31/5 - 2010

antar att det är lika bra att avsluta denna slarviga månad med ett sista inlägg. får göra mitt bästa nu i juni, som sagt. känslorna hoppar bungy jump just nu så vill inte spendera mina minuter vid datorn längre. andra natten hemma på tre veckor, känns jätte konstigt. som sagt så laddade jag och mina tjejer på ganska så stenhårt i lördags, och som sagt. matchen blev grym, bråk med några tjejer i klacken, med i tv, tre tjejer utan röst på hemvägen och grymma bussresor. fick skuss direkt hem till my love och skedade i en 90 säng. söndagen spenderades med olika föräldrar och på olika platser, och idag har vi endast segat om jag ska tala sanning. ska försöka sova, kan inte lova att jag kommer att lyckats. bilder kommer, och bloggen ska skärpa dig det lovar jag!










älskar människor som bjuder på sig själva, och just därför äger du en stor del av mitt hjärta jerry!





29/5 - 2010

idag ska bli en spännande dag, kommer förmodligen hem med halsmandlarna i en påse. tjejerna och pojken var här igår, var ner en snabbis till marknaden och köpte sjukt snygga spetstrosor. resten av tiden spenderades i en 120 med tre tjejer, hud och hårvårds produkter och krigsfilm. blev väckt av något konstigt nummer, ett fint sms och en otroligt sexig amanda. nu blir det stor fix och jätte tagg för sverige - bosnien i stockholm tonight. hörs om vi överlever fighten!

25/5 - 2010

sitter här med min pojke och två favoriter utan snopp. håller på att bränna en underbar skiva som ska tjatas i lägenheten på hammarby. amanda tillägger förövrigt att hon har en snopp, måste vara hennes långa klitta hon menar. åter till ämnet, sverige bosnien på lördag. var nog det ända viktiga i detta inlägg, kommer bli grymt. köper även nya klackar för lönen imorgon, vilket är efter tracktat. ska även till stockholm med pojken näst nästa lördag för shoppning. peace out


17/5 - 2010

förlåt för dålig uppdatering men har inte sovit hemma sen i onsdags och har ingen dator i lägenheten. har varit massa mys med min stjärna, tacos, grillning i sala, hockey, pizza och massa soffmys. imorgon har vi uppe kväll i skolan så har skola i tretton timmar. igår var vi hemma hos min ängel som fyllt ett år och firade henne med massa släkt och massa socker bomber. Jag och tobbe var där i torsdags också. har inte så mycket mer och skriva, ska snart över till montana och sola och sedan ska vi vandra ner till jobbet. sover på hammarby denna vecka också förmodligen, så vi störs väl.

kors



11/5 - 2010

du är värd hela världen

var riktigt länge sen som jag spenderade lite tid för er mina kära läsare, kanske är det lika bra. brukar oftast endå börja med lite skit om dagen, handla om lite skit under dagen och sist men inte minst så avrundar jag ju alltid med lite skit om vad som skall hända under dagen. de senaste dagarna har varit underbara, trött på jobbet dock så tur med lite solsken i livet. någon dag åker jag och min lycka över till sala och grillar hemma hos emil, ska bli mysigt. får hoppas på fint väder med tanke på att det ska regna både torsdag och fredag hehe. Nu ska jag spendera lite överflödig tid här och resten i sängen!


jag fick se en annan värld där det inte är som här, låt mig föralltid leva där.

you is like a drog for me

kom till skolan runt tolv idag, hade som vanligt inga lektioner vilket inte förvånar mig. så satt i datasalen tills klockan var halv två, jag och mina två pinglor hade eget ledarskap på idrotten idag. slutade runt halv tre och gick över till råby och mötte upp my sunshine. gick över allt och ingenstans tills jag började jobba. somnade nästan över tadientbordet idag men nådde min procent som tur var. nu ska jag fortsätta prata med min lycka innan jag nattar kudden!


du är bäst tant berg!

10/5 - 2010

fördjävlig morgon, comviq borde skjutas. aja, mitt kort med mitt gamla nummer kan börja fungera när som hellst, så mitt tillfälliga nummer efter tolv någon gång är 0700971496 om det skulle vara något. funkar det numret ej så kommer jag att använda mitt gamla med kan ej svara på sms isåfall. över till verkligheten, börjar skolan klockan tolv idag, endast två lektioner som består av projekt och företagande och sedan idrott, efter det ska jag ta en promenad ner till vattnet med klang, och vid fem börjar jag jobba. så förmodligen skriver jag inte förens efter klockan nio ikväll!


svårt det här med hårfärg..

yeah you know

lämnade rönnby runt sex tiden igår, tog bussen vidare emot hammarby och mötte jing och jang, gick vidare emot skälby men stannade upp på ica. blev en beck film, en grannen och sedan en haj film när pojkarna gått. blev även tre olyckor där amanda blev väldigt grinig men nu är golvet rent iaf, sedan blev det lite s+f och kvällspromenad. somnade runt halv två skulle jag tro, och sov nästan helt underbart. var några hinder eftersom jag fick ligga med benen upp emot hakan hela natten. gick upp och satte degen på jäsning, och sedan blev det sex and the city. gick sedan från skälby till råby ip och mötte upp klang, gick vidare emot rönnby vilket tog tid. och sist men inte minst, så såg vi en alkolist ha sönder en bänk så han fick sätta sig på gräset istället. nu ska jag snart natta kudden, för det är tre dagars jobb som väntar!

amanda - du är kung!

9/5 - 2010

har gått fem mil denna helg, utan överdrift. resterande tid visas i bilder




















8/5 - 2010

bjuder er på lite bilder från vår festen som vi hade på framnäs igår. kväll blir det promenad från hammarby med två pojkar hem till amanda, imorgon ska vi baka bullar och ha piknick och sedan ska jag hem till kusinen som fyllt år.




















resten finns på fb!

.

jerry sover här imorgon, kapisch. avklarat

borstar krockodilerna

har man klarat ännu en dag på jobbet, check. gick rätt så bra idag, satte sex order på raken vilket är grymt. cyklade hem vilket var fördjävligt och nu ska jag snart krypa till kojs. på lördag ska jag och amanda baka bullar till våran picknick så håll tummarna för underbart väder.


i nöd och lust

nu har jag kommit fram till två tatueringar som ska göras till sommaren, och det är den gamla vanliga på ryggen som jag har tjatat om i fyra år nu, och sedan blir det ett enkelt kors på handleden.
har precis tuggat blodpudding, så nu ska jag göra mig redo och sedan cykla ner för ännu en kväll på jobbet. ha en fin kväll för det ska jag ha

6/5 - 2010

god morgon

har nästan precis klivit upp, fortfarande sjukt trött men vaknade för tredje gången av att jag var kissnödig, hoppas verkligen inte på en till urinverksinfektion.. ska jobba ikväll igen, går dagen var väldigt trög så håll tummarna för en bättre kväll! ska snart ta en promenad emot vallby och möta min käraste, så vi får höras lite senare.


saknar våra timmar, våra dagar och alla våra minnen

nu har jag lämnat europa för att hitta någon slags vän

nästan precis hem kommen ifrån jobbet, vilket var en lögn. fick faktiskt skuss ifrån mor min hem idag, så var nog hemma stax efter åtta. drog en kvällsfika och nu sitter jag i mysis kläderna. jobbar även imorgon kväll så ska försöka vara så utvilad som möjligt imorgon för idag tog gäsparna rekordet!

jag vill ha svart hår igen förövrigt


work

nu har jag precis slängt i mig lite lunch, hunnit promenera i över en timme, sett sista avsnittet av andra avenyn osv. nu ska jag göra mig klar och sedan göra mig redo för ännu en kväll på jobbet.


5/5 - 2010

jag ber så hemskt mycket om ursäkt för oerhört dålig uppdatering. helgen i fagersta blev bättre än förväntat, dock hände det väldigt mycket som vi kunde ha skippat. på valborg mötte vi upp grabbarna vid stationen runt sex, traskade vidare hem till pierre där vi tjejer tog över totalt. började fixa, sminka, styla osv. runt halv åtta ramlade folket in och vi knäppte cider på cider. Det blev många fylle ramsor, roliga minnen och skratt ofc. Gick ner till brasan runt elva och mötte på herr blå, inte mer eller mindre roligt. Knallade hem till pierre efter ett tag och började snarka runt tre. vaknade fem igen och satte igång igen. räknade timmarna fram tills klockan tolv och gick ner och tuggade onyttigt. gick ner till city och fixade mer dricka, en gångsgrillar, sockerkuddar, korv m. bröd osv. tillbaka hem på för fest och runt någongång på dygnet gick vi hem till någon tjej som hade fest. satte igång grillen, körde massvis med lekar och hånglade en del. fick sedan skuss hem till pirre där vi avrundade med lite efter fest åter igen. hela söndagen bestod av solning och tåg resa, sedan somnade jag och tove direkt.




























denna bild får avsluta, resten finns på ansiktsboken

RSS 2.0