30/6 - 2010

Läste precis ett överraskande inlägg här under, det är inte alla som har en sån bästa vän som jag har. Förmodligen ingen eftersom jag ej delar med mig av min diamant. Du behöver inte ens nämna att jag inte kommer att bli av med dig, för jag sviker dig aldrig. Jag ger upp mitt liv om det krävs, du är en del av min kropp och stjäl och jag tackar gud för varje sekund! jag älskar dig amanda

jerry här..

sitter och kollar på bert stjärt medans min ben ligger och sover.
kan inte fatta att just du har blitt min bästa vän, vi har känt varandra i två år om några dagar och jag har alltid gillat dig lika mycket. Jag kan nog inte sätta ord på hur mycket jag uppskattar dig och att ha dig i mitt liv. Sen jag flyttat hem från forsmark så har vi nästan umgåtts konstant och i princip växt ihop, du känns mer som en syster än en vän. Sen träffade du mongot tobbe, nästan lika skön han;). känns som att detta kommer att bli en mycket underbar sommar när jag kommit hem från blekinge och västkusten.
det kommer alltid att vara du och jag, amanda och therese, ben och jerry, det vet jag, för du blir aldrig av med mig;).
jag älskar dig<3
/jerry

29/6 - 2010

nu sticker jag hem till min bästa vän, där bjuds det på solning, studsmatta, tjejfilmer, grillning osv. skriver senare (k)


27/6 - 2010

blev en riktig mys dag igår som ni kanske såg på inlägget innan, dock hade sista bussen gått när jag äntligen lyfte på röva. så jag fick nanna i amandas 120 istället. vaknade rätt tidigt och hoppade in i duschen direkt och amanda gick ner och gjorde min älsklings frukost så blev helt överraskad när jag kom ner. sedan käkade vi i solen tills vi tog hennes moppe ner till lögarengen, självklart fick jag den super fula hjälmen också. mötte tobias där nere och stekte några timmar med pipan. fick världens huvudvärk och åkte ner till sippan och tugga kebab, sedan snarkade vi en stund i min soffa tillsammans med mtv. nu blir det snart att plåga pojken med sex and the city och sedan film. eventuellt shopping imorgon, sedan jobb








26/6 - 2010

min älskling kom hem till fina sverige idag, så nu har jag ett leende på läpparna igen. dock åker hon på torsdag och sviker mig i två veckor till buhu. skriver om går dagen någon annan dag för det orkar jag inte göra i nu läget. jag tog iallafall med mig tobias och åkte över till ben med massvis med godis, chips, te, vattenpipa, sex and the city, bygga studsmatta and you name it. slänger upp lite foton och sover i min 120 inatt.
jag steker
amanda härmas
min älskling med

24/6 - 2010

har nästan precis klivit upp, funderar på att kasta mig i duschen snart med tanke på att min pojkvän kommer idag, wonderful. ska ut och steka oss svarta i solen, och sedan är det jobb som gäller.


23/6 - 2010

önskar att jag låg på soffan i min älsklings famn nu, men icke sa nicke. vi kör på en hel dag imorgon med nattbad och massa mys. 23 var det idag alltså, delade de första timmarna av dagen i solen tillsammans med sanna, fick en jävlans färg men steker på den lite imorgon, sedan trampade jag iväg till jobbet och degade där i fyra timmar. kämpade för fullt för att orka ta mig hem på så kort tid som möjligt vilket känns just nu. mamma är på väg med frukost till mig nu (21.43) bättre sent än aldrig. fick bli en big mack. Förresten, såg nyaste wallander med mannen igår, grym film. farsan var dock riktigt kass




nu och alltid

jag saknar min bästa vän, som tur är så kommer hon hem snart och då ska jag krama sönder henne. två år snart amanda, och vår vänskap är starkare än något. Nu ska jag tröst äta med popcorn och liter vis med te, för jag vill ha hem dig! men upp med humöret, har en pojkvän som trampar hit för att mysa med mig!





björnön




















22/6 - 2010

igår cyklade jag till ica grytan och hämtade ut mitt paket, mina underbara nya bebisar, grymt häftiga jeans och en genomskillnig topp. Cyklade sedan ner till jobbet och spenderade fyra timmar där, innan jag åkte vidare hem till min pojkvän som hade hyrt film åt oss. Han somnade rätt så tidigt men jag kunde inte sova en minut. Nu är iallafall hannas far på väg hit och ska hämta mig, köra ut oss till björnön och sedan hämta oss igen. jag tror jag ska bada, men jag vet inte om jag vågar det med min tatuering?! skriver senare, kanske kommer det några bilder också








20/6 - 2010

Det är mycket som har hänt nu senaste tiden, jobbfest på elba, sovit på rönnby två nätter, setat på sannas ballkong och snackat skit med henne och angelo, min bästa vän har landat i turkiet, jag har blivit erbjuden ett annat jobb och mina prylar från nelly har kommit. nu ska jag åka hem till min pojkvän och stanna där hela dagen, sover hemma dock. hörs lite senare mina vänner och fiender
















17/6 - 2010

nu ska jag låna amandas cykel till hammarby, måste till lägenheten och byta om osv och amanda ska på körlektion. sedan ska vi ner och spendera mina sista timmar innan jobbet, ska försöka hitta en fin spets bh att ha under genomskillniga skjortan, wish me luck. (k)

girl night

åkte till skälby efter jobbet, fick bli en tjejkväll med jerry och forsmark. delar säng med dom inatt
tjejiga spel, te, skön musik och tjejprat
ben och jerry

16/6 - 2010

hej bloggen

Det blev en massa mys hos min mor igår, och jag njöt av hela dagen. Först satt vi och tuggade toblerone, slängde lite skit snack och bara umgicks. Sedan tog jag tillfället i akt när mamma låg och sov, så jag gjorde i ordning ungsbakade klyftpotatisar, fläskfilé, bea och massa fina grönsaker. Efter det hjälpte mamma mig att beställa hem lite nytt till gaderoben, så det fick bli ett par as coola jeans, ett par nya femton centemeters för fossingarna som jag är totalt föräldrad i och sen blev det även en genomskillnig svart blus typ. Min bror och hans kompis kom över, så då passade jag på att åka snålskuss hem till min pojkväns föräldrar, blev massa mys med onyttigt och sedan somnade vi till "vad kvinnor vill ha". Nu är han på jobbet och jag ska snart gå över till lägenhet för lite klädbyte osv. Sedan är det jobb som står på schemat både idag och imorgon, helgen spenderar jag på rönnby.


15/6 - 2010

Nu har jag norpat åt mig min mors dator en stund, åkte hit runt ett idag för att snacka lite skit hehe. Kom hit med världens migrän dock, förlorade hela synen och mådde hur dåligt som hellst så la huvudet på kudden en stund, efter någon timme kom mamma hem med en drogad katt som vinglade mer än jag gjorde på power meet förra året. Så vi tänkte laga lite mat osv innan jag åker tillbaka till mannen min ikväll. Han har lånat ut lägenheten så vi skedar hos hans föräldrar inatt. Igår när jag var på jobbet så åkte han iväg och köpte en mobil telefon till mig, dock var den från min mor som en tidig födelsedags present, men han visste hur mycket jag "gråtit" över att den jag skulle köpa var slut, så nu kom han hem med en mycket bättre. På fredag har mitt jobb hyrt östra holmön, så vi ska dit och bli lite onyktra. Nu ska jag försöka runda av, ta hand om er!


tatueringen


pictures


nya hårfärgen, sent ute jag vet

nytt linne och ny lack på fingrarna

svullen och insmord, ger er slut resultatet om några veckor

11/6 - 2010

gjorde min första tatuering igår, var jätte nervörs och min underbart snälla pojkvän och min bästa vän var ju inga räddare i nöden direkt, men med gott samvete satt dom och hettsade upp mig gånger tusen. jag kanske var dum i huvudet som gjorde min första på handleden, men det får jag stå för nu. Gick runt på stan ett tag och skulle köpa min mobil som jag jagat, men mamma satte in pengarna en timme försent så den tog slut, så nu får jag leta efter en annan. åkte hem till lägenheten direkt efter jobbet och somnade på soffan, gick upp sju i morse och sängen var tom, så det var nog fler än mig som däckade där. Nu ska vi snart trampa hem till min mor, slänger upp en bild då förmodligen trots att den inte ser bra ut nu eftersom den är svullen osv.


8/6 - 2010

fick precis pengar av mamma till tatuering, så imorgon klockan ett smäller det. börjar lite lätt och ni får se imorgon vad det blir, eller förmodligen på torsdag när jag har tillgång till dator. jag och tobias är barnvakt åt hans kusiner, så vi har precis cyklat hem till min mor för att bli bjudna på potatisgratäng med grillad kyckling. amanda är här också, och vi har precis tryckt en fika. nu ska jag sociala mig lite!


7/6 - 2010

antar att jag svikigt er än en gång, antar att det där med kärlek och bloggande inte går ihop. i lördags var det fyra veckor som jag och pojkvännen umgåtts varje dag
, så vi spenderade kvällen på rönnby tillsammans med min mor. Först var jag på mingel i min gamla skola och träffade lite gammalt folk, och sedan cyklade vi till hammarby för att fixa lite saker i lägenheten och sedan tillbaka till rönnby för lunch 21.30. hamnade på soffan och somnade framför en film, jag ska inte påstå att jag tittade med öppna ögon. Vaknade rätt tidigt och gick ut och la oss i solen, la på en liten skarpare bränna och gick upp och damsugade hela lägenheten, hjälpte mamma med tårtan och gjorde klart mitt bakverk som jag skapade i lördags kväll. syster med familj, bror och morföräldrar kom förbi en stund. Jag åkte med min bror, min pojkvän och min bästa vän till vsk-syrianska som var världelöst så därför trampade vi hemåt efter halvlek, gjorde klart min sista svenska a uppsats och åkte sedan till hans föräldrar och tuggade skalljur, kollade på någon kärleks film och sedan vart det sängen. blev en väldigt lång natt men tillslut somnade vi. Nu sitter jag hos hans föräldrar, han har precis åkt iväg så förhoppningsvis kommer han tillbaka en stund innan jag börjar att jobba. Åker förbi rönnby en sväng imorgon, kanske nattar vi kuddar där. så slänger in ett inlägg då!


<3

Vill bara att du ska veta att ja tycker om dig sjukt mycket gumman . DU ÄR ALLT. glöm inte de hjärtat <3
Till er andra RÖR NI DÖR NI. NU ska ja gå och fika innan tess käkar upp allt haha;) .saibOt has left the building.


1/6 - 2010

ny månad och nya möjligheter brukar man säga, men jag stannar gärna kvar i nuet. har nästan precis kommit hem från skolan, hade bara redovisning i natur och sedan fick vi gå. så nu har jag städat lite här hemma och startat en maskin, ska smaska lite te med tove och snart kommer min finaste. imorgon är det utklädnadsshow på skolan och sedan är det jobb som gäller. får se om jag hinner ta något tillfälle till ett inlägg då.

a real friendship








vi som är lyckliga genom att vara oss själva med varandra

RSS 2.0