30/12 - 2010

tänkte att jag skulle skriva en rad innan de nya året. de senaste dagarna har vi spenderat till att ordna våran traditionella middag som jag som sanna haft varje år de senaste tre. förra årets middag blev perfekt, så därför hänger allt på att göra denna oslagbar. middagen är nu inhandlad, dekartionerna är i stort sätt klara och klänningarna är hittade. min är perfekt, sannas också. nu är vi hos kim igen, anders kommer strax med chips och dipp, vi har lagat amerikanska pannkakor och allt ska förberedas för morgondagen. planerna ser ut enligt följande, vi börjar middagen här runt sju, vi är ett gäng på tolv personer. vid tio taget drar vi hem till mickael som har en takvårning i staden för att köra igång festen och för att de alla fiverkerier på bästa sätt. detta kan bli oslagbart! gott nytt år

28/12 - 2010

god morgon!
sitter fortfarande hemma hos kim, vi har inte tillbringat en ända natt hos sannis än hehe. igår vaknade vi runt ett, slängde i oss lite frukost och åkte sedan till slussen och mötte upp mickael. sedan tog vi tvärbarnan vidare mot sickla där det blev shopping. enligt micke var det världens bästa ställe, enligt oss världens sämsta? men fick med mig lite hem som vanligt. totalt just nu så är det en väska, en plånbok, en stickad, ett par jeans, tre tröjor, örhängen och trosor. nu ska vi snart ner och tugga innan vi åker till kirsta och shoppa på riktigt. förhoppningsvis hittar jag min nyårs klänning idag, annars är det nog rätt kört. men ska ej tappa hoppet än. här är allting underbart, skulle kunna stanna här förevigt, men har ju någon där hemma i stan som jag vill tillbaka till!

26/12 - 2010

hej västerås, och alla er andra från olika städer. sitter hos sannisen på lidinö nu, tänkte dra lite snabbt om gårdagen osv. kom till t centralen vid fyra där sannis och kimen mötte upp mig. vi gick runt där en stund och tog sedan tunnelbana till ropsten och lidingö banan hem. packade upp mina saker, åt lite och sedan var vi på väg emot ropsten igen, byte till spårvagn emot farstastrand som ligger ut emot huddinge. vi fick gå en mil kändes de som eftersom vi missade bussen, innan vi hittade bland alla rikemans hus men tillslut lyckades vi ta oss till kim. där blev det vodka, cola och lime, jag mot fem grabbar i poker, spöa jess och anders i stress och avrundade med en skit tråkig serie. jag gick upp och somnade runt halv fyra och resten runt sex. blev väckt av sannis klockan ett och då tog jag, sannis och anders buss och spårvagn ut emot farsta centrum där det blev lite snabb shopping. nu hemma och har precis vaknat, vi ska hem till kim snart igen och där blir det sagan om ringen maraton, det är en slags tradition. ska försöka berätta så mycket som möjligt om min resa här, och tills nästa inlägg så får ni ha det så bra. lOVE t.

25/12 - 2010

nu åker jag och lever livet med mitt glitter på lidingö. tredje året gilt, åh vad jag älskar denna resa lika mycket varje gång! kommer hem i januari någon gång, gott nytt år och sup gärnet för det ska vi göra :)


från igår





för er som inte vet, så är det min bror längst åt höger. han är min stjärna.

24/12 - 2010

god jul!

gårdagen tillbringade jag med tant berg, blev en massa shopping och lunch på ett mysigt cafe. kom hem runt fem och gossade lite med mitt ängla barn, novalie. blev hämtad lite senare och åkte till hallsta, blev en kass film och sedan senaste saw filmen som var helt sjuk.. såg max 50%. vi somnade runt två och vaknade vid tio. kom tillbaka till västerås vid tolv och sedan dess har allt varit kaos som vanligt. konstigt att man hatar julen! men fick väldigt fina julklappar och det är ju ett plus. nu blir det jul mat och ikväll blir det utgång med klassen. som tur var knäppte man första vid halv två annars hade man nog varit knäckt nu. ha en fin jul!


23/12 - 2010

så var det de där med att handla julklappar, till andra.... inte till sig själv! dumma mig. men nu har jag iallafall blivigt klar, två syskon barn, två syskon och en mor senare. och sen blev de mesta till mig själv förstås, men antar att jag är värd det. snart kommer L och hämtar mig, vi snarkar hos honom i hallsta i natt och åker hem tidigt imorgon. på lördag åker jag och allt går väldigt fort just nu. slänger in lite bilder på det som följde med mig hem, och så uppdaterar jag så mycket jag kan imorgon!


the only thing that makes me verry happy.

älskade färgerna.

ett sätt att hålla koll på tiden och bevara den

nevisär?! och två par leggins till resan.

01.04

antar att det är dumt att göra sig beroende av någon.. ligger fortfarande vaken och kan absolut inte sova, hur blev min säng så himla stor helt plötsligt? kanske för att ena sidan av den är tom.. det fattas något som kommer imorgon! och tur är väl det för här går de skönhetssömn till spillo. har kollat klart på fyra avsnitt oc, antar att jag lär hinna klart hela serien. ska ju upp om lite mindre än fem timmar, hjärnröntgen väntar på centrallassarettet. fick in åtta lapp på kontot för ett tag sen, känns som om jag kan leva med den lönen regelbundet. känns också som om stockholm kan bli en dyr resa för mig, men det är de värt.


22/12 - 2010

idag har jag haft min sista julavslutning någonsin, känns lite sorligt men samtidigt jävligt roligt. nu är det inte alls långt kvar, det har gått så himla fort och snart ska alla spridas ut i världen på äventyr. imorgon får jag träffa pojken igen, kommer bli svårt att åka iväg men samidigt har jag längtat efter den här resan sen den dagen jag åkte hem januari 2010. nu ska jag åka iväg och jobba mitt sista arbetspass för tillfället, kör igång med jobb den tionde januari igen.


21/12 - 2010

tre dagar... tycker faktiskt egentligen om julen jätte mycket, men de senaste åren har den blivigt hatad. personal festen får bli en historia försig, det var super roligt och den bästa kvällen jag haft på krogen skulle jag tro. väldigt för mycket alkohol för min del men antar att de hörde till. kom hem ganska sent och somnade med alla kläder och skor på. vaknade av att jag hade ett halsband som stack mig i ryggen hehe. klockan två åkte jag ner och mötte tjejerna vid harska palats och sedan gick de utför. vi var jätte duktiga allihopa och de var väldigt nöjda med maten. blev dock för mycket alkohol för mig igår med och kvällen spårade ur totalt. inte för min del dock, tack mamma som kom och hämtade oss klockan halv fem i natt.


restaurangfesten, från vänster cristian, frida, anna och becca.

bella, emmelie och jag.

vinsent och rasmus i kareokern.

ja som sagt..

vårat drinkbord en timme senare.

mm..



19/12 - 2010

jag är världens lyckligaste tjej.

helgen har bestått av den värsta arbets helgen i mitt liv, både jag och sofie stod och tjurade i lördags och vakterna tyckte så synd om oss. men de gick bra och kvällen slutade bäst. i fredags så kom min pojk och hämtade mig, vi somnade väldigt sent och vaknade runt ett. han körde mig till jobbet runt halv fyra och sedan började helvetet. klockan ett hämtade han upp mig och vi åkte till viksäng och sedan till hallsta och sov hos honom. åkte tillbaka till västerås runt halv tre och så släppte han av mig på skolan. väl där satte vårat företag igång, jag gjorde femton kilo skagenröra. den blev den perfektaste någonsin, sedan gjorde vi i ordning allting och imorgon blir de blog svett och tårar. för vi ska göra den bästa balen någonsin! nu sticker jag iväg på personalfest på strike, sedan avrundar alla restauranger på pluto och där har vi på strike ett drink bord. skål!

17/12 - 2010

hinner inte skriva så där jätte mycket, men som sagt. idag jobbar jag över femton timmar i sträck så kommer absolut inte skriva någonting mer här idag hehe. skönt att den fina kommer och hämtar mig efter jobbet och snarkar med mig iallafall. vi hörs lite senare någon dag. lOVE t



16/12 - 2010

min första lediga dag sen gud vet när, så passade på att mysa lite med den fina. jobbade lunch och slutade halv fem idag, och sedan har vi legat på sängen och kollat på film och lite tv. det behövdes verkligen! imorgon jobbar jag 11.30/02.00 så det är lite skillnad. men jag längtar dock, får jobba med sofie i baren igen och det brukar bli underbart kul, och sedan hämtar han upp mig så åker vi hit och sover. på söndagen är det skola förmodligen mestadels av dagen och på måndag är de vår julbal som vi ska arbeta på. måste visa er mina nya favoriter som klickades hem idag, im in loved.

man skulle kunna säga att de rånade mig ganska fint si så där i slutet på månaden, men de ska användas flitigt och de får nog en fin plats bland de resterande. mor min påstår att jag måste bygga ut rummet snart för att få plats med alla, låter som en bra ide?


natt

DAGENS VILL HA: kläder, skor, nytt rum, honom här nu, en miljon, en puss

DAGENS KLÄDSEL: just nu? trosor?! under dager servis kläder.

DAGENS SMINK: det vardagliga

DAGENS FRISYR: på jobbet, hög toffs, på nästa jobb utsläppt

DAGENS HÄNDELSE: shkar körde i fel fil och fick möte..

DAGENS LÅT: torka dina tårar

DAGENS PLANER: sova, vakna, äta, skita. nej men sova sen upp klockan sju och jobba.


DAGENS SAKNAD: honom

DAGENS DUMMASTE: en otrevlig kund.

DAGENS SJUKA: snoret är tillbaka..

DAGENS DROG: näsdukar


DAGENS ROLIGASTE: bilturen hem

DAGENS FAVORIT: min bebis som alltid blir lika glad när mamsen är hemma.

DAGENS KÖP: för första gången kan jag säga nothing

DAGENS GODIS: turkiskt

DAGENS HUMÖR: tröttis men väldigt glad

DAGENS ORD: snöta

13/12 - 2010

nyss hemkommen från en dag med massa händelser, praktiken gick bra.. men var världigt trött med tanke på att jag inte sov en sekund i natt. slutade halv fem och träffade upp bella en snabbis innan jobbet, stack ut och satte två silverpaket på en timme vilket är bra med tanke på att de brukar ske under en hel kväll. efter jobbet tog de oss 35 minuter att övertala shkar att först köra hem mig, sen natta och nabil och sedan köra anneli till bäckby. till slut gick de, lite onödigt med tanke på att vi lika bra kunde ha tagit bussen då. åkturen var nog den värsta i mitt liv, bad till gud flertal gånger men överlevde. har precis pratat med den finaste och sagt godnatt, på torsdag får jag träffa honom igen och sen blir helgen och julen vår. fick även remis från lassarettet idag, den 23 december halv åtta är de dags.. är lagomt rätt, inte för själva röntgen för den har jag gjort ett flertal gånger, men antar att jag är skrämd för att få svaren..

12/12 - 2010

det omöjliga inträffade, gårdagen blev värre än någonsin trots att jag och sofie knäppte fast VARENDA jacka på galgen. för er som kanske inte ens vet så jobbar jag i gaderob och sportbar på ett ställe som heter strike. men kvällen slutade lyckligt, världens finaste kom och hämtade mig. vaknade runt halv ett av ett sms från honom, så nu har jag städat hela mitt rum, duschat och snart kommer han förmodligen.


morgonmys med min bebis.



10/12 - 2010

säger som jag förmodligen sagt förut, tur att man jobbar med världens underbaraste människor för annars hade man nog rivit sönder hela gaderoben av ilska. igår höll både jag och sofie bokstavligt på att riva den, en stång åkte ut ifrån väggen, vi slängde galgar överallt och våran stege ramla ner minst tio gånger.. igår var nog den värsta dagen hitills, sjukt mycket folk och lite annat som hände. nu är klockan fem över ett så lär sätta igång, börjar ju jobba om tre timmar.

9/12 - 2010

tio pepparkakor i magen, tid - 01.34, 45 poliser, sju timmar arbete, en 13 c och nya handledsvärmare senare så sitter man här men en ansiktsmask kletad i fejjan. ska väl knyta mig snart, men de är inte så lätt att varva ner när man jobbar natt i en bar på ett party ställe. mor min kom och hämtade mig klockan ett vid stadshotellet, och som en söt dotter så hade jag så klart köpt en fin present som tack. dags för ännu en helg med långa arbetsplats och runt fem hundra gäster så dags att sucka lite på kudden.


8/12 - 2010

god morgon.. läkar besöket gick helt okej igår, jag är glad över den läkaren jag har valt och han var helt fantastisk. dock väldigt tråkiga nyheter som skrämmer mig en del.. kom hem med lite olika mediciner, tömd på en halv liter blod och ska in på hjärn röntgen inom kort.. nu ska jag nog ta en kopp te för min kropp har lagt sig i strejk totalt, min näsa är ur funktion, jag har världens halsbränna, migrän och hosta. längtar tills på söndag då jag äntligen får umgås med marcus, längtar även till imorgon för då är de jobb på strike som gäller! a just det, min läkare bad mig ta det lugnt? de får bli i ett annat liv.


6/12 - 2010

upp tidigt och ringa läkaren imorgon vill jag lova. detta var nog den värsta dagen i mitt liv, i tre inspelningar av avtal och fullmakt så fick jag världens hostattacker och i sista avtalet spydde jag nästan på slutet. fick knappt någon luft och hostade från tårna i cirus tio minuter i sträck.. har även haft ögonmigrän varje dag i snart två månader och står inte ut längre. tog även tummen ur röven och besökte min egna optiker idag, fast hon hade gett mig en sista chans så var hon snäll och ska låta mig prova endags linser nu. ska även ner och testa nya brills någon dag så de kan nog bli riktigt bra. nu fick jag sms hörde jag, frågan är vart min mobil gömmer sig? nu ska jag och min marabou dricka te ihop och kolla på oc.


5/12 - 2010

har precis läst varenda blogg som jag följer, och fick som en smäll i ansiktet, jag kanske också borde slänga in en rad. men direkt när tanken slog mig, så kom jag inte på ett ord att skriva. helgen bestod av jobb, 16-01 på strike och jag stod i sport baren med favoriten sofie. fredagen var inte alls ok, det var hur mycket folk som hellst, jag hoppade in i ett betong tak och fick hjärnskakning, glas krossades och folk var fulla. tur att man jobbar med världens finaste människor, annars hade man nog aldrig stått ut. lite sjukt när man tänker efter, det är julbord med mitt andra jobb på lördag, och jag väljer faktiskt bort det för att få jobba på strike istället? antar att jag trivs. denna vecka jobbar jag mån,tis, ons på stillen, tors, fred, lörd på strike. så ser det iförsig ut varje vecka fram över. nu kommer snart sanna och färgar mitt hår och ikväll myser jag och crill framför beck. love T



4/12 - 2010




3/12 - 2010

nu är jag i stort sätt klar för att ge mig iväg, ny duschad, sminket är på, nyrakad, ansiktsmask, hårinpackning, ätit frukost osv. så nu ska jag ner och fixa lite ärenden innan jag möter upp anna och emmelie för lite lunch innan jobbet. ska faktiskt ner till stationen nu och boka biljetten för min ledighet blev beviljad idag. vi hörs lite senare my ladies and my ladies friends.

ps. stort grattis till min älskade kusin som har stått mig närmast genom hela livet, du kommer bli den mest fantastiska mamman någonsin. stort grattis till eran lilla willma, hon är super vacker.


första gången jag har mitt hår naturligt utan att platta eller göra extra lockar. syns lite dåligt men hela håret är fyllt av naturliga korkskruvar och jag börjar tycka om de.

2/12 - 2010

god kväll. har precis fått skjuts hem av matte så har städat hela mitt rum, vikt alla kläder och lagt de på sin plats, party listan är på högsta volym och ljus i hela rummet tänt. gårdagen får ett eget kapitel, en grymt kväll full med överraskningar men jag hade kul. hamnade i punkts parkeringshus med sanna och dennis och halsa en halv liter, in på wb och väntade in gänget. sedan rullade de in en efter en och klassen var samlad. vi startade kvällen med shot race och sedan shakade vi golvet. var nog den bästa krogen rundan hitills på just wb faktiskt. vidare till silk vid tolv, in och skakade rumpa och vände lika fort. hamnade på pluto vid halv ett och sedan gick de ut för. shot efter shot och bråk efter bråk. slutade med polis besök, två tjejer sov nog gott i cellen och vi tog en kebabtallrik och sedan taxi hem vid tre. vaknade runt elva och gick ner till ica. blev chips, dipp, cola och två tjejfilmer. imorgon är de jobb på schemat, eller för att vara ärlig så är hela helgen bokad från strikes sida.


RSS 2.0