31/1 - 2010

har nästan precis landat i storstaden igen, var så "visar" nära på att missa tåget också, men jag hann. snäll tågvakt det där må jag säga. min älskling vill att detta ska handla om mina känslor just nu, men finner inga ord. helgen har varit lika fantastisk som vanligt och vi har inte gjort så där jätte mycket. Var hos sebban nästan hela kvällen igår, hans mamma och dom kom hem med familjepizza så vi satt där med två familjer och tuggade. gick hem runt elva tror jag, och vi somnade ganska direkt. Vaknade ganska tidigt och gick en lång promenad med fyrfotade, riktigt kallt men mysigt. Amanda mötte upp mig på stationen och vi vandrade vidare ner emot staden och åt middag på italia. wallander rullar på tven vilket är självklart, ska prata med min förälskelse och sedan ska jag försöka sova lite. Det lutar åt stockholm med sara imorgon!

30/1 - 2010

Lite snabbt om gårdagen tänkte jag försöka att hinna med innan mitt tåg går. Tove kom hit runt sju och vi började små fixa oss lite, sara kom 40 minuter senare och vi stod tre pressade tjejer vid min smala spegel. färdiga för höga klackar knallade vi iväg till bussen, började små dricka lite där och sedan åkte vi vidare emot råby. Bara en massa underbara latinos och mycket vänner från förut kom dit, riktigt roligt faktiskt. Kvällen började fantastiskt bra och vi hade jätte roligt ända fram till tolv slaget ungefär då det hände lite saker, så två ambulanser och en polis bil kom. Som vanligt så slingrade jag ur mig det ganska fult och gjorde tillslut så att jag och sara fick gå, och poliserna knallade upp till resten av folket. kvällens replik "hon låg och spydde i toaletten, så jag gav henne en tetra vin". lite skumt att dom inte tog in mig faktiskt, var ju ärlig med ålder och allting. Jag och sara traskade vidare och hanna med gänget mötte upp oss vid råby c. Vi åkte iväg till gryta och sladdade lite och självklart så fick jag för mig att jag skulle klättra på en snöhög med mina 13 cm och ramlade såklart ner i en meter hög puder snö.. totalt dyngsur överallt så åkte vi vidare emot skiljebo och släppte av sara, efter det så tog vi donken på stenby. Satt där ett bra tag innan det bärde av till torpängen där jag blev spådd. Har nog aldrig haft en så äcklig känsla i kroppen, hur någon som inte ens känner mig kunde få fram hela mitt liv och hela min vardag i en kortlek var riktigt läskigt. Nu ska jag vidare emot bussen för jag ska till min älskling i riddarhyttan!


29/1 - 2010

Stannade hemma från skolan idag, var helt slut efter jobbet igår och hade världens nackspärr. Kunde knappt röra huvudet, men som tur var har det släppt nu. Tove kom över runt tolv tiden så det blev lite tjejprat här osv. Nu är hon på gymmet och jag har nyss kollat klart på en skit dålig film och hunnit prata lite med min älskling i telefonen. Tove kommer nog hit när som hellst och sedan blir det tårttävling en snabbis på gården, sedan sticker jag över till hanna och det lutar åt stort fiesta som vanligt. Imorgon åker jag till riddarhyttan igen så helgen blir lika underbar som vanligt. Nu ska jag börja göra mig i ordning lite gran och sedan ska jag försöka få tag på brunetten.


döda axlar och avsvimmad svank..

har jobbat på skit jobbet idag, är helt slut och har ont i vartenda hörn. Speciellt i axlarna och i svanken! saknar mig älskling riktigt mycket också.. det har hänt sjuka saker idag och jag är allmänt trött på människans vardag. Men jag lever i nuet och just nu är det underbart!

28/1 - 2010

Snart är januari borta och februari tittar in, trots detta får vi bara mer och mer snö. Vill ha vår nu, höga klackar och lätta kläder..

åkte hem direkt efter skolan igår, slappade ett tag innan jag gjorde i ordning lite lunch. Min älskling kom hit igår så vi åt ihop med mor min och sedan blev det endast slapp i soffan hela kvällen, jätte mysigt. Vi somnade runt ett och halv sex ringde klockan. Gick upp och gjorde frukost åt mannen min som låg i sängen och snarkade och efter tjugo minuter fick jag upp honom. Blev slapp i soffan innan vi skulle ut till centrum klockan halv sju, han blev hämtad runt tio i så vi fick stå och frysa ett bra tag. Somnade nästan direkt efter jag kom in igen, blev lite ordbyte med mor innan dock. Sedan sov jag som en stock och vaknade av att sängen plötsligt var allderless för stor. Har ätit lite frukost osv och ikväll ska jag iväg och jobba lite, ska försöka hitta ett par nya converse liknande skor också. Helgen lutar åt en fredag med hanna, och resten hos mannen.


a new one




fick en till dress av mor idag, hehe

you makes me belive in love!

Blev inte en långpromenad med taxen, det var förkallt vilket jag förstod. Så gick en vända för mig själv istället, såg även klart en film som jag började på igår, sätt det förut. Men blir alltid lika rörd varje gång och tårarna rinner lika mycket. antar att jag blir hemma hela dagen tills vi ska iväg och jobba, blir nog ett eller två inlägg till skulle jag tro.

26/1 - 2010

God morgon alla fina bloggläsare<3

Har nästan precis klivigt upp, ganska lagomt med tanke på att jag slutade för dagen för fem minuter sedan. Stannade hemma idag pga ett stort prov i natur, igen! som jag fick reda på klockan tio igår kväll. Har ätit lite frukost och snart tänkte jag ta med mig min fyrbenta ut på en långpromenad. Får se om hon klarar av det med tanke på att mamma har slarvat bort hennes kläder.. Ska göra ett försökt och återkommer senare. Förhoppningvis kommer min älskling imorgon också, något att verkligen se fram emot, hehe!


vill ha sommmmmmmmar, våran sommar!

gå vidare, fortsätt att vandra.

sitter här och kollar runt lite i olika bloggar, lina smsar för fullt och pratar med älsklingen min på msn. Blev en liten sväng ner till gården, bakade bröd till alla gamar där nere och gick sedan upp hit och hamnade i datorstolen direkt. två lektioner imorgon, slutar en kvart över elva och sedan blir det jobb runt 17.00



vill ha flaskan i högsta höjd, ett firande för vårt nya liv

bättre sent än aldrig




nya dressen som jag fick av mor min, en ny favorit i gaderoben

ny mjukisdress

min underbart söta mamma har visst glömt bort att jag är en liten kropp i storlek small, men hon har köpt en ny mjukisdress till mig i large bara för att det var slut i andra storlekar. men förhoppningsvis sitter den bra ändå för den ska tydligen vara dåligt snygg.

blev ett läkarbesök nere på staden idag, hade förmodligen urinvägsinfektion fast testet svarade nej. men eftersom jag hade smärtor i hela magen när han gick igenom mig så var det antagligen 99%. Fick tabletter som ska ätas tre tabletter gånger fem dagar. Fick biverkningar som illamående och kräkningar, huvudverk och yrsel så man mår inte så där super fint nu. Men imorgon lämnar jag staden igen och besöker mina favoriter vilket är underbart!


sommar? jatack.

20/1 - 2010

fem dagar kvar tills jag får lönen ifrån strike, två dagar kvar tills jag är tillbaka i fagersta hos mina favoriter och endast några få månader kvar tills sommaren gör entre. kanske förstår ni varför man har ett leende på läpparna. jag har ju stans knasigaste kusin, och med det sagt så vill jag ju medge att även jag och de två gossarna är lite knasiga så vi är ju ett väldigt knasigt gäng. smart tänkt av mig faktiskt! tjejkväll på gården om en timme och tio. bjuds på lite käk ifrån stället i dörren breved och sedan blir det nog mestadels prat. upp och ringa sjukhuset imorgon, måste få akuttid. Förmodligen urinverksinfektion, slå mig hårt.


19/1 - 2010

har precis kommit ut ur en lång och underbart skön dusch. har äntligen kollat klart på en sommare med göran, och har även hunnit kollat på nyaste wallander som kom ut idag antar jag. Har varit väldigt kreaktiv idag måste jag medge, hehe. Har städat hela min gaderob och upptäckt att jag har över hundra linnen.. har även dammat hela mitt rum och sytt ett par shorts, två linnen och lagat mat. Nu ska jag prata med min babe och kusinen ofc och sedan blir det nog lite besök på kudden.


snart är mitt hår så där långt och fint igen! men denna gång på riktigt

18/1 - 2010

försökte att titta på en sommare med göran igår efter att jag hade pratat i telefonen. Men somnade efter bara tjugo minuter och imorse fick mamma nästan släpa mig ur sängen. Ville verkligen bara ligga kvar och sova. Men tog mig upp och åkte till skolan, hade bara två lektioner, ena om sprit och den andra om marknadsföring. Gick sedan hem till hanna och åt lite käk och chokladbollar som vanligt hehe. Blev full frys för fulla muggar, världens bästa pogram. Somnade dock efter tre avsnitt när jonna kom in på rummet. Promenerade ner på stan tillsammans med hanna, från vallby mitt i snöstormen. men det var skönt och vi pratade mycket om min förbannade far. Fick sedan vänta på bussen i hundra år så pratade lite med min älskade kusin för tredje gången i luren. När jag kom hem blev det lite mor och dotter prat och sedan har jag setat i telefonen i fyra timmar med min favorit. Ska snart försöka se klart på en sommare med göran!

17/1 - 2010

fantastiskt är det ända ordet som kan förklara helgen, ordet får tala för sig själv.

Åkte tillbaka redan nästa helg på kusin och pojk häng, lutar åt lite fiesta hörde jag, och sen får vi väl se vad som händer och sker. Var iväg till fagersta och kollade på bilrace idag, rätt kul att se folk köra som idioter tills bilarna rasar ihop. Men det blev för kallt så vi åkte vidare och käkade lite istället, åkte tillbaka ut på landet igen och halv sov lite innan vi åkte tillbaka in i fagesta igen. Tog tåget runt sju och kom väl hem runt halv nio. Nu har jag precis tvättat håret så ska nog slå på en film och försöka överleva fem nätter..


denna bild får förklara helgens humor

15/1 - 2010

Serveringen gick jätte bra idag, vi fick riktigt bra med beröm och mycket dricks som vi tackar och tar emot. Vi övade väldigt mycket på olika drink glas som används i barteknik osv, mycket på fatserveringar och en ny bordsdukning. skönt att julbordet är över, det går så himla mycket smidigare nu. Slutade alltså rätt tidigt och åkte hem direkt, duschade osv och har kollat klart på paradise hotells avsnitt från denna vecka precis. Ska snart börja sminka mig osv för tåget mot fagersta går om ungefär en och en halv timme. Ska bli så sjukt underbart att få åka iväg en sväng igen, men tanke på all information som dök upp idag. Lär ligga lågt ett tag nu framöver, så får vi se vad som händer och sker. jag skriver förmodligen ett inlägg när jag kommer fram och ska försöka sköta uppdateringen så bra som möjligt resterande dagar! ha en underbar helg för det ska jag ha


föresten, jag älskar min kusin otroligt mycket

14/1 - 2010

torsdag vilket betyder ledighet, blev en ganska lång natt med film och kusin prat. Allt ledde från det ena till det andra och det var absolut inte min mening att förstöra något, kände bara att jag behövde prata med någon. Det verkar alltså som om det blir skinnsberg imorgon ändå, vilket jag ser framemot. Har fixat alla blommorna i lägenheten idag, damsugat, tvättat och bytt gardiner i mitt rum. Bella har även varit här på lite tjejprat och vi har ätit lite nybakade scones osv. Imorgon inviger jag mina nya 14 cm i skolan. Har även använt min nya "hud-skrybb-tvål"?! till kroppen som syster gav mig i julklapp, fick hela serien i en underbar doft med alla möjliga hudprodukter, rakade benen efter det vilket var på tiden. Så nu är all död hud borta och jag är len som en babyrumpa.


kusin vita min

anna werner, världens mest iq befriade jätte dålig på engelska underbara kusin.. ja just nu har hon och t ett stort krig om mig på msn, lite roligt. Jag har nog inte skrattat så här mycket på år och dar. Ska bli underbart att åka dit på fredag, kan verkligen behöva åka iväg (kom nyss hem) men trivs ej i denna stad. har inte träffat anna sen novalies dop, som föresten är åtta månader idag. Liten flicka blir stor. ledig imorgon så då ska jag äntligen få sova ut, fick sova några timmar inatt iallafall.

13/1 - 2010

råkade handla ett par till klack skor idag, börjar nog bli beroende vilket är rätt så farligt. För snart är hela mitt rum täckt av skor, hehe(a) men det gör inget. kärlek till vart enda par. Sanna är här, vi ska nog ner på tjejkväll senare förmodar jag. bjuder på lite pics






nya favoriter!

12/1 - 2010

även denna natt blev lika fördjävlig som de resterande, sov inte alls många minuter och blödde ur näsan under hela sängstunden. Tog mig upp så klart, ändå.. och åkte till skolan vid halv åtta. hade endast två lektioner och gjorde äntligen natur provet som jag har skjutit upp i månader. Åkte hem runt halv tolv och somnade på soffan runt ett någon gång, vaknade upp fyra timmar senare. Nu är det ju nästan solklart att jag ej kommer kunna sova i natt heller.. Har i allafall nybakade scones i ugnen som jag precis har kastat ihop, underbart gott. Sedan ska jag försöka kolla ifatt lite paradise hotel avsnitt.

11/1 - 2010

blev mitt 600de inlägg igår, ganska bra med tanke på att bloggen inte är så där överdrivet gamal. Natten blev väldigt lång, låg vaken i min feber och halsbränna och sov inte en minut. Men tog mig upp till skolan ändå, blev en lektion om vin, en om projekt och företagande och sen stack jag och hanna ner till gymmet. Somnade nästan direkt när jag kom hem och vaknade runt halv sju, nu lär jag ju aldrig kunna somna inatt heller..


skulle gärna ha sommar och ta mig ett dopp i det blå.

10/1 - 2010

God morgon alla fina bloggläsare!

trots att det kanske inte är så där jätte mycket morgon för övriga deltagare i sverige eftersom visarna står på 14.12. Somnade ganska sent igår, vaknade flera gånger under natten av att hela min kropp kokade så det fick bli att sova med öppet fönster och fläkt, tro mig när jag säger att det var isbjörnar i mitt rum. Vaknade dock upp med halsbränna och täpt näsa. kanske inte så smart att ta en 5 km när man faktiskt är sjuk, men nu har jag lärt mig det och detta fick bli mitt straff. work work work idag, men först ska jag äta frulle och klä på mig lite! hörs senare<3

det låter i högtalarna

får massa fina sms för tillfället, underbart ljud i högtalarna när dom stör sig på signalerna. Har tagit en kvälls fika med mamma, mycket mysigt. Även smort in fötterna med en jätte bra salva och sen resten av kroppen, måste vara len och fin. Gjorde om min kusins design, blev mycket nöjd denna gång faktiskt. Speciellt över headern annahwerner.blogg.se gå in och kika ifall tanken slår er. Åker föresten ner till skinnsberg nästa helg förmodligen och hälsar på alla där nere. Klockan har slagit en trea, så sängen ropar just nu, ska jobba imorgon så det är nog lika bra att besöka kudden!


gillar bilden skarpt

lördags mys

har precis skalat potatis, skärt dom i klyftor, kryddat lite snyggt och in i 200c. Idag ska jag laga god mat, får bli kotletter och bearnaisesås till. jag vet inte om jag kanske åker och partar med hanna ikväll igen, annars blir det nog en film och soffan om inget annat dyker upp. Fortfarande ingenting bestämt

9/1 - 2010

Har precis varit ute och invigt mammas gamla träningskläder, riktigt fint väder ute och ganska varmt med tanke på hur den övriga veckan har varit. Blev en 4 km vilket var ett tag sen, så känner mig väldigt lugn och så nu. Jag har ingen aning om vad som händer ikv, vet bara att gårdagen började väldigt bra och slutade med polis. Så det var ju ingen höjdare även om det var vädligt kul att se hanna som en krigare! Nu blir det lite frukost och sedan får vi den som lever se(k)


fick en kavaj av mamma som hon hade på stenåldern, mycket snygg dock!

8/1 - 2010

Hade min tid hos um idag, kom tio minuter försent eftersom jag gick hem till hanna och tog de lugnt efter restaurangen. Fick även veta mitt betyg vilket var mycket bra eftersom jag blev det första med det resultatet någonsin. Sprang även in i en dörr och spräckte handflatan, känns som om det endast kan hända mig hehe! dygnade inatt, vilket betyder att jag var vaken ett helt dygn. Åkte hem och sov efter mitt besök hos underlivstanten. Antagligen åker jag ut till irsta med hanna och jonna ikv, men vi får se vart dimman för oss!


sommar? jatack

vill tillbaka..

mår verkligen inte bra just nu, klockan är snart en tvåa på natten och skolan börjar om fem. Vill tillbaka till stockholm, saknar verkligen sanna så sjukt mycket. Det gör fruktansvärt ont att inte ha någon att sitta i köket och dricka te med klockan två på natten och spela underbara spel.. att inte ha någon att vakna upp till eller att höra hennes fruktansvärt fula snarkljud om nätterna, kan låta som om jag är förälskad. Förmodligen i vänskapen, för vår vänskap är nog starkare än någon annan!

hem till födelsedagsbarnet

har precis lagat lite mat och haft middag med mor min, pratade om allt och ingenting. Ska snart springa över till födelsedagsbarnet på lite fika och flickmys. Blir väl en och en annan ansiktsmask och lite sällskapsspel skulle jag chansa på. Återkommer senare<3


shopping i storstaden


mina nya 11 centermeters

sommarglans

min nya spets

vit stickat

ett riktigt kap, under 100lappen

svart stickat

7/1 - 2010

Nu är man tillbaka på hemmaplanen igen, ingenting som jag är speciellt glad över. har haft de två bästa veckorna på väldigt länge hos sanna. Men hon kommer ner hit snart, och sedan spenderar vi hela sommaren ihop så vi får bita ihop tills dess. Bussresan hem gick väldigt bra, sov den mesta tiden och resten av timmen pratade jag i telefonen med hanna. Amanda, söt som hon är. Stod på stationen och väntade på mig utan att ha sagt någonting, blev världens överraskning och jag blev riktigt glad. Åkte hem och packade upp allting och har tillochmed hunnit tvätta upp det mesta. Sedan gick vi ner till centrum och valde en varsin måltid som satt väldigt fint. Har sovit som en gud i min säng inatt, och upptäckt på nytt hur riktigt underbar den är. Vaknade upp med halsbränna, snorig och feber så det var ju mindre kul. Min barndomsvän fyller arton år idag, stort grattis sanna - jag älskar dig! nu ska jag göra mig en kopp te och kolla på efterlängtade new moon!


jag och stockholms glans

singel och sökande, sugen?

här är nästa kvinna på provning

sanna och jag



vi är årets party prinsessor

ett av våra norrtälje partyn

hehe shiva gillade mina magrutor

fix inför nyår

nyår



lokalfesten på nyår

denna får avsluta

2/1 - 2010

Sitter och sliter i sannas skinnsoffa och på tven kan vi se hur en man avslöjar alla trolleritrix. Vi ska snart äta lammgryta och sedan bär det av till norrtälje igen. Denna gång blir det stor party och det kommer bli sjukt med folk har jag hört. Bilder kommer förmodligen ut när jag kommit hem till gurkstaden igen!

1/1 - 2010

antar att jag måste be om ursäkt för att jag är en fruktansvärt dålig bloggare just nu. Men har faktiskt inte tiden att skriva när jag är här i huvudstaden, varenda minut är packad med skojj. I tisdags fick jag och sanna för oss klockan tio på kvällen att vi var partysugna, så vi ringde till norrtälje folket och satte oss på en buss dit runt elva, var framme vid ett någon gång. Blev fullt ös och polisen kom och hälsade på runt fyra på morgonen, så då varvade vi ner lite och somnade runt halv sju.

Nyår igår, jag och sanna har verkligen gjort allt mellan himmel och jord för att få vara friska en endaste dag denna veckan, för att slippa bli sjuka till nyår. Men så klart så vaknar båda upp med halsbränna och täpta näsor, men ingenting kan stoppa oss från ett riktigt drag. Så vi kasta oss in i duschen och sedan började jag med maten. Vi blev runt elva personer samlade runt ett bort och delade på två stora tacopajjer. Självklart så är jag och sanna kända för att skämta till det hela lite grann, så alla fick varsinna uppdrag.

Shiva skulle hålla minst två tal men höll fem stycken, cattis skulle skratta falsk åt allting som sades, joakim skulle ha servetten som "hakklapp", sanna skulle vara senil och zofie var tvungen att säga akta er för raketen varje gång hon skulle tala. Jag skulle få allting att handla om mig själv, mikkis sa skål varje gång hon skulle dricka, eddie skulle säga gott nytt år folk varje gång någon tog mer mat och sist men inte minst, sandra. Som fick dra samma bellman historia varje gång någon tog mer mat!

Sedan blev det lite ölspel och ombyte inför resten av kvällen, och vid halv elva satte vi oss på bussen mot torsvik där det var en stor lokal fest. Fem hundra sålda biljetter men riktigt så många blev det nog inte skulle jag tro. Det blev mycket dans och skratt under kvällen, jag och shiva dansade på bordet två gånger och en gång tillsammans med simon också. Vid tolv slaget öppnade vi en flaska champange och skålade för robin och sjöng jag må här leva för cattis som blev arton vårar. Fick även en dörr skickad rakt i ansiktet så har två jack under mitt ögonbryn nu, ser rätt cool ut faktiskt.

Vi lämnade festen runt halv fyra pga av poliser och stort bråk, emil, alexander, joakim, shiva, sanna, simon och jag stod vid bussen i två timmar för att ta oss hem. Taxibolaget var bokat till 06.50 på morgonen och polisen ville inte köra oss hem. Runt fem hamnade vi på bodal och efterfestade hos sanna till sju imorse.

Bilderna från kvällen kommer senare, och imorgon blir det stor fest i norrtälje. Kommer hem på onsdag igen!

RSS 2.0