never with out


aldrig någonsin utan, aldrig


13/6 - 2011

tänkte faktiskt inte skriva så där super mycke, tänkte mest bjuda på lite bilder från min student. tänkte även säga att de stora dagen faktiskt snart är här, för i övermorgon åker jag till ALANYA med världens bästa klass. det är helt sjukt att dagen faktiskt är här, för vi har ju trots allt planerat detta i ett helt år och slitit häcken av oss, även bokat detta i januari och räknat dagar sen dess. men nu är det dags och det ska bli sjukt kul, min allra första "utomlandsresa" förutom till estland.












me and my self

ÅTTA SAKER OM DIG SJÄLV
1. Är du singel?: ja, och de är ett val jag har gjort, ett väldigt bra val faktiskt. självklart vill även jag bli kär en dag, men just nu lever jag mitt liv för min egna skull och för min familj.
2. Är du lycklig?: absolut.
3. Är du uttråkad?: just nu, faktiskt inte.. sitter ensam hemma, mor är i estland och köper alkohol till student, har en två hundra grammare, irene huss på tven och katterna som sällskap. mår trots allt jävligt bra
4. Är du ledsen?: ja lite gran, och det är pga att min röst svek mig.
5. Är du italienare?: österrikare
6. Är du cool?: det är alla i mina ögon, på sitt sätt.
7. Är du från Irland?: inte sist jag kolla
8. Är dina föräldrar fortfarande gifta?: nej, har inte träffat min far skulle man kunna säga.


mormor är en stor del av mig. hon är min hjälte!

ÅTTA SAKER OM DITT KÄRLEKSLIV
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?: jag har upplevt den så absolut.
2. Har du någon gång blivit sårad?: ja men jag har även sårat andra.
3. Har du någonsin tänkt på samma kille flera gånger under samma natt?: förstod inte frågan, sover oftast på nätterna...
4. Har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne/honom: för många gånger.
5. Kysst någon under dom två senaste veckorna: den händer ju hela tiden..
6. Har du haft en hemlig beundrare?: nja, ja men de har ju kommit fram på ett eller annat sätt. men de finns säkert nån där ute som inte vågat komma fram till mig än hehe.  
7. Är du kär?: i livet för tillfället ja, sen har mitt ex väldigt stor plats i mitt hjärta fortfarande. även om jag inte är kär så har han gett mig väldigt mycket som jag är glad över.
8.vill du gifta dig när du blir stor?: både ja och nej.



TVÅ ALTERNATIV
1. Bilddagboken eller lunar?: bilddagboken.
2. Hår eller ögon?
vackra ögon på en kille, långt fint hår på en tjej.
3. Katter eller hundar?: hund.
4. Några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar?:
best friend
5. Coca-Cola eller Pepsi?: te
6. Utekväll eller romantisk hemmakväll?: just nu, utekväll.
7. Pengar eller lycka? lycka absolut, men pengar kan alltid skapa lycka. så pengar föder lycka och tvärt om
8. Dag eller natt?: natt
9. Msn eller mobil?: mobil



HAR DU NÅNSIN..."
1. Blivit påkommen när du försökte smita hemifrån?
aldrig behövt smita
2. Brutit nåt?: fot och arm gånger två
3. Gjort nåt du ångrar?: absolut, men de måste man kunna göra för att leva livet fullt ut
4. Hoppat Bungee Jump?: faktiskt inte.
5. Ljugit för någon du tycker om?: ja alla har dragit en vit lögn, framför allt för min mamma och hon är trots allt mitt kött och blod..
6. Ätit en hel tårta?: hatar tårta.
7. Gjort bort dig offentligt?: det är mitt andra namn att spela allan.
8. Viljat bli tillsammans med ett ex igen?: tusen gånger om har tanken slagit mig, men har tagit tag i mitt liv så vill inte förstöra det igen.
9. Gråtit när ett husdjur dog?: absolut, min bästa vän mimmi var vår första hund och jag gråter än idag, men hon är uppe och leker med robin och jag får snart träffa mina änglar.
10. Velat försvinna?: tankarna har slagit mig ja..


tatueringen är för min mamma, "när du dör mamma, ska jag bära dina vingar i mina händer"

SENASTE

1. Telefonsamtalet du gjorde: minns inte
2. Telefonsamtalet du fick: Sara nassrala som ville festa hehe.
3. Personen du var med: på jobbet.
4. Roligaste grejen som hänt: gäst som kom fram och ville dricksa mig slängde även med komentaren "gå nu iväg och köp medicin för rösten" gulligt och väldigt komiskt.
5. Personen du smsade: bells
6. Personen du tänkte på: min mamma, önskar henne super trevligt nu i estland men hade hellre haft henne hemma.
7. Du skrev till på myspace: vet inte ens vad de är hehe
8. Du tillbringade natten med: daniel



i studentens lyckliga dar

imorgon har vi tydligen bestämt oss för mösspåtagning och målning av lakan, självklart passar vi på för alkoholmissbruk och grillning. så därför är de lika bra att börja ta tag i huden för studenten, så såhär ser det ut just nu.


onsdag består av: spraytärning och nagelförlägning.

5/6 - 2011

fick jobba över nästan två timmar idag, men nu är jag entligen hemma för att vila upp mig lite. tänker trots allt inte gå sjuk på studenten. så min söndagkväll kommer beskrivas i bilder. ps, min helg var fantastisk. jobbade lunch i lördags, sedan mötte jag upp mimmi och moa i stan, vi tog en glass i vasaparken innan vi åkte hem till moa och pratade lite skit på hennes ballkong. gick sedan till haga och köpte upp pizza, sedan mötte vi upp pojkarna och hade picknick med fyra sorters melon, smultron vin och gos. avrundade på frillans ballkong.

 




3/6 - 2011

blev lite stan med mor min och hennes nya gubbe, hämtade min studentpresent för fem och ett halft. köpte även två par nya dojjor till sommaren som var kanon snygga, lite dyra men skönt med kvalite. sedan blev de tre rätters och lite smått och mys till mitt rum på ikea.








student tider

tänkte bara berätta om en helt galen vecka. i tisdags så åkte vi till skolan redan vid halv åtta på morgonen för att sätta igång träningen inför onsdagen. vid halv ett hade vi möte angående studenten tillsammans med hela tranellska. kvart över ett var aulan våran för träning, där satte vi all musik, planering, ljud och steg korrekt. klockan tre gick vi ner till köket för att komma igång inför kvällen, det var alltså vårat sista uppdrag med företaget och även våran sista öppekväll någonsin. allting gick super bra och vi var hemma till elva. hoppade in i duschen direkt för rakning av ben. somnade vid tolv tiden och gick upp klockan halv sex. på med lösögonfransar, kamoflagefärg och kort kort för att sedan ta bussen vid åtta tiden till skolan. väl där började vi tagga genom att springa runt i hela skolan och vråla som galningar för att få igång alla. halv tio smällde det och tio tiden var vi först ut på scenen av alla deltagare. vårat nummer var kanon och vi kom topp tre, alltså kan vi vara tvåa eller trea. sedan började alkoholmissbruket, redan elva på morgonen. åkte ner till vasa där alla studenter var samlade och sedan gick kvällen utför, blev fördrinkar på bellman, förfest hos teo och sedan avrundning med en galen krogenrunda på silk. dock hade jag lite för kul, jag hamnade på akuten igår och satt där i två timmar, har slitit av stämbanden och förstört bröstmuskeln vilken gör att jag ej kan prata och att mina lungor reagerar som om att de ska kolapsa. så smärtan är enorm och jag får inte säga ett ord på tio dagar och måste sova sittande. kom ju allderless lagomt för student och alanya som är om sju dagar..


på bellman

jag till höger med svarta shorts



jag och min ängel

jag och vanessa

bilden från vlt

matte och bullen

RSS 2.0