30/11 - 2010

sista november.. herregud vart rinner all tid ut någonstans? de var ju sommar nyss. och om de inte var de så var de väl iallafall nyligen som jag blev myndig? men tydligen inte. vaknade upp med världens migrän som vanligt, så har ringt och jagat min läkare nu men hon är förmodligen upptagen.. så är de när man har valt att ha en privat.. ska väl göra lite bra för mig och åka till jobbet snart, längtar så otroligt till imorgon. kommer bli en underbar utgång och natten lär bli fantastisk.


movie

ligger i min sköna säng med min 17 tum. ska nog sätta på en film vilken sekund som hellst och försöka sova tillsammans med. imorgon har vi fullt upp i skolan, vi ska rodda hela julbordet som vi startar på onsdag. ser fram emot det men samtidigt inte. vet inte om jag har så mycket mer än så att skriva hehe, så avrundar. sov gott


världens stoltaste moster åt världens finaste ängel.

29/11 - 2010

räknar ner varendra dag, snart får jag äntligen åka iväg till min älskling och må bra. blir borta från den 25 dec - 10 jan. de kommer bli super mysigt och nyår kommer bli lika bra som vanligt.

skola idag, började halv nio. höll på att somna i klassrummet, sittande, stående, lutande osv. kom hem runt tolv och sov till tre. nu sitter jag med en kopp te och ska göra mig i ordning för work strax. min lön i janurari kommer passa fint! på torsdag har vi någon slags studiedag, hela klassen ska därför ha en slags klassträff på krogen på onsdag så dags att sätta klackarna i taket. som tur var har man sin sötnos på stan att sova hos, vissa har de tur.

kärlek <3


.



somnade ganska så direkt när jag kom hem till systra, och de var super mysigt.

heart

vet inte om ni minns men kanske, fick ett jätte fint armband i födelsedagspresent av min moster som hon har tillverkat med sina egna händer i rent silver. vilket betyder att de är väldigt personligt och jag blir ju den ända som har ett sånt armband på jorden. men kände att de saknades de där lilla extra, så idag fick jag världens finaste hängsmycke av henne och även de har hon gjort helt själv.


28/11 - 2010

sitter och blir pigg med hjälp av sum 41. förut var de min gud, min dröm mitt allt. har precis ätit för första gången sen frukosten i fredags. har även fått sova ruset av mig. ska snart hoppa in i bilen och åka till systra som blir 24 år imorgon och mormor som blir gud vet vad om nån dag. fick även se mitt schema för december på strike, varje fredag lördag framöver. cash is king! förresten, mamma åkte och hämtade min älskade dator igår, så nu är den hos mamma igen. de blev ett dyrt jävla tadientbord för en kopp te.. så var vänliga, testa aldrig om datorn är törstig.

vill ha sommar och bli brun. usch




27/11 - 2010

jobbade som sagt på strike igår, vi har ju dragit igång med julborden nu så vi hade väl runt sex hundra gäster minst. stod i gaderob och sportbar och extra knäckte i matsalen när de behövdes. runt tolv kom min bror ner och visade mig en massa inlägg på min facebook, kul att de finns folk som har så jävla tråkigt liv att dom vill förstöra andras. försökte så klart gå in och ta bort inläggen men de hade bytt lösen, försökte då med hotmail och msn men de hade knäckt den också. men som tur var känner man ju folk, så nu har jag lyckats komma in på båda två och byta lösen. sov hos mr x på stan, väldigt mysigt. åkte hem runt tolv imorse och ska snart sticka och jobba. jag svek dock min rosa plattång igår, de fick bli en som frisörerna använder istället, köpte även med ett riktigt bra värmeskydd.


to day

tänkte visa er min nya söta tröja som jag köpte för någon dag sen.




26/11 - 2010

god morgon alla fina.

vaknade precis upp med världens träningsverk från igår, kan knappt röra armarna eller ryggen. har även fått grymt ont i halsen igen och huvudvärken har legat på topp sen jag avrundade med mina mediciner, så förmodligen blir de väl läkarbesök igen. var precis i kontakt med media markt och ska snart åka dit och hämta min nya älskling som ligger och väntar, en skrik rosa plattång.
sedan sticker jag ner och kör tio timmar på strike. kom ner och säg hej! ha en bra lördag


25/11 - 2010

började dagen med ett boxningspass innan vi körde vidare i köket. folket rullade in vid 17 och sedan var kvällen igång. min mor, morföräldrar, ina, lasse, katta och peter tog jag hand om framför allt och de var super mysigt. fick med mig världens finaste blommor hem av föredetta svärföräldrarna och compani. avrundade med nummer fjorton på spicy och here i am. imorgon ska jag upp tidigt för min plattång gick sönder idag, så måste dit snabbt innan jobbet för att köpa ny.


jag och fridstöm















mina super duper fina blommor, de får dela plats med mina rosor sedan från min beundrare.

24/11 - 2010

god kväll, har inte så där super mycket att berätta men tänkte försöka slänga ihop någon rad här. sitter och pratar med marcus, min fångst från i helgen. kom nästan precis hem från jobbet, gick inte så där super bra idag eftersom jag var skapligt trött, dåligt väder och huvudvärk. men ser grymt mycket fram emot morgondagen, tänkte att jag skulle ta med min kamera så att jag kan visa er hur fint vi har gjort i ordning matsalen. de var jag och emmelie som gjorde i ordning vårat tema, indien, thailand och mexiko och de blev väldigt mysigt. lön om cirkus två timmar, kommer sitta fint med några slantar just nu. sov så gott


23/11 - 2010

jag vet att jag har varit urdålig på uppdateringen, men nu ska jag ta tag i kragen igen. fick nyss ett sms från media markt att min lagning på datorn var försenad pga reservdelar, men come on? lämna in den för fem veckor sen och om de vill ha två lappar för ett jävla tadientbord som tar fem minuter att byta så vad är problemet.. jobbet gick riktigt bra idag, jag och annelie gjorde vårat bästa och de gav grymma resultat. efter skolan åkte jag ner till city med mariell och tog nummer fjorton på spicy, bella kom ner och gjorde oss sällskap. och i kassan på gina när jag skulle inhandla en super söt tröja fick jag ett samtal från gabbie, så min helg kan jag hoppa upp och sätta mig på. ingen krogen för mig, blir jobb lördag söndag 16 - 02.30. imorgon har jag restaurang och på torsdag har vi uppekväll. då kommer mina föredetta svär föräldrar som jag ligger mig varmt om hjärtat så de kommer bli super mysigt. nu ska jag se på bartender skolan och sedan dräggla kudde. kiss


21/11 - 2010

har precis kockat färigt ute i köket, vi har gjort en stor middag för andreas som åker iväg imorgon och blir borta ett år. bror är också här och ska ha mysigt med oss så de blir nog en bra kväll, sedan ska jag ha dejt med underbara crill. kvällen igår var helt fantastisk, det var jätte roligt från början till slut. trots att jag ramlade ner från fem trappor och gjorde illa mig ganska så bra. träffade även några pojkar ifrån enköping som var jätte roliga, så vi pussades lite med de innan vi åkte hem. somnade runt fyra någon gång och vaknade av sprängande huvudvärk. de var min helg, imorgon blir de skola för första gången på fyra veckor så de ska bli roligt.



done

så där ja, nu är jag klar och folket är på g, känns som en ladies night på pluto kan behövas, men gött att de även bjuds på pojkar här hemma.






så här dansar jag ikväll. kissies

pluto

god morgon alla sömntutor.

sitter i soffan och kollar på en grymt bra film som sänds på kanal tre, ska snart äta frukost hade jag tänkt. hade fått ett inlägg av anna i morse, så ringde upp henne. planerna för ikväll blir utgång och de kommer att bli sjukt roligt. så jag uppdaterar er lite senare!

20/11 - 2010

god kväll känns vara rätt mening att använda sig av. klockan är 02.28 och jag har precis klivigt in i vår fina lägenhet. slutade jobba för cirkus en timme sedan, bara varit massa underbara personer att arbeta med idag så kvällen har varit hel skoj. ska försöka snarka snart, men först umgås lite med mor min och andreas, och förhoppningsvis så kommer min micke imorgon. annars kanske jag har dejt med jerry, men sussa gött.

f u

antar att du läser detta, eftersom de verkar vara en del av dig att följa mitt roliga liv. tycker det räcker nu, vi har delat tid av vårat liv tillsammans och är för gamla för att gå runt och hata, så om du har något problem med att gå vidare så håll de för dig själv. men sluta snälla att kladda en massa med min familj och strula till allting, vill du ha ditt så finns de att hämta. de räcker nu, släpp de helt och gå vidare.

18/11 - 2010

said you are a rockstar and cant even sing.. (8) bästa låten någonsin, den får mig alltid på så bra humör. påminner mig också om en underbar tripp till norrköping i somras. nu ska jag snart börja fejka mitt ansikte och få till håret, och sedan bege mig ner och äta lite restaurang mat innan jag kör i gång och jobbar kväll. sitter som vanligt här med en kopp te, så ska få i mig de och sedan sätter jag i gång. hoppas ni får en toppen dag


vill ha tillbaka min dator, suger att inte ha några bilder..

17/11 - 2010

satt precis och betalade alla räkningar med mor min, har tusen kvar på kontot trots min taskiga lön och trots att de är en vecka kvar till nästa löning. så blev stolt över mig själv faktiskt, är duktig på att hantera mina pengar rätt (ibland). har även på något vänster kommit med i något om att supa naken på nyår, men antar att man håller sina löften eller?! satt första ordern på vårat nya projekt, klapp på axeln för det. så nu sitter jag här som vanligt med en två hundra grammare och helnöt framför massa tända ljus. jobbar kväll imorgon och fredag som sagt, känns både bra och dåligt. vet inte riktigt hur jag ska fortsätta mina rader, så känns som om de är lika gött och avrunda. förresten, vill ha en jätte söt röd klänning från nelly.com för 499 som jag kan ha på julafton när jag ska ut till krogen med min bror, så om någon känner sig frivillig så hör av er på noll åtta sju noll två noll noll nittio

från och med du

har precis kommit ut i från duschen, kom även nästan nyss innanför dörren. utbildningen och mötet gick super bra och de verkar kanon kul så de ska bli spännande. aly hörde precis av sig, så vi ska ses i helgen så de ska bli skönt att få umgås med honom. kör lunch imorgon på strike, och sedan silentium som vanligt och så blir de kväll torsdag fredag på stike som vanligt. nu ska jag försöka pussa på min bebis som mår jätte dåligt.




favorit tröjan just nu, hur bra som hellst på alla möjliga sätt.

16/11 - 2010

god morgon alla fina.

sitter och dricker min morgon kopp med te som vanligt, känns som om denna dag kan bli den värsta i mitt liv trots att jag igår kväll var så taggad. just när jag skulle skriva, så ringde mamma. och det var nämligen så att jag blev väckt halv sju imorse och fick ta farväl av min bebis, har aldrig haft så ont i hjärtat som jag hade när jag såg henne åka. men nu är de på väg hem igen, diskbrock i nacken så nu får hon smärtstillande i sju dagar och sedan ska hon tillbaka, så får vi se om de blir operation. ett liv utan dig finns inte hjärtat mitt! nu ska jag sticka iväg till praktiken, så hörs vi lite senare. kisses


15/11 - 2010

ja vart ska jag börja, den här dagen har varit full med äventyr. min bankman, som jag varit förälskad i sen jag fyllde sexton var ner och åt hos oss idag, han är i försig där varje dag. men idag var de något nytt, jag kunde inte fly undan denna gång utan var tvungen att ta beställningen. gissa om jag dog lite inombords, min dröm man. efter strike kom jag till silentium, och lennart min chef kom fram och tog in mig på kontoret. hade tungan halvvägs ner till lungorna, var jätte nervös. men fick veta att jag skulle få sitta på ett helt nytt projekt som startar imorgon, så högsta cheferna kommer så ska jag ha möte med de osv. så de känns som om de går bra nu. nu måste jag dejta, för kör lång panna både imorgon och onsdag, och kväll torsdag fredag. sussa sött


23.47

la mig precis i sängen, tänkte att jag skulle slänga in ett sista inlägg innan sömn. jocke och jonkan åkte precis hem, tove gick för ungefär en timme sedan. vi har bara myst i soffan framför en grymt bra film och sen var vi ut och åkte lite. imorgon kör jag på som vanligt och förhoppningsvis ska jag klara av det. sov så gott

olja

sitter med olivolja i håret, har slarvat de senaste månaderna. mitt hår har blivigt jätte slitet på väldigt kort tid, men ändå så växer de mer än någonsin just nu, så jag undrar ibland ifall mitt hår trivs att vara trasigt?! jag tycker inte om det iallafall, så nu får detta sitta i tre timmar och sedan blir de hårinpackning från frisören. tove kommer om någon timme och sedan ska vi träffa jocke och hans vän så det kanske blir en lyckad söndag trots allt. och imorgon ska jag gå tillbaka till strike och försöka jobba lite, ska även gå till silentium och göra mitt bästa.


14/11 - 2010

har precis vaknat, har jätte ont i halsen igen så de är inge roligt alls. trodde verkligen att medicinen skulle hjälpa, men förhoppningsvis ringer läkarn mig i veckan så jag får veta vad de var för något. skulle få ny medicin så fort odlingen var klar. vi får se vart dagen för mig, kanske åker jag hem till vincent och umgås lite men som sagt, de får vi se.

21.51

aly ringde mig precis, glen som jag kallar honom hehe. skönt att höra hans röst igen, vi har inte träffats sen jag blev sjukt så ikväll ska vi förmodligen ses.


mjaou

.

klockan är 20.39 och jag har precis vaknat upp på soffan, de var skönt att få sova av sig lite. men missade ju hela filmen men den är sedd så många gånger så jag klarar mig nog. ska snart över till sanna och jessica och mysa lite!

big mama

sitter i soffan i underkläderna, har precis ätit mina special mackor med mor min. vi ska snart studdsa i kläderna och ta en promenad med fyrfotade. sedan klockan 18 är det big mamma på tv. dopet var jätte fint och det var super att få krama om min gravida kusin igen och träffa alla från min sperma donators sida. klä på sig var det ja, vi hörs lite senare. ha en trevlig lördag

13/11 - 2010


bror jonas, malin och amanda.

farmor och amanda

farmor amanda och farfar

bror, amanda, jag och plast mormor.

lite mera m

ligger i sängen med en sjuk hund, har precis kommit hem från en kväll full med överraskningar. delade den med jocke, bäver och anders hemma hos sannas pappa. nu ligger jag nerbäddad i sängen med en marabue helnöt, en stor kopp te och en film som rullar. så därför blir de inte många rader här, ska ju på dop imorgon också. sov gott



myser i dessa


love

fick precis veta att min favorit pojke ska dit, så jag hänger med sanna. min bästa vän, då nu och föralltid


mio min mio

fest förbud

de ända jag har fått, de är ju faktiskt alkoholförbjud. okej, jag har festat väldigt mycket på slutet, varje fredag och lördag sen helgen jag blev singel. men hör inte de till tonårslivet? för så länge jag trivs och så länge jag sköter mitt jobb så tycker jag att de är helt okej. så därför kan jag ju fortfarande festa, men utan alkohol under tiden som jag äter min medicin. så ikväll, så blir de förmodligen att delta på sannas förfest, och efter det så åker jag förmodligen någonstans och myser satan med johanson. men vi får se vart regnet för oss hehe. ha en trevlig fredag sötisar! lOVE t




12/11 - 2010

Guten Morgen

som man säger på min familjs språk, alltså österrikiska. vaknade precis av min hund som är så in i helvete till salu just nu, hon skriker hela dagarna fast man inte ens rört vid henne, och då menar jag skriker. så nu sitter jag här framför top model, gäspar en gång i minuten och tårarna bara rinner för att jag är så trött..

21.35

sitter och gäspar för fullt, min bror åkte precis hem. vi har lagat mat och käkat tillsammans allihopa och sedan kollade vi på robinsson tillsammans. tänkte att jag ska lägga mig framför en film och data kudden lite för morgondagen kan bli jobbig för en "gammal" tant i detta läge. ska ner på stan och hälsa på strike tänkte jag, fick ett inlägg av jonas att dom saknar mig där nere och så ringde chefen idag och bad mig komma ner. på söndag ska jag kramas med vinsent och på lördag är de dop. sov så gott, för de ska jag göra. och förresten, jag saknar de vi en gång hade. du vet nog vem du är


always in my heart

kom precis in från en promenad på drygt en timme, de blir bara bättre och bättre med gåendet för varje gång så snart är jag nog som förut igen. bestämde med älskade amanda johansson att vi ska ha en myskväll imorgon, de var så himla länge sen vi umgicks. förut var det bara vi, vi två emot världen. och nu på sistonde har vi väl träffats varje helg, men endast på fest så nu har vi tagit oss i kragen äntligen. så de blir mat på spicy hot, och så blir de en massa onyttigt och härliga tjejfilmer.

wallander

har precis tuggat frukost och tagit ett gram antibeotika, så snart sover jag nog. man blir väldigt yr av medicinen och känner sig påverkad så den är väldigt obehaglig att ta. så nu ska jag lägga mig framför en wallander film och susa lite.




du lovade att aldrig lämna, men du lämnade mig.

11/11 - 2010

god morgon!

tänkte bara slänga in ett inlägg så att ni vet att jag lever, sovit som en gud i natt men är fortfarande väldigt trött. nu är de top model på tv så ska snegla lite på det. vi hörs lite senare!

.

nu har jag precis kommit in efter yttligare en promenad i snön, fick ju börja gå idag fast jag kanske fuskat lite övriga dagar också. så idag känner man sig som en gammal pensionär, men med tanke på att man knuffa bil igår så ska man väl få igång gåendet normalt snart igen. ska göra i ordning en kopp te snart och lägga mig i min nybäddade säng tillsammans med pirates of the caribbean. imorgon ska mamma vara borta hela dagen, så då blir jag ensam hemma och de lär inte bli kul för då får jag ingen att umgås med.. föresten, läste på mina tabletter som jag äter. de är ingen liten dos jag äter, och de är ganska fina..

biverkningar: magknip, illamående, hudutslag, kraftig allergiskt reaktion, ojämn hjärtrytm, övergående hörselförlust, underlivs klåda, feber, ansiktssvullnad osv..


eh

vet inte hur länge jag tjatat om en ed hardy keps nu, och så finns de ju såna där underbara människor som andreas. så idag kom han med en underbar äkta ed hardy till mig! alla stjärnor till dig idag


äääääälska

kom precis ut ur duschen, var väldigt skönt och tänkte inte alls på hur många minuter som jag tillbringade där. var första duschen sen i lördags när jag åkte in på sjukhuset, hann ju ta en dusch innan jag insjukna så de var tur. men nu är man som en ny människa igen, rummet är fint och fräscht, sängen är som ny så de kanske får mig att bli frisk snabbare hehe. nu ska jag väl fortsätta svettas på den här äckliga soffan, vila är den ända ordern jag fått.

16.50

nu har jag precis kommit in från en långpromenad i de fina vädret, vad skönt att få komma ut och röra lite på sig. tänkte ge er lite bilder på resultatet också.








10/11 - 2010

god morgon eller god jul?!

tittar man ut får man en jätte härlig känsla, man vill faktiskt kliva upp klä sig varmt och bli ett barn igen. ut och slänga sig i snön och bygga massvis med snökojjor, fina lyktor och ha snö bolls krig. tror faktiskt att nästan alla åldrar blir lite barn i stjälen denna årstid men nog om de. tänkte bara slänga in ett blogginlägg här innan jag fortsätter att försöka återställa mitt rum som blev en sjukhus rum under veckan. de börjar bli riktigt fint faktiskt, ska även iväg med mor någon dag till ikea och inhandla lite jul pyssel så att de blir ännu mysigare. måste faktiskt ta och berätta om i natt, min älskade bror ringde klockan två i natt och var förtvivlad. han hade kört fast bilen på pettersberg, så jag och mamma ut i snö ovädret och hittade honom tillslut. så klart åker vi fast på samma ställe, så jag och jonas fick i stort sätt lyfta bort mammas volvo XC 70 som väger iallafall ett ton. tillslut kom hon loss och vi tog tag i hans bil, men den var lätt som en plätt så de var snabbt gjort. åkte nån meter, och nu överdriver jag inte. NÅN meter, och kör fast igen.. så de var bara börja om, en timme senare kunde vi åka hem och sova. så nu har man ont i halsen igen och säkert feber. tillbaka till städningen, skriver lite senare också. LOVE t


min duktiga bror vintern 2009 på björnön tog detta foto.

min finaste








snow

jag tycker att vintern är underbar just nu, säkert bara idag. kanske imorgon, men endast för att jag är inomhus med stora filtar och massa tända ljus och myser satan. kanske borde man införskaffa en pojkvän att dela vintern med, fast nej tack. skulle vara jätte mysigt, men de där med en extra pappa som man ligger med skippar jag. de är inte min grej längre! bestämde med jerry idag att vi ska ut och äta och gå på bio så fort jag är på benen igen, så de ser jag fram emot. kanske får längtan mig att tillfriskna snabbare?! ni kanske även ser att höst headern är borta, för som sagt, julen står ju och knackar på. just det, te, massa ljus och mys var de ja. Love t


beröm

fick nyss ett samtal av min extra mormor som ringde och berättade hur stolta dom var där borta på skälby, både hon och morfar stöttade mig jätte mycket innan de stora provet för försäkringsförmedling. och jag fick ju trots allt full pott så en klapp på axeln. har sett att snön dykt upp, vilket betyder att ni inte lär se så mycket av mig dom närmaste månaderna. som vanligt åker jag upp till stockholm så fort lovet tittar in och resten av tiden ligger jag nog hemma i fosterställning. nu ska jag fortsätta knarka strepsils och antibeotika så att jag får gå på dop i helgen. Love t


jag och nicole förra vintern.


9/11 - 2010

ibland antar jag att livet är svårt att läsa av, även styrkan i sin egna kropp. som jag skrev i inlägget tidigare så var jag iväg till graven med bror och johan. var helt pigg, lite ont i halsen tidigare under dagen och migrän men ändå helt okej. vi gick runt där i ungefär en halv timme innan vi åkte hem. satt mig i soffan framför datorn för att få tag på josefin, bad henne komma hit och för kröka innan pluto. sen dess är de svart, vaknade upp av ambulansen i mitt vardagsrum och en mor som var jätte orolig. hamnade på akuten runt elva och fick ett rum direkt. efter mycket tjat så fick jag tillslut komma hem med en massa krav, så varannan timme fick jag bedövningsmedel så man i stort sätt "sövs" ner så har sovit mestadels. får inte stå på benen på fem dagar och får ej använda rösten. lätt för en tjej med myror i brallan och en käft som glappar dygnet runt. sen i söndags vaknade jag upp och var ännu sämre, så hamnade på akuten och fick komma hem igår så nu går jag på högsta dos antibeotika i tio dagar. får alla provsvar i veckan så vi får väl se om de blir mer piller att svälja. har gått ner fem kilo, måste medge att jag inte trivs med de..

helgon

jonac säger: klä dig varmt för de är minusgrader ute

min bror är för snäll han, han och johan ska följa med mig till kyrkogården och tända ljus för robin. sedan kanske de blir utgång med dybdahl.

6/11 - 2010

god morgon.

vaknade upp med världens halsont och täpt i näsan, antar att de var jag som gick al in igår. dagen var fullsmockad med stress och planeringar för kvällen, sprang runt på stan med bella i timtal för att ordna allting. när present, lösögonfransar, groggvirke osv var klart åkte vi hem till bella och började förbereda. slängde på grund sminket, plattade håret och de som vi hann. sedan vidare hem till party farmor där resten av tjejgänget var. där blev de grundligare och vi åkte där ifrån hel klara. kom till skälby där vi fick skjuss till stället vi skulle. väl hemma hos rebecca slog de till, de blev mat, present öppning, öl spel, jag har aldrig osv. klockan tio kom våran taxi buss och hämtade oss och där började kvällen spåra ut, men tänker inte gå in på de. väl nere på stan hamnade vi i kön till wine and beer där jag fick en jävla massa fribiljetter helt random. men väl innen blev de en del shots innan vi hamnade på strike. ganska pinsamt att gå dygnrak till sitt jobb men de är smällar man får ta. sedan blev de att utnyttja fribiljetterna som vi hade till silk med, så vi kom väl dit runt tolv skulle jag tro. sedan är de ganska mörkt fram emot ett då min kärlek körde hem mig. måste ha somnat nästan direkt. ikväll blir de white night på pluto så kanske är dags att ordna upp inför kvällen.






4/11 - 2010

som jag berättade tidigare så hade jag utbildning på mitt jobb igår på fyra timmar. det var sjukt svåra grejer angånde juridiska lagar osv. natten var helt underbar och pussade hej då klockan fem i morse. sedan väckte mamma mig halv ett och då åkte vi hem till älskade morfar och tuggade tre rätters. pluggade som en gris innan mor körde ner mig till silentium. gick upp och skrev provet på fem långa sidor, man fick ha max två fel. jag fick alla rätt och jag är grymt stolt över mig själv. så nu är jag försäkringsförmedlare också. nu kommer min snygging så vi ska väl snarka direkt.

3/11 - 2010

god morgon alla fina läsarne. antar att ni tänker, god morgon klockan 14.03?! men jag somnade faktiskt otroligt sent i natt för att jag låg och pratade med världens finaste kille hela natten. idag blir de som sagt utbildning på jobbet, funderar på om jag måste spinga in och köpa lite nytt smink innan jag börjar också. sedan kommer han och hämtar mig efter jobbet så blir de väl att hyra film osv. på fredag åker jag och tjejerna hem till fina rebecca som blir arton, lite förkäk där innan de blir utgång. lika så på lördag, då gabriella blir arton, förkäk där innan de blir utgång med favoriterna från vallby.


2/11 - 2010

tänkte att jag skulle lägga upp resten av bilderna från i söndags men även hinna skvallra lite om de jag gjorde igår. kom till jobbet kanon bakis, utbilning för nytt projekt igen. kommer bara högre och högre upp verkar de som. efter jobbet tog jag och tjejerna en sväng på ica och sedan snackade vi lite skit innan bussen hem gick.

anna jag och emelie

anna jag och emmelie

emelie bella och anna











vila som den ängel du är

ska snart försöka ta mig till jobbet, usch.. min röst verkar ligga kvar i skulltuna efter gårdagens bravader. efter jobbet ska jag och linda gå till graven tillsammans, pussa på robin och prata lite skit med honom.


kommer ihåg allt med dig älskling,
första natten vi sov ihop, första leendet du skapade, första kyssen
glömmer dig aldrig. vi ses på andra sidan
jag älskar dig


1/11 - 2010

tänkte berätta lite snabbt om gårdagen, först kom min bror förbi med hans lilla familj och hälsade på. lite senare kom bella över och vi gick tillsammans till robins grav. efter det gick vi hem igen och då började tjejerna rulla in. smink och massa fix i timmar och sedan hann vi för kaka ett tag. gick ut till bussen som går ute vid stora vägen som var smockad med folk som skulle till samma plats. det är ungefär det som jag minns, resten är bara ett stort frågetecken. men jag hade säkert kul hehe.


tjejerna

jag och sandra

sandra och emelie. resten av bilderna kommer så fort som möjligt.

RSS 2.0