19.19

sitter i soffan, endast en bekini överdel och ett par mys shorts på mig. amanda sitter brevid i en adidas. vi tittar på en film, en film som vi trodde skulle vara bra, vilket den är. förutom att vi har blivit psyk nu. ska snart klä på mig, så fort denna är över, och sedan åker jag hem till min pojkvän som tjatar och myser satan.


12.28

när ska allt bli bra egentligen, är det inte det ena så är det ju tamme fan de andra. om allt bara kunde vara bra istället, så att man hann njuta av varandra.. kvällen igår blev lugn, kom hem i lagom tid och somnade tidigt och sov som en stock. amanda kommer förbi idag och myser, vi köpte en massa gott igår som ni kanske såg. ni kanske märkte att jag blivigt kär också, ringen är fantastisk!


cross


im in love

ben and loves

var med min man hela dagen igår, slutade med att vi fick skuss till min hemma plan eftersom min förkylning blivigt bihålsinflamation. så åkte till apoteket och köpte nån nässpray. dagen blev ett kapittel för sig, men det känns som om det kan ordna upp sig, håller alla tummar för det iallafall. amanda kom förbi och hämtade mig och så åkte vi vidare emot hälla, köpte massa onyttigt och mellan landade här. nu ska vi ta och gasa till 55an för vi ska hem till mariell och comp. och glo film och dricka öl.


30/7 - 2010

det blir inte bättre, så stå ut

diamant




köpte ett nytt halsband till min bebis i göteborg

29/7 - 2010

kvällen igår blev helt underbar, och vi somnade väldigt tidigt vilket var skönt. vaknade var tionde minut från klockan åtta till klockan nio eftersom mitt pucko till man satte på snooze varje gång klockan ringde. och tillslut tvingade jag upp honom och då fick har jätte brottom istället hehe. Nu har jag precis försökt att svalka mina äpplen till halsmandlar med glass! ikväll sover jag hemma hos honom så kanske blir lite dålig uppdatering emot kvällen.


get high on life

20.01

har nästan precis vaknat, mamma ringde för att fråga hur det var med mig. söt hon är, hon skulle även handla med sig glass till mig så förhoppningsvis kanske man får i sig något idag. min underbara pojkvän ringde kort där efter och berättade att han kommer över ikväll med och sover med mig!


vi mot världen baby

sick

usch, det var världigt länge sen jag var sjuk så det är inte alls roligt just nu. förr i tiden var man ju van, men nu är det fördjväligt. har precis kollat klart på i taket lyser stjärnorna, helt galet mycket man kan gråta för en film. amanda kom förbi en sväng på lunchen också, och min bror har fått kommit hem äntligen med underbara lilla amanda ifrån bb.

27/7 - 2010

min andra favorit kom över igår kväll, blev två sex and the city avsnitt och sedan la vi oss och tittade på sex and death innan vi somnade. vaknade tidigt imorse eftersom han skulle på möte och jag till läkaren, så ska snart sätta mig på 16 och åka ner emot stan. sedan ska jag möta upp honom igen och efter det har jag ingen aning om hur dagen blir. vaknade av att jag hade jätte ont i halsen och näsan så förmodligen vill jag nog bara hem och lägga mig. skriver lite senare!


vill ha skola!

ben and loves

nu ska jag och jerry ha kvällsmys med mor min, vi var precis iväg och handlade massa gottis. saknar min man föresten


ben and jerry. polka och nöt. spray grädde och irish coffey. persikor

26/7 - 2010

efter mycket om och men så är vi äntligen hemma igen, resan har varit helt fantastisk. jag och mannen min har fiskat krabbor, gått på mysiga promenader, gått 150 trappsteg, sen har vi varit och shoppat en hel del, ätit ute nästan varje dag på mysiga restauranger, grillat och ätit taco vid tältet, allt har varit helt underbart. hem resan blev en historia för sig, men det var verkligen skönt att komma hem igen och sova i en vanlig säng. Idag kommer amanda över hit och det längtar jag sönder till.












amanda här ofc..

tjena fan, ja gästinlägg här. någon måste ju hålla denna blogg levande medans therese äroch shoppar strumpor och rengöringsmedel på ullared. hon är i göteborg också och roar sig den jäveln utan mig. usch dålig stil..
SAKNAR DIG TILL MONGO!
/amanda tha man

20/7 - 2010

har precis pussat min pojkvän hej då, han kom förbi igår kväll efter att min mor hade varit och plockat upp mig på mitt jobb. blev massa kvälls mys, onyttigt, nyttigt och en skapligt bra film. ska snart väcka min mamma, för idag ska vi åka och köpa en laptop åt mig, sedan ska vi köra upp min bror och hans flickvän till förlossningen och förhoppningsvis blir det något som kommer till jorden inom kort. jobb så klart, och efter det ska jag hem och hämta min dunder väska och sedan kör min mor mig hem till min pojkvän för imorgon åker vi ner till göteborg och myser satan med hans familj och några vänner till dem. fick massa presenter av mor min igår, jag älskar presenter. så slänger upp en bild på det!


sjukt galet bra shampoo och balsam, och en hudkräm som luktar diamanter.



och världens finaste shorts, och btw. visst har jag blivigt brun?

19/7 - 2010

god morgon!

som sagt så var amanda här en bra stund igår, vi fick för oss att åka ut med hennes bil på en fin middag för två hehe. efter det körde hon hem mig och sedan åkte hon hem och blunda, jag gick upp och såg någon film ett tag tills jag fick ett sms från bella. gick över dit och spelade hög reggeaton, drack öl och kollade på gamla o.c avsnitt. nu ska jag snart slänga mig i duschen och lite senare är det jobb för hela slanten.




18/7 - 2010

har spenderat halva min vecka och hela min helg tillsammans med min pojkvän, och därav min otroligt dåliga uppdatering. har dock inte gjort så där överdrivet mycket, har varit på löga och badat med massa knottar, tuggat onyttigt och myst framför en film. spelat kortspel och haft en underbar tid helt enkelt. amanda kom förbi imorse och hämtade mig, så åkte ut mot hälla för en massa ärenden och sedan vidare ut i skogen på någon vikinga grej med hennes morföräldrar, fikade och lekte barn. målade massa teckningar som man gjorde i förr i tiden, snodde pil och båge, sköt och fick skäll av en arbetare. nu sitter vi här i våra underkläder och glor på mtv. har börjat packat lite smått för på onsdag åker jag och min pojkvän iväg med hans familj och några bekanta åt dom ner till göteborg och campar.


13/7 - 2010

antar att jag borde få stryk med tanke på min dåliga uppdatering, men det har varit en tuff helg. var länge sedan jag hade så här roligt och det får jag nog tacka min bästa vän och min pojkvän för. minns inte när jag var nykter under de tre dagarna, men det ska nog vara så. annars har jag bara tagit det lugnt och myst sönder hos min pojke, spelat spel med hans föräldrar, åkt och natt badat på framnäs med amanda, åkt bil genom hela västerås, nattbadat på piren och en kopp te tillsammans med sex and the city. Har även jobbat arslet av mig så imorgon kör jag en kväll till, sedan är jag ledig fyra dagar, jobbar tre dagar och sen har jag mina två veckor semester.


8/7 - 2010

denna helg är som julafton för mig fast bättre, power meet är en hederlig tradetion i våran familj och vi kör sten hårt. så idag blir det skratt, vingligt och massvis med nya människor och sköna raggare! förkaka här, så endast att ni slår en pling.


redo för tre dagars

nail


köpte lite, redo för sommaren prylar

dont forget to pray

har precis pratat i telefonen med min bästa vän som hade ett jätte bra förslag (enligt henne, jag protesterade direkt) vi skulle ta tåget till vetten, och sedan ta båten till götakanal och sedan cykla längs kanalen vilket är tio mil. jag föredrog att vi skulle dra någonstans och shoppa, festa och ha semester istället. antar att jag är lite av en inte smuts under naglarna tjej. självklart skulle det vara jätte mysigt att åka längs göta kanal, men i en båt isåfall?! över till verklighet, jag har precis duschat och nu tänkte jag sätta mig i soffan en stund med alla håriga varelser i denna lägenhet.

7/7 - 2010

god morgon!

blev nog ganska sent igår skulle jag tro, satt nog vid dum burken en aning för länge. våran lilla chihuahua valentio ligger vid mina fötter och snarkar, underbart söt. har precis varit ute och vandrat med dom och nu ska jag trycka en frukost, sedan är det jobb på kartan.


power walk

jag tycker att jag och min mor har varit jätte duktiga de senaste kvällarna, varje kväll även mornar har vi tagit en promenad med våra tillkommor som äger tassar på drygt en timme. underbart mysigt och hur mycket att prata om som hellst, och sen den perfekta kroppen på köpet. dessutom cyklar jag fram och tillbaka till mitt jobb var eviga dag på världens trögaste cykel. nog om träning, fick bli två centi på mina toppar idag, så nu är det nog redo att växa här under sommaren. fick även veta att min bästa vän kanske och understryk kanske, kommer hem under power meet. stämmer det ska jag dansa på eld av glädje! min pojkvän kommer förövrigt över imorgon och snarkar i en 120 med mig, kan inte bli bättre. känns som om motgång föder framgång. love you life, beacuse i will do!

work

har precis tuggat lunch, så nu ska jag snart trampa ner till stan för arbete, förhoppningsvis är systemet i igång idag. Vill egentligen hem till min pojkvän och umgås med honom med icke sa nicke, har väl ett jobb att sköta..

6/7 - 2010

god morgon? kanske god middag.

fick något ryck igår och tog mig i kragen, städade hela vardagsrummet och rensade ut det totalt. så nu ser det ut som ett vardagsrum igen, idag fortsatte jag med mitt rum och bytte även sängkläder och fick nya dunkuddar som är underbara. ska klippa mig idag klockan två, min personliga frisör kommer alltså hem till mig. underbart att slippa röra sig någonstans! hon är underbar också måste jag tillägga. sedan blir det jobb för hela slanten idag och imorgon, och sedan tar vi igen oss i helgen då det ryktas om världens bästa helg någonsin - power meet




förkakan 2008


telia

kom precis hem ifrån jobbet, jag och mamma bestämde oss i sista sekunden för att åka ut till erikslund för att handla skor, men precis när vi kommit till vallby för att plocka upp syster med systerbarn så vart det för sent för att jag skulle hinna. så när jag kom till stan gick jag runt där och forskade istället, reor överallt men hittade ändå inga som passade mina fötter. så gick till ica och köpte en fralla med rostbiff och potatis sallad och satte mig på jobbet och tuggade. sen när vi väl började visade det sig att jag hade bytt projekt, så i väntan på min utbildning kom det upp att telia hade grävt sönder våra kablar så vi hade ingen anslutning till vårat nätverk. så det var bara att gå ner och sätta sig på cafe stugans ute servering och vänta på kommande buss tillsammans med tjejerna. så nu sitter jag här med min välanvända mjukis dress från i vintras som har legat i ide i min byrå, väntar på att mor ska komma hem med glass och sedan blir det slapp vid en tråkig film. på torsdag ryktas det om skulltuna med syster och hennes familj tillsammans med mamma.


ice cream

har precis kommit in efter en svättig på en timme, blev runt hela kvarteret. tuggade nyss macka med mor min och nu ska jag släpa iväg henne för att köpa glass. blir nog några liter förmodligen!


5/7 - 2010

vill börja med att tacka för den jätte fina komentaren ifrån systra min, det hoppas jag med!

har precis vaknat, erkänner.. tänkte att jag skulle slänga mig i en iskall dusch nu och sedan ta med åtta tassar ut och gå. runt fem är det jobb som gäller och efter det ska jag pussa på min favorit innan jag ska cykla hem igen.


i love you




fick världens finaste ros av min pojkvän i fredags, sen idag kom han och la denna i min hand

ränder






avatar

har precis kollat klart på avatar, underbar film. Förstår inte att det är så många som har svårt för den filmen, jag såg den första gången med min pojkvän och jag älskade den direkt. men smaken är väl som baken, och min är ju jävligt fin hehe. skämt å sido, jag väntar på att sekunderna, minuterna och timmarna kan snabba sig lite. vill ner till staden och krama sönder min underbara, känns som om det var evigheter sen. dock är jag barnvakt just nu åt min favorit tjej, de vill säga min på fyra ben. nu ska jag snart ta och fixa till utseendet för kvällen, blir förmodligen några bilder någon dag!


min privata frisör rebecka kommer hem till mig på tisdag, blir nog MAX tre centi på längden

2/7 - 2010

sitter här helt nyduschad, har hunnit gått en sväng med min bebis också. tänkte att jag skulle ut och slänga mig i solen men ingen är hemma på området tydligen. Hoffmaestro med älskling, min bror och therese från jobbet ikväll. blir nog galet. går dagen spenderades med fulla tjejer nere på city festivalen, sedan cyklade jag hem runt tolv. jag saknar min bästa vän!


jag dör för dig, och dör du så dör jag med dig.


1/6 - 2010

tänkte att jag skulle slänga upp lite bilder ifrån veckan, måndagen bestod av fika på en ute servering. firade att min älskling klarade av teoriprovet så idag har hon sin uppkörning. sedan gick vi runt ett tag innan vi satte oss i vasaparken sista timmen innan jag skulle vidare till jobbet. efter jobbet åkte jag ner och mötte upp henne igen eftersom att jag glömt min tröja, även min prins var där. så mötte vi upp min bror och cristian och tog sällskap av dom hem. tisdagen åkte jag hem till amanda, började med att ta moppen ut till erikslund och bombade med glass, jordgubbar osv. sedan åkte vi hem och stekte hela dagen innan vi cyklade till hammarby för att fira tobias mamma som fyllde år. efter det åkte vi hem och tände grillen, fick bli korv med bröd osv. vattenpipa, vattenkrig, en film om hitlers historia och sedan snarkade vi för natten. onsdags fick bli en slapp dag, pannkakor med glass, wallander, diamanten osv. nu ska jag inte tråka ut er mer


















RSS 2.0