check

rakat benen: check
smörjt in hela kroppen: check
lagat mat: check
fixat alkohol: check
brun utan sol: snart så
ansiktsmask: check
packning: halv klart
ny inredning i rummet: check

fortsätter min checklista för morgon dagen, ciao


han den där, den där jätte fina

29/4 - 2010

Tove är här, vi håller på att fixa det sista inför imorgon. marcus kommer snart förbi och plockar upp oss i sin penisförlängare, då bär det av emot erikslund för att fixa det viktigaste. Sedan blir det tillbaka till hemma plan för rakning av ben, brun utan sol spray, packning, hårinpackning, ansiktsmask osv. imorgon kör vi boys and dolls och det ska bli så sjukt kul förhoppningsvis.




your so ugly when you cry

har nästan precis klivit innanför dörren, åter igen en kväll på jobbet. imorgon är jag ledig vilket innebär att jag ska snarka så länge som möjligt! gick väldigt bra idag med, sålde till och med två telefoner så det känns varmt om hjärtat hehe. för övrigt så tog vi farväl av en av våra katter last night, vila i frid nu gumman! vi hörs imorgon mina hattar och kjolar


27/4 - 2010

första dagen på jobbet igår gick suveränt, sålde sju stycken på en timme. dom hade räknat med att vi skulle sälja max två på första veckan. så nu är man jobbets nya stjärna hehe. snarkade hemma hos en mysig person och blev väckt av solen. snabb dag i skolan och sedan åkte jag hem till bells och solade, somnade på hennes soffa och sedan tog jag med mig tove på en promenad till stan. ofc så började det regna men vi hade paraflax så det gick super ändå. Sålde 20 stycken ikväll vilket var mest i hela min grupp, går som på smör det här. Nu har jag precis duschat och kvällsfikat med mor, nu ska jag krypa ner under täcket!

26/4 - 2010

god morgon

hann inte skriva igår, hela dagen var fullsmockad. blev en tjejkväll hemma hos mig sent i lördags, jag och bellson nattade kudden tillsammans och vaknade upp utvilade. Åkte iväg och jobbade och kom hem runt halv sju. lagade mat och sedan kom tove förbi, gick ut på en promenad och satte oss på en sten i skogen och pratade skit. var riktigt mysigt faktiskt. badade när jag kom hem och sedan snarkade jag ihop med wallander. eftersom jag är klar med kursen drycker så börjar jag 11.50 idag, sedan börjar första dagen på jobbet 17.00. håll alla tummar för det ska jag göra!

det blir linser och blonda slingor i maj och juni

24/4 - 2010

gårdagen blev underbar, andreas kom och hämtade mig så åkte vi hem till hanna och tuggade tacos. tog bussen vidare emot oxbacken och trampade i regnet hem till marcus, för festade en stund där innan vi begav oss till city. hamnade inne på tabazco som är en pub och spenderade våra sista timmar där. kvällen var helt underbar och det var riktigt roligt. Imorse kom pierre förbi en stund, gick en promenad på en timme tillsammans med mor min i solen och nu ska jag snart göra en hår+ansikts inpackning haha. börjar jobba på måndag vilket jag ser fram emot och åker hem till pierre med mina flickor på fredag vilket kommer bli helt fantastiskt! om någon har sovplatser i närheten så hojta













23/4 - 2010

Hej mina kjolar och hattar, har tyvär inte haft tid att skriva på väldigt länge, schemat har varit smockat. Vi kan starta med gårdagen som inledde med massa information och så på selentium, kör i gång med första arbetspasset på måndag och är schemalagd hela maj än så länge och det känns toppen. skyndade mig ner till bussen och mötte upp montana där, vi åkte med tian hela vägen till wenströmska och hamnade i luckan. maten gick ut snabbt som attan och vi fick börja knalla hemmåt vid halv nio. somnade ganska sent men tog mig upp imorse men det var på håret. Vi blev klara i köket 11.40 vilket är rekord på skolan då vi tidigast slutar runt två. åkte ner till city och mötte upp jerry och körde några rundor med henne, nu sitter jag här med ny målade naglar och ska snart försöka rätta till ansiktet. för ikväll är det party hos marcus och puben som står som nummer ett!


















det är fan inte lätt när det är svårt! nu ska jag röja!!!

my new one



älska

things you did´nt know

jag har sex katter. jag är rädd för myror och tror att dom följer efter än när man varit dum. jag har åkt på fejkade bussbiljetter i över ett år. jag hade haft över sex hundra öroninflamationer när jag fyllde femton. jag tror på spöken. jag har bara varit kär en gång. jag har haft samma mobil nummer sen jag var tolv. jag har bara bott i en och samma lägenhet i hela mitt liv. jag var tjejen som gjorde alla hyss när jag var barn. jag kan inte sova om det inte är kolsvart och knäpptyst. jag har haft inflamation i varenda körtel i hela kroppen och legat inlagd. jag älskar ljus. min närmaste vän har jag känt i sexton år. har svårt att lita på folk. tror inte på kärlek. jag är yngst i min familj

20/4 - 2010

sveriges läkare kan dra åt helvete. valborg firas i fagersta. ska ut och gå med sanna ikväll. ska på utbildning på jobbet på torsdag. jag ska snarka hela natten. och jag ska verkligen skratta åt att du blir så lurad av tjejen du valt!

.

torka dina tårar baby, jag vill se dig le igen. jag behöver dig, du är den ända som förstår. torka dina tårar baby du är inte värd att gråta. jag vet hur det är nu men framtiden är vår

denna dag har inte varit bra alls, http://www.youtube.com/watch?v=4LxcKtf0JGs&feature=related + http://www.youtube.com/watch?v=CNa9Kl9u9Js&feature=related

låtarna säger allt

19/4 - 2010

god morgon, sitter och väntar på att lassarettet ska ringa upp mig. förmodligen så får jag en akuttid direkt och får komme upp idag, så vi får hoppas på det. Kan knappt svälja och tänker inte gå ner tio kilo igen som jag gjorde sist! hör ingenting heller så det måste fixas. hatar sjukhus, lassarett eller läkare överhuvudtaget, men som sagt. tänker inte bli ett benrangel!


18/4 - 2010

kvällen igår blev nog inte riktigt som vi hade tänkt oss, men antar att det kan bli så när man förväntar sig för mycket av det goda. Så jag tog med mig en sexig i klack, och tre fagersta med mig hem. låg två stycken och snarkade i min säng, jag delade dubbelsäng med två pojkar och mamma fick ta soffan. sov endast tre timmar så är lagomt sliten idag, fick skuss ner till stan av mor min och tuggade pizza på sippan. sedan lurade vi in grabbarna i ett zombie hus som har blivigt ett alkolist hem, så det var endast vidrigt där inne. blev en mysig promenad längst vattnet och några härliga timmar på stan. nu blir det ballar av stål och imorgon blir det 112.

party like a rock star
















17/4 - 2010

nu ska jag studdsa in i duschen och raka benen, hår inpackning, ansiktsmask, sedan måste jag smörja in hela kroppen och använda brun utan sol spray på benen, sen måste jag det, och det, och det.. vi hörs sen gubbar!

16/4 - 2010

behöver inte skriva mer än att dagen har varit underbar. slänger in en bild på dagens också


disel jeans, "sne" midje tröja new yorker

21.33

har hunnit med riktigt mycket idag, har faktiskt hunnit seta vid datan i ungefär tio timmar, duschat, smort in hela kroppen och hunnit tugga gröt. nu ska jag snart natta kudden och sova bort hela fredagen. för på lördag smäller det, och det kommer att höras över hela västerås! hörs aldrig


put your hands up

har gått en timme i solen med taxen, har städat mitt rum, tvättat bort finger lacket, testat olika outfits och tillslut kom jag och johnny fram till att vi ses nakna inne i dimman på lördag. klackar och kallingar fick de bli, kan inte bli lättare. Nu ska jag försöka få lite mat i magen.

15/4 - 2010

hojåhå, har bella i luren ska strax ut och gå med doggen och sedan ut och steka med mina bruds.




slitna lee shorts och bekini

14/4 - 2010

hallå mina damer och herrar, ska snart krypa till kojs tror jag. Denna dag har varit fantastisk, skön dag i skolan med mycket sol och skit snack. Sedan träffade jag leo och tog sällskap med honom till city, mötte upp bella där och följde med henne hem. bakade lite och gick ut och satt oss i solen och förtydligade oss om en starkare bränna, åkte hem och tillbringade kvällen på gården med underbart folk. Gjorde en film som kanske kommer ut senare, bjuder på lite bilder så länge. imorgon ses vi i solen!


sminkar tove



resultat

jag och sanna gav upp arbetet och flummade lite












13/4 - 2010

idag har jag och min arme haft en vanlig dag på jobbet, setat i solen och stekt i sju timmar. tuggat köttfärs med mästarn, sparkat boll med thompa, pratat skit med gubbarna och busat med små barnen. Nu ska jag studdsa in i duschen, sedan ska jag försöka sova lite eftersom jag endast sov en timme i natt på en blöt kudde, spydde ett antal gånger och satt ute i kylan till fem. hörs då



12/4 - 2010

sitter i skolan på projekt och företagande, har nyss varit ute och stekt i solen med några sexiga utan snopp. har endast idrott kvar och sedan bär det av till bjurhovda. Ska sola med tove, thomas och johnny skulle jag tro.

20.49

har nyss tuggat havregrynsgröt med mor min, innan det har jag legat i solen i en timma med trevligt sällskap, gått i över en timma och sytt in ett par jeans. bellson kommer hit och delar kudde med mig snart, ska bli skönt att se henne igen. för övrigt så taggar jag inför nästa helg som kommer att bli awsome, har fått med mig tre fagersta pojkar och två sexiga i klackar. skepp och hojj nu kör vi som aldrig förr!


11/4 - 2010

Har nästan precis vaknat, har hunnit nörda lite på facebook också. Jag och tove tänkte dela någon timme med solen men han försvann så det var ju lite tråkigt. Ska jobba idag vilket kan behövas, har inte varit där på år och dagar. Kvällen igår vart riktigt rolig den med, johnny och thomas kom hit runt sju någon gång, började med X-man och pausade med en runda kotten som vart riktigt roligt faktiskt. sen avrundade vi med bad boys?! som gick på television. efter att dom hade gått så drack jag en kanna te tillsammans med mor, kollade början på en dålig film och sedan la jag huvudet på kudden och sov som aldrig förr.

nu blev det tydligen så att jag och tove ska gå ut i värmen trots allt, skriver några rader när jag kommer hem ifrån allt igen!


vill ha fint väder igen

10/4 - 2010

god morgon alla fina!

blev en sen kväll igår, kom hem tre inatt. Först landade hemma hos crille när det blev öl och bus. var där ett bra tag innan vi bestämde oss för att gå över till thomas. Så vi satt där en stund innan vi drog med oss johnny på fest några hus bort. Var där max en timme innan vi gick tillbaka hem till thomas och satt där resten av kvällen. blev ganska konstiga diskutioner, först om bajs och sedan om sex. Ikväll kommer dom över hit på filmkväll och kanske så kommer micke från eskilstuna hit och träffar mig också. Resten faller väl på plats av sig själv!




16.21

tillverkar spagetti och köttfärssås just nu, håret är i perfekta lockar och ska bara få lite omsorg och sedan är det klart. Ska börja med kläder och sminkning direkt efter maten för idag mina damer och herrar ska vi in i dimman. Landar hemma hos challe och sedan rör vi oss vidare!




9/4 - 2010

sov som en stock när jag väl somnade igår kväll, vaknade rätt tidigt av en hel knasig dröm. åkte bil med ronny och ragge på power meet, riktigt häftigt faktiskt hehe. har hunnit dega i soffan framför en wallander film, duschat och promenerat tax. Nu väntar jag på att tove ska komma hem och ikväll åker vi hem till thomas.




mitt finaste

små små droppar

tog en långis med min tax innan jag mötte upp tovelito vid c, gick in och tuggade påskmiddag för fulla muggar och blev kvar till allderless nyss. nu regnar det ute så vi ska glo top modell istället.


8/4 - 2010

blev precis väckt av solen, helt underbar känsla. är väldigt trött på min allergi just nu och skulle lätt kunna hugga bort min näsa, men jag ska inte klaga. för det är det här vädret som jag har tjatat om! nu ska jag göra mig i ordning lite smått och sedan knalla ner på påskmiddag. se you later!

20.41

tove ligger i min säng och skriker "tjoprositt" bara för att jag har fått vårallergi och nyser bort väggarna här hemma. blev bjuden på påskmiddag nere på gården imorgon halv tolv av snälla leif, så jag och tove rullar ner dit vid morgonkvisten. har nog inte så många mer meningar att dela med mig, antar att bloggen kommer igång nu när våren tittat in.


5 april förra året var det shorts och klänning som bars, nu går vi med vinterjackor.

7/4 - 2010

har precis lagt en ny färg på klorna, trots att jag redan målat dom fyra gånger sen i lördags. vi får se hur länge denna får sitta hehe. Intervjuen gick väldigt bra tror jag, och skulle nog få ett besked i nästa vecka. Har nästan nyss delat en pannkakssmet med tove och mor också, vi tänkte spendera kvällen nere på gården föresten. och som pricken över i:et, så gick jag nästan precis ett sms av thomas att det råder 20 års kalas på bjurhovda näst nästa lördag. Drar med mig mina två farvorittjejer och sen en fagersta pojke. Dags att skåla mina vänner, var länge sen nu!


äntligen är håret väck

6/4 - 2010

förlåt för dålig uppdatering de senaste dagarna, tobias kom hit i lördags och jag följde med honom till fagersta. Kom hem igår och åkte hem till bells direkt. men mys med massa onyttigt och dåligt tv pogram tills vi somnade. Vaknade vid fyra och gick och la oss i sängen. Vaknade av en underbar sol och tog med oss frukost ut på ballkongen. Satt där i drygt en timme och sedan tog vi en lång promenad på över en timme med hunden. Hamnade på soffan och somnade där, gjorde mat och nu sitter vi på min gata i stan. ensam hemma tills på söndag och imorgon ska alla hålla sina tummar för mig!


jag och minus

bells och tove

jag och mor i luren

bells

jag och bells

4/4 - 2010

God morgon!

Igår invigde jag och mina favoriter våren, låg vid rönnby skolan och solade som gamla tider. var riktigt varmt och stekte på rätt bra, sedan tog jag med mig tove hem. hon stannade inte så länge utan vandrade hem och jag delade en wallander film med katten. sedan gick jag ut och mötte upp tove och rebecka, och vi tog oss en promenad från rönnby, runt hela önsta och tillbaka runt hela rönnby. sedan gick vi hem och tuggade chokladpudding och chips. Somnade riktigt tidigt igår gemfört med resterande dagar. nu ska jag trycka en frukost och sedan ut och steka i vårsolen.


första solbilden från förra året, i april någongång.

torsdag och fredag i bilder











RSS 2.0