30/9 - 2010

nu åker jag ner till city och shoppar lite med amanda innan jag kör kväll på strike, blir nog en fika eller två skulle jag tro att vi hinner klämma in. kör på klack idag, de var så lägesedan och jag känner mig hemma i det.




this is me to day

29/9 - 2010

efter underbara praktiken så vandrade jag ner till jobbet, började med att omid kom fram och sa grattis och jag föstod aldrig varför. senare kom jag upp till uppstarten då alla vände blicken åt mitt håll och pekade osv. sedan ropade de upp månadens kommunikatör och sa väldigt många fina ord, och som sagt så var det jag som var utnämnd. tack chefen och alla andra för de fina orden och för äran att bli silentiums säljare. imorgon kör jag kväll så blir där från tre till tio förmodligen, så de ska bli roligt.


mitt fina diplom

27/9 - 2010

körde två arbetspass idag, först på strike och sedan på silentium så körde sammanlagt elva timmar. blir samma lika imorgon och på onsdag, sedan kör jag kväll på stike torsdag och lunch fredag. lär bygga ett schema när jag ska hinna duscha och pissa. helgen ser jag fram emot, får besök i från fagersta så de ska bli kul. nu ska jag snarka tillsammans med dunet.


gz


klar för damkalas

26/9 - 2010

kvällen igår blev en 8 av 10 möjliga. det var en skön hemma fest, blev mycket missförstånd också, blandade ihop crill och cristian fröjd så de blev lite jobbigt där en stund men de löste sig ju hehe. full blev jag, härligt full. idag fyller min älskade vän mästarn arton år, så ska iväg dit och tugga lite smärgåstårta senare, undra vad min bakfylla säger om de.... bilder kommer nog


bildbomd











love


beställa? check

25/9 - 2010

dagen på praktiken igår var underbar som vanligt, slutade vid fem någon gång. sprang in i nya gallerian igor en snabbis men var mest bara skit. skyndade mig snabbt hem och åkte till sprit konsum och inhandlade lite för kvällen, snabbt in på ica och köpte smink och grogg vikre. ännu snabbare hem för att slänga på sig smink och kläder för att sedan ta bussen till oxbacken. där träffade jag sanna jessica och andreas som satt och för kaka lite, vidare till viksäng där vi fick stå ett bra tag innan erik kom och hämtade oss. kvällen blev en gåta i sig och det var väldigt kul men även ett stort misstag. kom hem vid tre och somnade nästan direkt, och vaknade nu klockan ett med hundra sms om gårdagen.. idag kommer pierre och de ska bli underbart, så nu ska jag studdsa i duschen och sedan kör vi.


blev en lång kväll, kommer bilder lite senare

bar

idag hade jag jonas som handledare, han är klockren så det var super roligt att tänka på lite annat. han lärde mig att blanda drinkar och olika sprit sorter, sedan har resten mest varit lek. men lunchen var lugn och vanessa har också blivigt en familje medlem på strike nu så det blev lite fart i servisen idag. kom precis hem ifrån tove, har varit där och druckit lite te. snart ska jag ta och spendera lite tid tillsammans med crill, och imorgon ska jag shoppa innan partyt. blir nog ett par klackar iaf, den ända sanna kärleken är skor.


det perfekta paret kallade de oss, ska bli en toppen helg

23/9 - 2010

praktiken igår gick super bra, gick upp till jobbet och fick se att två jätte bra människor fått lov att gå. det kommer göra det väldigt tråkigt på jobbet nu och jag tycker inte om det alls. jag gick upp dit och pratade med min handledare och så fick jag gå hem snäll som hon var. träffade angelo och tove och sedan kom sanna ner en stund. tog bussen till stan och mötte upp sara och åkte hem till hennes lägenhet och hade en kanon kväll. var riktigt längesen som jag skrattade så mycket. Nu ska jag snart sätta arslet på buss 18 mot praktiken, och ikväll ska jag umgås med bästa crill. tack för att du finns by the way! i helgen kommer pierre hit vilket är underbart, var jätte länge sen som jag fick se honom så det ska verkligen bli super. hela schemat under helgen är sönder klottrat med fest. ha en underbar dag, för det ska jag ha!

strike

första dagen på praktiken gick bättre än förväntat, i och försig så har jag varit där förut under ett julbord och serverat så det mesta var redan självklart. jobbar med en jätte härlig tjej och även underbara grabbar så det är riktigt roligt. nu vet jag verkligen till hundra procent att jag vill bli servetris. sprang till jobbet när vi var klara i restaurangen, satte mina orders och gick hem. tog en lång prommis i regnet och nu ska jag dejta kudden. helgen tillbringar jag med min underbara bella som blir 18 år. nu är det inte långt kvar för mig heller, två veckor på lördag, nerräkningen är den längsta någonsin!


första bilden som togs från min sweet sixteen överraskningsfest som mio ordnade åt mig, här har ni en bild på äkta vänskap.


20/9 - 2010

god morgon.

sitter här nyduschad, sminkad, fixat hår, full i magen av en fin frukost osv.  ursäkta ordvalet men jävligt ovanligt för att vara therese en månad morgon. men praktiken på strike sätter i gång idag och det ska bli himla roligt. sedan är det jobb därefter och jag längtar redan efter att få hem och snarka. blir en tuff vecka!


!

STOPPA ALLIANSEN! sitter i min myströja just nu och håller alla tio tummar och tår! ska göra klart mig socialdemokrati arbete nu också.


thats the name on you, bitch.

har precis bytt lakan på min säng, alltid lika underbart skönt att lägga sig bland rena sängkläder. sitter och kollar på kniven i strupen, ludde håller mig sällskap. ska ut och bränna fläsk med sanna sedan, mest genom att använda munnen. vi ska promenera våra kroppar och rensa våra huvuden. funderar på att göra något att äta kanske? kanske inte.. de visar sig



19/9 - 2010

modevisningen igår gick riktigt bra, mycket häftigare känsla än förväntat. åkte hem till hanna runt tolv och hon hämtade upp mig på pettersbergs centrum, först blev jag sminkad och sedan fixade vår frisör som vi hade med oss mitt hår. hanna fixade klart allting med hår, smink osv. kvart i fyra fick vi hem två familjepizzor och tio i var vi senast tvugna att åka. så alla kastade sig i bilarna och skyndade ner till stadsbiblioteket i spöregn, sprang runt som ett par vilda höns tills vi hittade i sista sekund. tränade till klockan sex och klockan sju satte det igång. jag var så sjukt nervös hela dagen, och självklart mest nervös utav alla. och som plåster på såren var jag först ut av alla 25?! modeller. känslan, av ett tiotal människor som tar kort och håller blicken på än var otrolig. det var verkligen en upplevelse och jag skulle kunna göra det tusen gånger om. bjuder på lite backstage bilder och så kommer resten upp under veckan skulle jag tro.




våran designer med lillesyster (mina kusiner)









18/9 - 2010

idag ska jag och några tjejer gå modevisning åt min kusin Hanna som ska visa upp sin kolektion. Vi kommer att gå klockan 19.00 i stadshuset i västerås och alla som känner intresset för att se lite modevisning är välkomna. som sagt, 19.00 :)

15/9 - 2010

tänkta att jag skulle hinna med att slänga in ett inlägg nu när arbetsveckan äntligen är över. denna dag har absolut inte varit något att skyta över, först när jag kom in i restaurangen för öppning så kände jag hur det stank bränt. tänkte inte mer på det med efter någon timme så sa jag till slut åt sara våran ansvarige, och tillslut hittade ante felet. det rann ut batterisyra från ett av våra elskåp och hade vi kommit på det senare hade hela skåpet "sprängts" så våran säkerhets ansvarig fick komma ner innan gästerna skulle sitta gaffeln i maten och ringa ner en elektriker osv. där stod vi i giftig syra, stank och alla hade världens värk i bihålorna och jobbade satan.. när vi väl var klara för dagen så satte jag mig på buss tio och åkte emot jobbet, och där har jag setat halv död hela kvällen. ser fram emot morgon dagen då vi ska testa ut våra student mössor! det är verkligen nära men ändå så långt bort. nu ska jag se på en riktig tjejfilm och pilla mig i naveln.

4 underbara månader med min prins idag

14/9 - 2010

hoppade över första lektionen idag för att jag kände att jag skulle behöva sova ut och vila lite. lektionen började för fjorton minuter sedan och jag har varit vaken en timme?! kunde man ju lika gärna ha tagit upp sitt feta arsle i tid och åkt dit trots allt.. ska till strike på fredag och prata med chefen, och nästa vecka drar praktiken i gång, vill inte ens veta hur slut jag kommer vara då med tanke på praktiik+jobb+eget företag+skola. ska inte tråka ut er så mycket mer, vi hörs lovers!

irene huss

sitter och tittat på kanal fem just nu, dricker vanilj te och jag funderar skarpt på att ta ifatt all förlorad sömn strax. ska ringa min praktik plats imorgon och boka möte, sedan är det fullt upp hela veckan.

jag klarar mig, de har jag alltid gjort.

12/9 - 2010

blev en jobbig helg trots allt, blev en sen promenad på två timmar igår, var kolsvart och riktigt läskigt ute men det behövdes. kom hem med en trasig hand och har sovit si så där två sekunder max. får se vart livet tar vägen, men allt jag vill ha just nu är ostbågar konstigt nog.


life

olivolja i håret, petter - länge sen i hörlurarna, oc på tv skärmen och en katt i famnen med en nybadad hund i fotändan. antar att livet borde vara som de ska, men jag är inte nöjd.

11/9 - 2010




9/9 - 2010

tänkte att jag skulle försöka hinna med att slänga in ett seriöst inlägg, var ett bra tag sen jag skrev. det ända som finns på schemat just nu är jobb och skola och mellan tiden spenderar jag på kudden. tror aldrig att jag har haft det så här någonsin, jag har alltid varit tjejen som låg hemma efter skolan eller sprang i city, åkte till stockholm och shoppade, åkte till skinnsberg och träffade kusin osv. just nu finns det inte ens möjligheten till att hinna med det, usch. snart ska jag iväg till skolan, och idag är jag ledig så det ska bli skönt. vi har egentligen skolfoto idag, men jag brukar aldrig vara med på de så jag skippar kameran i år också. student bilderna lär ju bli ett tusental så de kommer finnas tillräckligt. nej det här blev ett tråkigt inlägg så jag avrundar. love you


8/9 - 2010

Du & din partner
Vad heter ni? therese och tobias
Hur träffades ni? facebook, oh lord
Hur länge har ni varit tillsammans? snart fyra månader
Är ni förlovade? de skulle man kunna tro med tanke på samma efternamn.
Bor ni ihop? mer eller mindre, men vi har gjort.


Har ni barn? våra bebisar, björne och belize
Har båda körkort? nej
Kommer du ihåg er första kyss? lite av den
Vem sa "Jag älskar dig" först? han
Vem fyller först på året? han.
Vem är längst? han
Vem sjunger bäst? sämst? båda.
Håller ni i handen på stan? det är inte så ofta, mer förut
Var nån av er oskuld när ni träffades? nej
Kände ni varann innan ni blev ihop? nej
Vad har ni gemensamt? vi är båda lika skadade


Blev du kär i första ögonkastet? jag antar det, vi blev tillsammans väldigt fort och sen dess har allting varit en dans på rosor så de skulle man nog kunna kalla det.
Har ni stora framtidsplaner? ja vi ska gifta oss, vi ska till cypern, vi ska ha egen lägenhet, vi ska ha en liten leon osv.
Har ni varit utomlands tillammans? indirekt bor han ju utomlands, men för övrigt nej.
Vem lagar bäst mat? med tanke på mitt yrke så bör det vara jag, men han gör grymt god mat så de står nog lika.
Vad gör ni en vanlig vardagskväll? ligger i sängen och kollar på oc, han fiser och skrattar.
Ger ni alltid varandra en puss när ni ses? inte när vi ses, men alltid "hejdå"
Bodde ni långt ifrån varandra när ni träffades första gången? det är en bit, men går snabbt att komma till honom.



Blir du lätt svartsjuk? finns vissa saker som har fått mig att vara det lite grann, men tror det är ungefär lika från bägge håll.
Ringer eller SMS:ar ni mest? sms
Vilken är hans/hennes finaste kroppsdel? hela han är en ända fin kroppsdel!
Pratar någon av er i sömnen? JAG pratar otroligt mycket, om snark räknas så slår han världsrikord.


4/9 - 2010

ska nämna lite om gårdagen snabbt, var en stressig dag. först gick jag upp och åkte till skolan, var i skolan ungefär en timme och sedan vidare ner till stan, skulle ha färgat mitt hår men nu gick det tydligen inte fast han bokade in tid och allt?! gick därifrån skit sur, åkte hem och hämtade alla saker till kvällen, ner till city igen och lämnade in mina skor på omklackning, hem till bella och färgade hennes hår, ner till city och hämta skorna och tillbaka till bella. somnade i soffan och vaknade runt fem, hade en halv timme på oss att fixa håret, sminket och kläderna och sedan slänga oss i bilen mot bjurhovda. för fest för emmelie som blev arton och sedan ner till city och åka hem och somna.

idag fyller världens finaste människa år, så jag och mamma ska dit och fira honom och sedan sover jag kvar så klart. även systerdotterns far fyller år idag så ska förbi där snabbt innan och säga grattis.





1/9 - 2010

gud tiden springer verkligen iväg, nyss var den juni och jag fick mitt sommarlov som skulle vara tilldelat för vila och semester? varför fick jag aldrig mitt lov.. antar att det är yani´s förtjänst att jag ens skriver idag överhuvudtaget. han nämnde nämligen att jag inte hade skrivit på någon dag så han undrade vad som skulle skrivas ikväll, och här min vän börjar berättelsen om de sju små dvärgarna. nu skämtade jag, jag har faktiskt haft min första dag för denna årkurs i restaurangen, vi körde på för fullt med 65 små huvuden som satt som gamar och ville ha ut varmrätt och dessert. efter en sliten dag i köket så skyndade jag mig hem i hopp om att hinna sova någon timme för att sedan rusa visade till nästa jobb, men icke sa mor min. jag ställde mig och kastade ihop en korv i ugn och sedan slängde jag mig på bussen och fick stressa till jobbet. nu ska jag njuta av fyra lediga dagar, en underbar helg med min pojkvän som fyller år, och på fredag ska jag till madonna och färga mitt hår. nu ska jag snarka ihop med beck!


gillar inte denna bild egentligen, men mitt hår var fint och världens finaste bebis ser söt ut som vanligt. riktigt gammal föresten! var nog inte mer än fjortis där

RSS 2.0