ett gott skratt vill jag lova!!

http://www.youtube.com/watch?v=hyD2Qu1lzdQ


akupunktur

jag vill se den man som kan gå på vatten för den han älskar!

Har precis gått hem ifrån akupunkturen, eller dom sista tio meterna kom anton och hämtade mig på sin moppe.. fick nålar i axlarna, och sen ner längs ryggragen, och sen några i armarna. På månad ska jag få ännu fler eftersom man inte kan börja med för hög dos för då blir det motsatt effekt. Ska dit även på onsdag för att få ännu en högre dos. Det var riktigt obehagligt, själva nålsticket var inte så där överdrivet läskigt (en hemlis, jag älskar sprutor över allt annat) men när hon började skruva på dom blev det riktigt jobbigt. kan bara tänka mig hur det kommer bli de blivande gångerna. Nej nu står mamma och steker pannkakor så jag ska äta som ett troll, sedan ska jag och sanna gå till robin om vi hinner innan vi ska ner till gården på tjejkväll, ansiktsmask och marengswich?!



tell you to leave when i want you to stay.

jag förstår inte, jag förstår inte över huvudtaget. kärleken har varit jobbig förut, det kommer man nog aldrig ifrån. Och det här handlar inte om någon, så för er som tar åt er gör inte det. Det är en tuff period just nu, och som en kviv i bröstet så saknar jag robin oerhört mycket också. Funderar faktiskt på att ta en promenad dit ikväll och tända ett ljus. har inte varit där sen julafton om jag ska vara ärlig, det är allderless för svårt att gå dit men ska ta mig i kragen idag! antar att sanna säkert kan följa med mig om jag ber henne!<3

Ska börja röra mig om ungefär 50 minuter. Igentligen känner jag för att gå även dit, men vädret sviker mig en aning. Känns lite onödigt att åka ner på stan, byta buss för att åka vidare emot önsta när det igentligen bara ligger några kilometer här ifrån.. Måste börja träna igen också, ska bli hulken fast i tjejform!


vet faktiskt inte vad jag gör med mina ben! haha



vi kör en frågestund!

Fråga vad ni vill och jag lovar att svara på så mycket som möjligt
jag ger er tid tills på fredag!




30/9 - 2009

Jag är riktigt sur på folktandvården nu, eller ingentligen min idiot till tandläkare. Hade en tid den sista augusti då dom la det där medlet på min tand som dom hade förstört. Detta medel skulle fixa tanden och skulle tas bort inom en månad och därför fick jag en tid idag, minns ni lite av det kanske?! mamma kommer in i mitt rum halv åtta och gapar om att jag har sagt fel tid och att det var halv nio vi skulle dit och att vi hade brottom så jag hoppade bokstavligen i mina kläder, sprang ut i köket och gjorde i ordning frukost och tog ut min hund på en morgon promenad, sedan stressåker vi till adelsö för att hinna. När vi väl kommer dit så berättar mamma att jag är tvungen att byta tandläkare eftersom det blir problem med skolan, jag blir flyttad till vallby och sedan slänger kärringen ut mig utan att fixa mina tänder som dom har förstört? utan hon ger mig en tid på vallby om ännu en MÅNAD så att jag måste gå runt och ha ont yttligare flera veckor? jag blir galen och går ut därifrån. Mormor vill att vi ska anmäla detta eftersom dom avvisade mig, så vi får se om hon hjälper mig med det imorgon. Sedan har jag en tid hos vallbytandläkaren akut imorgon eftersom jag ringde dit och förklarade. Så jag ska vara där vid tio, och vid elva ska jag vara på um.. snacka om att mitt liv är lagomt stressit nu, har ju även sjukgymnasten idag halv fyra..

som ni kanske ser så har jag gjort om lite här i bloggen, kändes som om det var dags. Nu ska jag äta lite grann (jag som skryter om hur LITE jag äter) haha! sedan ska jag ta med min hund ut på en promenad, och sedan ska jag knalla vidare till apalby och få akupunktur!





frysna tår..

Har precis kommit in ifrån vinterkylan, börjar bli riktigt kallt ute redan nu. Som sagt så skulle jag plugga idag, skrev lite om alkohollagen, motboken osv.. kom rätt långt vilket är skönt, ska försöka bli klar med det så fort som möjligt. Gick och la mig på soffan därefter och vaknade upp halv sex vilket var mindre bra.. Gick ut och mötte upp tove med gänget.. Jag och tove vände ganska snabbt in igen och drack en kopp te, mysigt. sedan tog vi oss kraften att gå ut och möta kylan igen. Nu ska jag flippra runt bland dåliga tv pogram och gossa in mig i en mysig filt!


29/9 - 2009

Känns som om jag ingentligen borde ha legat kvar i sängen hela dagen och tagit igen förlorad sömn från natten innan. tankarna slog mig, och jag dödade dom genom att kliva upp, sätta på plattången, gå in på toan, tillbaka in i sovrummet och klä på sig, platta överflödigt hår lite snabbt och sätta upp resten i en bulle mitt på huvudet som lilla my in i köket, ta mediciner och pallra sig till bussen. Samma lika varje morgon! Har precis tryckt i mig två mackor och svalt mina jätte äckliga brustabletter, hoppas på att mamma vaknar snart så att jag kan ta med henne ut på en promenad i det iskalla vädret, men jag känner att jag verkligen måste börja röra på mig nu. Lite nervös i magen för imorgon, akupunktur för er som inte vet. har även tandläkaren tidigt på morgonen också, och sedan tjejkväll på gården.. Nej nu ska jag plugga lite under väntetiden på att mor min ska vakna som sagt, gör jag klart arbetet idag så betyder det att jag har en lektion varje onsdag i tre veckor framöver!


tvåa ifrån höger (brund långt hår i tofs)



trött på allt just nu!

Har precis duschat, var väldigt skönt faktiskt. Testade mitt nya balsam som var perfekt för lockit hår, riktigt bra! har även satt i en hår inpackning såklart (gör det oftast varje dag). Har tagit bort fejk naglarna nu, dom var ändå lika långa som mina vanliga så det blev bara jobbigt. har målat dom svart och fixat nya blommor då dom andra ramlade av första dagen. Fick just en fråga om jag ska börja göra reklam för underkläder i min blogg? och nej, det ska jag verkligen inte haha! Vet att det finns en del vuxna som läser min blogg, men kom ihåg att im still sixteen så då kan det bli lite ungdomsprat ibland. Nu ska jag tjocka mig med lite godis och bläddra lite bland tvkanalerna! pussilipussen bre

oxox/tessie mjao (vem kan jag härma? hm...)


världens finaste bebis!


nästan ett besöksrekord


känns som att även bloggen följer mina humörsvägningar, haha!

28/9 - 2009

god dag snyggingar<3

Sitter här och skriver blogg som vanligt, mitt rum är iskallt och jag har precis kommit på att det inte är alls långt kvar tills jag fyller år. Känns som om jag fyller betydligt mycket mer än jag gör iallafall, 17 låter så jävla lite. Jag har liksom levt hela det här året som 18?! Som ni vet så var jag lite små grinig igår, eller rättare sagt riktigt små grinig. Livet kan vara så ibland, och jag känner att jag faktiskt inte behöver dela med mig om allt här i bloggen även om jag gärna skulle vilja. Längtar lite överdrivet mycket till helgen, jag som alltid brukar säga att man aldrig ska planera helgen på en måndag eftersom man precis har haft helg då, men jag sviker det och kör med lite dubbelmoral. Nån dag ska tillbringas åt ibrahim som vill att jag och tove ska träffa honom och alla hans kompisar tydligen, och en annan dag ska gå till dennis och hans kompisar. hur ska jag lösa detta? jag behöver ju även en myskväll på helgerna för att kunna leva?! Längtar verkligen tills på onsdag också, har riktigt ont i nacken, ryggen och även ute i fingrarna (smärtan sprider sig så). Nej, nu ska jag ta tummen ur röven och gå ner till fredrik och alla pojkarna där nere som har tjatat på mig i en timme nu!


som jag brukar säga, njut av livet!


en dålig rubrik

jag har ingenting att säga just nu så jag väntar tills imorgon när jag har lugnat mig..

blev en promenad med sanna vilket behövdes, så det lär vi göra om SNART!

nu åker myströjan på!

Visst är den snygg? väldigt skön också faktiskt. Nu ska jag slänga mig på soffan en stund och hoppas på att någon vill komma hit och göra mig sällskap senare, ska nog kontakta min tove också!



allting har sina för och nackdelar..

eftersom jag har varit sjuk så himla mycket och rasat snabbt i vikt och muskelmassa, så har jag självklart förlovat en massa vitaminer osv på köpet.
Så nu måste jag dricka tre vidriga brustabletter en gång om dagen varje dag. Den som kom på att den i mitten skulle smaka mandarin, den personen har nog aldrig smakat en mandarin i hela sitt liv för den här smakar verkligen bajs och ingenting annat. men jag får kämpa mig igenom detta och hoppas på att jag tillslut tappar bort smaklökarna och slipper spykänslan varje morgon!




27/9 - 2009

God morgon bloggen,
och ja jag får säga morgon trots att klockan faktiskt är två..


Vaknade runt elva, blev väckt av ibrahim som ringde på min mobil, plus att han höll mig vaken halva natten också, men det gör inget haha! har sovit som en gud inatt, riktigt skönt var det faktiskt. Gick upp och tog min godis påse och slänge mig på soffan med en kärleksfilm ofc. Funderar på att äta lite frukost nu och sedan ta med mig min hund ut på en sväng. Ska tjata med mig mamma ut på en långpromenad sen också, det var riktigt längesen så det skulle behövas. Jag har ingen aning om vad jag ska hitta på förutom det, kanske skulle jag träffa mathias idag om han har blivigt bättre, men samtidigt så är jag ju hundvakt åt min bebis varje söndag för att mamma åker iväg på sin dans, så jag kan iförsig inte åka någonstans.

Tove skrev precis att jag skulle komma ut till c, så jag får väl dra på mig lite kläder snabbt, springa ut med hunden och slänga i mig en frukost, men det gör inget!




blubb blubb!

sitter här i min ensamhet och gråter, nej inte riktigt för jag har tove som sällskap ikväll! Som sagt så åkte jag iväg med mamma och fixade en del saker, var helt slut efteråt. Åkte iväg och storhandlade, fick ett riktigt bra balsam, och sen en påse godis, glass, chokladsås och you name it. Vi köpte helt enkelt en massa gott. Åkte hem och satte igång med maten eftersom det är jag som är kocken i huset. Ställde mig i en lång, och väldigt skön dusch medans potatisen puttrade på spisen. Bror och hans tjej kom över och åt med oss och sedan la jag mig på soffan en stund. Snyggingen är sjuk så jag får ta och åka dit imorgon istället om det blivigt bättre då.

Tove och jag sitter helt inne i data skärmen båda två. tre minuters tystnad, sen säger båda exakt samtidigt "blubb blubb". ja, vi är som vi är och det är därför alla älskar oss, haha!

26/9 - 2009

God morgon!

kände att jag faktiskt behövde skriva så eftersom jag inte har fått gjort det sen skolan började nästan. Några få tillfällen när jag har haft tid att skriva ett morgon inlägg kanske det har råkat missbrukas! Kvällen igår blev väl så där, den började riktigt roligt. Jag, skogens kung fick faktiskt igång brasan (klapp på axeln) och jag höll den levande i drygt tre timmar. Det värsta var bara att som jag berättat ett antal gånger säkert, så gick jag ner till gården för att limma på mina naglar. Självklart tappade jag en i skogen, en tumnagel med tre blommor som var finast. Men det gör inte så där jätte mycket för jag gick upp på gården och målade dom svarta så nu ser det bra ut igen. Ska strax väcka mamma, vi ska åka iväg och fixa lite saker och senare emot kvällen ska jag som sagt äntligen få träffa mathias. Nu ska jag äta lite frukost och väcka mamma, hörs senare!
pussen jao!



fin va? im the queen of in the woods

vad kan det vara som han gör? hm..

bjuda på sig själv? det var inget nytt, vad är det han gör?!


en fredagskväll.






jeans: bikbok
skor: hm
linne: hm
klocka: mammas gamla



25/9 - 2009

Har inte så där jätte mycket nytt att berätta, har varit i köket idag och är helt slut. Har ont i fötterna, trött i kroppen och sen självklart så halkade jag på en citron mitt under all stress idag och slog sönder min tumme.. alltid något som händer mig, haha men det var kul kan jag tänka mig. Såg ju dock bara mattes chock och sedan hur han ville brista ut i skratt men inte vågade! har precis duschat och sådära, ska snart börja fixa i ordning mig för runt sex ska jag springa ner till gården och limma på mina lösnaglar som jag fixade i önsdags. Kör med dom nya skorna och ett par blåa jeans kan jag tänka mig. Fick även mammas gamla klocka igår som är riktigt snygg, så den används nog också! Grabbarna drar igång elden medans ljuset fortfarande ligger på så att vi tjejer hittar upp sedan. Ligger en bit in i skogen i ett litet grillområde, jätte mysigt! så det blir nog mycket skratt och härliga bilder. Nej, tiden går!ha en härlig fredag, vi hörs lite senare!


jag älskar dig

jag älskar dig mamma!

Jag skulle igentligen ha åkt iväg och "jobbat" eller hur man ska säga. men jag tar det på lördag istället, och misstolka inte det där nu som alla umdomar är riktigt bra på (höhö undra vad hon ska jobba med *blink*) Fick mitt csn kort idag, vilket betyder en massa rabatter och gottigheter. lite fult att det stod förra året att ändast tio stycken skulle vinna detta "guldkort" ändå fick nästan varendra student i hela sverige kortet?! grattis till stina-lee som har fått barn också, inte för att jag tror att hon överhuvudtaget läser min blogg men grattis ändå! Tror att tove kommer tillbaka snart, hon gick hem för att äta lite grann, våran anonyma vän tycker ju att jag skryter om hur LITE jag äter? så jag får väl börja skriva ut exakt när vi äter och inte gör det!





24/9 - 2009

Hej mina fina bloggläsare!


Tove sitter i min säng brevid mig.. Vi har precis drukit te och pratat en massa skit vilket är våran vardag. Misstolka inte detta, vi sitter alltså inte och snackar en massa skit om folk, vi pratar bara allmänt! jag och tjejerna gjorde som sagt pannpizza i skolan idag, dom blev super goda och vi hade riktigt roligt. Åkte ner på stan och shelina följde med mig in på hm, skulle lämna tillbaka mina vita skor som hade spruckit i summen. hittade ett par bruna skor som vi ville hitta i svarta, då shelina såg världens snyggaste skor! Sista paret, och bäst av allt - MIN STOLEK! Dom är riktigt snygga, nackdelen är att dom är 12 cm höga vilket gör ont fötterna. Men jag ska nog lära mig att gå i dom. Känns som om den här dagen har fört med sig en massa bra, mamma beställde även en perfym åt mig som jag har tjatat om i evigheter som luktar riktigt gott och som man blir kåt av enligt tove, haha! bäst av allt, är nog att jag ska vara med mathias på fredag! efterlängtat vill jag lova, nej nu ska jag vara social med tove!


fina va?



är riktigt förvirrad just nu..

jag vet inte hur jag ska göra, för hur jag än gör så kommer det att bli fel. Den ena visar hur mycket som hellst, den andra ingenting, och den tredje är för på, den fjärde för mycket! nej inte riktigt så.. men jag vet faktiskt inte vart jag har någon just nu, eller vad någon vill just nu.

har precis tagit en lång dusch, som stänger av varmvattnet på området imorgon så det var väl likabra att passa på. Ska låta håret mitt torka och sedan ska jag försöka sova som en kung inatt för det är allderless för mycket tankar i huvudet just nu och förmodligen oroar jag mig helt i onödan.. matlagningskurs imorgon vilket ska bli kul, vi ska göra wooki som vi kallar det, som vanligt. och sen blir det olika panpizzor och smårätter också. Slutar rätt tidigt men man brukar vara helt slut efter en sådan dag så jag ska nog bara ta det lugnt antar jag. På fredag är allt klart iallafall, först blir det staden med älskade tove och sebastian, måste byta mina skor som redan har gott sönder, plus att jag måste inhandla ett par nya. Sedan ska vi fixa i ordning alla grejs inför kvällen för det blir en riktigt mys, patry, chillkväll, allt som jag ville fast i ett. Pricken över i:et blir nog brasan som vi ska mysa framför - love it!


nagelfixning!!


bas: lösnaglar, klistermärken, nagellack i olika färger , fil, nagelsax

koncenterade? ja visst!

visst blev mina naglar fina? limmar på dom på fredag!


här kommer lite fler av bilderna!






Det är msn som det är fel på, så därför går det bara att skicka några bilder i taget innan skiten lägger av, så vi börjar bli rätt trötta på det nu.. antar att jag kommer att få resten av bilderna på skiva och det kommer nog ta tre år.. Sen frågar många varför vi gör "miner" på bilderna och framför allt tove, vi har solen MITT i ögonen!


viktigast någonsin för att orka med dagen!

För att jag ska kunna vara någolunda normal om dagarna så är det absolut viktigaste för mig en kopp te. Så jag har precis gjort i ordning en kopp med tropiska frukter - underbart! Hade dock bara två lektioner idag, svenska b och samhäll. Sista lektionen slår allt, vi ska skapa ett eget land och jag gör det med tre av världens flumigaste killar, och en as härlig tjej så det blir runt 90% skratt dom lektionerna. Jag själv är ju rätt knasig av mig också så vi går riktigt bra ihop. Som sagt så är det nagelkväll på gården idag, och jag tycker absolut att så många som möjligt ska kika in en stund för det kan bli riktigt roligt!


världens finaste flicka<3





23/9 - 2009

God morgon!

sitter i skolan på svenska lektion. har precis fått träffat linda, äntligen vill jag säga. Vi har massor att prata om så jag ska försöka få tag i henne under lunchrasten.. Ikväll ska jag ner till Rönnby gården vi ska ha nagelkväll vilket innebär att vi kommer att få styla och fixa våra naglar med färger, blommor, glitter, diamanter och you name it. Det ska bli riktigt roligt och det är faktiskt jag som har bestämmt detta och planerat det tillsammans med åsa och jonna.. Så tjejer, ni är välkomna dit ikväll!


här kommer de efterlängtade bilderna, vissa av dom!













som sagt så kommer det ännu mer!


jag och mina filmtips..

just nu mår jag så illa så att jag skulle kunna spy.. Tove och sebastian kom över med världens mysigaste film, men först bjöd jag dom på mat. jag är gullig jag vet, allt för sina vänner! sebastian gick hem för att plugga och tove likaså. här sitter jag i min ensamhet och tittar på saw tre och jag tror aldrig jag har sett en vidrigare film. såg dom första med johnny om ni minns honom. Men den här var ju helt sjuk, var till och med tvungen att stänga av den så jag har ingen aning om hur den slutar. Jag håller mig gärna till mina kärleksfilmer och normala skräckfilmer.. väntar även på att andra avenyn ska börja, innan det ska jag självklart titta på kändisdjungeln men har inte riktigt koll på när det börjar.. Hoppas även att mamma kommer hem snart, för jag lär inte få en ända blund inatt annars.


ett gott skratt

men gud vad är det för något som sitter och komenterar igentligen? sluta läs om du stör dig på allting, fast nu för tiden har ju inte folk mycket att göra så min blogg får väl förbli din hobby ;)




min bror kommer över med bilderna ikväll!


hur kan det vara så svårt?

jag har väntat på dom där bilderna sen i lördags nu? vad är problemet. men jag har iförsig väntat i över tre månader på min hårdisk så.. Men jag börjar faktiskt bli skit sur nu!

har precis ätit frukost, och ja jag vet att man ingentligen borde äta innan skolan, på skolan, och sedan efter skolan. jag skippar de två första. jag är ju inte i anorexia kretserna så jag får faktiskt fuska med maten! har tagit hem tvåan av johan falk nu. tror att det kan vara den som jag gick på bio på, men jag får hålla alla tummar på att det inte är så för i så fall har jag tagit hem fel film. men det gör ju inte så där jätte mycket, ska bara ha den att somna till. folk har redan börjat planerat till helgen, men come on? det var nyss helg svalka er lite.. jag sparar nog det tills senast fredag iallafall, men är sjukt sugen på antingen en extra lång och överdrivet mysig helg, eller ett litet chillpatry nånstans med lite härliga människor, vi får se! nu ska jag se till så att jag får dom där jävla bilderna som tydligen är skit svåra att skicka!


22/9 - 2009

God morgon mina fina läsare <3

sitter i skolan och har naturlektion, borde igentligen ha redovisat om jorden och månen idag men ingen hade gjort sina uppgifter så det blev inte riktigt så. Slutar vid elva så ska pallra mig till vallby centrum för att köpa biljett så att jag kan ta mig hemåt. Antar att jag kommer sova middag överdrivet länge idag för jag är sjukt trött. Sen blir det nog film och mys på soffan skulle jag tro. Även ett stort grattis till min kusin som blir 17 idag, som ni kanske ser är det bara lite mer än två veckor emellan oss! Har även lovat er att bilderna kommer upp idag, så jag ska tjata extra mycket på min bror för eran skull!

*smack*


kvällsinlägg

sluta skriv anonymt, och jag menar det!

gick ner till gården för att det känns som om det är min ända fristad här på området. som ni alla vet så har jag varit på riktigt pissigt humör idag.. försökte få folk att skriva lite glada saker till mig för att få mig på bättre humör, men alla verkade hjärndöda idag och ingen förstod nånting.. som tur var räddade mina områdes änglar mig!

går endast till elva imorgon, så jag har faktiskt ingen aning om vad jag ska göra resten av dagen. Känns lite b att faktiskt åka hela vägen till skolan, för att ha en lektion och sedan åka hela vägen hem igen? funderar på att stanna på hm och köpa mitt efterlängtade svara nagellack som jag har tjatat om i veckor nu. skulle även få behöva göra något roligt, så att jag kan slappna av och faktiskt fortsätta leva utan dig! Nu ska jag snart krypa ner i min underbara säng och få mig lite skönhetssömn, men först ska jag sitta här i väntan på att min bror ska logga in, för vet ni vad? han har fått bilderna! så dom kommer ut här tidigast idag, annars tidigt imorgon!




jag kokar!

jag är så jävla förbannad nu, igen .. så jag vet inte vart jag ska ta vägen. och det ända jag kan fråga mig själv är varför i helvete jag ens bryr mig? jag tycker ju inte ens om dig, inte ens för ett öre? du är luft för mig. det ända du har gjort är att såra och kommit tillbaka för att få såra en gång till?!

livet går vidare, och mitt utan dig! jag är så glad för alla nya personer i mitt liv, och du är absolut ingenting som jag strävar efter att få behålla! Förlåt mina kära läsare för att ni får stå ut, men ett tips ifrån mig. Rensa erat liv ifrån alla falska, och främst, bort med dom som endast vill göra er sårade!

akupunktur!

Kom precis hem ifrån sjukgymnasten. Blev rätt stressad imorse för trodde att jag hade all tid i världen, så jag tog mig en extra lång dusch, började sätta i hårinpackning i håret, smörja in hela kroppen med min nya kräm och märkte att det var en halvtimme kvar tills jag skulle vara hos min sjukgymnast! Så jag fick snabbt hoppa i närmaste klädesplagg och springa ner till bussen. Som tur var så hann jag dit i tid och hon började kolla igenom hela min rygg, nacke osv. eftersom jag lyckats fuska i ett halvår. men jag har faktiskt varit riktigt mycket sjuk! Men nu fick jag tummen ur röven och pallra mig dit vilket var kanon för jag fick en jätte härlig massage. Tydligen så har jag gått ner för allderless för mycket i vikt? så min muskelmassa har blivigt försämrad.. men ska få ett inlägg i skorna eftersom min höger sida är sne och ena höften sitter mycket högre upp (pga olyckan) och onsdag den 30/9 ska jag få akupunktur från nacken och ända ner till höfterna..



jag ♥ oriflame

tusen miljonerstack för ansiktskrämen lisa, den är underbar! Fick även min maskara och hudkräm som jag har beställt, nu har jag snart alla lukter men den här var faktiskt bäst. Pink grapefrukt och ginkgo luktar helt fantastiskt! sen maskaran ska tydligen vara riktigt bra så det hoppas jag på!


ansiktsmasken är skit bra, testa den!


21/9 - 2009

Vaknade runt tio och hoppades på att detta skulle bli en bra dag. Gjorde i ordning lite frukost och startade datan. Det första jag gjorde var att kolla min bilddagbok och ser att han/hon av någon anledning har tagit bort mig? ursäkta mig men vi har jagat dig hela helgen för att vi blev oroliga och trodde att något hade hänt dig eftersom man inte på något sätt kunde få tag på dig och vad är tacken? så jävla omogen och du gör mig skit förbannad hela tiden.

Funderar faktiskt på att gå ner till rönnbyskolan nu eftersom min älskade tove faktiskt har börjat där. Och sanningen är att jag har gått där sen dagis upp till nian. Rönnbyskolan for life! Men sen jag började på gymnasiet så har jag inte varit ner dit en ända gång för att hälsa på vilket alla andra ifrån min klass har gjort. Så tänkte faktiskt ta och pallra mig dit en stund och sedan vid halv två har jag ju sjukgymnasten.. Hoppas dom hjälper mig nu, att dom tejpar min rygg eller något för att underlätta för mig eftersom min hållning är som en "säck potatis"..

har inte fått bilderna än, vafan är det här?






lite roliga repliker i mitt liv

tove: sebastian, om du köper den där får du inte röra mig sen för det är nötter
sebastian: vad kan hända då?
tove: sist jag åt nötter så kände jag hur den börja växa i munnen!!
therese: HAHA grattis tove, du har blivigt kvinna
tove: TUNGAN ALLTSÅ!!

två tjejer och en kille ensamma på sebastians rum

jag: dra upp musen
tove: det går inte den har fastnat
jag: MEN DRA UPP MUSEN
tove försöker fixa det
jag: så där, nu är den uppe låt den vara!

vi försökte alltså fixa sebastians DATAmus..

många undrar vem tove igentligen är, och det är min barndomskompis. Våra föräldrar har alltid umgåtts så vi är uppväxta tillsammans, bjuder på en bild. faktiskt första gången som vi har en bild tillsammans!






20/9 - 2009

jag vet inte vad som har hänt mig, glömde helt bort bloggen idag och kom på att jag faktiskt hade en när vi låg hemma hos sebastian och kollade på film.. Tove kom till mig rätt tidigt idag, hon kom i samma veva som jag höll på att riva hela mitt rum för att det skulle se normalt ut igen och resultatet blev faktiskt bra.. nu syns golvet igen! Vi gick ner till centrum och köpte oss lite godis, och sedan gick vi hem till tove en stund och tog det lugnt eftersom det var så fint väder. Sebastian kom dit en stund och sedan begav vi oss hem till honom för att se filmen Amarican Histori X. Riktigt bra film och har sett den minst tio gånger förut. Mamma skulle iväg till sin dans så jag var tvungen att spinga hem och ta ut min hund så vi fortsatte att titta på den här hemma. Nu har jag precis fixat mig, ni får inte veta varför. Gud jag är så hemlig av mig va? haha ni som alltid får veta allting, vad kan det vara nu då?

hörs senare kära bloggläsare, och jag har inte fått mina bilder än:(


jag och min älskade systerdotter!


blev en bra dag

Åkte ner på stan med mina sötnosar, mitt områdes folk haha! det är kulturnatta i västerås men det fanns ingenting att se så jag åkte hem rätt tidigt. Novalie är hos oss så ska mysa lite med henne. skriver imorgon igen! bilderna har jag nog fått då också!




19/9 - 2009

DAGEN SOM VI HAR VÄNTAT PÅ ÄR HÄR!!

idag händer det, gud jag är så taggad. Föresten, ni kanske undrar hur mitt hår blev. I solen är det brunt, hemma är det brunt med svarta slingor .. så jag ska färga om det om några veckor så att det får vila lite så att det blir helt brunt, sen blir det ljusare slingor tillslut. Nu måste jag fixa allting inför dagen, och för er som inte vet. Så ska jag och sex kompisar åka limosin och vara modeller för er dag. Min bror kommer att fota oss med systemkamera vid hamnen efteråt så att vi får bilderna som vi vill ha dom - as grymt!




brunett tessan

haha, ja om det nu var så. Och så kommer det att bli, nu har jag köpt hårfärg så nu är det bara att sätta igång med färgningen, hoppas verkligen att det blir bra.. Fick ett par mysskor, hårspray, ett as bra shampoo, strumpbyxor och en riktigt bra borste av mamma - hon är bäst!


söta va?

nu har jag allt för imorgon!!


18/9 - 2009

Måste börja med svar på komentar, har du något att säga. Så skriv inte anonymt, för det andra. Rasistiskt? hoppas du skämat för som sagt så skrev jag väl ändå att vi är ifrån österrike? skulle vara ganska kul om vi var utlänska och rasistiska. Och det var en fråga, inget påhopp och hon menade det inte på ett dåligt sätt.

Vaknade ganska tidigt idag, mamma gjorde i ordning frukost åt mig - hon är snäll. Sen tog jag bussen till skolan. hade kök idag, var i luckan vilket var kul men riktigt stressigt. Vi hade fem rätter på menyn idag i varmköket, och vi var endast sex personer vilket betyder att vi hade väldigt mycket att göra.. Men vi klarade det tills det var städning och två av idioterna åkte hem så att vi var fyra personer som skulle diska, skura och städa hela köket? trodde man hade lite mer respekt än så för dina vänner.. Så vi kom hem vid halv fem istället för runt tre som vi kanske borde ha gjort.. Men vi ligger på plus och ni på minus nu så det är vi som får skratta åt er nu! Ska snart åka iväg och handla hårfärg med mamma, för ikväll blir jag brunhårig.


låt ditt hår vara som det är


så brukar alltid mamma säga, kanske ska börja lyssna!

vi gör det hela dan varje dag

tove kom hit efter sin skola, hon gjorde fullkornsvofflor åt mig eftersom jag knappt kan röra mig, så jävla söt. Så tvinga jag mig ner till affären och köpte grädde och mjölk men fick bara i mig en ända.. Måste fan börja skärpa mig med maten alltså, snart kommer jag sluta äta helt ju.. Vi gick ut en stund och pratade om allt mellan himmel och jord, och sedan gick vi till centrum och pratade lite med folket där. Nu ska jag ta det lugnt en stund sen kommer nog tove tillbaka. Två dagar kvar till lördag, längtar! Färgar tillbaka mitt hår till brunt imorgon, senare lägger jag i ljusare slingor, blir nog skit bra!



rätt så länge sedan detta kort togs, men något i den stilen i grunden.



17/9 - 2009

Hej alla super snygga läsare.

Hade matlagningskurs idag, blev wook igen, eller wooki som våran underbara köksmästare säger. Nästa gång ska vi få göra panpizzor och lite sånt. Fick sluta runt halv tolv idag, vilket är skönt. Så nu sitter jag här och väntar på att tove kommer hit, vilket kommer ta timmar eftersom hon slutar sent, och måste åka buss i drygt en timme. Ringde nyss min privata massör, haha nej inte riktigt så. Jag ringde däremot min sjukgymnast, fick tid på måndag halv två. Äntligen säger jag bara, så det blir massage och lite ultraljud. Var på gården med sanna igår, och tro oss vi fick oss alla ett riktigt gott skratt..

sanna: hur känns det nu när novalie finns i er släkt, hon är ju utlänsk?
jag: det är dom flesta i våran släkt? vi har liksom österrikiskt ursprung?
sanna: ja men om det är en bosnier, då blir ju den liksom boss?
vi: HAHAHAHHA

helgen är typ redan fullbokad, blir lite partaj imorgon och på lördag blir det ju limosin och fotografering, efteråt ska vi nog hem till sebastian på lite efterparty.




ett sista inlägg!

För idag såklart, jag har inte en enda tanke på att lägga ner bloggen än. Gick iallafall och la mig efter förra inlägget, somnade på soffan men grannen ringde hit och väckte mig. Tvingade mig själv till sängen istället och somnade som en stock. Vaknade upp av att nån annan ringde runt sex tiden så jag tog mig orken att gå ner till gården en stund. Har matlagningskurs imorgon, borde igentligen ligga hemma och vila, och absolut inte stå i ett kök och bära tunga grejer och stå fel. men jag måste, kan inte missa fler matlagningslektioner. Har inte missat en ända matlagningskurs, och tänker verkligen göra allt för att inte göra det igen, men syftar mer på fredag. Har varit borta de två senaste fredagarna vilket jag måste ändra. Kom precis på att jag ej har några mynt och jag har ingen aning om när kiosken öppnar? så vi får se hur jag tar mig dit. Väntar på att mamma ska komma hem så att hon kan smörja in min rygg igen, sen ska jag nog försöka sova inatt..




16/9 - 2009

För er som inte vet så har jag fått en stor muskelinflamation i ryggen verkar det som. Började lite smått igår med att det hugg till när jag rörde mig och på slutet av kvällen kunde jag knappt gå. Så mamma smörjde in mig med en smärtstillande salva och masserade mig och då blev det blir bättre. Men natten har varit ett rent helvete, kunde inte röra mig för fem öre. och idag är det tusen gånger värre. Får hoppas på att min sjukgymnast hör av sig idag så att jag kan få lite massage och nått stöd runt magen på något sätt. Försökte med bandage men det rulla bara ihop sig varje gång jag försökte sitta.. Ska lägga mig på soffan och vila lite, har ingen aning om vad jag ska göra idag faktiskt. mamma är ju borta så jag blir ensam hemma, och tove är i sala.. Det löser sig nog, skriver senare om jag orkar.


fyra hundra inlägg

idag blev det fyra hundra inlägg, men nu är det fyrahundafem men tänkte bara nämna det, snart tusen haha! sara kom hit iallafall och vi pratade och allting, sen gick tove hem efter ett tag så vi gick ner och beställde en specialpizza att dela på, som dom flesta vem är jag inte så förtjust i att äta men jag försökte iallafall få i mig halva, stolt! Nu har hon åkt hem så jag ska kolla på idol nu och snart börjar andra avenyn, blir nog data en stund och sedan ska jag krypa ner i min underbara säng och sova fantastiskt skönt!


nyaste wallander!

VILKEN FILM! helt sjukt va bra den var, cellsten heter den för er som vill veta. Den var snuskigt bra faktiskt, tycker dom tre eller fyra senaste har varit kanon allihop. Tove har fortfarande inte kommit för hon missade bussen i sala, men hon är på väg. Ska försöka fixa mitt rum också. Senare kommer sara hit, vi måste prata igenom en massa saker och sen var det länge sen vi sågs också. Nu ska jag lägga in alla kläder i gaderoben, puss!

jag har tjatat om hösten ..

men jag ångrar mig, det börjar bli riktigt kallt ute, speciellt på morgonen när man ska ta bussen till skolan. Jag vet att jag verkligen har längtat så där super, duper mycket till hösten, its my birthday ofc men ändå.. Dessutom är jag förkyld, och det var ju inte direkt något plåster på såret .. men jag bor väl i sverige och får väl klara ännu en vinter, har ju klarat av sexton stycken nu, så har väl bara runt sextio kvar.. jag sticker till thailand när jag blir tjugo det är något som är solklart.

Hade fotografering i skolan idag. verkar som om de flesta skolor i sverige har haft det. Jag var dock inte med eftersom jag hatar skolkort, man blir så låst. Dom bestämmer ju liksom allt, hur man ska sitta, hur man ska le, hur man ska andas, hur man ska röra sig osv. Det är ingenting för mig, ingen kan komma här och bestämma ;) haha nej riktigt så är det väl inte men jag hatar som sagt skolfoto och valde därför att avstå, har ju min modellfotografering på lördag istället. Slutade tidigt idag så jag passade på att svänga förbi min syster och pussa lite på novalie som jag inte har träffat på nästan en månad känns det som. Så det var verkligen på tiden. Tog bussen hem och nu ska jag vänta på att tove kommer in till västerås för vi har hundratals saker att prata om, trots att vi faktiskt sågs igår.. så kan det vara, men har man umgåtts sen vaggan så har man saker att dela med varandra tro det eller ej. Vi ska dricka te och äta sockerkaka, mys. andra avenyn idag också, så det lär bli ännu massa mera mys framför tven ikväll.


inte direkt så att man kan stå ute i bekini klockan ett på natten såhär års..


15/9 - 2009

God morgon!

Jag vet inte om jag har börjat bloggtorkat, det är ju omöjligt? jag älskar ju att skriva blogg.. Men varje gång jag ska skriva så slutar hjärnan fungera, inte för att jag har någon då men jag kunde ju ha haft ;) haha. Lite snabbt om gårdagen, var i skolan och hade "lång" dag enligt mig själv, men andra skulle nog gärna byta med mig, började halv tio och slutade vid halv tre tror jag. Hade bara tre lektioner, men idag börjar jag halv nio och slutar kvart över elva och det känns perfekt då kan jag åka hem och sova lite middag också, och ändå ha hela dagen framför mig, de ni! Andra avenyn idag, känns som om denna serie börjar tappa allt som man älskade med den i början? jag hoppas att dom kommer på något riktigt bra snart så att man orkar titta. men iallafall, jag åkte hem och fixade lite saker och så där, och sen ner till hamnen. Resten håller jag faktiskt för mig själv, gick ut en snabbis och träffade tove på stationen också. Nej nu måste jag springa, min buss går om tio minuter. släng-kyss


jag saknar sommaren, hur sjukt mysigt ser inte det här ut då ..


14/9 - 2009

god morgon kära bloggläsare.

Jag skriver ett snabbt inlägg nu eftersom min dag verkar helt uppbokad. Sitter och väntar på att mamma ska bli klar för hon ska köra mig till skolan idag. Skön, slipper man ta bussen 40 minuter innan man börjar och ändå komma försent. Lycka till idag syster, du vet vad jag menar. Dom kommer aldrig lyckas!Har inte så mycket att skriva om, men som sagt jag ska försöka skriva ett till mitt på dagen annars skriver jag ikväll. puss!


som att ta kärleks herroin och aldrig få det igen..

Kärleken är aldrig lätt, men den för med sig mycket bra!

kände bara för att ändra folks uppfattning på det där ämnet som handlar om kärlek. Som ni vet, så skrev jag att jag skulle krypa ner i sängen, men har fastnat här vid datan. Jag har börjat ladda otroligt mycket inför lördag, tove har tydligen sett limosinen som vi kommer att åka med i helgen, det kommer stå "bli modell för en dag" på den vad jag har hört, och den är tydligen vit och väldigt lång. Känner hur glädjen sprider sig i kroppen. Vill bara berätta att jag inte gör det för att jag ser mig själv som en modell, för det är nog det sista jag gör. Dock så vill dom att jag ska fotas med belize, min hund. Och därför ser jag det som en enorm upplevelse och som en riktigt rolig grej.

Jag börjar halv tio imorgon, antar att jag måste ta bussen eftersom cykelt står i trappen och slangen har ett hål på över tio cm .. Sen blir jag förmodligen upptagen hela dagen imorgon men jag ska försöka skriva så mycket, och så ofta som jag kan. Nej, nu måste jag försöka sova...


jag dör för dig!


som jag lovade

jag skulle slänga in ett inlägg till, har inte så där jätte mycket att säga. Förutom att alla har hakat upp sig överdrivet på att jag blir utnytjad? gud vad ni vet mycket om mitt liv, verkligen. För det andra, så blev sockerkakan underbart god. Nej nu ska jag inte försöka göra något bra av det här för som sagt, har ju precis skrivit av mig. Nu ska jag krypa ner i min underbara säng och komma på att jag absolut inte kommer kunna sova!




13/9 - 2009

Hej bloggen! haha

Jag vet att jag inte har skrivit på över ett dygn och att ni säkert är skit galna för att världens bästa blogg ej är uppdaterad. nej inte riktigt va, jag är inte så där hyper överdriven som de andra bloggfjotisarna. Jag har faktiskt en ursäkt och det är att jag blev hämtad av nico, hans syster och hennes kille och vi åkte till riddarhyttan. jag och nico kollade på nån skit rolig film och sedan åkte vi fyra iväg till köping för det skulle tydligen vara marknad, men den var stängd trots att vi kom dit vid tio?! så vi åkte vidare till västerås och åkte väl inte hem förens halv ett skulle jag tro. somnade nästan direkt när vi kom hem och sen vaknade vi runt tre någon gång. Sen åkte vi vidare för att hämta lillen och sen bar det av emot västerås. Åkte runt lite och sedan fick jag skuss hem. Tove satt och väntade på parkeringen så jag gick upp och duschade och sedan drack vi te och pratade om allt vi hade missat. Från att ha umgåtts varje dag i snart tre veckor till att inte ses på två dagar? accepteras ej! men nu är hon här och vi har precis bakat två sockerkakor som vi ska gotta oss med, har ju inte ätit sen fem igår. så börjar bli lite små hugrig, är ju trots allt nästan femton timmar. Hinner nog skriva ett till inlägg innan kvällens slut.


känslan av fredag i bilder


jag och sebastian diskuterar antar jag



madeleine, kattarina, johan och sen en del av min arm

myspys

ser ut som om jag och johan har någon hemlis på g ;)

ännu en toppen film..

haha ni börjar verkligen tröttna på mig och mina filmtips kanske, men erkänn att dom jag tipsar om oftast är riktigt bra? såg en film nyss som inte var så där sjukt himla jätte bra så att man vill se den varje dag i minst en vecka, men det var helt klart värd att se. The Year Of getting to know us heter den.

Nico, hans syster och hennes kille är påväg in till västerås, dom ska ner på stan och handla om jag har fattat rätt, så dom svänger förbi här och plockar upp mig. det var ju ett tag sen vi träffades men nu kommer dom hit vilket ska bli kul. Sedan ska jag nog över till sanna och hjälpa henne med alexander hennes lillebror för hennes mamma ska ut. Så det blir nog en massa gottgott och en bra film kan jag tänka mig. Sen kommer nog sebastian hit och träffar oss, vet inte om han kommer själv eller inte. Så det blir nog en riktigt skön kväll, myspys och det gillar jag.





12/9 - 2009

God morgon bloggen, och jag denna gång får jag säga morgon för jag var uppe med tuppen, konstigt med tanke på gårdagen..

Efter filmen som jag såg igår, titta på den! riktigt bra. iallafall, så tog jag en dusch så att jag skulle kunna få håret som jag ville, för er som kanske inte vet det så har jag jätte lockit, "korkskruvar" hår, och det kände jag för att utnytja igår för jag har börja acceptera att leva med det och nu när mitt hår är långt igen är det faktiskt riktigt snyggt med lockit. Väntade drygt i två timmar på att håret skulle självtorka och sedan började jag fixa mig för en lång och härlig fredag. Jag gick ner på gården och inväntade sanna som vad sjukt seg, men det är hon alltid och det gör mig ingenting för vi hade riktigt kul igår. Vi tog vl bussen ner till city och bytte till linje 91 mot skallberget. Mötte fanny på bussen vilket var kul. Väl framme på skallberget fick vi plåga oss i våra höga klackar till sebastian som bor några kvarter bort. När vi väl kom fram slog vi klackarna i taket och man hörde hur burk efter burk öppnades. Vid tio någon gång började vi gå emot pettersberg för att besöka matte som sagt. men han hade glömt sin mobil på rummet fick vi veta när vi gått hela vägen tillbaka igen för att vi inte fick något svar. Men då orkade vi inte gå tillbaka igen så vi stannade kvar där och madeleine och kattarina kom förbi en stund. Vid halv ett tror jag så följde sebastian med mig till bussen och jag åkte hem och sov som aldrig förr!




fler filmtips, det gillar ni va?

Såg nyss en riktigt bra film, om man som jag är helt sjukt beroende av kärleken men samtidigt är så sjukt trött på den. Hes Just Not That Into You hette den iallafall och det var riktigt bra faktiskt. Tog med mig hunden ut på en snabb promenad också och nu måste jag in i duschen så att håret hinner torka tills ikväll, för som alla vet så sliter hårtorken så otoligt. Jag tar med mig sanna hem till mathias, för han ska bjuda över lite vänner och så, det kommer bli sjukt kul. Som gamla tider ellerhur sanna ;) duschen ropar. vad ska ni göra ikväll?





11/9 - 2009

God morgon favoriter!

Vaknade runt elva idag, eller först vaknade jag av klockan som ringde vid halv sju men eftersom jag inte kan ta mig till skolan på något sätt hur jag än försökte att fixa det, så fick det bli så här. Som ni kanske ser så har jag pysslat lite med bloggen igen, kändes som att det var dags. Blev ny text vid "senast skrivet" osv. Och sen en svart ram runt rubrikerna. Blev riktigt nöjd faktiskt men märkte att jag får sluta hoppa ner mitt i inläggen och skriva dom fullt ut istället för annars såg rubrikerna sjukt långa ut. Men det får bli en vane sak. Hur tycker ni att det blev? bra eller dåligt?

Som ni vet så ska jag hem till mathias senare, men jag funderar på att smita in på gården en stund också? vi får se när jag åker dit och när jag kommer hem. I så fall ska jag nog dit och träffa sanna, för tove sover hos nån jobbarkompis till hennes pappa på stan. Föresten, imorgon ska jag och sanna ha en liten myskväll hemma hos henne, äntligen. det var riktigt länge sen vi gjorde något tillsammans och för bara några år sen gjorde vi allt tillsammans, varje dag och varje minut.

Har även märkt att jag måste börja äta vitaminer, har förlorat hur mycket som hellst och mina naglar blir bara gulare och gulare vilket är hur fult som hellst, så får handla in lite sånt. en av mina längsta naglar gick av igår i skolan, men det gör mig inget för det är i köket som jag har det som bäst! Nu ska jag måla dom faktiskt, vi hörs senare.




så händer det igen..

hejsan svejsan, haha nej det där kändes inte som en bra början på ett inlägg men så fick det faktiskt bli. Hade min första matlagnings lektion på allvar idag. Köket är klart äntligen och det är riktigt kul att vara tillbaka på "jobbet". Idag var det eget arbete, jag och linda gjorde en egen wook med kyckling och stekt ris.
Vi var klara först av alla vilket var både skönt och riktigt bra, kreativa! Slutade runt tolv eftersom vi var så snabba i köket idag, så jag började trampa hemåt.
Och precis när jag var utanför mitt hus så smäller bakdäcket och nu står jag här utan cykel igen.  Så det blir nog ingen mer skola för mig.

Trodde det var idol idag så jag lämnade alla i sticket och smög hemåt, och nu sitter jag här avklädd och alla är där utanför. Men jag orkar faktiskt inte gå ner igen, är riktigt trött. Imorgon ska jag hem till mathias som jag har
saknat riktigt mycket, så det ska bli väldigt kul faktiskt.



10/9 - 2009

God morgon snyggingar!

Tänkte att jag faktiskt skulle hinna skriva ett morgon inlägg. Det kändes som om det kanske var på tiden att göra det.

Börjar skolan om drygt 45 minuter, borde egentligen stå nere vid min cykel nu och stressa ihjäl mig men tänkte att jag ska skriva lite snabbt först och att detta faktiskt får bli en lugn dag. Har matlagningskurs hela dagen och slutar vid ett, och sen vid tre någon gång, ja tro det eller ej men jag ska ner och träffa holger på stan. och jag vet att det var väldigt länge sen det stod om honom i bloggen för förut stod det nästan bara om honom, haha! Men nu har vi tagit oss hårt i kragen och ska faktiskt till att ses. Nej nu måste jag rusa, vi hörs senare då(k)


ha dina egna ideér!



snyggt va? Hade tråkigt hemma så kom på ideen att använda mammas alla
knappar, vi har nog över tusen stycken i en glasburk. blev faktiskt riktigt coolt
på något sätt. Försökte göra med vanlig tråd, men gick absolut inte.
Så räddaren i nöden var rönnby gården, gick ner dit och "lånade" lite gummitråd!


9/9 - 2009

Ganska roligt datum idag faktiskt, och inte nog med det. Min älskade "syster" mickis fyller år idag, hon som jag åkte tillestland med för elva månader sen. Hon blir 20 år idag så ska åka ner till stan vid nio och gratta henne på cafe stugan, mys.

maten som mamma lagade var riktigt god faktiskt, min bror och hans tjej var här och åt med oss. Dom har åkt iväg och handlat, och precis när jag hörde dom smälla igen dörren hör jag att någon telefon ringer i mitt rum så jag kollade snett över axeln och hoppade till av skräck, tove hade tagit sig in haha. Blev riktigt rädd faktiskt, hon kom hit och duschade eftersom deras vatten är avstängt men nu har hon åkt till haga. Hon kommer nog tillbaka snart hoppas jag.

Har sökt extra jobb idag, malin (brors tjej) tipsade mig att söka till  samma ställe som hon är på. Skulle vara kul om jag fick det, dels för att jag känner henne där och för att få tjäna lite extra slantar i månaden. Det är ett servitris jobb vilket blir perfekt eftersom jag har läst klart  A-kursen i det. Så jag får la hålla alla tummar och tår. Har hittat ett par skit fina klackskor också, så ska försöka fixa så att jag får dom i present!


saknar verkligen mitt hår, ska nog färga tillbaks.


modell för en dag

mamma anmälde mig till det där modell jobbet som jag kanske
har skrivit här i bloggen minns inte, så var det iallafall.
Jag har iallafall vunnit en sån dag och det kommer en limosin
och hämtar mig och sex kompisar som jag får välja själv, sedan
kommer dom att köra oss till hotell playa där vi blir sminkade
och fixade och får ta 100 bilder var tror jag. Det blir inte nu på
lördag utan lördagen efter så det ska nog bli kul.

Hade bara två lektioner idag, svenska och samhäll. Skit tråkigt men
vi slutade tidigt vilket var skönt, och vet ni vad? jag cyklade hem på sju
minuter, det är ganska bra gjort med tanke på att det är över fem km..

Nu ska jag äta någon konstig mat som mamma håller på att laga i köket
luktar väldigt gott och jag tror att det är tysk mat, för man är väl en
österrikare i grund och botten.


ett liv för en lång tid sedan..

Känns som om det har gått flera år, känns som om du har varit borta
föralltid. Känns som om jag glömt bort hur din röst fick mina fjärilar
att använda sina vingar, hur ditt leende fick mig att smälta.
det har snart gått ett år, det är lite mindre än två månader kvar tills
det har gått 365 dagar sen vi alla förlorade en stor del av våra hjärtan.
För robin, du fyllde så mångas tomna inre. Jag vet vad jag sa, min första
reaktion när rickard ringde mig och jag satt hos mormor i avesta.
Jag sa något i form av "varför ringer du mig, tror du att jag bryr mig"
sen kom tankarna. Jag spang upp på övervårningen och startade datan
för att verkligen bli övertygad om att du faktiskt inte ljög när du berättade
för mig om vad som hade hänt robin, och sedan när alla andra började
dela med sig av information. Så jag gick in på aftonbladet minns jag och
läste och jag läste, om och om igen. jag fantiserade om att jag hade läst
fel, men varenda ord satt rätt.. jag hade förlorat dig redan ett halvår innan.
Jag fick inte ens delta i dina sista dagar, månader, timmar i livet.

Jag minns så mycket saker med dig, som första gången jag träffade dig,
rickard och någon till kille. Rickard tände eld på hans hår och vi skrattade
minuter i sträck, eller som när jag kom och träffade dig ensam och vi
skulle ut och gå, och du var tvungen att gömma dig i vissa områden för att
du var rädd för att du skulle hamna i problem när jag var med..

Vi alla älskar och saknar dig stort robin, och vi ber för dig och för att du
ska ha en bra tid på andra sidan, och jag vet att jag endast får se dig le
igen när jag sluter mina ögon för att vila mig. Men jag hoppas att du tar
emot mig vid grinden sen, och att du förlåter mig för allt,
för jag har förlåtigt dig!



http://mmariatherese.blogspot.com
där kan ni dela med er om mina
tankar och min sorg precis i början av våran förlust!

8/9 - 2009

jag tror att det här blir första gången på väldigt länge, jag som alltid
brukar skriva åtminstonde två, tre inlägg om dagen. Men att detta ska
bli det första och att klockan faktiskt visar 20.16? vad har hänt med mig
igentligen. Jo sanningen är att skolan har börjat och att jag verkligen
inte har tid för bloggen längre, men jag gör mitt bästa för den är faktiskt
en del av mig just nu. och jag måste få skriva av mig varje dag annars
sprängs min hjärna.

Jag åkte ner på stan och mötte upp tove efter föreläsningen i skolan.
Vi tog bussen till rönnby och gick upp hit och kollade på dolt under ytan.
Jag somnade som jag gör varje gång jag ska försöka att se den filmen.
Förstår inte varför det blir så för jag anstänger mig verkligen eftersom den
verkar så sjukt bra. Vaknade upp tillslut och vi gick ut en stund, träffade
alla andra som börjar bli en vana nu faktiskt, satt ute och snackade skit
som vanligt och sedan gick vi upp hit och drack te som också får bli en
vanesak nu. Och vet ni var det absolut bästa av allt är med dena fantastiska
dag, andra avenyn börjar sin tredje säsong! Detta ger mig ett smile på
läpparna. Nu ska jag små titta lite på andra avenyn och sedan krypa ner i
min renbäddade säng som jag precis har fixat. fuktig-tungkyss




ett slag emot bröstet

ibland önskar jag att du hade slagit till mig, riktigt hårt. För det hade
bevisat din svaghet, att dina ord inte räckte till för att krossa mig!

Kom precis in, har fått en riktigt upplevelse idag. tove kom hit och jag
lagade i ordning min berömda mat;) så vi satte oss ner och åt lite snabbt
och gick sedan ner till gården för att försöka få ännu ett nytt rekord i
backhoppning, är ju trots allt gårdsmästare och det måste man ju leva upp
till. Men det gick inte så där jätte bra utan klackskorna, så får ta det på
en helgdag eller något när man har klackarna på. Så vi, gänget som vanligt
stack ner till dagiset och satte oss där och pratade om allt mellan sol och mark.
helt plötsligt ser jag alla gripas av panik och ställa sig upp på bänken, i detta
mörker är det inte så lätt att se men jag ser något stå bara nån meter framför
oss och jag ställer mig upp av ren reflex. Det var en så sjukt, underbart fin
räv som la sig framför oss men hur gärna man än ville gå fram och mysa lite
med den så fick man ta sig i kragen och tänka ett steg längre. Men vi ringde till
polisen som skickade en lokaljägare så vi hoppas att dom kan hjälpa den ut
eftersom det är staket runt skolan, så min gåta ikväll blir hur den lyckades ta
sig in.. men det var riktigt fin faktiskt och det var grymt att få se en räv på så
nära håll.

Nu har jag precis tagit en riktigt skön dusch, så ska nog skiva lite om jorden och
månen som är våran uppgift i no och sedan ska jag nog krypa till sängs!




7/9 - 2009

God dag får man väl säga i detta inlägg skulle jag tro,
inte så mycket till morgon nu vid halv fyra..

Åkte till skolan och hade tre lektioner, för oss är det väldigt mycket
som är vana med högst en om dagen. Men hade drycker först, och
sedan hade vi projekt och företagande och sedan idrott. Var inte så
mycket att göra i något av dom för vi har inte riktigt kommit igång
med skolan än känns det som. Åkte ner på stan och träffade sara
en snabbis för hon skulle äta och sedan tog jag bussen hem efteråt.
Tove är påväg in till västerås nu så då ska väl vi ta oss orken att gå
ut eller något skulle jag tro, brukar bli så. Antagligen blir det väl
gården eller liknande.


visst är bilden fin? den tog jag i höstas nere vid svartån.


Nu smyger kylan på..

kollade som sagt på den där filmen idag om en tjej som var sexberoende,
eller enligt mig sexgalen. Filmen var på spanska och sevärd, ja. Men det
beror ju på hur mycket man orkar se av en och samma sak.. Filmen heter
Diary of sex addict och handlar så klart nästan bara om sex filmen igenom
vilket var ganska uttråkande men filmen hade en poäng, killar är  svin ungefär
haha jag skattar mig gott på den meningen. Tove lurade ut mig i regnet efter
det men efter en stund fick jag med henne upp på en kopp te, tacka gudarna
för det för en sekund efter öste det ner ute. Vi valde att gå ut trots alla odds?!
ändå men såklart så började det ösa ner igen, tredje gången gilt heter det inte
så? vi gick upp hit och kollade på hip hip hora som tove valde med glädje..

Vi gick ut åter igen och efter mycket tjat fick vi med oss sex personer hem till
anton och kollade på en RIKTIGT rolig film, the waterman tror jag att den kanske
kan heta. riktigt rolig film, men tove gick hem nästan direkt, och efter bara en
stund gick resten av gänget med. Så jag och anton låg kvar framför deras tvduk
i varsin soffa och delade med oss av humor och galna skratt. Gjorde sedan fram-
steg genom att faktiskt våga gå hem allderless ensam i mörkret och kylan men
det var dock sista gången i mitt liv just nu iallafall. Gick hem och åt "lunch"
yttligare en tallrik med joggi och kornflakes? så det fick bli favorit i repris.
Nu blir det underbara filmen på trean som jag sett ett tiotal gånger förut.
Börjar halv tio imorgon med drinkbladningskurs!




6/9 - 2009

God morgon favoriter!

har inte så mycket att säga för har precis vaknat och skrev
ju det mesta igår. Ska verkligen inte sitta vid datan hela dagen
vet jag iallafall för jag orkar inte må som jag gjorde igår och
tydligen så påverkar starktljus under en lång tid att man kan
få så kallad ögon migrän, det är väldigt obehagligt eftersom
de enda man ser är ett staktljus och att huvudet är  nära på
att spricka, riktigt obehagligt är det.

Har ingen aning om vad jag ska hitta på idag, men jag vet att
jag endast SKA ligga på en soffa och glo på tv, för idag orkar
jag verkligen inte göra ett smack. Har precis tagit hem en film
om någon sexberoende tjej som jag ska se på om den är god-
känd, tydligen hittar hon kärleken påriktigt och märker att den
faktiskt är bättre än sexlivet. Dessvärre har jag faktiskt sett hur
många underbara filmer som hellst nu på slutet men har inte
riktigt orkat tipsa om dom här i bloggen men denna ska jag se
på så skriver jag efteråt om den var godkänd! slängkyss


its her birthday!

Jag vet att jag varit riktigt kass på att skriva idag, men det var
faktiskt saras födelsedag och den spenderar man inte vid datan
och absolut inte på bloggen. Ska förklara min dag som varigt
skit bra, verkligen...

Satt vid datan i stort sätt hela dagen, ändå har jag inte bloggat
haha jag vet! fick ögon migrän som jag får rätt ofta, och tog
därför en tablett emot det som läkaren skrivit ut. Men självklart
så var bivärkningen illamånde och jag började spy upp det lilla jag
hade fått i mig.. men sara kom hit iallafall och vi började fixa oss
trots att jag mådde hur sjukt dåligt som hellst... Vår privat taxi
kom iallafall och hämtade oss som vanligt, det gör han varje helg
haha. Vi åkte och käkade lite och sedan åkte vi till något party på
vallby. Jag tog det lugnt så klart men sara var på hugget men det
var bara roligt, vi sjung väl för henne fyra gånger skulle jag tro.
Sedan vid tolv åkte vi ner på stan och mötte upp natta och gick
hem till nån killes lägenhet men vi var tre tjejer och det var väl
runt tio killar minst så jag och natta tog bussen hem, nu måste
jag spotta ut tandkrämen, hehe! puss på er!


sara och marina

vi tre!


5/9 - 2009

God morgon bloggen och alla älskade bloggläsare(k)

ja gårdagen, vad ska man säga?! Jag var galet förbannad. besviken,
sur, arg, grinig och allmänt trött på folk en stund. Men det gick över
och vissa stunder hade vi galet kul igår. Åkte backhoppning med klack-
skor på weefit? mattan och gissa vad, jag är gårdsmästare. tog rekordet
med 333 meter och ett hopp på 191 meter och ja, det är jävligt bra gjort.

Men sen började allting och jag blev på dåligt humör, så när tävlingen
började kunde jag inte koncentera mig för fem öre och kom därför trea..
Gick hem vid elva för att jag behövde vila huvudet från alla tankar,
och somnade runt tolv skulle jag tro. Var riktigt skönt att gå och lägga sig
tidigt på en fredag faktiskt. Sara fyller år idag, så vi ska nog fira henne
skulle jag tro. Annars tänker jag faktiskt ha en myskväll hemma, för jag
är riktigt trött på alla patryn och dess tillbehör just nu..


bild efter förra helgen!


galet kallt..

tog hem en film idag som jag faktiskt kom på i mitten av filmen
att jag faktiskt redan har sett den en gång hemma hos kathy.
Det handlar om en prinsessa som dom räddar osv, riktigt bra faktiskt.
jag älskar barnfilmer, haha(a) eller barn och barn, men ni vet high school
musical filmer.. sån är jag, mjaou. Tog ut min hund på en promenad i
regnet, tror ni det var någon som tvärnita vid dörren?! hon är ju värre än
mig! fin dam det där vetni. Gick in och tog en super skön och extra lång
riktigt varm dusch, super skönt. nackdelen är bara den att när man kommer
ut från duschen är det svinkallt..


4/9 - 2009

God morgon bloggen, och förlåt för sista inlägget igår.
kändes bara som om allt svek mig och att jag behövde få
skriva av mig nånstans, och den här bloggen är ju faktiskt mest
för mig själv och för att faktiskt få skriva av sig ibland.

Somnade med vetekudde inatt igen, har gjort det dom senaste nätterna
eftersom min rygg och mina axlar är helt förstörda just nu. Skrev även ett
sms till min lärare imorse och bestättade att jag inte kunde vara med och
bära porslin, bord, stolar, skura hela köket osv idag eftersom jag har så
pass ont som jag faktiskt har. Så hon bad mig stanna hemma och vila upp
mig. Ikväll blir det nog en lugn och mysig kväll känner jag, det skulle vara
skönt och det kan verkligen behövas. Imorgon blir det nog party för min
älskade sara som fyller femton! stort grattis till henne - te amo sexita!
jag som skulle ta det lugnt den här helgen, så blev det med det. Nu funderar
jag på att krypa tillbaka till sängen och se på någon film eller liknande, pussen!




jag är trött nu..

Vet inte vad jag ska skriva, antar att jag inte borde skriva eftersom
det antagligen kommer att bli ett butterinlägg. Varenda tanke snurrar
runt i huvudet nu och ingenting är som det ska. Känns som om alla
sviker än just nu, och framför allt så sviker jag mig själv. Jag som skulle
vara stark och klara det här? hur blev det med det, att alltid fortsätta
framåt och minnas det gamla men ej sörja det.. Allting är jobbigt nu,
till och med kärleken sviker, till och med ens tro är borta!


dags för myskläderna

ja, idag blir det mysis kläderna för jag ska ut och träffa tove
senare, sen är jag hundvakt under kvällen också...




hösten är på ingång, gud vad jag tjatar va?

har precis målat mina naglar i en härlig höst färg, så nu känner
jag mig redo för de fina löven i alla vackra färger, och för att kyssar
under en mysig filt ;) haha nej nu ska jag sluta. Blev riktigt bra och
jag slänger upp en bild, nagellacket kommer självklart får oriflame!





3/9 - 2009

God morgon sötisar!

sitter här med en tallrik blåbärs paj och pluggar lite. Vet att jag aldrig
la ut någon bild igår det var för att jag fick bara en massa dåliga bilder
så då strunta jag it. Men den blev faktiskt riktigt god om man gillar nötter.

vaknade iallafall 8.20 och var skapligt trött, har sovit riktigt skönt inatt.
Sanna sa att vi skulle få skuss till skolan vid kvart över åtta, men då skulle
jag komma försent eftersom vi hade kök idag och skulle vara ombytta,
trodde jag ja! Vi kom dit och det första vi fick veta var inget ombytte, vi
skulle endast göra nått stort arbete om förpackningar och förpacknings
metoder eftersom köket ej är klart än. Så vi var i skolan i 20 minuter sen
var det bara att cykla hem igen, ganska jobbigt faktiskt. Känns så onödigt
att cykla fram och tillbaka hela tiden, det är ju trots allt 5 km.. Nu ska jag
plugga vidare sen måste jag vara hundvakt åt min bebis hela dagen..


fjortisbloggarna?!

Jo vi kom in på det samtalet på gården när vi satt och kollade på
amandavardet och kissies blogg. Jag tänker inte sitta här och snacka
skit om dom, för det är inte därför jag har min blogg. Men däremot
snälla? ni som försöker bli som dom med ert vita hår och erat äckliga
smink, ända er snabbt, ni kommer att skämmas som fan senare i livet.

har precis tagit en skön dusch, satt på nya sängkläder och tänt ljus i
hela rummet, mysigt va ;) jo jag är rätt mysig av mig, sög ju..
Hör efterlyst i bakrunden, nånting om sveriges yngsta sexmördare?
undra vart världen är på väg .. Börjar halv nio imorgon med snabbmats-
kursen< ser fram emot första lektionen med anders också. Ska även
försöka gå till mattestugan en stund, för jag har faktiskt inte klarat den
kursen än, inte många i vår klass som gjorde det eftersom läraren var
kass. ska försöka få med mig natta dit också, jag hoppas på att hon
gör mig sällskap, annars får jag ta mig i kragen och klara det ensam!

God natt kära läsare!


söta va?


för alla oss som älskar pajj!

har precis bakat en blåbärspaj och hittade faktiskt på ett eget
recept, så jag får vänta med tummarna hållna i ungefär en halvtimme
och hoppas på att den blir riktigt god, tänkte vara snäll och dela med
mig också, så jag skriver senare hur det blev och så bjuder jag nog
på en bild också snäll som jag är, men här får ni mitt recept..

4 dl mjöl
200 g smör
1 dl socker

blanda så att det blir en smuldeg.

häll i ca 1/5 dl ljus sirap och vispa
använd elvisp!

hacka sedan ca två nävar med hasselnötter
så att det blir finhackat men inte försmå bitar
blanda sedan i det tillsammans med ungefär 1 dl havregryn.

nyttigt och bra med nötter och havre, jag använde mig av frysta
blåbär där jag hällde socker och potatismjöl måttligt. Inte för mycket
då blir själva bären kladdiga. På med smuldegen så att den täcker bären
och sedan in i ugnen på 225 grader i cirka 30 minuter!

om ni vill göra en äppelpaj, skala och dela äpplerna och gör små klyftor,
häll kanel och socker uppe på som redan är blandat, och skippa socker
och potatismjölet i såfall!

servera kylskåpskall med vaniljkräm till, super gott!


städdax!

Har precis städat klart hela mitt rum, dammat och sånt.
Skönt nu är det fint och frächt igen haha! har även luftat sängen
och ska snart sätta på nya sängkläder och så. har även kollat på en
riktigt bra film som jag hittade imorse här hemma. Sjukt bra film faktiskt.
har ingen aning om vad jag ska hitta på senare men det löser sig.
Just nu är min ända lycka att kusinen kanske kommer i helgen!


2/9 - 2009

God morgon mina underbara läsare!

Sitter här i min super sköna morgonrock som mamma köpte
till mig för ungefär ett år sen kanske. Den är i sånt där super härligt
mjukt matrial och även fast vi har tvättat den är den fortfarande lika
fin och skön. Somnade runt tio igår skulle jag gissa på, slocknade direkt
fast först låg jag med min vetekudde i drygt en halvtimme för har så
sjukt ont just nu, nackdelen med att hösten kommer, den bär med sig kyla
vilket betyder att jag får kraftigt ont och får stanna inne för det mesta..

Är ledig idag, fast det vet ni ju redan. Och inlägget innan, den är fejk.
men det är precis den jag ska göra sen när jag fyllt år, funderar på att göra
den lite, lite längre upp och sen lite mindre text bara. Det kommer att bli skit
snyggt. Många har frågat vad den står för, och det står för njut av livet.
Och som ni kan se på min header finns det även med där, och har gjort det
sen jag skapade blogg.se! Anledningen till att jag ska göra den är för att bli
påmind om att livet kan ta slut när som hellst, och att man igentligen borde
ta vara på sin tid bättre, vilket jag suger på men det tilltalar mig.

Ingen aning om vad jag ska göra idag, ganska grått och tråkigt väder vilket betyder
att man kan ligga hemma precis hela dagen med en mysig filt och en kopp te utan
att bryta mot lagen, men jag funderar faktiskt på att göra något istället. Släkten
tjatar om vad jag vill ha när jag fyller år, så jag lär väl skriva ner lite..

Klackskor - höga!!
pengar
smycken - armband osv.
tatueringen
PENGAR!

det var det :) hehe, nu får jag väl sprida ut det till alla,
ska hitta på något att köpa till kusinen också, hm..
men det får ni veta då, puss puss så länge (k)


haha det ser ut som om jag har en liten bulle i ugnen på detta kort
(jag i vit) sen ser man hur sjukt mycket jag svankar!


så var det gjort



tycks?


en kväll på gården..

Gick ut för att möta tove då jag till min förvåning (ironisk)
såg att resten av gänget var ute. Satte oss vid "rökrutan" och satt
där ett bra tag, det var riktigt roligt faktiskt och vi har lite roliga
videor måste bara fixa så att man får upp dom på youtube..
Gick hem till jakob och var där ett tag, busade lite med hans data,
ja jag är faktiskt grym på datorer haha! så han blev iallafall riktigt sur..
Drog ut igen och mötte upp resten av folket här på området, gettot/ödet!
Nu ska jag väl sova antar jag för det var ingen som ville leka med mig idag
och jag är ju som sagt ledig imorgon, sög ju..


lite av folket och mina och jakobs heta orgasm fötter.

här har vi dom igen, riktigt heta!


trettioåtta dagar

tills min födelsedag, och jag längtar inte över huvudtaget..
kanske för att min kusin blir 17 den 22 september och att vi kommer
att fira tillsammans på något sätt, antar att det blir en helvild kväll
när det väl blir, gud vad jag saknar min älskling känner jag just nu.
du betyder riktigt mycket kusinen! men för övrigt, inför alla presenter
och så? nja .. kanske är kul med lite extra pengar i fickan, men sen då?

har även glömt att berätta att jag var barnvakt åt stjärnskotter igår,
dom sov även över här inatt så dom är kvar även nu. Funderar på att gå
ut och gå en sväng, känns som att jag kan behöva det just nu..


chansen att aldrig få andas ut..

1/9 - 2009

Jaha, så var det september. Jag som tyckte att det blev augusti
precis.. Det går allderless för fort nu, novalie är ju snart fyra månader..
Men det betyder att det är ungefär en månad kvar tills jag fyller år, toppen!

Somnade rätt så sent igår, så hade svårt att somna under natten så låg
vaken mestadels. Men började halv nio idag och det var meningen att jag
skulle ha cyklat så jag ställde klockan på halv åtta. Bara det att det var
runt tretton grader ute och nu för tiden blir jag sjuk på två sekunder så blev
tvungen att ta bussen som gick 48. dåligt med tid men jag hann. hade bara två
lekioner, alkohållagshantering och natur så jag slutade igentligen 11.15 men vi
fick gå runt halv elva. funderar på att sova lite "middag" nu och sen ikväll lär jag
ju hitta på något kul att göra också, för självklart så är våran klass ledig imorgon!
tror ni gillar mitt schema allihopa;) haha!






RSS 2.0