23.23

nu blir det nog beck som jag ska försöka att inte snarka åt. imorgon kommer världens finaste och fiser i sängen med mig, och det är inte alls långt kvar till helgen som är hans helg. jag och crill ska väl planera något riktigt elakt som vi ska försöka baka in men lördagen är jag bara hans. ska inte tråka ut er mer, och inte göra er avis heller med tanke på att jag får sova till 12.20

green

 

nyss hem kommen från jobbet med nybakat bröd från ica, min outfit består av mina nya mysshorts, och en gammal arbets tröja från sommaren 06.


30/8 - 2010

får slänga in det här inlägget, hellst i farten på väg emot bussen. ska försöka ta det lite fort och kortfattat, började halv nio, hade lite samhäll mest gruppindelning, sedan lite prat på svenska b. slutade alltså runt elva, men var tvungen att sitta och glo till nästan ett då vi hade läkar undersökning. tog max två sekunder så kändes som en väldigt bort kastad tid. skyndade mig hem och fick med mig yttligare ett par mys shorts i farten hem, endast trettiofem silvermynt. hann med att sova någon timme, äta lite skit och nu ska jag ruttna på jobbet. tar en sov morgon till 12.20 imorgon och förmodligen ska jag med och hålla älskling i handen en stund för imorgon får han sitt kors stämplat på kroppen. eh, han är van han klarar sig nog bra!


han lär ju knappt märka att han har sju hundra nålar i kroppen imorgon.

29/8 - 2010

tänkte att jag skulle skriva lite om min helg, kanske inte blir världens längsta inlägg. fredagen bestod av kompis häng, uppgick med tove mestadels av dagen och resten av timmarna sov jag bort. lördagen spenderade jag på först en och en halv timmes promenad, sedan beck, sedan en timmes promenad och sen överraskade mannen mig. vi duschade och sedan gick vi till önsta, tog ut pengar för att sedan gå ner till marknaden från rönnby i mörkret och kylan endast för att köpa chokladbollar och brända mandlar, dryga timmen senare knallade vi hem med en påse remmar. somnade med en film och vaknade halv två idag. åt frukost och sedan trampade han hem, jag åkte efter med bussen och då gick vi över till hans moster som fyllt år. efter det var det två kanonfilmer, spicy och nu sitter jag hemma med en kopp jordgubbste.



28/8 - 2010

du har visat mig vad kärlek är
jag älskar dig obeskrivligt tobias cederborg


15/5 -2010

27/8 - 2010

har precis vaknat, klockan är 16.03 och antar att jag började snarka ihop med sex and the city filmen. mamma har en stor pulla i ugnen så det blir grillad kyckling med ris och gräddsås, sedan ska min älskling laga mat åt oss ikväll. har sprungit runt med tove på city och fixat lite bankärenden osv, nu är det endast en vecka och en dag tills mannen blir äldre. han har till och med bjudit över mor min, så nästa helg ska han och jag göra hans tårta. nu ska jag fortsätta dräggla i soffan för tove är på väg över!


jag vill ha fem hundra kronor typ nu så att jag kan färga mitt hår hos madonna.

26/8 - 2010

har nästan precis kommit in ifrån en promenad på en timme med fyrfotade, ska nog snart ta mig till stan och senare åker jag hem till min pojkvän och sover. crill kommer över och umgås med oss så det ska bli kul :)


beck

ska snart se en sann älskare, beck filmerna så klart. vet inte riktigt vilken jag tog hem men ska ändå bara sova tillsammans med den så de får duga. jag och grabbarna gjorde ett otroligt grymt jobb idag, vi hade ett stort klagomål innan vi körde igår om att vi hade satt för höga krav på oss själva, efter två timmar hade vi gjort vårat mål. vi fick gå hem en timme tidigare och då hade vi mer än tre gånger så mycket som vi satt upp så vi var riktigt otroligt jävla skit duktiga. har även gjort om min blogg, vet inte om ni kan se det än men de verkar inte som det. får hoppas att de hoppar igår strax, åker hem till min pojkvän och snarkar imorgon och på fredag ska jag till min otroligt långa lektion på hela femton minuter. god natt



jag måste verkligen sätta i gång med träningen igen,

vart tog den där tvättbrädan vägen?!


sleep tight

jag trodde att jag skulle orka med både bloggen, skolan och jobbet. men har kommit fram till att de ända som nog orkas med borde vara bloggen ändå är det den som utsätts. har gått från nio på morgonen till tio på kvällen denna vecka, kan lova att jag är som ett vandrande skilett och många har påpekat det. men imorgon är jag ledig så har tänkt att jag ska få en liten sov morgon innan jag åker ner till city med mor min, blir hong kong för lite mat i magen, fixa serveringskläder till min praktik på strike som börjar snart (17 veckor pågår den) och sedan ska jag försöka hitta lite mer fina prylar till min pojke som blir stor snart, köpte lite paket till han idag men det är en hemlis om du nu läser det här älskling! ska snart ta bussen ner till jobbet och slita av min sista dag för denna vecka, var ju löning idag men den gick ju inte direkt att hänga i julgranen. nästa månad blir bättre!

25/8 - 2010





man ska hålla sig varm om fossingarna på vintern. mina nya älsklingar


23/8 - 2010

så där, då har man börjat sitt sista år på tranellska som våran skola heter idag. började vid tio och slutade närmare elva någon gång, fick inte veta så där super mycket men vet att jag kommer spendera mitt sista år på strike. kom hem vid tolv och vilade ögonen till tre, och nu ska jag börja trampa emot silentium och tjäna lite stålar. ledig på torsdag så det ska bli skönt




21/8 - 2010

brukar bli så här om helgerna, men denna gång är jag duktig som skriver överhuvudtaget. crill och pojkvännen sitter på nedre vårningen och kollar på tv, jag och min pojke lagade tacopajj och kollade på the holliday innan han kom. så ska ner och vara social snart. jobb imorgon så kommer nog ett sent inlägg vid sju tiden kanske.

20/8 - 2010

tack älskade syster för de fina komentarerna, hittade en massa barnböcker idag tänkte på novalie, du får gärna ta dom om du vill.

har precis storstädat hela mitt rum, min bästa vän var här och sa adjö eftersom hon åker iväg i helgen, hatar att ta farväl men som tur är kommer hon ju faktiskt tillbaka ganska snart denna gång. hatar det där stället, stället som bröt våran kontakt och förändrade personen jag älskar. ska till min pojkvän ikväll, blir förmodligen där hela helgen som vanligt, jobb på söndag och även "kalas" för morfar som fyller år, så får se vilken tid det blir och om jag hinner dit. rummet blev förövrigt jätte bra, rensade ganska mycket som jag inte behöver längre, hittade ganska mycket från min sperma donator (tycker inte om att kalla honom för pappa) och så hittade jag min bibel som jag ska börja läsa. nu ska jag dricka upp min underbara kopp med jordgubbste, duscha och sedan slänga mig i tobias famn. ha en fin helg


bild tagen av mig i rosentorp för tre år sedan

figursydd

lämnade ju kvar min nya klänning hos min moster efter festen för några helger sedan, och idag gick jag förbi och hämtade den. hon hade figursytt den efter min kropp och satt i resår med klister på och nu sitter den hur fint som hellst.

'


19/8 - 2010

har nästan precis kommit ner ifrån ovan, nej jag har faktiskt varit på jobbet idag. jag är jätte duktig faktiskt, jobbat hur mycket exta som hellst. fortsätter i helgen med lite övertid. träffade min pojkvän lite snabbt efter jobbet, ska dit snarast möjligt imorgon och planera resa till antingen florrida, miami eller egypten. ska inte tråka ut er så där super mycket mer, ska testa en klänning som min moster sytt in så slänger kanske upp en bild här på det snart.






pics


bild från våran grillning i hökåsen när vi skulle se på stjärnfall.

crill och amanda

mysigt va

myskväll at my place med pojkvän, amanda och cill.

17/8 - 2010

god morgon.

ska snart se klart beck filmen som vi somnade till igår kväll, tänkte bara slänga ur mig några ord här innan. jobb, självklart är det som gäller idag. sedan ska vi ut och glida i amandas morföräldrars bil. kanske inte var så smart att börja babbla här, känner att jag inte hade så där jätte mycket att berätta.


17/8 - 2010

god morgon.

ska snart se klart beck filmen som vi somnade till igår kväll, tänkte bara slänga ur mig några ord här innan. jobb, självklart är det som gäller idag. sedan ska vi ut och glida i amandas morföräldrars bil. kanske inte var så smart att börja babbla här, känner att jag inte hade så där jätte mycket att berätta.


16/8 - 2010

kom nästan precis ut i från duschen, ska snart tugga frukost förmodar jag och sedan ska jag och jerry ner till city och shoppa solbrills. igår var det jobb som gällde, vaknade upp brevid världens finaste människa och vi hade tre månader igår :) han kommer hit och snarkar med mig ikväll. blir nog jobb hela veckan och på måndag börjar skolan.


svar på tal

Du heter: maria therese

Smeknamn: tess, sexbomben, fräsen, ben, bärta



Låt som när du är ledsen sörjer till? måste nog vara danish - torka dina tårar


Beroende av:
te, amanda, min pojkvän, klackskor, mitt hår, ben and jerrys osv.


Vad tror folk om dig?
av någon anledning har ganska många en dålig bild av mig (pga min bakrund) men tror att ganska många vet att jag är väldigt snäll och omtänksam trots allt.


Vad får du oftast komplimanger för?

mitt hår, min kropp, rumpan framför allt.

Hur imponerar man på dig?
genom att vara sig själv, jag gillar att få uppmärksamhet, bli bortskämd. få gulliga saker, fina ord osv. då smälter jag


Brukar du skratta för dig själv?
oftast skrattar jag endast med mig själv.


Vad står det i ditt senast inkomna SMS?:
"gumman, jag äter<3"


Var bor du?
Sverige


Trivs du där?
vet inte så mycket om omvärlden, men tror att ett land som afrika skulle passa mig fint.


Har du haft sex idag:
bara gud vet



Hur svarar du i mobilen:
vad?!



Vem ringde du senast?:
mor


Vad sa den du senast pratade med i telefonen:
att jag skulle skynda mig hem eftersom vi hade främmande.



Brukar du komma i tid:
det beror på vad det gäller, mitt jobb riskerar jag inte en minut i försening för, så då är jag alltid en halv timme tidigare minst, men är det ett tråkigt prov så kan man ju råka stänga av klockan i sömnen.


Hur känner du dig nu:
påverkad av kärlek

Vanligaste färg på dina kläder:
Vitt, svart, grått?


Vad tycker du om fötter:
jag hatar fötter, och jag tror att det räcker att skriva. jag kan inte ens titta på ett par sådanna.


Vad saknar du:
skolan, världens finaste pojke, min hund som har varit död i tre år snart, och sen robin så klart. vila i frid


Hade du en bra kväll igår:
kvällen igår var helt underbar, grillning vid hökåsen gropen med min pojkvän, amanda och crill. och så fort mörkret lagt sig tittade vi på stjärnorna, avslutade med en skräckfilm hos crill och somnade gott i världens bästa famn.


Favorit dryck på morgonen:
Te, utan tvekan

När brukar du oftast gå och lägga dig:

det beror nog på, har jag jobbat kan jag somna som en stock i soffan runt elva, har jag ett sällskap av min favorit utan snopp så kan det bli runt två, tre, fyra.


Är du blyg?:
skulle du fråga någon som känner mig skulle dom skratta nu, jag är inte alls blyg. eller man skulle kunna påstå att jag inte skäms för något, men första gången jag träffade tobias trodde jag att jag skulle dö, och jag kan fortfarande vara lite blyg framför hans släkt och föräldrar. och jag är väldigt feg när det gäller att "gå runt" i andras hem. tex om man ska hämta något i ett annat rum.


Sysslar du med någon idrott:
det vill jag inte påstå, har lirat lite fotboll och boxning ett tag. men har lagt det på hyllan


Tror du på kärlek vid första ögonkastet:
jag tror inte, jag vet!


Har du spytt offentligt:
de vill jag lova, kan ha världsrikord


Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag:
jag har alltid vela vetat hur det känns att ha snopp, så förmodligen skulle jag spendera 24 timmar på att leka med den.


Är du nöjd med ditt liv:
det beror på hur man menar, allt i livet är inte perfekt, och kommer aldrig att bli.


Är du bortskämd:
nej det tycker jag absolut inte, visst får jag det jag vill. men mycket får jag köpa för egna slantar också. däremot är jag väldigt bortskämd av tobias, han är min prins.


Vad gör du i morgon:
imorgon ska jag ner på stan en stund med amanda som sitter i soffan brevid mig nu, sedan är det jobb som gäller och på kvällen kommer min babe och delar 120 med mig.


Vad är det värsta du vet?:
djurplågeri, våldtäcksmän, pedofiler och otrogna jävlar.


Har du bra vänner och äkta vänskap?:
jag har den finaste vänskapen som man någonsin kan få, amanda lundberg. henne dör jag för


Vad är det finaste du fått?:
livet, min tro på gud har hjälpt mig en del och jag tackar honom för livet.


En speciell dag du minns:
kan inte påstå att jag minns den, men dagen min pappa tog sitt pick och pack är nog en speciell dag på sitt sätt.

Du samlar på:
skor


Vem ringer du när du är arg/ledsen:
amanda

När grät du senast:
måste vara för någon dag sen, såg en grymt bra film. remember me


Vad skulle du göra om du vann en miljon:
köpa en takvårning och omvandla den till en walk in closet och sedan skulle jag ge min mamma så att hon klarar sig.


Vill du gifta dig:
ja, det vill jag nog. men endast för att jag vill minnas en dag som den vackraste i mitt liv, där jag och min partner var huvudpunkten i det hela. dock är det inte så där jätte stor ide, vi skulle endå bara skifta en bokstav i våra efternamn hehe.

Vill du ha barn:
ja, absolut.


Är du musikalisk?:
absolut inte, skatorna gråter när jag sjunger.


Vad dricker du helst när du är törstig:
is kallt vatten


Bor dina föräldrar tillsammans:
nej


Har du någon gång gråtit dej till sömns:
ja


Biter du på naglarna:
har gjort, i hela mitt liv. men tog mitt förnuft till fånga och slutade, tack och lov.

jag är skit tuff, kan man påstå något annat.


bästa vän!

amanda här, tänkte bara göra klart för alla att jag är så otroligt glad över att jag har en bästa vän som therese, kan inte tänka mig att det finns en mer underbar människa än henne.
JAG ÄLSKAR DIG
nu
föralltid
peace /jerry

13/8 - 2010

god morgon eller något.

klockan är snart ett och jag och amanda tittar på ronjarövardotter i underkläderna. vid sju ska jag iväg och fixa min nagel som jag råkade ha av och sedan ska jag hem till min saknade pojkvän och bara vara. lördagen spenderar vi ihop med amanda och crill och på söndag är det jobb som står på schemat. slänger säkert upp en bild utan brills också.


solbrill

för första gången i mitt liv har jag burit ett par solbrillor och faktiskt sätt löven på trädets grenar. en stor förändring, men en bra. var ute på lång prommis med brudarna då min älskade dog försvann, men efter en halv timmes ropande kom hon äntligen gående. nu är det skräck på filmduken.




12/8 - 2010

har precis kollat klart på pippi filmen, vi ska snart göra oss klara och åka ner till city. har inte så mycket mer att skriva just nu.


arbetsskada

det går så himla sjukt bra för mig på mitt nya projekt nu så jag har till och med lagt upp ett pass i helgen. så för första gånger så ska jag jobba en söndag. imorgon ska jag ner på linskurs,  ska alltså lära mig sätta i och ta ur mina linser som har kommit. amanda sitter brevid mig och vi funderar på att göra chokladbollar att tugga tillsammans med sex and the city, det får nog bli så. morgon dagen och helgen spenderar jag med min pojkvän.


älskar denna

11/8 - 2010

blev lite dålig uppdatering igår, stack iväg nästan så fort jag vaknat och gjorde nagelförlägning, är riktigt nöjd. sedan sprang vi runt på stan tills jobbet började, jag var stjära på jobbet igår hehe. sedan trampade jag hem till min älskling som satt här och väntade, vi kollade på film och somnade rätt tidigt. idag är det jobb som gäller igen och sedan får vi se.


work

åskan, lär ni inte ha missat förmodar jag? jag gjorde inte det. (antar att tobbe och amanda kommer le nu eftersom dom älskar att reta mig för det) men ja, jag vaknar faktiskt på nätterna och gråter när åskan kommer. nu menar jag inte stört tjura, inte ens tårar. men jag gråter i hjärtat! så min underbara mamma, tog med mig till en restaurang och bjöd på underbart god mat, och sedan körde hon ner mig till jobbet. jag som verkligen inte ville börja jobba eftersom jag hatade mitt projekt, men dom hade faktiskt flyttat mig, och jag har nog aldrig suttit på ett roligare. det gick jätte bra och det var riktigt roligt. sedan tog jag sällskap av sara tills bussen kom och nu är det sex and the city som gäller. god natt


den här bilden får mig alltid att skratta, jag och mina tjejer hittade den på en dörr i fagersta under valborg.

8/8 - 2010

gårdagen bestod av en jävlans massa släkt, först kom min bror och comp. förbi och hämtade upp mig och min man på rönnby. så åkte vi vidare emot köping och hälsade på farmor, faster och hennes gubbe kom förbi, och sedan kom min kusin och hennes pojkvän över. så det blev smörgåstårta där. vidare emot mats, mammas föredetta och sa hej. sedan vidare emot kålbäck där det var 49, 89 och 60 års fest i ett. kom hem till tobias och sov över där, och nu är jag hemma med min älskade vän och vi ska snart tugga kladdkaka av något slag?! sedan är det nyaste beck som gäller för jag tanka nyss ner den på dvdskiva.


världens finaste kille med min älskade novalie

bror med novalie

släkt

han som blev 60

moster som blev 49, och hennes gubbe som sitter som blev 60



jag håller i fina amanda, min brors nya





pics

jag måste medge att jag verkligen inte tänker sitta och lägga ut två hundra bilder, eller ens tio procent av dom nu för jag är ledsen. min dator har pajja, redan.. eller ja, ljudkortet förmodligen. så jag lägger en sur min i mitt ansikte och tar ut det på min pojkvän snart så att han får göra mig glad. ni får en outfit bild från idag iaf.








6/8 - 2010

god morgon.

jo jag vet att jag lovade er bilderna, men när jag lagt upp 228 bilder på facebook och bilddagboken så gav jag upp. så jag får ta och handskas med det idag, fast jag lägger tyvär inte ens ut 10% av de som jag la ut på de andra ställerna. har precis fixat håret och valt ut kläder, klockan två har jag tid hos synsam för att prova ut linser, så det känns riktigt bra. sedan kommer världens finaste människa hit, vi ska upp på 60 och 49 års kalas imorgon, men innan det så åker vi iväg med bror och hans familj till farmor i köping och hälsar på.



5/8 - 2010

god morgon alla fina läsare, har nästan precis kommit hem från världens finaste pojke i hela världen.

sitter och dricker te och kollar på alla bilder från igår, tyvär har jag inte fått dom i min dator än men runt fyra fem idag ska dom finnas, men jag ger er ett litet förskott på vad som komma skall. så följ bloggen idag så ska ni få se alla möjliga underbara djur i närbild, giraff, zebra, älg, lama osv.






life


jag och amanda hade lite kvällsmys



svar på kom.

fick någon helt sjuk komentar, aldrig ätit ben and jerrys? du har verkligen missat något. (förutom glass berget som jag åt idag med VÄRLDENS godaste glass) så är faktiskt ben and jerrys de bästa som finns. jag och min bästa vän äter minst sex stycken i veckan! du måste smaka

smultronstället

nu har vi precis checkart ut ifrån söderköping, eller vi är på väg här ifrån. glassen var nog godare än guld och diamanter men gud vad man mår fint nu efteråt.. vi har åkt turisttåg, varit i en jätte fin kyrka och bett bön och tänt ett varsitt ljus. nu ska vi till norrköping. skinande sol har vi haft hela dagen och bilder kommer upp senare. jag älskar tobias också

4/8 - 2010

nu sitter vi i bilen på väg till söderköping. vi  hari internet med oss så vi hörs nog lite senare när vi sitter på någon mysig ute servering och äter glass. love ya

utflyckt

som vanligt så har vi hunnit med en del idag. min älskling kom iallafall hit runt någon tid, ingen aning om var klockan var. så fick vi skuss alla tre ner till city och hämtade en bil. åkte hem till mig och jag testade min nya klänning som kom på posten, och självklart skulle jag vara för smal för den med (upptäckte idag att min nya kjol som jag älskar är för stor). sedan åkte vi spontant förbi min plast mormor och morfar och hälsade på, åkte hem runt halv tio och nu sitter vi med hårinpackning, ansiktsmask med tre i en och har fixat våra naglar. klockan nio imorgon bitti åker vi iväg emot söderköping, vi har köpt mobilt bredband så musiken kommer vara inklopplad till högtalarna i bilen. håller er uppdaterade under resan. god natt


3/8 - 2010

nu har vi nästan precis vaknat, vi ligger och kollar på tv. skriver lite senare




samma visa

självklart så har jag och amanda vart och shoppat kärlek, vi har två olika ben and jerrys i frysen till ikväll. imorgon får jag äntligen träffa min älskling, längtar! idag har vi gjort allt och ingenting, bland annat så var vi och fixade en ny lur åt jerry och åkte  till hennes morföräldrar och tuggade bakelse.


2/8 - 2010

god morgon!

amanda och jag somnade riktigt sent igår, runt fyra någon gång i natt. nu sitter vi här igen, jag ska väl snart gå och hoppa i duschen och sedan ska vi ner på stan för jag ska fixa linser idag! de var på tiden ha ;) sedan åker vi hem till henne och tar de lugnt, och har jag tur så kommer även världens bästa pojkvän dit en stund!


home wife

har precis bakat bröd, så jag och amanda ska strax börja tugga. vi har sex and the city maraton med varsin laptop i knät och i slitna kläder. ibland är det så skönt att vara tjej, mysiga hemma kvällar med "eget spa" riktiga tjej och bög filmer och sist men bäst, skit snacket. och för övrigt, så hade jag och världens bästa pojkvän en underbar kväll igår, han lagade taco pajj åt oss och sedan åt vi ben and jerrys tillsammans med götakanal två. i love you


1/8 - 2010

ny månad, nya möjligheter. sitter hemma hos världens bästa pojkvän, vi har nyss tuggat ben and jerry. på onsdag åker jag och amanda till sönderköping, kommer bli underbart.

RSS 2.0