a walk in the rain

kom precis in från en promenad på drygt en timme, spöregn men trevligt sällskap. måste vara slimmad till sommaren hehe, mycket planerat. nu ska jag spendera resterande timmar här och imorgon blir hela dagen fullpackad!

31/3 - 2010

Sitter här och halsar vatten för tillfället, fick bli en vilo dag idag. Funderar skarp på att slänga mig på soffan framför en dålig film så fort mor och hennes man har vaknat så att de ej vaknar av mig. Är så sjukt taggan inför torsdag, var så himla länge sen som man klädde upp sig riktigt hett och slängde på ett par sky helvetes höga klackar till, några tjejdrinkar hit och dit med sexig dans. Skönt att bara dra med sig alla sina flickvänner igen. Vi startar hemma hos zaki, och hamnar förmodligen på någon lokalfest här i staden.


henke, mio, jag, sanna och glidarn.

30/3 - 2010

antar att min blogg har blivigt mer som ett slavgöra, förstår inte vart mitt perfekta liv tog vägen. hade utvecklingssamtal idag som gick lysande, hade dock problem med några lärare hehe, men strålande betyg. Har precis kollat på filmen djävulen bär prada också, hann sova middag två timmar och en massa annat smått och gott också. gäller att vara aktiv. Mamma åker tillbaka till bålänge imorgon vilket innebär att jag är ensam hemma tills på söndag om inte längre, och på lördag firar vi min älskling som fyller 18 solstrålar!


29/3 - 2010

har precis kommit in från en skogspromenad på en timme som jag släpade med tove på, börjar sätta det där som en vardags vana nu. minst en timme om dagen är ett måste! fick även ett samtal från ett jobb som jag sökte för cirkus sex månader sen, fick en tid för intervju på onsdag halv elva. håll alla tummar och tår för nu är det min tur att skina! på torsdag lutar det åt lokalfest, helgen är ej bestämd men jag vet att jag har tolv lediga dagar framför mig, så jag stressar inte på något!


bilder från justerö











antar att jag kommer gå ner 20 kilo

allt jag behöver skriva är att vi tog bussen ner på stan vid halv två, åkte vidare emot vls huvudkontor, gick till bussen och åkte ner på stan, mötte upp mariell och gick från stan till haga (vilket är en bit) var där ett tag och gick sedan till hemköp, efter det gick vi hem till mariell, sedan gick jag vidare. tog bussen ner på stan och gick runt där ett tag tills jag åkte hem, gick hem till tove och åt och nu har jag precis gått hem. usch!

25/3 - 2010

antar att det är min plikt att slänga in några rader här igen, har ingentligen ingen skriv lust för fem öre men jag ska göra mitt bästa. Livet är inte på topp just nu och de senaste dagarna har nog varit bland de värsta i mitt liv. Sena promenader på många minutrar har det blivigt den senaste tiden, igår tog jag mig orken att faktiskt titta till robins grav. Det kändes så lättande att se den igen, att sakna honom. Pussade hans bild från mig och stockholms glans, och sedan gick jag vidare. Delade säng med bella inatt, skönt att inte vara ensam faktiskt. Åker till stockholm med mariell imorgon, antar att vi delar några fyllor med roligt folk, och resten av tiden spenderar vi uppe på en snöskoter. Blir väldigt många bilder som hamnar här sedan förhoppningsvis, och minnerna stannar i stjälen. Nu ska jag titta på nyaste wallander och njuta av min lediga torsdag!


antar att all träning har gjort nytta!

22/3 - 2010

blir endast några torra rader, lägger ner bloggen för en stund och vi får helt enkelt se när jag klarar av att skriva igen..

19/3 - 2010

Sitter hemma tillsammans med bellson, var rätt roligt i skolan idag förutom att det kändes som om jag och shelina var de ända som faktiskt rörde på arslet och försökte få allting klart.. har nästan precis duschat, bytt färg på naglarna och degat i sängen. Ska snart börja att fixa mitt hår och face och tar nog tåget runt åtta mot fagersta. skriver mer när jag är där, för nu har vi äntligen internet!

walk away

nu ska jag ta en långis runt rönnby tillsammans med rebecka, känns mycket bra. helgen är planerad med party imorgon resten visar sig! ha en fin kväll


you make me broken

har färgat håret på tove, delat på en rulle kaka, druckit några koppar te och slängt mycket skit snack. Ska snart ta en dusch antar jag, ska spendera mina sista timmar av en torsdag vid dum buken antar jag. Föresten, filmen måste ni se, den var riktigt bra och en och en annan tår kommer att spillas men det är den värd! jag åker till fagersta imorgon, har säkert nämnt det i tio inlägg nu hehe. nej nu ska jag avrunda, blev för mycket onödigt i detta inlägg!


18/3 - 2010

god morgon bloggen!

vaknade av att telefonen ringde, det var bara grannen som ville se ifall jag lever. Vaknade dock väldigt sjuk och har sprängande huvudvärk, ont i öron och hals. Nu ska jag se en film som pirre rekomenderade, brothers. Så vi får se om den var så bra som han sa, hörs lite senare!

något som verkligen behövdes

gick ner till gården efter mycket onödigt tjafs, sanna kom efter ganska så lång stund och runt åtta drog rebecka med oss ut på promenad. Var riktigt skönt och det behövdes verkligen, kände att jag behövde prata av mig med någon. Gick i lite över en timme och sedan hamnade vi på gårdens gröna stolar igen. Blev väldigt mycket uno med sjukt mycket skratt. Tove kom förbi och vi slängde några ord med varandra och nu har jag precis tittat klart på andra avenyn. Ska försöka lägga mig sent idag, för imorgon vill jag ha en lång sovmorgon!




17/3 - 2010

Fick feber igår, väldigt hög för den delen. Fick tillbringa huvudet på kudden och kroppen var inlindad i massa stickat och en massa duntäcke. Låg på soffan från åtta och framåt kvällen, delade dating in the dark och lite annat med övriga sverige medlemmar. Idag har jag faktiskt tagit mig till skolan och kämpat, imorgon måste jag ta kontakt med min läkare osv med tanke på provsvaren som jag fick i fredags, så är det farligt om jag blir sjuk nu.. Kvällen spenderas på gården i form av tjejgrupp, och helgen tillbringas förmodligen i fagersta.


16/3 - 2010

God morgon kan jag faktiskt säga trots att jag har varit vaken hela natten och uppe sen klockan sju. Som ni kanske förstår har jag inte fått en blund i natt, la mig med sprängande huvudvärk och känslor som kunde döda. Åkte iväg till skolan runt åtta för en enda lektion som jag fick reda på att jag inte behövde ha för att jag ligger så långt före alla andra. Men fick i allafall reda på mitt serveringsbetyg och det var ett solklart MVG. ska försöka få i mig någonting så att magen tystnar och sedan ska jag slita håret från huvudet i kamp på att smärtan inuti ska försvinna.

15/3 - 2010

God kväll skulle passa som en bra start på detta inlägg.

Kom precis ut ifrån duschen, har tillbringat resterande kväll på gården tillsammans med sanna och comp. Hade endast två lektioner idag eftersom jag haltade omkring på gympan så fick jag gå, följde med hanna hem på lite lunch och sedan vandrade vi vidare ner till city. Mötte upp tove där och vi körde på lite shopping, ovanlig vana  för mig just nu hehe. Fick hem en klänning och en underbar ring. Nu ska jag sitta här i min nakenhet och dela tvpogram med resten av sverige. Ha en fin kväll!


så underbart snygg!

sitter perfekt där den sitter

nytt i gaderoben

utan att det svider i plånkan


riktigt snygg på, 100 kr

fin till sommaren, 50 kr

14/3 - 2010

Förlåt för väldigt dålig uppdatering, som vanligt antar jag. Läkartiden gick rätt så bra, dåliga nyheter dock men med en behandlig i tablettform på en månad så ska det bli bra igen. Gick ner på stan och tröst shoppade lite, tove var snäll och gjorde mig sällskap. Sedan åkte vi ut tillsammans med mor min och hennes efterhäng och handlade lite inför lördagskvällen. Min älskling dök upp tillsammans med pirre rätt så tidigt och efter en stund kom bella förbi också. Låg i soffan hela kvällen och vi somnade rätt så tidigt. Vaknade på lördagen och var riktigt taggade inför kvällen, åkte förbi gidde och hämtade upp bella och sedan vidare emot klockartorpet och plockade upp pirre. Åkte ut till hälla och köpte lite smått och gått och sedan ut till tati. Vi började fixa oss nästan direkt när vi kom hem och sedan blev det ett fördjävligt ölspel där jag förlorade och fick dricka upp allas rester i en och samma drink. Efter en stund kom emmelie och inte långt därefter kom sanna förbi. Mammas pojke körde ut oss till skulltuna där det blev fullt drag hela kvällen. Riktigt rolig kväll med underbart folk. Fick skuss hem av mors pojke runt två och vi somnade direkt efter kvällsfikat.



emmelie

emmelie

sanna

bella och pirre

försök aldrig att kissa på ett släp, för du får så in i helvete ont i benet dagen efter

12/3 - 2010

Idag fick jag äntligen läkar tid, ska dit nu runt tio. Fick samma jätte dåliga läkare som jag fick förut som gav mig fel provsvar och fel tabletter så vi får se hur detta slutar. Förhoppningsvis hinner jag en stund i köket sedan och efter det ska jag ner på stan och försöka hitta någon fin ring och köpa en ny färg på fingellacket. Vi får se hur kvällen blir, men imorgon blir det privat fest ute i ransta förmodligen, hare hej!

11/3 - 2010

hej hej hallå!

har precis setat och fikat med mammas pojkvän i över en timme, blev mycket prat och skratt vill jag medge. Funderar på att ta en blund snart, trots att jag och bella däckade direkt i sängen igår och sov mer eller mindre fram till två idag.. Åkte ner till stan och bowlade som sagt. var väldigt roligt fram tills vi förstörde en bana och en ägare skällde ut oss. Sedan blev det restaurang mat, eller krigs mat om ni frågar mig. och här sitter jag nu, ny duschad och trött.. min underbara pojkvän kommer imorgon, äntligen. varenda dag och natt är fördjävlig utan honom men nu får vi äntligen sova tillsammans igen. på lördag blir det lite för party på min gata och sedan rör vi oss vidare!


10/3 - 2010

måste bara börja med att fråga, vem det nu än var som skrev komentaren, för i helvete jag är inte ens så smal hehe!

gick faktiskt till skolan idag, gick väl så där eftersom jag inte fick en blund på hela natten pga mitt helvete till magen. Ska till sjukhuset imorgon igen och kolla upp det. Sedan är det bowling och käk på strike med hela hr och lp klockan tre vilket kan bli riktigt roligt med dom här smärtorna.. blev en lång promenad med sanna när jag kom hem och ska strax ner på gården och tillverka smycken med tjejgruppen.




det börjar bli vår trots allt. fotografen är sanna!

svar på komentar

tack linda, våra bekinisar är ifrån hms hemsida! dock väldigt små i storlek och väldigt push up, men annars super sköna och fina. Och det är sillikon band runt hela för att du ska kunna använda den som tubtop!


8/3 - 2010

Har fortfarande lika äckligt ont i magen, har försökt att vila hela morgonen och fick iallafall sova oavbrutet i natt. Men orkade faktiskt inte kontakta sjukhuset idag trots att jag skulle dit. Så vi får se om jag blir dit tvingad imorgon eller om jag besöker skolan vilket jag igentligen måste. Tove kommer nog förbi en stund idag också, lite segt när mamma åker tillbaka till bålänge idag, blir man själv hela veckan åter igen.. saknar min pojkvän också!


nya kjolen och linnet, äckligt mycket sommar vill jag ha!


ett stycke timmar

slösade runt tre timmar på sjukhuset idag, kan nog inte nämna ett ända test som dom inte tog.. ska förmodligen in imorgon igen för vidare forskning. Fick tabletter mot magkatarr men dom har inte hjälpt mig en smula så förmodligen är det något annat som spökar. Emma kom dit och sällskapade oss, sedan körde vi v70 ut till grytan för att hämta mina och bellas bekinisar som kom i veckan, lite missnöjd med storleken men annars var dom riktigt fina. Ska nanna kudde nu och imorgon ska jag snarka hela dagen!

7/3 - 2010

förlåt, verkligen för min dåliga uppdatering. men pojken har internett brist i nya lägenheten så har inte haft tillgång till något bloggande. Veckan har varit underbar, eller veckorna faktiskt. Avrundade med ett riktigt roligt party hos oss på fredagen, mycket roligt folk och roliga händelser kan jag ju lova. På lördagen somnade vi runt sex på kvällen, och vaknade åtta på morgonen igår, åkte in till västerås runt ett och gick på ikea över en timme. Hittade massa fint till lägenheten som han verkligen behöver (bäst av allt var speglarna)! efter det åkte vi över til mor min och åt middag och fikade, sedan åkte vi v70 till hallsta för att kolla på en soffa som var riktigt fin. Så den tog vi och han åker förmodligen och hämtar den så snart som möjligt. Dock mådde jag riktigt dåligt igår, så därför somnade vi så fort vi kom hem och jag fick ta en massa smärtstillande för att ens kunna ligga ner, nu är det tillbaka så har fått akuttid halv två men det är även för min fina öroninflamation som jag fick på köpet. Nästa helg blir jag kvar i västerås för lite förfest på min hemmaplan med bellson och sedan glider vi iväg på lokalfest med över 100 päron.


3/3 - 2010

Måndagen spenderade jag tillsammans med kusin och 18 årsbarnet. Blev fika där och lite så, sedan gick vi vidare hem till lillen för lite drick och prat. stannade inte så länge eftersom pojkvännen skulle upp och jobba dagen efter. Fixade i ordning lite och la ut anons på hunden hans, så om någon är intresserad av en jätte fin pitbull amstaff tjej så hör av er. Priset är inte det viktiga, utan ett bra hem och någon som är villig att jobba och ta hand om henne går först! somnade runt tolv och gick upp runt sex för att åka in till fagersta. Blev skussad hem till pirre för att umgås med bella, somnade nästan direkt och gick upp runt tolv. Gick ner till affären och köpte lite onyttigt och sedan hamnade vi i soffan framför ruttna pogram. Sedan kom älskling och hämtade oss och vi åkte till hans nya lägenhet och började lasta upp prylar. Jag och bella fixade all inredning och dom byggde möbler hehe. Sedan gick vi en iskall promenad över till pirre för lite käk och tv kväll. Nu sitter jag här med pirre och bella igen och väntar på att pojken ska sluta jobba för vi ska förmodligen köpa tv idag och lite annat smått som saknas.

1/3 - 2010

God morgon alla fina läsare!

första dagen på lovet, ganska skönt faktiskt. Sitter dock ensam hemma hos min älskling som är på jobbet vilket suger, men ska försöka packa ihop det sista (han flyttar till eget idag), duscha och måla naglarna. Ska även förbi en sväng in till sebban (som blir 18 idag, grattis) och kusinen men det blir nog när pojkvännen är back on track. Haft en riktig mys helg, fredagen spenderade vi hemma men hann med en promenad tillsammans med kusinen och hennes pojk. Lördagen blev likaså, åkte iväg vi fyra till skinnsberg och plockade upp någon riktigt rolig kille och åkte till något ställe för att sladda vilket jag fick reda på efteråt. blev alltså ihjäl skräm tusen gånger helt i onödan! Vaknade rätt sent för att vara oss på söndagen, kollade på luftslottet som sprängdes som var ruskigt bra, började packa ihop alla prylar och rensa hela hans rum och sedan avrundade vi med promenad, kvällsfika och os.


fick bli en reprisbild eftersom jag inte har några på denna dator!

RSS 2.0