shoppa


väska



cool och billig tröja

midje kjol, den är hel svart inte grå

koftja

short

blev en och en halv timmes solning också med mycket skratt. självklart halkade jag och flög en halv meter det första jag gjorde också, måste varit en fin syn för bella och tove när bhn ramlade av, haha. blev lunch på donken, nu blir det te och sedan kommer malin förbi

lets go

håret är uppsatt och sminket på plats, dags att klä på sig och sedan ger vi oss in i dimman




25/2 - 2010

God morgon alla fina!

Vaknade runt åtta idag, trots att det är min lediga dag. Somnade runt tio igår men min pojkvän ringde och väckte mig runt halv elva så prata vi en stund och sedan återgick jag till mina drömmar. Har precis tuggat en frukost och gjort ordning allt i lägenheten. Ska snart klä på mig promenad kläderna och vandra i en timme. Åker nog ner till stan runt tolv för lite shopping och ett återbesök på oxen. Lägger upp lite bilder på det nykomna när jag kommer hem, glöm inte det(k)


a long walk

har precis varit ute och gått i en timme, var väldigt skönt att rensa tankarna och samtidigt känna sig fräsch igen. Ska försöka gå två gånger om dagen, tycker inte om det jag ser längre. Måste sluta med allt onyttigt som jag har tuggat den senaste tiden. Sommaren kommer nog snabbare än vi tror. Ska ta en snabb dusch och sedan kila ner till gården, vi skulle igentligen ha bowlat idag men eftersom strike och även alla andra har en 18 vårars gräns så blir det fika nere på gården istället. Föresten, såg en toppen film idag!



jeans från göteborg




hittade dessa gamligar långt bak i gaderoben, från en tidig göteborgsresa 2007

24/2 2010

god morgon alla fina läsare

somnade faktiskt nästan direkt efter gårdagens senaste inlägg, men min älskling ringde och väckte mig runt halv tio. pratade en stund och sedan gick vi tillbaka till våra drömmar. Vaknade vid åtta i morse, har alltså sovit tio timmar vilket var behövligt. har precis tryckt en frukost, damsugat lite i hall+badrum och fixat för katterna. Nu har jag en timme på mig och sedan ska jag sätta mig på bussen och besöka två lektioner. börjar med svenska b vilket betyder att resten av min dag kommer att vara förstörd, avslutar med samhäll.

dålig film

jag och bella tog hem bröllopsfotografen, för det första tog den en timme att få hem (vi sov medans) och sen var den allderless för lång, och hur dålig som hellst. Jag som verkligen har längtat efter den filmen, men rekomenderar den absolut inte.. Bella har precis åkt hem och jag antar att min man sover så jag har jätte tråkigt just nu. Ska göra ett försök att roa mig själv, annars ska jag slänga mig i väggen.


någon dålig inställning på min kamera gör mitt ansikte vitt, men annars var det en fin färg min hud bar. snart är den tillbaka gånger tusen!

23/2- 2010

Jag och bella har precis tuggat på österrikisk gryta som mormor lagat. Tove kommer förbi lite senare och vi får se vad som förgyller dagen. men jag ska iallafall ta mig ut på en långpromenad och bränna lite onödiga kalorier.

ett eller inget

ungefär halva dagen spenderades i skolan, hade tre lektioner idag. Men på spritlektionen blev jag klar nästan direkt och fick gå, på projekt och företagande blev jag och ella klara nästan direkt och fick gå, och efter en timmes väntar på sista lektionen så blev det hårdträning i ungefär en timme och sedan fick vi gå.. Mötte upp tove på staden och inhandlade lite nytt och nödvändigt. Vi gick hit en stund, sedan gick vi över till tove och tuggade kyckling. Hamnade på gården som vanligt och gick hem runt nio för att städa. Ensam hemma på veckorna nu för tiden vilket är skönt men mycket ensamt. Lovet nästa vecka spenderar jag i min pojkväns nya lägenhet och bella håller oss sällskap. schemat på torsdag och fredag består av solning och shopping, och som ett plus på det fick jag en brun utan sol av min mors bästa kompis idag. Snällt av henne tycker jag, men lär inte behöva den än på ett tag. nu ska jag avrunda här hade jag tänkt, skriver lätt för mycket i varje inlägg. puss och godnatt

22/2 - 2010







lite nytt i gaderoben


en hel helg i ett

hade första varmköks lektionen på väldigt länge i fredags, gick väldigt bra och jag fick slita en hel del. Missade så klart mitt kvart över tåg pga bråk i köket. Fick ta ett senare tåg som även blev försenat med ungefär 30. mådde lagomt dåligt när jag kom hem till min pojkvän, men det blev en mys fredag som vanligt dock somnade vi väldigt tidigt. mamma ringde och väckte oss runt halv nio på lördagen och vi hamnade på soffan rätt så snabbt. somnade runt åtta och sov till nio imorse vilket behövdes med tanke på det slitna vädret. Blev en runda ner till flygfältet som hade snöat igen så det blev en liten promenad i det kalla och sedan åkte vi hem. Åkte iväg lika snabbt ner till skinnsberg och köpte med oss två vesuvio och en hawai som vi tryckte tillsammans med hans föräldrar. duschade och hamnade på soffan åter igen innan vi rövade över kusin och hennes pojk och åkte iväg till västerås. Eftersom alla tåg är inställda så tog vi det säkra före det osäkra, var här ungefär en timme innan dom åkte. Nu sitter jag är och mår redan riktigt dåligt, denna vecka kommer vara förjävlig. Men nästa vecka har vi både lov och lägenhet så vi höjjer humöret med det! nu ska jag umgås med kudden några timmar.



if i fall, dont save me

sitter och ser på kärleks film med bella, hon kröp ner under dubbeltäcket för ungefär en halv timme sedan, kände för att slänga in ett snabbt inlägg innan jag gör henne sällskap. Blev ingen oxen idag, och ingen ny bh heller. Förmodligen tar vi det nästa vecka, ska även klämma in en ny tid för klippning då också för orkade inte ta tag i det heller idag.. ska även klämma in stockholm med amanda också, usch vad jobbigt mycket saker jag måste få in på februari schemat! för mycket tankar i huvudet just nu, sängen låter som en utväg. hare hej



18/2 - 2010

har precis gjort en ungspannkaka och bjudit bella och pirre på, följde med honom ner till bussen så gick jag in och handla medans dom sa hejdå. bella sover över här inatt igen och jag ska försöka tagga för kök imorgon. Var sju veckor sedan som jag hade kök så det ska bli kul att få stå där igen. Tar tåget till min pojkvän som vanligt imorgon och stannar där hela helgen, äntligen! Vi får se hur kvällen slutar, vi har redan sett en film, prinsessan. Sjukt bra och rekomenderar den verkligen, nu ska myskläderna på och sen får vi se vart vindarna tar oss hehe.


sommar? jatack.. hur mycket ska man behöva tjata för att få sin önskan i uppfyllelse..

sommar outfits








vill ha sommar nu!! usch...

everything is good now

håller på för fullt och springer upp och ner ifrån tvättstugan, när jag hade kört tre maskiner och gjort i ordning tre nya så såg jag att tvättmedlet var slut, sprang upp till lägenheten för att hämta ny flaska men hittade ingenting någonstans.. kul att det finns grejer när man äntligen har tagit tummen ur röven! Min underbara pojkvän har även fått lägenhet idag vilket är jätte kul, han flyttar in om en vecka ungefär. Då behöver man endast åka fram och tillbaka till fagersta vilket kommer bli kalas. Imorgon ska jag och tjejerna besöka glada oxen och bli lite bruna, sedan ska jag shoppa lite underkläder och ett sjukt snyggt nagellack som jag hittade på hms hemsida. Sen får vi se om jag hittar något mer, kanske ska åka till eskelstuna shoppingcentrum med mor sen, och så blir det stockholm med pojken i mars! vill ha en helt ny gaderob, börjar med förberedelse för sommaren!


17/2 - 2010

gud vad skönt, nu fungerar mitt minneskort åter igen. Somnade väldigt tidigt igår kväll vilket var skönt, förutom att jag vaknade upp klockan sex i morse och var hur pigg som hellst, men kunde tillslut somna om en stund till. Gick upp vid åtta och gjorde i ordning en jätte nyttig frukost, gott bröd med massa grönsaker. packade väskan och tog mig iväg till rocklunda, mötte upp hanna och nicole där och åkte lite skridskor. Ella och mariell kom när vi drog för det var allderless för kallt att åka utomhus idag. Nu håller jag på att tvätta för fullt här uppe och har precis bokat tid i tvättstugan så att jag kan tvätta mitt duntäcke så att det blir fräscht igen. Väldigt noga med min säng faktiskt, hehe. Tänkte kolla på en film så länge, hamnar där nere runt tre och förhoppningsvis kan jag flörta till mig bella så att hon kan gå ner runt sju och starta torktumlaren för då sticker jag iväg med min tjejgrupp och bowlar på strike. Min älsklings kompis kommer hit idag, så han och bella ska ligga och fisa i min säng inatt. Bjuder på lite bilder ifrån veckan och dagen(k)


nya trampdynor



färgade bellas hår, gissa färg..



åka saja

aw söt jag är

åka skrillor

lite snabbt om veckan

bloggen har strulat och har ej kunnat loggat in på mitt konto, har ingen aning om varför för det verkar ha funkat för alla andra. Gårdagen bestod väl av en lång och fruktansvärd dag i skolan, började även blöda ur näsan och halsen och blev yr och mådde illa, sen försvann synen osv.. så jag åkte hem och vilade en stund och sedan kom tove förbi. Vi gick ner till gården där jag fixade om mina naglar, fick bli en vanlig fransk manikyr. Mamma åkte iväg till sin pojkvän så kommer förmodligen vara ensam hemma hela veckan. Pratade med min älskling tills vi somnade som vanligt!

vaknade rätt tidigt imorse och mådde jätte dåligt, men tog mig upp ändå men missade väl såklart bussen. Fick ta nästa och kom 20 minuter försent till en lektion på en timme, visade sig att naturen var inställd så kämpade mig igenom dagen helt i onödag. På stan missade jag bussen med en minut så sprang in på hm och panik shoppade mig ett par skor i väntan. Åkte hem och tryckte en kycklig och lax wook, mycket god. bella kom ungefär en timme senare, färgade hennes hår illrött och utan att jag märkte det gick handskarna sönder och färgen vägrar gå bort, så ni kanske förstår hur fina händer jag har just nu.. Tove kom över runt tre, gick dit och umgicks lite och gick tillbaka hem runt sex. pratade lite med min älskade pojkvän och nu ska jag snart slänga mig på soffan tänkte jag.


jag och bella har shoppat

råkade låna mammas hm konto lite(a) nu är vi redo för sommar


bilderna får tala för helgen


pojkvän: vad ska ni göra när jag är på jobbet då? jag: vi ska fixa våra naglar. pojkvän: jaha hur då? jag: fransk manikyr. pojkvän: om ni behöver plast hanskar så finns det i översta lådan, tänkte om ni ska kladda med massa.

blev filmtittande med tjejen våran

åka bob saja

vi hade kul som fan där bak, lite jobbigt att man är sjuk och har nack inflammation nu..

det styr åt party

Nu har jag och pojkvännen precis duschat, jag och bellan ska börja fixa och sminka oss om någon stund. Vi får se vart vi hamnar senare, just nu lutar det åt att vi blir kvar här och styr något.

12/2 - 2010

Som sagt så kom bella hit igår, mycket roligt. Blev lite bus och så och sen på kvällen avrundade vi med nyaste beck. Somnade nästan direkt efter. Vaknade runt elva och gick in till bella som hade legat vaken i över en timme, stackarn. Gick ner och åt frukost tillsammans med älsklingens föräldrar. Blev väl en timmes prat innan vi gick ut på en långpromenad genom hela riddarhyttan och ner till campingen. Nu har vi precis kommit in och är svettiga som tusan, så nu ska vi lugna ner oss med lite nagelfixning. Blir en fransk manikyr med silverglitter, love it. Lutar åt party ikväll, skriver lite senare. Ha en toppen fredag(k)


11/2 - 2010

gårdagen började inte bra överhuvudtaget, var så (visar) nära på att hoppa av skolan, igen.. lärarna och skolan överhuvudtaget är förjävlig. Fick gå tidigare från sista lektionen då ella var sjuk och hade hela arbetet och grabbarna gick ner och satte sig i restaurangen och åt? så jag och mariell fick tillslut gå, så jag åkte hem och färgade mammas hår. Och efter en stund kom tove över och färgade mitt. Blev väl så där, utväxten har en ljusbrun/mocka färgad färg och resten av håret börjar bli brunt nu, vill verkligen få bort den svarta färgen till sommaren. Mamma fixade pannkakor som jag och tove slängde i oss innan min pojkvän kom för att hämta mig. Gick upp till oss en stund och satt och pratade alla fyra, och sedan begav sig tove hemåt och vi satte oss i bilen. Kom hem rätt sent så det fick bli en långpromenad med hunden nästan direkt som var jätte rolig. Och sedan blev det en lång dusch och massa mys innan vi somnade. Vaknade klockan sex av att han skulle upp till jobbet, somnade om runt åtta kanske och sov till halv elva. Nu ska jag försöka hitta en dålig film att fördriva tiden med och vänta ut 6,5 timme på att min älskling kommer hem igen.

Bella kommer hit antingen ikväll eller imorgon, ska bli sjukt roligt faktiskt. skriver lite senare, love ya(k)

9/2 - 2010

hej alla läsare<3

att gå upp från sängen i morse var förjävligt, ville bara ligga kvar och sova ända tills det blev onsdag. Men jag tog mig upp och klarade faktiskt av att pallra mig till skolan trots att det endast var en lektion. Har blivigt så jävla skoltrött.. hanna och mariell följde med mig till vallby c snälla som dom är, laddade på mitt busskort och gick sedan över till syster min och träffade min lilla ängel som jag inte har sett sen julafton. Två gnagare har tittat ut i munnen, och sen pratar hon massa babbel hela tiden. Blev så himla sugen på en liten knatte nu men icke! det gick bra hos um, hade lite för lågt blodtryck men fick lite saker som jag skulle tänka på och vi skulle se om jag kunde fortsätta med de här ppillerna annars skulle jag få nya. Träffade syster och malin på stan en stund innan jag skulle hem, fick en jätte fin bekini så nu vill jag ha sommar ännu mera.. Nu måste jag göra klart alkoholhanteringen som skulle varit inlämnad förra veckan, gud vad har hänt med mig?! hörs sen


fin va? tack syster


let me know, before i go.

sitter här och sjunger tillsammans med matisyahu - time Of Your Song, mycket fin låt. Allt känns så bra igen, är helt full av energi. jerry kom väl förbi och lekte med mig och tove en stund. gick ner till gården där jag och tove fick för oss att busa, det var så jävla tråkigt. jag tejpade varenda vattenkran, osthyvlar, tvålen, diskborste på väggen, disksvamp, diskmedlet, visparna, handkrämen, alla tallrikar ställde vi i ugnen hehe. saknar min älskling, två dagar kvar dock men väldigt jobbigt ändå. Nu ska jag prata av mig lite skit på mor min och sedan ropar sängen, för imorgon skrivs jag in på skolan igen!





massage saja

i will make it

det känns jobbigare och jobbigare för varje dag nu, tankarna gnager sönder i huvudet på mig.. vill inte ha det så här

pics





skapligt fin tjej

8/2 - 2010

God morgon

skit fint väder ute just nu, så ska snart ta på mig träningskläderna och släpa min hund ett varv runt rönnby. Tänke faktiskt ta och börja med det, så att solen inte hinner gå ner. Och sedan ska jag plugga hela dagen och ända fram tills tove kommer hit och myser. Ska ta tag i skolan igen, det var dumt av mig och hoppa av. Så imorgon går jag dit och ger gärnet, och tack till alla som stöttat mig! ni är guld värda. Åker tillbaka till min pojkvän på onsdag som sagt. Skriver lite senare, funderar på att ta med mig min kamera ut.

7/2 - 2010

Blir ett kortfattat inlägg om åter igen, en underbar helg. Sista serveringslektionen i fredags, gick väldigt bra och antar att jag och hanna har de bästa betygen där inne eftersom vi inte fick svara på en enda fråga som ställdes. Vi fick även göra en egen bordsdukning och mitt sätt fick väldigt bra omdömme men var dock väldigt dyrt. Kommer bilder när jag får tillgång till mors dator. Tog tåget kvart över tre som vanligt och min prins hämtade upp mig runt halv fem. Hamnade i något trafikstopp i fagersta som det visade sig senare att föraren omkom vilket vi förstod. Gick över till sebban och anna och blev bjudna på lite tacos på kvällen och sen slocknade vi direkt. Sov från tio på kvällen till runt två dagen efter, åkte ut till flygfältet och släppte hans fyrfotade i kylan. Kvällen spenderade vi med mys framför tven. Somnade rätt tidigt den kvällen också. Även idag blev det lite flygfält och resten av tiden har bara varit massa mys. Åker tillbaka dit på onsdag och stannar förmodligen tills på söndag, underbart! Nu ska jag försöka sova och imorgon hoppar jag över skolan för lite plugg på hemmaplanen.


vill fortfarande ha denna. njut av livet, njut!

promenad

Nu ska jag ta med mig min fyrforade och gå ut i kylan, ska ta en långpromenad om planerna är lovande. Verkar inte bli någon middag ute för min och mammas del, hon sover fortfarande. Men det är som vanligt, man får alltid ta det hon säger med en nypa salt. Vi hörs senare, pusspuss

4/2 - 2010

Godmorgon!

Min morgon var förjävligt, trodde äntligen att jag skulle få sova ut men nej. Vaknar av att amanda ska spamma min mobil med 40 sms och ett missat samtal.. Gick upp och satte på en film som jag och hanna påbörjade hos henne i förrigår kväll. Har även hunnit halvvägs med ett stort arbete i alkoholhantering. Fredag imorgon vilket betyder att jag åker till riddarhyttan hehe. Ska iväg och äta middag med mor min senare idag, och sen ska jag försöka klart med några arbeten till som jag lagt åt sidan allderless för länge, och om tiden räcker till ska jag försöka umgås med amanda också.


ge mig vår, och ge mig det nu. vill ha lätta kläder!

dagblind

mamma har du sagt grattis till lisa? nej hon fyller imorgon så säger grattis då istället. Nej det är torsdag idag! therese, det är onsdag..

gick ner till tjejgruppen som sagt, blev mycket prat om gamla dagar på detta slitna område. bakade även en äppelpajj åt alla. Gick hem i snökaoset och insåg att nycklarna låg i tröjan på sängen. Porten var låst och kylan lika underbar. Tillslut kom andreas och öppnade dörren snäll som han är, satt i korridoren och kollade in i dörren våran och väntade på mor som var på björnön. Min underbara pojkvän ringde och höll mig sällskap och nu är jag äntligen inne. Ledig imorgon så jag och mamma ska åka iväg och äta, mys!

3/2 - 2010

Har inte så där överdrivet mycket att tala om, som vanligt känns det som. Antar att jag fått bloggtorka? men jag kämpar på för mina läsares skull. hanna och gänget kom och hämtade mig igår, åkte över till vallby och åt mat med hanna och hennes familj. Vi tog promenad till pattersberg och gick över till bror och hans flickvän och fick se bebisen. Stolt moster, 5 juli är den beräknad. Vi blev bjudna på lite fika och det bjöds även på mycket skratt och en klantig mamma. Sedan fick vi skuss tillbaka av mor min, åt lite chokladpuddig om somnade nästan direkt till en bra film. Sov allderless för bra och missade första lektionen, så hann bara med samhäll idag. Tog mig hem i snöstormen och nu har jag precis kollat klart på andra avenyn. Saknar min pojkvän otroligt mycket och det känns som om de två dagar som är kvar kommer vara de längsta dagarna i mitt liv. Nu ska jag måla mina naglar svarta, och när visaren står på 18 så är det tjejkväll som gäller!


saknar faktiskt mitt svarta hår, hm..

2/2 - 2010

hej allihopa

har nästan precis kommit hem från skolan. Hade bara två lektioner idag men jag och hanna valde att läsa vidare med lite matte, så vi var tre brudar som satt och vessade uddarna i mattestugan. Hann inte skriva igår eftersom jag aldrig var hem något, jag och hanna körde ett fyspass på över en timme. Först en timmer hårdträning i boxning, körde slut på hanna och taggade henne som fan. Sedan körde vi lite mage, rygg, rumpa och lår. Efter det tog vi en vända i gymmet, mycket bra. Följde henne hem och vi försökte att göra frysen blodpudding, så vi slängde in den i mikron men då blev den som bulldeg och gick ej att skära. Så vi slängde ihop en pannkakssmet istället och fick stress äta. Jonna jag och robin skussade ner hanna till sitt jobb och sedan åkte vi ut till torpängen och mocka skit. Inte jag iförsig, jag lasstade hinkar med vatten. Sedan lagade jag mat åt allihopa och så blev det lite fika på det. Blev även spådd och lite så, tyvär fick vi inte upp mina kort denna gång utan min älsklings. Halkade två gånger och landade på rumpan, sedan körde henke hem mig till hanna och jag somnade nästan direkt. Promenerar dit även ikväll och sover där åter igen!


sitter med olivolja i håret, nej jag tänker verkligen inte klippa mig. Ska kämpa för mitt älskade hår!!

RSS 2.0