar. guess hos back in town. åkte hem pga en jätte jobbig magkänsla, stockholm har varit fantastiskt men samtidigt så kändes de så himla fel. så jag åkte hem, och hade jätte rätt. men antar att livet har sina goda stunder, och att eftersom nyår blev dåligt, så börjar året dåligt. men det är väl bara tacka och ta emot, eller? de behöver ju inte vara slut än. allting kan ju lösa sig tillslut, men tror att det är ganska mörkt denna gång. har shoppat massor med fint i storstaden, och det är jätte skönt att vara hemma igen. imorgon åker jag hem till sebastian och pratar massor med skit som vanligt. han är bäst och jag tycker om honom jätte mycket, så det kan bli bra. eller det kommer bli bra! resten får vi se hur de går, behövs nog ett ganska stort intresse för att väcka mitt igen. nu blir det nog en tråkig film och försöka sova lite, bilderna från resan kommer så fort som möjligt.


mitt två tusen tio

hittade min första och absolut största kärlek direkt i början på året


mycket promenader och invigde våren

första solningen med mästarn

firade valborg i fagersta med pirre och tjejerna.

åkte på fotbollsmatch med tjejerna, sverige bosnien.

sommaren kom och varje dag spenderades på stranden

åkte till göteborg med tobias och hans familj. blev faster under tiden jag var där åt underbara amanda

jag och amanda åkte ner till söderköping för att äta glass och gå på kolmården

många sommar fester blev det och mötte nya människor

tatuerade min tro på handleden

fyllde arton år

firade halloween i skulltuna med alla flickorna

skaffade linser

firade julafton ute på krogen

och sist men inte minst, avslutade året i stockholm för tredje gången!

RSS 2.0