30/11 - 2009

hej och förlåt, som vanligt för dålig uppdatering. För er som redan vet så gick ju min mobil sönder igår kväll, arg som jag var så åkte jag ut till hälla med mor och syster för att lämna in den, men killen i kassan var så himla söt så han gick in och uppdaterade den på plats för att jag skulle slippa vänta på den, borde tagit hans nummer hihi! nej, men blev lite små shopping och lunch på ikea, är väldigt nöjd och om man kunde beskriva doften i mitt rum av de nya ljusen nu skulle ni bli avundsjuka. Fick även lite lådor till mina smycken och ett par super duper sköna "tofflor" som jag har velat ha i år och dagar nu. Åkte även förbi pettersberg för att titta på min bror och hans tjejs nya lägenhet, och nu har jag precis tvättar håret. Ska kolla på andra avenyn och riverside och sedan ska jag faktiskt gå och lägga mig, är ruskigt trött!

(skulle ha lagt upp bilder men min dator är dum i huvudet så det kommer imorgon!)

29/11 - 2009

Mamma ringde och väckte mig runt elva (trots att hon satt ett rum ifrån) gick upp och duschade lite snabbt och var rätt seg från gårdagen, hamnade på korvparty vid rubeck med flickorna. Mycket rolig kväll dock! åt en snabb frukost och åkte vidare till vallby för att hämta gänget där, sedan åkte vi vidare emot krylbo där hela tjocka släkten från morssida befann sig. Åt mycket gott och pratade skit och åkte sedan tillbaka till staden med moster, kusin och magnus. Nu ska jag nog se på lite skit pogram och vila ögonen lite!


korvparty

nu åker jag och madeleine till vanessa med alla grabbarna vid rubeck och partar!





28/11 - 2009

vill bara börja med att säga att det blev en riktigt härlig kväll/natt med gammalt folk igår, sjukt underbart. Började iallafall med att gå ner till gården, följde med grabbarna hem till jacob och åt daimtårta och sedan tillbaka till gården och hämta sanna, vi tog cyklarna till kristiansborg och satt i elias "lägenhet". Det vart mycket dans och speciellt till håkan hellström, mycket glada miner och goda skratt. Senare fram emot kvällen kom även marcus och fredrik förbi med nån annan kille också, stod ute med dom ett bra tag. Cyklade hem senare och vi somnade väl runt sju sedan. Nu ska jag precis kolla på flickan som lekte med elden, senare kanske det blir lite party time med bella och klassen, annars blir det soffan som gäller!


jag, sanna och elias

jag pratar allvar skulle jag tro, resten av bilderna finns i min bilddagbok!


26+27/11 - 2009

verkligen förlåt för att jag ej hann skriva igår, men hade fullt upp hela dagen. Började med att jag ändrade min väckarklocka i sömnen och kom upp en halv timme försent, så fick stressa till skolan för att hinna byta om och fixa i restaurangen tills gästerna skulle komma. Fanns inte så där överdrivet mycket att göra men när alla kom blev det riktigt mycket stress och jag fick två bord. Men det gick väldigt bra för att vara första gången på ett år som jag serverar. Slutade runt tre efter att ha gjort i ordning allting för idag, så jag och bella åkte hem till henne och tog de lugnt i en timme ungefär, sedan åkte vi ut till hallstaby, hennes syster har köpt värsta skräckhuset där ute och jag var livrädd. Började med tacos, och slutade med att vi stod på övervårningen och målade om hennes kläkammare. Rädd som jag var så upptäckte vi rivmärken (från naglar) på väggen där inne och jag fick panik och sprang ut ifrån "rummet". men så klart hade vi mycket fel, de hade sågat av ett hjärnrör där inne och kommit åt väggen som var gjord av något konsigt pappersmatrial. Slutade med att vi hade grå färg överallt och somnade i bellans säng men ingen av oss kunde sova.

Vaknade upp runt sju men gick inte upp förens kvart över, fixade mig lite snabbt och slängde i oss frukost. Var i skolan runt kvart över åtta vilket var perfekt. Jag och ante delade på ett tjugibord idag och jag fick världens skönaste gubbar, hade riktigt roligt idag. Fick över hundra kronor i dricks också! Bjuder på lite bilder nu, sedan ska jag sova någon timme och vad som händer senare ikväll är ej bestämt!











HR08 A+B

ingen julkänsla för fem öre, trots...

att jag har stått och bakat pepparkakor med tjejora i över två timmar.. det kommer inte bli någon jul i år, trots att jag hatar snön och kylan så behövs faktiskt julen ibland. Men endast på julafton och de fyra veckorna innan. Resen kan vi skippa!

tack fina rebecka för din kommentar, jag får hoppas att det du säger stämmer, för ett ig i svenska a skulle suga med tanke på att jag läser svenska b just nu. Men tusen tack!♥

Julbordet börjar imorgon som sagt, kanske får jag mer julkänska då? eller så blir jag bara riktigt trött på julmat i år igen och skippar det på självaste juldagen och det får ej hända igen! Åker till stockholm dagen efter julafton som sagt, hem till sanna och jag räknar ner dagarna i längtan. Ett grymt nyår förra året, bättre ska det bli. Nu ska jag snart krypa ner i sängen, har precis duschat! god-natt -kyss


jag som inte ens tycker om egenbakade pepparkakor...

GOD JOL?! där är nog mitt ig i svenska!



25/11 - 2009

har precis färgat håret på bellan, blev mycket rött denna gång och mycket snyggt! rickard skulle ha kommit idag men antar att det är ändrade planer nu. Har iallafall tjejkväll nere på gården idag som varje onsdag så kom dit! Julbord imorgon, det var riktigt mycket folk idag men vi ska väl försöka slå treorna stort hehe. har inte så mycket mer att säga förutom att det blir klassfest i helgen, mycket roligt. Och krylbo på söndag, så mycket tid finns inte i mitt liv just nu vill jag lova. Lämnade in min novell idag, hoppas på ett bra betyd och slut på allt tjat och förhoppningsvis ett g i svenska a. fattar inte hur jag kunde ställa till de så mycket för mig själv iallafall, men jag stället allt till rätta nu iallafall och det ser ljust ut. Nu ska jag försöka fixa mina naglar på något sätt, skriver senare som vanligt!


sommar? jatack!


varför hoppas jag på oss?

det är ändå över, för längesen. för mycket tankar antar jag, för mycket att gå igenom för att orka gå vidare. jag antar att det är lösningen ändå, och att jag får leva med det!

sov gott allihopa


min novell!

säg vad ni tycker!

Jag kände hur gåshuden började att resa sig längs hela ryggraden och upp emot nacken. Jag stod blixstilla och jag darrade av skräck. Månen var ovanligt stor idag och vindarna blåste obehagligt mycket. Man kunde höra, om man verkligen ansträngde sig, det stillsamma regnet som sippra ner genom trädets löv och som sedan fall emot marken med ett dunst. Jag var rädd, räddare än någonsin. Jag visste att det kunde vara över om en minut, kanske en timme eller aldrig, Jag hade ingen aning. Det ända jag visste var att jag levde i nuet och att det snart kunde vara förbi lika snabbt som en vindpust. Lukten här är obeskrivlig, det är som en svag doft av sorg blandat med skräck.

Det var fortfarande mörkt ute, jag stod på baksidan av det hus som alltid har gett mig kärlek och omsorg. Detta hus var nu något som jag aldrig någonsin ville se eller röra vid igen.

Telefonen ringde, fick beskedet om att mor ligger för döden, jag som trodde att det var min tur, kanske är det hennes. Jag som aldrig ville återvända till mitt barndomshem. Nu står jag här igen, ser min far genom fönstret. Det känns som om strupen dragit ihop sig, varje andetag känns som ett slag emot bröstet. Jag får kalla kårar och min ångest skapar återblickar från min barndom. Paniken växer, det känns som om jag lämnade detta hus med hat igår, ändå var det trettio år sedan som jag kollade in i hans svarta ögon.

Det är nu många år sedan som min mor nattade mig i det hus där jag hade växt upp och blivigt den jag är. Jag minns till och med sagan som hon nyss läst, pussen i pannan och de ord, de tre vackra orden som hon nämnde varje kväll när hon lämnade mitt rum med endast ljuset från en nattlampa kvar. Strax där efter, öppnades dörren igen och jag var mittemellan sömn och medvetande. Jag ser bara formen av en kraftig man som kommer in i mitt rum, böjer sig försiktigt över mig och lägger sin tunga hand över mina fuktiga läppar.

Det var som om den natten tog mitt liv för gott, jag är nu levande död. Det känns som om jag har svikit mig själv genom att återvända till detta hus. Jag lägger handen på det kalla dörrhandtaget, dörren knarrar och det känns som om någon försöker att säga mig något när jag försiktigt öppnar den. Sakta kliver jag in i den mörka hallen, de känns som om sorgen lever kvar i detta eländiga hus. Strax där på, bara någon sekund efter hör jag min mors smärtsamma gnyande ifrån sovrummet. Jag måste gå in i det rum som ligger snett emot mitt gamla flickrum. Dörren står på glänt, den ända tanken som slår mig är fasan att min far ska befinna sig i samma rum. Stillsamt och försiktigt följer jag korridoren och närmar mig rummet, jag hinner knappt greppa dörrhandtagen innan jag känner hans flås i nacken. Det känns som om hjärtat stannar i kroppen på mig, och åter igen är jag den hjälplösa flickan.


24/11 - 2009

god morgon eller något!

sov skit dåligt i natt igen, vet inte varför. antar att det är alla tankarna i huvudet som tar död på min sömn.. Har inte gått till skolan idag, kom inte dit på något sätt. skit kul att man ska missa sin utbildning! Har utveckligssamtal om en timme, så vi får se vad som händer och sker där. har inte så mycket mer att säga, förutom att jag och rickard kanske ska se new moon i helgen - underbart!


utveckligssamtal imorgon..

hej alla bloggläsare där ute, sitter här med varm oboy och en lussebulle, mycket gott. Jag och rickard har planerat våran framtid och det blir en ganska sunkig lägenhet till att börja med men ändå en väldigt mysig, även ett garage med bil, sedan blir det att köpa hus. Vi ska även ha en bulle i ugnen, eller det lär ju bli jag som får ha det hehe. Vi träffades för första gången på över ett halvår skulle jag tro, i skolan idag. Jag blev riktigt glad faktiskt, så vi ska ses snarast möjligast. Nu ska jag kolla om andra avenyn har kommit ut på internet!

jag älskar amanda lundberg och isabelle lennqvist!

23/11 - 2009

Nu är jag riktigt glad vill jag bara medela, fick reda på att jag åker hem till sanna i stockholm dagen efter julafton, så blir att åka ner på staden och boka biljetter snarast möjligast!

jag och hanna körde boxning på gympan med resten av klassen, vi fick väl mvg i styrka och teknik! vi maxade i lite över en timme så vi var lagomt slut när det var klart. Men ändå tog vi oss i kragen och gick över till gymmet och körde lite mage och ben.

Går nog över till gården ikväll och pluggar lite matte och samhäll, annars har jag inga större planer. Skriver senare, love tèliès­i




nu hatar jag regnet ännu mer..

klockan slog sju och jag började att sminka mig, sedan tog jag och svalde min stålthet och begav mig ut i spöregnet för att möta tim lite längre än halvvägs till vallby, vi båda var dygsura när vi kom in i min varma lägenhet. Slängde oss på min underbara säng och kollade på filmen öga för öga. Man kan vrida ur min jacka och mina skor föresten. Tim knallade hem runt halv nio för att möta marcus på bron. har setat här vid dumburken sen dess och har en konverstation med amanda just nu. Ska snart krypa ner under täcket och drömma underbara drömmar!





22/11 - 2009

kan ni tänka er att november snart är slut? jag har inte ens märkt att det har börjat! Första advent nästa söndag firas hos min älskade mormor i krylbo, hon har fyllt år och systra min fyller år samma dag så det blir kalas ända ut i fingerspetsarna.

Köpte som sagt julklapp till mamma på marknaden igår, den är riktigt fin. amanda köpte en liknade till sina föräldrar, minns inte om jag kanske redan har skrivit detta?! vi somnade tidigt iallafall och vi har sovit som gudar. Blev väckta klockan två och startade dagen med toast och citronte och varsin tidning som vi sedan bytte med varandra (ja vi beter oss som gifta). amandas pappa gillar inte att jag snor med henne till göteborg när vi är klara med plugget, men han får lära sig att leva med det hehe.

Tim kommer över ikväll, mamma ska till hallsta så de blir myspys på rönnby förmodligen. Nu ska jag nog ta mig en kopp te och så ska jag bjuda er på lite picts från våran julklappsinslagningsstund!


min snygging

visst är vi duktiga?

amanda ska försöka skriva ett julrim, haha!

mitt snygga namn på kinesiska!


beck rullar på tven

jag och amanda har hunnit med att sova middag någon timme, äta en calzone, jag har även städat hennes rum och nu är det beck som gäller. Har fixat hennes blogg också. åker hem tidigt imorgon för mamma ska till hallsta så jag måste ta hand om min bebis som vanligt. Detta får bli mitt sista inlägg för dagen, peace out!


på bäckbys gator

sitter hemma hos amanda just nu, hon glor på philip och fredrik. Julmarknaden var rätt rolig men fick ingen julkänsla för fem öre ändå. vi har köpt julklappar till våra mammor nu iallafall, får åka ner på stan någon dag och köpa till resten av flocken. Sover förmodligen kvar här inatt men vad som händer och sker har vi ingen aning om än så länge. hehe nu har amanda somnat också, sötan. Vi drar nog en bäck om de inte händer och sker mera i västerås denna kväll. skriver förmodligen om någon timme igen, puss!


21/11 - 2009

god morgon snyggingar!

har varit vaken ett tag men har gjort annat. Funderar på att äta lite frukost snart och göra mig i ordning lite. Åker ju iväg till tuna med amanda på julmarknad snart, hoppas att man kanske kan få lite julkänsla därifrån då.. Har sovit som en gud vilket jag behövde, men vaknade av att mamma som vanligt ska prata högt i högtalartelefon.. Jag, klanten själv hällde även ut ett helt glas med vatten i mina kontaktutag igår, så jag hade tur att det ej började brinna *peppar peppar*. jag skriver senare när jag är på hemmaplan igen, ha en underbar lördag!


jag och sara för några år sedan.


nu är det fredagsmys!

har ni haft en underbar fredags kväll?

min har varit sådär, hade hoppats på att göra något riktigt roligt med tjejerna, men västerås har halkat av banan och blivigt en tråkig landsyta. Började att titta lite smått på någon gangster film som handlar mycket om livets gång, om förändringar i livet osv. Men avbröts av sanna som nästan tvingade ner mig till gården hehe, så har varit där nästan hela kvällen och ätit glass med massa gott, och fått massage osv. Skulle ha åkt hem till tim men får ta det imorgon istället förhoppningsvis. Ska även ut till tuna med amanda och hennes morföräldrar på julmarknad - mys!
Nu ska jag kolla klart på filmen och sedan ska jag sova som en gud.


bild tagen av min broder Jonas nere vid björnön i västerås!

jag som pysslat lite med bilden, den är riktigt fin!


20/11 - 2009

jag tror att jag är en favorit elev bland susanne alltså, idag fick jag bli hovmästare utan att ens be om det, hon hade redan bestämt sig. är även "högsta huvud" över våran egna kväll som vi ska ha i restaurangen. Idag hade vi alltså servering och det gick jätte bra, är jätte stolt över allihopa. är trots allt exakt ett år sedan vi hade det vilket betyder att vi helt hade glömt bort allting, ändå löste vi det perfekt. Vi har även planerat för julbordet som börjar nästa vecka, har setat och ringt runt till alla som har bokat bord och fick även ta beställningar på nya bokningar. Det kommer att vara fullt varenda vecka i sex veckor vilket är toppen! hade även fel, vi har servering i tolv veckor på raken nu och kommer därför få lära oss fatserveringen i januari.

nog om skolan och plugget, trots att jag börjar trivas med det! jag mötte amanda nere på stan, tog bussen hem tillsammans med madeleine, ska försöka få lite mat i magen för sedan åker jag och amanda hem till bella och myser. Ska få lite kräftor och gottis där, mums. Skriver nog ett inlägg senare och kommer nog lite bilder då med skulle jag tro, puss!


mitt mvg är på ingång!

nja, jag vet inte riktigt. Ligger säkert på mvg i själva köket, men de här med pappersarbete kanske inte är min grej. men jag har gjort mitt bästa och jag har lagt ner mycket tid och kärlek, så det blir till och hålla tummarna.

bäst av allt, min amanda kommer hem imorgon som vanligt. Hon sa att det var roligare här hemma med mig, än i forsmark hos dom andra, hehe. Min kära bella är även i staden denna helg, hon var ju borta förra helgen vilket var riktigt jobbigt. Ska även försöka hinna med ett litet party med sanna kanske? antigen hos sebastian eller någon annanstans förstod inte riktigt men de brukar bli mysigt hos honom! Måste även boka tid hos um imorgon! nu ska jag måla mina naglar, som vanligt. och sedan krypa ner i min nybäddade och helt fantastiska tempursäng(k)


denna bild gör mig mycket glad!


tèliès­i är mitt namn på kinesiska!

hihi, coolt va? undra bara hur man säger det?!

Har precis kommit ut från en jätte skön dusch, tvättat mitt överkast och kollat på den dära filmen som jag berättade om. Och som jag sa, den var helt jävla otrolig! The Ugly Truth 2009 heter det och jag kan rekomendera den starkt om man tycker om kärlek med fina men oväntade slut. Nu ska jag plugga lite, hoppas mamma kommer hem strax så att hon kan hjälpa mig. pussen och kramen xoxo.



servering imorgon!

har precis kommit hem, sitter och lyssnar på riktigt bra musik som jag fick idag. Har även fått något fnatt i huvudet så har hunnit dammsuga alla hyllor, bokhyllor, golvet, bytit sängkläder osv i mitt rum också. Ska snart sätta på min nya film som verkar helt underbar. Skriver senare hur filmen var och om den är värd att se!





min lilla ängel har blivigt mycket stor vilket ni säkert ser, hehe!


19/11 - 2009

Sitter hemma hos syster igen, vi har precis fikat med lite lussebullar osv. Vi är barnvakt åt novalie tillsammans med andreas eftersom syster är nere och klipper sig. Hade min sista snabbmats lektion idag vilket är riktigt tråkigt. Vi fick göra vad vi ville utan att använda oss av recept. Jag och tjejerna gjorde baguetter med kycklingröra och curry och en massa grönt till. Bjuder på bilder lite senare om jag lyckas få in bilderna från min mobil på datorn. Ska allderless strax åka hem och plugga för vg/mvg i kusen på hundra poäng och sedan råka sova lite framför en fantastisk film som jag tagit hem. Skriver lite senare(k)


våra kyckling mackor, kanske inte världens finaste men tro mina ord, väldigt goda!


tjejkväll på rönnbysgator!

jag och sanna bjöd tjejerna på lite tacopajj och mys, tog en stund att göra i ordning men det är alltid lika gott och de blir alltid lika bra. blev mycket prat om barndomen, är man uppvuxen här finns det många goda stunder hehe.

är riktigt arg just nu dock, mamma har skitigt i att ta ut min bebis så hon har kissat på min dyra väska... antar att den är förstörd för alltid nu för skinn/plast?! går ej att tvätta så jag är oxtokig. Nu skulle jag behöva fixa uppgiften i snabbmat för jag vill ha vg/mvg men jag förstår ingenting så det lär ju gå åt pipsvängen. hoppas ni sover lika bra som jag tänker göra, god-natt-kyss


en av min och sannas fina pajjer!

hehe massa ljus och mörkt rum sedan, mycket mysigt!


bloglovin!

Som ni ser kan ni även följa min blogg i bloglovin nu, tryck bara på ikonen bland läkar eller ikonen bloglovin under min presentionsbild!

så var man tillbaka på hemmaplan.

Akupunkturen gick jätte bra som vanligt, men nu orkar jag inte med den mera så fick bli sista gången. Nu har jag valt massage och sedan massage av muskelknutar. Och gymmet ofc, ska bli riktigt skönt. Ska få i mig lite att äta innan gården, är jätte hungrig men vill heller inte äta för mycket med tanke på tjejkvällen. Vi hörs senare mina favoriter(K)




18/11 - 2009

Sitter hos min syster i lägenheten på vallby. har gossat och busat enormt mycket med mitt lilla charmtroll som har blivigt riktigt stor. har precis planerat med sanna i stockholm, stjärnan i mitt liv. Att jag åker upp dit under julen i år igen, och firar även nyår där. Längtar sjukt mycket, var allderless för länge sedan vi sågs! Mamma är här också, hon ska skussa mig till apalby om ungefär en timme för ska på akupunktur som ni redan kunde lista ut. längtar även till kvällen, ska bli riktigt gott med tacopajj faktiskt!


ett tredje inlägg

har precis kollat klart på nyaste wallander, har även lärt mig att aldrig ha för höga förväntningar. För denna film var inte alls bra om man gemför med deras andra. Men jag håller wallander kärt ändå. Har även tjockat mig med lite godis, hållt på i tvättstugan med mamma och hunnit vila ögonen en stund. Ska precis ta ett bad och funderar på en ansiktsmask med vitt te denna gången?! gymmet imorgon om min arm är pålitlig, och det avslutas med akupunktur ofc.


matdags!

mamma kom precis hem och hade köpt en massa gott, så nu ska jag äta lite lassange med grönt! Föresten så börjar jag i serveringen på fredag vilket innebär att vi kommer att arbeta som servetriser under julbordet, ska bli spännande med fatservering och lite annat smått och gott!


17/11 - 2009

igentlingen så var jag precis skit förbannad, men fick en jätte söt komentar om att jag borde uppdatera mer och en massa glada gubbar så nu är jag glad igen och jag älskar mina läsare enormt! Jag lovar att jag ska försöka att förbättra mig, verkligen! men tiden rinner iväg och det är riktigt mycket i mitt liv just nu men jag ska bättra mig de lovar jag. Har riktigt ont efter sprutan, har inte sovit alls mycket och har legat och vridigt på mig hela natten. har en enorm frossa, huvudet vill sprängas och jag mår sjukt illa. Tog mig upp tillslut för att åka till min sjukgymnast, men som vanligt så har jag alltid otur. Så jag kom dit en timme försent, fick gå ut och vänta på bussen i kylan och regnet som skulle komma inom en halvtimme men åkte förbi mig (hata vl!) så jag gick över till andra sidan och fick åka buss ner till stan och byta till rönnby helt i onödan. Nu ska jag lägga mig ner och vila, och för alla er som hade tänkt att komma till tjejgruppen imorgon och laga tacopajj med oss, så börjar det klockan sex!




jag har kramp i min arm nu..

kom precis upp från rönnby fritidsgård, tog några rundor biljard med jennifer. Drack en kopp te och sjung tillsammans med håkan som spelades i hörlurarna. På onsdag blir de tacopajj nere på gården tjejer så kom dit! imorgon ska jag gymma, om min arm går att röra då. Nu ska jag prata med charmen från uppsala sedan ropar kudden mitt vackra namn!


när min kamera en gång i tiden var bra, funderar på att lämna in den faktiskt!


16/11 - 2009

hallå där kött och blåbär

tog bacon sprutan idag, vägrade från början men blev starkt övertalad och gick med på det efter två dödsbrev, ett testamente och att jag hann skicka hejdå till de flesta som står mig varmt om hjärtat. men här sitter jag, livs levande (än så länge) och har svikit mig själv, jag som inte skulle ta den där förbannade sprutan.. nu ska jag titta lite smått på riverside och dricka varm choklad(k)


dagens skollock.


en dålig rubrik.

har precis vinkat min älskling hej då, verkligen hennes otursdag idag dock. Men vi har haft trevligt och varit väldigt flummiga som vanligt (inte höga alltså) utan övertrötta. har även fixat mina händer, handskrubb, filat och skrubbat naglarna och målat dom underbart svarta igen, det är så snyggt! Har även hunnit med en lång och super skön dusch och upptäckt att jag har fått väldigt, överdrivet lockit hår? antar att det är min fula far som gett mig detta hår, med tanke på att alla andra i släkten har spikrakt?! skola imorgon, lockar inte för fem öre. har även massa plugg att försöka hinna med, måste ta mig i kragen riktigt hårt denna gång faktiskt. Måste ta detta år på allvar och jag vill ta flyget till holland nästa år!




nu har jag brytit mitt löfte!

jag och mästarn har precis kollat klart på twilight, så till alla er som har hatat mig på grund av att varit sprikad vid att den ej skulle vara bra, så ber jag om ursäkt för det var riktigt sjukt otroligt bra. Nu ska jag och bella sjunga vidare tillsammans med håkan. peace





15/11 - 2009

God morgon!

Jag hoppas att ni har sovit bättre än vad jag har gjort iallafall. Tog lång tid innan jag somna, sen sov jag som en gud. Vaknade av att bella ville komma över så hon kommer hit snart! Har inte träffat henne på hela helgen vilket känns helt sjukt! Ska käka lite frukost nu tänkte jag, sen får vi se vart dagen tar oss.
Kyss så länge!


vill inte ha snö och regn, vill inte!


jag antar att jag är beroende..

Av mitt dyrbara internet som jag precis fick tillbaka, andas lugnt och skönt med tanken på att kunna uppdatera som vanligt. hör filmen day after tomorrow i bakrunden, en riktigt bra film som alla borde se. själv har jag nog sett den för många gånger, men ändå är det alltid lika bra! Har lagat lite mat åt mamma idag faktiskt, kändes skönt att äta på riktigt var ett tag sen. Har bara blivigt nått litet skit som mättar för stunden en längre tid så har mått riktigt pissigt. Ska även gymma på tisdag trots min inflensa som hela familjen åkt på.


fult väder, mycket fult väder..

Har ingen lust för att gå ut och träffa dom där två filurerna faktiskt, känner dom inte och vädret lockar inte ut mig så funderar starkt på att skita i det. Har tagit hem en film och jag ska titta på snart, pratar även med charmtrollet från uppsala så jag klagar inte än så länge.


14/11 - 2009

Jag vill börja med att be om ursäkt för väldigt dåligt uppdaterande mina kära läsare! haha.

Livet leker för fullt just nu och jag klarar inte för en sekund, blev en härlig kväll med tjejerna igår. Gjorde inte så där överdrivet mycket, min amanda kom till västerås så det var ju toppen iaf. Många kanske undrar hur det gick i torsdags (då jag jobbade tolv timmar) till att börja med, så hade jag haft feber och mått riktigt dåligt hela natten. Ändå tog jag mig upp ur sängen tidigt på morgonen och hann med att göra två brownis?! 40 räkbakelser, en liter lussebullar, en ostsmet, dekorera runt 60-70 tallrikar och lägga upp äppelkaka och få ut till gästerna. Som jag förstod, så kom jag knappt upp ur sängen dagen efter alltså igår, jag mådde riktigt dåligt men framemot kvällen blev de bättre så de var skönt iaf. Kommer lite bilder nedanför. och ikväll ska jag och amanda träffa två pojkar, ingen aning om vilka dom är sedan blir det lite partaj med jannet och tjejerna(k)


rätt nöjd med tanke på att det var min första någonsin.

mina fula lussebullar som jag slängde ihop på ungefär tio minuter, skit goda dock.

några av mina och brudarnas 40 stycken räkbakelser (mini smörgåstårtor)

det svarta är katrinplommon, det som ligger åt vänter på nedersidan av bilden brevid är halsen på gåsen, åt vänter efter det är muskelmage tror jag, sedan potatis och efter det vingarna, sedan hjärta och lever.

en av våra 40 tallrikar, tog en stund vilket ni säkert förstod!


10/11 - 2009

Har som sagt inte lagt ner bloggen som alla verkar tro, har bara inte tillgång till internet hemma längre så har bara möjlighet att skriva i skolan. Har ändå inte så mycket att berätta förutom att jag var på världens roligaste fest i lördags och träffade helt nytt folk, precis som vi ville. Söndag firade vi morfar och resten av veckan har jag varit sjuk. Ska även göra min magnetröntgen som jag berättade om den 11 november vilket är drygt en månad, kommer att ligga mellan 20-60 minuter blixtstilla vilket blir ett helvete. Skriver igen så fort jag får chansen och i helgen träffar vi våra nya godingar igen. Keep reading, me loves you!<3


11/7 - 2009

Kvällen igår blev överdrivet lugn med tanke på att det var fredag och att vi har blivigt västerås partypinglor. Skulle ju som sagt igentligen till ibrahim, men folk är ju som dom är och klarar väl inte av sanningen ibland och blir förbannade. Jag åkte istället hem till amanda som låg sjuk (anledningen till att vi inte åkte och partade) så vi möttes vid ica och köpte oss två liter glass, banan jordgubb vanilj. Slängde på en beck film, mixtrade ihop lite toast och mös ner oss i soffan. Tog bussen hem vid tidigt fem över tolv. Blev väldigt förnedrad av äckliga einstein som alla känner till här i västerås, det var väldigt obehagligt och blev mycket arg! snuskgubbe. Som tur var ringde min räddare i nöden upp, micke. Förmodligen kommer han in till västerås idag, antingen själv eller med de kända grabbarna från kryssningen 2008. Vi får se hur dagen blir, är ensam "hemma" just nu vilket är underbart skönt.


denna bild gör mig mycket glad!


6/11 - 2009

har ingen lust att skriva idag överhuvudtaget. som bella så fint sa det, denna dag vill jag döda! Hade restaurang idag som vanligt, fick göra en smörgåstårta och blev faktiskt riktigt nöjd med tanke på att det var min första. hade lagt upp en bild men eftersom usb utagen inte fungerar på den här skit datan så får de bli en annan dag. Har bara en sak att påpeka också, folk skriver blogg för sig själva och vill ni inte veta och inte bryr er, ge då fan i att läsa. Hände även lite saker igår som tillhör mitt privatliv och som har fått mig tillbaka på botten igen, så för er som vill klaga varsegod men jag kommer att vara rätt svår ett tag nu. Vet inte om jag hade så mycket mer att säga förutom att mårten gås som serveras på torsdag innehåller gåshjärta osv!




5/11 - 2009

Det snöar fortfarande, och jag har bara en sak att säga - fy fan! har precis kommit hem från gymmet, blev ett pass på 90 minuter och jag är helt, totalt slutkörd. Tränade mest axlar, armar, rygg och mage idag. Funderar även på att börja i boxning, så sjukt kul och riktigt bra träning. Och för er som tycker att tjejer inte ska syssla med det, nehe och varför inte? Vill man få ut sin ilska på något sätt så är det väl bättre på än säck än på någons ansikte iallafall! Som sagt så hade vi en föreläsning om socker idag, tre timmar lång ungefär. Trodde och förväntade mig något skit tråkigt samtal om endast socker, men icke sa nicke det var riktigt intressant och man lärde sig en hel del som man kommer att behöva i framtiden. Nu ska jag kolla på min film som jag tog hem och sova en stund, skriver lite senare som vanligt.


är helt slut..

Har varit riktigt trött hela dagen idag, så är snart dags för kudden. Sov middag i två timmar och vaknade väl runt halv åtta, så gick ner till gården och kom på att jag fortfarande endast hade en tjocktröja och ingenting under, och ett par jätte konstiga mjukisbyxor, tur att ingen bryr sig här på rönnby. Nästa torsdag ska jag jobba i restaurangen i tretton timmar, kan kännas som om jag absolut inte kommer att klara av det med tanke på att jag blir trött efter max fem timmar. Men vi har Mårten gås vilket innebär svartsoppa (grisblod), gås, potatis och sen äppelkaka som efterätt. Sen har jag även snabbmatlagningskursen innan. Det bästa med dagen lär väl bli våran första kvällöppet. Imorgon ska jag ha en kurs om socker och sedan sticker jag till gymmet, som sagt. kudden nu!


ja, man måste kunna bjuda på sig själv ibland och amanda tyckte att jag satt som ett mongo i data stolen, så då ville jag överdriva en aning!


4/11 - 2009

Nu är plågan här, det snöar i västerås.. Jag sitter självklart här med en varm oboy, myskläder, sockor ofc och ska snart fortsätta att titta på en grymt bra serie som jag började med igår. Ska nog sova en stund också, och även hitta på något att äta kanske?! Har inte så där överdrivet mycket att skriva om, förutom att jag har lyckats övertala amanda om att komma till mig i helgen, och att jag har börjat prata med världens charmtroll från uppsala!


visst är vi söta?


har ingen koll på nånting längre..

Jag är på gränsen att lägga ner allting som jag har kämpat för att bygga upp just nu. Vet faktiskt inte vart jag har någon eller något just nu och känns som om allting endast är ett oändligt kaos. Tänker inte klaga på livet, tänker inte älska det heller. Jag tänker bara ta avstånd från alla er som inte vet vad ni vill i livet, för det ska inte drabba mig något mer för jag tänker finna allting som jag drömt om och det tänker jag göra nu eller aldrig!


älska mig hata mig det kvittar!


när kylan kommer vill man värma sig med ngt gott!

Därför tänker jag faktiskt dela ut mitt egna recept som jag haft hemligt i över ett år nu. Sanna är nog den ända som har fått smakat det, och hon älskart!

Bara jag som älskar varm chocklad? skulle inte tro det. Men det är ju inte världens nyttigaste ellerhur?! men man kan alltid göra det nyttigare och godare.

Ta en kopp, ganska stor
fyll glaset med mjölk, spar ungefär två cm
ca 4 tsk oboy pulver
ca 1 tsk vaniljsocker
ersätt grädden med vispad mjölk
och strö lite kanel över.

Kanel: är anti-inflammatoriskt och innehåller kalcium, magnesium och fiber. Det bidrar till att minska sötsuget och stabiliserar blodsockret. Perfekt som en tillsats till vinter drycken som vi alla älskar!



TESTA SJÄLV!

det ända som är bra med vintern är väl stora mysiga halsdukar och mjukisdräkten!


3/11 - 2009

börjar detta inlägg med att det ska komma världelös snö imorgon, jag som redan fryser pga att jag förlorade så mycket vikt av körtelfeber i somras. Jag kommer nog inte klara av den här vintern!

Vill även medela att jag fick MVG på alkohollagsarbetet som jag slet så mycket med, vilket är riktigt bra för får man ig i kursen så får man ej göra sin apu vilket betyder att jag inte får någon chans att plugga mitt sista år i holland om det blir som vi hoppas på. Känner mig så sjukt sugen på att lämna detta land för nya människor och nya äventyr.

har precis varit hos Katrin, min sjukgymnast och fått lite nålar i mina muskler som vanligt. Fick även en i huvudet denna gång vilket jag trodde skulle bli en ren mardröm, men den gjorde faktiskt minst ont. Efter skolan gick jag föresten hem till sanna och lagade ihop lite tacos vilket satt som pricken över iet på denna dåliga dag. Nu är jag trött och ska nog sussa en stund på kudden. Skriver lite senare, pussen!


ska börja gymma på torsdag, nu blir det muskler som ska ersätta fett!


nu är det efterlängtade ljudklippet här

Som de flesta rönnby/wenströmska barn redan har hört, men nu finns det även ute på internett. Det efterlängtade ljudklippet som jag spelade in på rävnäs.

http://www.youtube.com/user/Sa4nnnaa#p/a/u/0/9Rf7jKJazuk

Nu till dagen sanning, har varit på gården och ätit tre små chokladbollar, har precis fixat mina naglar som jag målar om och filar varenda dag, imorgon börjar jag träna och därefter får jag såklart akupunktur och massage av min sjukgymnast. Kommer ha den perfekta kroppen till sommaren! Blev inget plugga, inte riktigt min grej. Skrev ju faktiskt fyra sidor om kaffe i skolan idag på ungefär en timme (klapp på axeln) så jag har redan varit duktig idag. Nu ska jag snart sova, måste ju ta mig upp runt halv åtta imorgon! Blir festa med ibrahim och hans kompis på fredag, ser jag stort fram emot!


2/11 - 2009

Jag kan inte förstå att det är november och ingen snö, så jag fortsätter att klura på det i min ensamhet. Dagens bu är väl skolan, kom knappt upp ur sängen imorse så jag var inte långt ifrån att stanna hemma vill jag lova. Fick min frånvarolapp nu under lovet tack gode gud för det annars hade jag nog stannat hemma och fått en högre siffra på lappen. Lagade precis lite käk också, fick bli mammas favorit så jag hoppas att hon blir glad när hon kommer. Går nog ner till gården med sanna lite senare, om inte så ska jag nog plugga lite tro det eller ej.

det kommer bättre dagar förhoppningsvis..


jag som absolut älskar smuts stod faktiskt ut med detta konstvärk i nästan en vecka(Y)


en dålig rubrik

Har inte så där överdrivet mycket att skriva om nu för tiden, skolan börjar imorgon, julafton om lite mindre än två månader vilket betyder att det även är nyår snart. Jag och amanda funderar på att dra en kryssning till tallinn också, vi har även planer på att jag och bella ska åka till forsmark över en helg. Schemat är fullbokat som vanligt, och eftersom dagarna bara går nu för tiden så blir ingenting som bestämt ändå. Min bebis ligger jätte gulligt och sover i sängen just nu, mamma har åkt till hallsta som vanligt och min gaderobsdörr spökar. Nu ska jag  fixa en film och mysa med tända ljus överallt bara för att JAG kan!




1/11 - 2009

Hej mina fina bloggläsare!

Kvällen igår blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Amanda kom iallafall hit runt halv sex, så jag började laga i ordning lite mat och efter det gick vi en promenad till robins grav och tände ett ljus. Gick tillbaka hem och fixade oss för kvällen som vi hade planerat i minsta detalj. Vi hamnade iallafall på en fest i ett radhus på skälbys gator. Rätt mycket folk, de flera i från klass b (min gamla klass). Så det var ju sjukt kul. Blev väl utslängda vid halv två av att killen som bodde där fick typ världens damp och börja skrika att polisen skulle komma vilket ej stämde, men alla försvann åt olika håll och mamma hämtade oss runt kvart i två skulle jag tro. Mår som jag borde idag faktiskt, har precis städat hela mitt rum eftersom jag mår dåligt psykiskt när mitt rum är stökigt. Sen har jag kollat på två andra avenyn avsnitt och nu ska jag gå ut med min doggy.
Först lite bilder från igår, resten kommer senare!



vi är skolflickor med napp för er som är blinda;)



hehe ops(A)

red sexy lips

SKÅL SAJA!


RSS 2.0