hard times

jag saknar min vän, trots att du krossade mig..


great work

min första enda lediga kväll på år och dar blev i lördags och dagen blev kanon. slutade vid fyra och gick till global och mötte upp emma, satt där och tog en kopp te medans de städade inför stägning. sedan tog vi bilen till solstudion och tog en 30 minutare. efter det åkte vi snabbt hem till mig och kastade ihop alla prylar för kvällen och åkte fort ut till berg för att hämta mer alkohol. kom till hallsta vid nio tiden, så snabba var vi... väl där blev det grogg på grogg medans vi fixade till utseendet. fick skjuss från hallsta vid elva och hamnade på max, sedan åkte jag hem till sanna och fortsatte dricka där. checkade in vip på silk vid tolv tiden och hade min livs roligaste kväll. kom hem med en full sanna och en jocke med taxi klockan fem på morgonen.

många undrar säkert hur de två sista veckorna ser ut för studenten, praktiken är avslutad. så imorgon är det öva så in i bomben för att sedan knäcka hela wenströmska i utklädnadsshowen på onsdag! vi är först på scen och kommer ta alla med storm!














30/5 - 2011




litet utbud av stora köp.


17/5 - 2011

hej bloggen, ber så hemsk mycket om ursäkt för att jag är världens sämsta människa på att uppdatera min blogg. tänkte bara dra min helg och starten på veckan lite snabbt, i fredags så åkte jag ner till varda efter skolan och körde lunchen, slutade runt fyra och åkte hem då. vid åtta kom mina flickor, bells och emelie hit och tog några kalla med mig. vid tio tiden kom min söta pojk hit och mös med oss, vi tog bussen till stan vid tolv tiden men hamnade inte i kön till månen förens ett och konstaterade då att en utgång var onödigt. så vi satte oss på bänkarna och väntade på bussen, pussade pojkvännen god natt och åkte hem och slockna. jobbade lunch även lördag, gick kanoners det med. dock hade jag grymt ont i foten så blev därför en mysig hemma kväll tillsammans med pojken såklart, upp tidigt för jobb på söndagen. började tolv och vi stängde halv elva, så det blev en lång kväll. när vi väl hade stängt igen för att gå hem så ser jag något gullit stå utanför restaurangen, såklart var det han som stod och vänta. så vi åkte hem och sov direkt! måndagen var likadan, körde en lunch, åkte hem och sov middag och blev väckt av honom. vi somnade vid halv ett och nu har jag precis slutat jobbet.

Ska hoppa in i duschen nu tänkte jag, ska göra mig i ordning för kvällen så snabbt som möjligt för att försöka komma i säng till sju. för imorgon ska nämnligen världens bästa klass åka till stockholm klockan sju på morgonen. vi börjar på vin och sprit museumet, sedan vidare till café opera för en för drink, efter det blir det en tre rätters på sveriges mest kända restaurang, alltså opera källaren. Sedan ska vi upp till den största hotell kejdan, alltså grande hotel. efter det ska jag försöka hitta min student outfit.




kan inte bli mysigare.


13/5 - 2011

underbart med fredag!

var med om en ganska stor olycka i fredags, fick snabbt åka upp till akuten. blev placerad i rullstol ganska så snabbt och fick eget rum kort efter det. blev kvar på akuten i sex timmar innan jag kom hem med kryckor och stor skada i foten. kryckor i tre månader och vila foten var min order, den höll tills idag. när jag kom hem till rönnby efter en lång och jobbig kväll på akuten så mådde jag väldigt dåligt och var väldigt knäckt, hoppar ut ur bilen för att hoppa hem då jag ser någon bekant på bänken utanför mitt hus. så klart var det min söta pojkvän som satt och väntade, så underbar. vi somnade ganska så snabbt vilket tillslut blev värsta natten i mitt liv. vaknade av världens jävla smäll och trodde de var krig, väckte honom och bad honom kolla men det var tydligen oskan så somnade om direkt. idag åkte jag till skolan för att göra klart allting, sedan bet jag mig så jävla hårt i armen för att slippa smärtan i foten, och körde en lunch på varda. gick trots allt väldigt bra men var helt slut efteråt. blev en fikapaus på stan med söta rebecka! snart ska jag och träffa åka till malmaberg för mys med grabbarna. ha en fin helg!


malmö

älskar mina fina vänner så sjukt mycket, speciellt när de kommer med så fina ideer. så nu är emma på väg hit för att plocka upp mig, sedan ska vi bila i åtta timmar. allt detta endast för att inviga sommaren i en vacker stad så som malmö, så förhoppningsvis är vi framme till imorgon bitti då de blir massvis med shopping och mysiga utefik. det blir även en hel del grillande med kubb och härligt väder. vi hörs imorgon, ska försöka fota så mycket som möjligt. kärlek


9/5 - 2011

som vanligt så kommer ett blogginlägg i sista sekunden när jag egentligen har som minst tid, men ska göra ett gott försök. vi kan börja med lördagen som blev perfekt, först var jag ner till varda och jobbade lunch, var hur lugnt som helst i flera timmar så fick sluta redan vid tre. gick ner till konsum och köpte lite smått och gott och åkte hemåt till mor min som hade lisa på besök. tog med mig min ängel ner till lekparken och busade med henne i flera timmar innan vi gick hem och fikade. vid åtta så tog jag bussen till råby där min älskling mötte upp mig. fråga mig inte varför, men han är så jävla rolig. han ber mig åka till råby för att möta upp honom, trodde ju självklart att vi skulle umgås med någon vän till han i närheten då, men nej. han ville bara gå en promenad, så det var bara att börja promenera emot bäckby. när vi väl kom dit så blev de film och massa mys. åkte hem med ett bussen och somnade nästan direkt när jag kom hem. sov som en stock fram tills klockan ringde, var ju så klart en arbetsdag till denna helg och även den var väldigt lugn, så för att fördriva tiden så var jag och rebecka jätte kreaktiva, vi tvättade av varendra stol i hela restaurangen, och tro mig de är fler än hundra. vi torkade alla kylar, skurade alla hyllor, fyllde på alla salt och pepparkar, roddade alla barer, diskade all disk som fan och putsade alla glas. snacka om tidsfördriv! vi stände vid åtta så tog bussen hem till mannen min vid halv nio, vi stuttsade in i duschen nästan direkt innan vi gick för sömns. vaknade klockan sju av att han skulle upp och jobba, så som sagt. fick bli ett snabbt inlägg för nu måste jag till skolan!


some real love for a girl


älskade lisa är här och kom med leverans, perfymen är gudomlig

7/5 - 2011

god morgon, ska bara slänga några snabba rader innan jag ska vidare till jobbet. går dagen blev helt galen, vi började med några kalla i solen på party farmors ballkong jag och flickorna, vid nio tiden rörde vi oss emot bäckby centrum där vi blev hämtade. kommer in på baksidan där grillen står redo, vattenpipan är tänd och folket är glada. det blev en väldigt lyckad kväll tills vi skulle ta oss hem, tre dyngraka tjejer på ett okänt område som ska hitta bussen, de tog och femtio minuter att ta oss till bäckby c, observera att vi frågade runt trettio pers på vägen om hjälp och ända kom vi fel. väl framme vid bussen mötte min man upp mig, blev några snabba kyssar innan vi tjejer åkte hem för att snarka. nu ska jag som sagt till jobbet, och efter det möter han upp mig i city för att promenera hem till honom och gossa. ha en fin lördag!
















6/5 - 2011

hej alla fina människor!

idag är det fredag vilket är underbart, för just nu är det faktiskt min enda lediga fredag ett tag framåt. tänkte slänga upp en del av framtidens schema strax, men ska börja med att tala om att idag ska jag och mina fina utan snopp gå med våld på flaskan. min eliot kommer nog förbi på en puss innan jag drar ut och dansar också, han är fin. min systers underbara dotter är även på väg hit just nu, så först ska jag busa med henne. gjorde nagel förlägning igår förresten, det blev super fint. schemat var det

nuvarandre helg:
lördag lunch, 11.30-17
söndag: 12-22

nästa:
fredag 10.00-23.00
lördag: 11.30-17.00
söndag: 12-22

helgen efter:
lördag 11.30-23
söndag:11.30 - 22

därför missbrukar vi damer alkoholen ikväll.


3/5 - 2011

har fortfarande inte insett att jag faktiskt sa upp mig igår, trots att jag precis ringde dit för att få ett arbetsgivarintyg. det är så himla skönt att slippa känna att man verkligen måste jobba de schemat som man la två månader tidigare, och om de dyker upp något viktigt så är de endast en fis i rymden. jag tror att mitt nya liv kommer att passa mig perfekt, mer tid för min pojk som jag dessutom ska träffa redan idag, mer tid för mina vänner och för familjen, och mer tid att lägga på skolan nu sista tiden. och övrig tid så jobbar jag på ett ställe som jag älskar och som har tusen gånger mer kvalite. nu har jag nästan precis hoppat ur duschen, ska äta frukost och sedan göra mig i ordning och åka ner till skolan. sedan blir de personalmöte på varda och efter det som sagt, träffa eliot en stund.


im walk away

idag sa jag upp mig från silentium, det var tro det eller ej, mitt svåraste beslut i mitt arton åriga liv. har trots allt varit där i tretton månader just nu och många blev mycket ledsna så det var ett jätte svårt beslut, men trots det så känns det väldigt skönt att kunna satsa på det som jag faktiskt tycker om nu.

2/5 - 2011 some new in may

tänkte visa lite som jag fått med mig hem den senaste veckan


some new colors, 29:- styck.

new shoes

nya högmidjejeans med dragkedja bak

kortkavaj
tröja

vit midjejacka

örhängen och en tubtopp i spets

valborg

tänkte dra lite kort om min valborg, fick sluta halv elva som tur var. sprang ner i omklädningsrummet och fixade mig inför firandet på en kvart. sedan kom gabbe och anders och plockade upp mig vid sf, körde allt vi kunde till köping och blev avsläppt på festen. blev att hälla i sig allt man ägde och hade innan det blev utgång. hade sjukt roligt även om det är en liten stad. vid stägning blev de efterfest lite längre ner för gatan. gick därifrån vid halv fyra och mötte upp my boy. somnade ganska sent men vaknade vid halv elva, gick hem till jocke och åt frukost med han och anna. tog tåget hem vid halv två och var hemma vid tre, och sov från dess fram tills halv tio idag.


gammal bild på mig och annisen


RSS 2.0