många tårar kommer att falla inatt!

Inatt är det ett år sedan du lämnade oss kvar här nere på jorden i stor saknad och sorg. jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, för jag är nog inte berädd på tårar redan. Många kommer att tända ljus idag, vid din grav, vid olycksplatsen och även hemma. Det gör ont i hjärtat att skriva om dig faktiskt, veta att du inte finns här nere ibland oss längre. Det har gått ett år och jag har inte förstått det än. Jag har heller inte besökt dig sedan julafton. Jag ber om ursäkt verkligen, men jag har inte klarat av det. idag ska jag gå dit, för fjärde gången i mitt liv. Idag är de eran dag, så kyrkogården kommer vara otroligt vacker idag. Jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva robin, du var min första kärlek och det kommer du alltid att vara. Och jag saknar dig så mycket att det gör ont i själen!
Jag kommer att sakna dig tills den dagen då vi möts igen!

1/12 - 2008 - tog gud tillbaka sin ängel


Vi alla älskar dig Robin Häversjö, glöm aldrig det!




30/10 - 2009

Snart är det november vilket igentligen borde innebära snö för länge sen. Jag hoppas på att vi inte får någon alls eftersom vintern i sverige sedan lång tid tillbaka ändå blir en misslyckad kyla i plask. Dessutom kan man ju inte använda klackarna när det är isbana ute, så vintern för mig är absolut en tumme ner. Däremot är det en väldigt mysig årstid eftersom man får ligga inomhus under duntäcket med flera hundra olika filmer i över en månad utan att behöva skämmas över det.

Jag har precis klivigt innanför dörren, var hos min sjukgymnast och fick akupunktur. Emma kom hit och lämnade lite grejer och nu ska jag nog äta lite frukost skulle jag tro. Amanda och jag ska lana facebook idag eftersom vi är nördar. Ska även börja gymma nästa vecka, så nu ska jag få den där perfekta kroppen. Något jag blickar fram emot väldigt mycket är APU i holland nästa år!


jag har fått min hårdisk och jag saknar mitt hår, pusshej!


känns som en sånn dära söndag ni vet?!

Har precis städat hela mitt rum, fick nått fnatt i huvudet direkt efter bring it on filmen som var super bra föresten. Känns som jag har en hederlig ögonmigrän på ingång också, ser att texten börjar försvinna när jag skriver så ska nog lämna datorn strax. Amanda, emma och bella är påväg hit så antar att det blir någon tjejfilm så att de bara skriker om det och sen en massa sex prat som vanligt. Håller även på med bakpotatis just nu, blir skagenröra till det vilket är underbart gott. Nej nu borde jag gå och ta en migrän tablett innan det blir värre!


blev en aning bättre ibland kläderna, synd att byrån inte är lika fin..


29/10 - 2009

Min hund tror att hon är gravid. Hon är väldigt billig just nu med tanke på att hon går runt och skriker varenda sekund. Har funderat på att ringa någon som vill ha en tax på julbordet i år.. hon är en plåga just nu, verkligen!

Kom precis innanför dörren. Jag och bella vaknade av ringklockan vid nio. Hon stack iväg till dansen och jag satte mig här framför burken. Fick så klart för mig att jag skulle till min sjukgymnast och få akupunktur som vanligt men efter trettio minuter i väntan så kollade jag i min kalender att det så fint stod fredag klockan ett. blev att sätta sig vid fyrans busshållsplats och invänta bussen.

amanda kommer över senare, vi ska kolla på den allra första bring it on filmen, för den senaste som jag och bella tittade på igår var riktigt bra! Fick precis veta att hon även ska vara hemma i helgen, vilket kommer bli kalas kul!


idag ska få bli en bra dag!


tjejkväll med favoriten!

Jag och bella har precis fixat våra naglar, blev svart med glitterblommor igen, har olivolja i håret och ansiktsmask i ansiktet vilket ni säkert förstod. Ska snart kolla på nya bring it on eftersom det är en tjejkväll så kör vi på en äkta tjejfilm. Så nu blir vi fina och frächa in för helgen som kommer att bli grym!

Riktigt läskig ansiktsmask, känns som om det är superlimm. kan inte ens le utan att det känns som om huden ska spricka, men det är bra. Sen när man drar bort den försvinner all smuts!

Vi hörs senare, om inte så upptaderar jag som vanligt imorgon! släng-kyss


en riktig sommar bild! jag i blå blommig och bella i ränder!



pälsen som blev döpt till jonas


skit dåligt ljus men ändå



koftan - butik i fagersta, byxor - cheep monday. skor - h&m
linne - bas från gina, klocka - mammas gamla, armband - stockholm




28/10 - 2009

Hej mina favoriter, (mina läsare) ofc!

som jag lovade redan för två dagar sen, så skulle jag slänga upp en bild på pälsen, och även en på nya koftan som det absolut inte är något märkvärdigt med. Jag och bella bestämde oss för att fota en hel del igår natt, men vi hade fullt upp med att ha så underbart roligt så det glömdes bort. Idag, bara för att jag är så snäll. Så tänker jag faktiskt visa upp den, men först ska jag ta en dusch. Senare kommer mästarn hit och myser. Hon blir kvar inatt vilket är fantastiskt. Hörs snart då!


27/10 - 2009

Kanske är lite fel att börja detta inlägg med ett "godmorgon". men i försig, så har jag precis kommit hem ifrån bella. för vi har nästan precis klivigt upp från soffan som har hållt oss sällskap hela dagen..

Kvällen igår var helt fantastisk, det började med att bella kom hit som ni redan vet. Vi åt och så, sedan blev det dags för att fixa och trixa med våra utseenden. Sedan trippade vi båda ut i våra tolv cm klackar, våra röda läppar och vårt sprickraka hår och kvällen slutade med en bruten klack, lockit hår but still red lips. Underbart läppstift som jag "lånat" på heltid av mor min. Vi åkte först till skallberget där vi träffade anton s med gänget, och sedan kom emil och hanna med brumbrum och hämtade oss. Sedan dansades det hela natten lång och vi vaknade upp med solen i pannan. Jag och bella tog oss tummen ur röven som man så fint brukar utrycka sig, gick ner till ica för att inhandla tacos. Sedan tjockade vi oss som grisar och somnade gött på soffan framför underbar film. Kommer lite härliga bilder, resten finns på min bdb!

några fina repliker

kille: hur gamla är ni då tjejer?!
jag: tolv, hurså?!
kille: jag är 34
jag: mmm lammkött!!

bella: fan va skönt det ska bli att komma hem och få byta skor
tess: vadå ska du ha skor hemma?!


emil och hanna

emil, daniel, hanna och halva bella

årets bild!! daniel och robin som taffsar

tar ni kort nu eller vadå?!

"nej jag skiter i det här, jag drar en sleep istället!"


27/10 - 2009

God morgon snyggingar!

Har varit vaken ett tag nu, kom precis in med min hund som fick sig en toarast. Jag hoppas ni är lika sjukt taggade för denna dag som jag är, och att ni ska ha nästan lika roligt som vi ska! Satt precis och tänkte och kom på att det snart är november, och att det känns som om det var evigheter sen jag fyllde sjutton. Tiden går så himla fort nu och jag tror inte riktigt att jag hänger med er utan jag stannar nog hellre kvar här och festar i tio år till! Pratade lite med ibrahim igår, svek ju honom genom att åka upp till mormor, hihi förlåt gubben. Men ska träffa honom till helgen och det ser jag fram emot. var ett bra tag sen nu! Ska även försöka att hinna med en massa annat smått och gått, dagarna går för fort just nu. Men det löser sig nog, veckans höjdpunkt blir nog ändå denna dag, och nästa helg lär också sitta rätt fint! Nu ska jag duscha lite och kämpa vidare med min halsbränna, och hoppas på att den försvinner någorlunda till kvällen!


tagen nere vid svart ån!


26/10 - 2009

Tillbaka i storstaden, nästan iaf.

Hann knappt komma hem innan hela veckan var planerad, men imorgon blir det iallafall party med bellan och amanda, vi drar så klart en fest med bästa strömberg och grabbarna. sedan blir det en fest med sanna nån dag, ibrahim har bokat mig i helgen, och sen är det även halloween. Jag vet faktiskt inte hur det kommer bli då, men mestadels av tiden spenderas självklart på min ängels grav. Och sedan får vi se om jag följer med bella, för det lär jag verkligen behöva den dagen annars bryter jag ihop i år igen.

Sitter här med bobmarley i hörlurarna. Åkte från Norberg runt två idag, tog tåget i krylbo mot sala vid kvart i tre, vidare emot västerås där jag fick byta i sala. När jag kom innanför dörren så kom bella förbi direkt, och sedan kom amanda och hennes kompis förbi. Mamma var i hallsta så vi satt och snacka lite skit och lyssnade på skön musik vilket verkligen behövdes. Jag har åkt på en ny bihålsinflamation men det är som det ska vara och det festar jag bort imorgon! Funderar på att krypa ner under täcket och sova för gott snart, men jag skjuter nog upp det nån timme. Bilder på min nya päls kommer förmodligen upp imorgon!


det bästa valet jag gjort i hela mitt liv!

För er som kanske har missat en del fakta i mitt liv just nu, så har jag och bella blivigt sams igen. Det var nog det största och svåraste steget jag valde att ta och idag är jag så jävla stolt över det. Självklart kommer det ta tid att bygga upp allt igen, vi var som syskon. Men vi får ge det tid, och det kommer att bli bra igen!

Sitter just nu och smsar med micke, från kryssningen förra året. han är lika sjuk i huvudet som jag nästan, otroligt! haha. Funderar på att sova snart men måste ta bort min mat från spisen på cafeworf först. La golv för undefär 10 000 idag om inte mer, men jag kommer tjäna tillbaka det under natten ofc.

Imorgon ska jag kliva upp ur sängen och ta på mig min super mysiga halsduk och tvingas ut i kylan. sedan ska jag stå i ett kök och stressa mitt hjärta till en infarkt och efter det ska jag skynda mig hem och värma mig under mitt underbara nya duntäcke. låter som en bra fredag. Funderar över vad man ska hitta på om man inte drar till krylbo imorgon?! kanske drar jag en fest med sanna? eller så kör jag på en myskväll, kanske borde jag städa mitt rum?! men absolut inte på en fredag, och speciellt inte på lovet. jaja, det löser sig imorgon. Förhoppningvis åker jag iväg, för min älskling åker till sin pojk i fagersta!


mitt allt - mitt liv - min glädje - min luft att andas - min ork att stå om dagen

min fina och super sköna halsduk!


skit dålig bild men lär väl komma bättre sen, den är iallafall skit snygg och superduper mysig. Åker antagligen iväg till krylbo imorgon för att få min päls+dunjacka, underbart. Får se om jag åker tåg eller om mormor hämtar mig. antar att jag ej kommer ha tillgång till dator där så det är mobilen som gäller tills på söndag. upptaderar mera imorgon om hur det kommer att bli. Emma var här tills sex underfär. Nu har jag precis tagit en extra lång och skön dusch och ska snart slänga mig på soffan. Är inlåst på tv ikväll vilket är grymt bra. God-natt-kyss!


22/10 - 2009

God morgon snyggingar!

Vet inte vad som hände igår, antar att jag fick ett hjärnsläpp. Inte ett ända inlägg på 24 timmar händer ju inte i min blogg alltså? men nu har det hänt, tyvär.. Och jag lovar att det aldrig ska hända igen. Bloggen är endå en del av mitt liv just nu, ibland måste man skriva av sig så varför inte göra det här?! Ingen repris på det misstaget iallafall..

Som sagt så satt jag på akuten i nästan fem timmar i tisdags då, som tur var inte själva benet av men jag har en stor mjukdelsfraktur och lite annat smått och gott. men jag lever och det är som vanligt, jag gör alltid illa mig och är klantig, haha. jag är verkligen som en fyra åring ibland, men det är gulligt. Var barn så länge du kan har jag hört.

Gick till skolan igår, hade endå bara två lektioner så jag steg upp trots att jag hade fått lite sömn pga smärtor osv. mitt i svenska lektionen sprang jag iväg till tandläkarn som bara ligger fem minuter i från skolan, skit bra! så var där i max tio minuter och allt såg tydligen jätte bra ut, härligt. GIck tillbaka till skolan för sista lektionen, samhäll. Åkte sedan ner på stan med mina bebisar (shelina och vanessa). Hittade äntligen min halsduk som jag drömt om och letat efter överallt. så jag ska ner och hämta den idag, den var riktigt fin och skön. Bjuder nog på en bild lite senare, har även småshoppat de här senaste dagarna så det kanske kommer lite bilder på det med. mamma åker till hallsta på möte idag, vilket betyder att jag är ensam hemma hela dagen, tummen upp! ska endast lega och dega på soffan hela dagen bara för att jag kan! hörs senare(k)


jag saknar sommaren och alla sköna nattbad som man tog, usch.. jävla vinterkyla!




smärtgränsen är nådd!


fint va? dom är skit duktiga på akuten verkligen. Fyra och en halv timme i väntrum och sen på röntgen sätter de in dom största idioterna som absolut inte borde jobba med människor. Men det är typiskt västerås, det finns inget som är bra någonstans. Förutom läkaren idag, du får en stjärna. riktigt duktig tjej faktiskt! nu ska jag ta ngt emot smärtan, en sup kanske?! haha skämt å sido. Satt med skönaste gammel gubben i väntrummet också, stort plus på det. Pussen då!


20/10 - 2009

åker upp till akuten nu, uppdaterar senare!

har precis klickat hem ett par nya snyggingar


snygga va? som vanligt köper jag ju allt ifrån myrorna så självklart är dom ju därifrån! :)


19/10 - 2009

Okej, svenska folket tycks inte förstå, jag får fortfarande klagomål över mina läppar, folk har till och med gått till mamma och frågat hur fan hon kunde tillåta detta, men sanningen är som jag säger för tionde gången. JAG HAR INTE FÖRSTORAT LÄPPARNA!! dom är redan perfekta. mamma och jag garvar lika mycket varje gång vi får höra dessa klagomål, och för er som sagt att det blev snyggt fint osv. tack, men nej tack! jag är naturlig och jag förblir..

Har precis kommit hem från min idiot till husläkare, nu har jag iallafall bytt och fått den bästa på carema vilket får mig att andas lugnt igen. Magnet röntgen är på g, och halsmandlarna tänker jag diskutera med honom också. fick även ta sprutor idag vilket jag älskar, blodprov osv. Mitt hb är dåligt igen men det är som vanligt, och så måste jag tydligen gå upp minst åtta kilo men det kan dom stoppa upp där det är varmt och mörkt. Nu ska jag kolla på bästa fängelsefilmen - felon, och mysa under täcket för jag fryser ihjäl här inne snart. Fick även en ny ansiktsgele av mamma idag, tusen tack. Vi får se hur det fungerar, den ska tydligen vara riktigt bra. hörs senare snyggingar(k)


ska jag försöka få håret brunt eller färga tillbaka till svart?!


känslor så starka att de kan skada ens hjärta

har precis kollat klart på den senaste johan falk filmen. Den väckte känslor som inte har funnits i min kropp på väldigt länge och den talade verkligen för många människor. Det visade verkligen hur lite tid i livet vi faktiskt har och att vi borde skydda och älska det vi har och kommer att få. Helt klart den bästa filmen känslomessigt på länge!

Emma åkte hem för tre timmar sen ungefär, och mor åkte vidare till syster. Blev grymt ensamt här hemma och det har faktiskt känts som att ha en familj igen när emma mer eller mindre bodde här över helgen. Det var skönt, och det var länge sedan som jag hade någon så underbar i mitt liv och jag uppskattar det enormt mycket. Vi får se om kvällens slut blir som planerat, om inte så är det nog inte mycket tid kvar innan jag bäddar ner mig i mitt nya duntäcke.

18/10 - 2009

God morgon sveriges bästa bloggläsare!♥

Emma sov så klart här inatt också. Blev sent även igår, jacob kom och hämtade oss med moppe eftersom det var så sjukt kallt ute. hemma hos honom satt nio andra grabbar+elina och spelade gh. Sebastian drog hem för att hämta en skräckfilm och sedan tryckte vi ner tio stora rumpor i en soffa och två fotöljer. Mysigt men trångt och självklart så är jag ju årets klantarsle. Så när jag skulle gå och tycka ner mig mellan anton och emma så halkar jag med mina nya sockor på deras trägolv och hinner inte reagera så jag hamnar med revbenet mot en fotpall av trä och känner hur jag får svårt att andas, sedan skrattar jag och gråter samtidigt för att jag ser detta framför mig, emma slänger sig på golvet och skrattar även hon. Och sedan satt vi tio personer och gapskrattade i kör. Inte nog med det, så slutade det med att jag och fredrik pressade ihop oss i en fotölj men efter en stund blev det allderless för trångt så fredrik ställer sig upp och fotöljen vikar så att jag ramlar igen. Det blev mycket skratt och mycket rädsla men filmer var helt klart godkänd och som den filmnörd jag är så hade jag självklart redan sett den. Jag och emma slocknade direkt när vi kom hem!

Nu har vi precis duschat och smörjt in våra sexiga kroppar, antar att vi ska dra en film eller något snart. Sedan drar hon iväg till sitt gull och resten är hemligt :)


vill ha sommaren tillbaka!!


jag brinner av en längtan..

men den elden är för svag..

Klockan är snart halv fem och jag+emma ligger fortfarande i sängen med stora tshirtar och trosor.. Vi har ingen aning om hur det blir ikväll men vi håller fortfarande tummarna för malmaberg! Emma har precis startat lillebror på tjuvjakt och mamma ska snart börja med maten. känns som att hösten kan bli perfekt ändå! mamma springer runt i lägenheten och sjunger "hallå hallå du gamla indian" så det är alltså som vanligt. Ha en toppen lördag så skriver jag lite senare - slängkyss!


jag vill få tillbaka min hårfärg jävla skit!

17/10 - 2009

God morgon!

jag hoppas verkligen att ni har haft en underbar fredag och en fantastisk skönhetssömn, för det har jag! Jag och emma stack iväg till anton på malmaberg runt nio, var ungefär åtta pojkar där kanske, riktigt trevligt hade vi och många fina videor på snyggingar som sjunger och dansar, ett fantastiskt ögonblick. Vid tolv åkte alla pojkarna ner till donken, så jag emma och anton började spela lite fylle konkan. Det blev riktigt kul. När vi väl skulle ta bussen så kom vi iväg allderless för sent så jag skyndade mig iväg till bussen i mina tolv cm klackar och emma skyndade sig efter. Som tur var hann vi och hamnade i en skön och varm säng runt halv tre. Vaknade upp runt tolv och idag kör vi en favorit i repris, vi sticker hem till anton så tidigt som möjligt, och åker hem så sent vi bara kan.


osminkad trött och hungrig, man måste bjuda på sig själv ibland!


16/10 - 2009

Har precis kommit hem från ett riktigt stressigt kök idag. Fick ta luckan idag med eftersom det är jag som är super kocken! nu ska jag och emma fixa oss, hörs senare!


visst är jag duktig? ungsbakade äpplen med marsipan och vaniljgrädde!

choklad mos eller vad det nu heter, äckligt!


gud vad jag älskar er

den dagen ni anonyma personer våga ta ett stort kliv i livet och våga visa vilka ni är, då ska jag börja lyssna på er. Och som svart på att mina läppar såg förjävliga ut, gud vilken tur att dom inte är äkta då. men om dom nu hade varit det, så är du nog bara jävligt avensjuk ;) alla vill ju ha K**sugar läppar!

johan falk - nästan bättre än beck

Har precis kollat klart på en av dom två senaste falk filmerna, som är riktigt bra faktiskt. Dessutom så är ju frank så in i helvete snygg också, haha! Emma kommer till västerås snart, antar att vi kommer ses en stund innan vi delar på oss. Är riktigt trött så funderar på att sova en stund och sedan äta ngt, har fortfarande inte ätit ngt idag, är för lat.


15/10 - 2009

God morgon mina fina bloggläsare!

det var inte igår som jag fick börja mitt inlägg så där, men nu ska jag ta mig i kragen och försöka att skriva som vanligt. Försöker att plugga, går så där. Ska skriva en matrecention och en novell om rädsla. Men jag har kommit igång på båda och ska försöka bli klar idag. Ska även försöka skriva klart min alkohollags uppsats. Blir som sagt mer shopping imorgon, fick precis ett sms ifrån lindex att jag har 20% rabatt på valfri vara så jag ska försöka att hitta en halsduk där. Ska träffa tim senare som är tillbaka i västerås, äntligen. Nu blir det återgå till pluggandet och sedan ska jag försöka att få i mig lite mat i magen!
peace and love


jag älskar den!!


mitt andra inlägg på länge!!

Känns som om jag har hunnit att skriva endast ett inlägg om dan (knappt det) nu för tiden. jag ska försöka ändra på det och jag vet faktiskt inte varför det har blivigt så. Kanske rinner min tid iväg allderless för mycket nu. Är som sagt ledig imorgon eftersom vi jobbade 8,5 timmar igår. Ska bli skönt, har planerat dagen genom att endast ligga i sängen hela dagen med en massa dåliga bilder bara för att jag kan liksom. emma kommer även hit imorgon skulle jag tro, om hon inte ska umgås ensam med sitt gull förståss men vi lär ju ses ändå. Helgen är ganska planerad som vanligt, nu för tiden hinner knappt mina helger ta slut innan nästa helg är full bokad, tilloch med helgen efter denna är bokad av ibrahim. Så vi får se hur detta blir och hur mycket jag hinner med. Känns som om festerna blir mer populära nu när kylan kommer tillbaka! Nu ska jag försöka fixa en liten grej som har gjort mig flyförbannad och sedan ska jag somna med gott humör och vakna som aldrig förr. PUSS!


älskar så obeskrivligt jätte mycket!!



14/10 - 2009

Som vanligt så börjar jag mitt inlägg om att emma är här (älska). Gick inte så där överdrivet länge i skolan, max två timmar. Sista lektionen blev inställt och jag lånade med mig emma och shelina ner på staden en snabbis. Inhandlade en svart tröja av något slag och ett vanligt vitt linne. Även ett nytt navelsmycke, örhängen och ett puder. Blir mer shopping på fredag då kära emma har fått in sitt bidrag på kontot och sedan blir det lite partytime ofc. Ludde och Jabob kom hit och tittade på män som hatar kvinnor och snart ska vi ta oss ner till gården. Tjejkväll som varje onsdag och idag blir det en tjejfilm med massa gott till.


outfit



mitt nya smycke, fint va?!


13/10 - 2009

Sitter här med emma såklart, som vanligt va, hehe! Slutade fem idag vilket suger, eftersom jag igentligen skulle ha slutat kvart över elva. Men vi valde att hjälpa till i snabbmaten då en gymnasiemessa hade beställt 206 lassanger vilket tog överdrivet mycket tid. Så jag och emma får ta city imorgon! Håller på med maten nu, får bli kyckling och ris med lite sås, mums. Sen får vi se vad vi kan hitta på, andra avenyn senare(k)




en lukt skapad för att älska!

Jag är kär, och jag menar det. fick perfymen av mamma idag som vi har beställt. Det finns inte ord för hur gott den luktade och den var värd varenda krona även om det vart en del.. Den luktar så fantastiskt sexigt på något sätt?! går ej att beskriva men man kan inte göra annat än att älska den! så verkligen jätte tack mamma. btw Jag ska skärpa mig med uppdateringen, jag lovar!


underbar perfym!!

mina fina blommor ifrån bror och malin! har även en del fina lappar i plånkan som ska spenderas väl på staden med emma imorgon! Vann även på trisslott som sagt.


12/10 - 2009

Vill börja med att säga att jag fick en allergisk reaktion så jag har inte SILLIKON i läpparna och jag är INTE wannabe kissie, aldrig! och för det andra, tänker du med arslet eller?! tror du att kissie upptäckte botox i läpparna? pinsamt!

förlåt för riktigt dålig uppdatering dom senaste dagarna men har haft fullt upp och dessutom har bloggen strulat som fan. men jag fick en riktigt bra helg, fredag firades som sagt med fest hos sebastian som var underbar, lördagen spenderades med emma, jessica m.m. och söndagen spenderades med släkt och vänner, och sedan kom emma hit och min bror skussade oss till skallberget där vi lekte med strömberg och fripz tills svampen kom och körde hem oss. Nu sitter jag här med emma brevid mig och har precis kommit tillbaka ifrån akupunkturen. Vi kanske ska vidare till skallberget sedan för en favorit i repris med grabbarna. Imorgon blir det shopping för jag har några tusen i plånboken - lovely(k)


11/10 - 2009

Nu avslöjas hemligheten!!


visst är mina nya läppar underbara? såren kommer att försvinna!

10/10 - 2009

Blir ett snabbt inlägg och det enda för dagen, ovalingt för att vara mig men jag är trots allt famous i väserås så alla vill fira mig hihi. Det blev sjukt mycket folk igår och jag hade jätte trevligt. gamla kompisar från långt tillbaka kom för att gratta mig så det betydde verkligen jätte mycket. alla sjung för mig och var glada så det uppskattas! Tyvär slutade allt i bråk och polisen stod utanför så mamma kom och hämtade mig runt halv två..

Idag kom älskade och efterlängtade emma hit och amanda. Senare kom jessica och linnea och vi har varit ungefär överallt och gjort allting! Bjuder verkligen på vissa bilder från igår!









9/10 - 2009 min dag!

hej alla underbara läsare, och tack alla fina människor för alla grattis sms, och komentarer på alla olika ställen och speciellt till crile som sprang ner till restaurangen bara för att säga grattis - ni betyder så otroligt mycket allihop och jag blir jätte glad!


Min platsmormor ringde precis (på köpet mormor) det roliga är att hon ringde mig på mobilen, hon är teknisk! Hade kallkök idag, och fem veckor framåt. Det var riktigt roligt och jag var skit duktig, fick mvg på miss and plaz också! Slutade vid tre och jag tog bussen till stan direkt och lämnade tillbaka ett par som skor som hade gått sönder. Fick pengar i handen vilket var skit bra! Fikade och fick lite mer små saker av syster och novalie som är här. Nu ska jag precis börja fixa mig för ikväll blir det stor patry och sebastian hämtar upp oss runt åtta! pussen då.


visst är jag duktig? räkbakelse!

gjorde allderless själv!


lägger upp bilder på alla presenter på söndag skulle jag tro, och bilder från helgen kommer upp tidigast imorgon för det här blir mitt ända inlägg för idag jag det firas!


fick precis mina första paket..

Inte så där jätte långt kvar nu och antar att mamma har lika svårt som jag för att hålla kvar paketen så länge som möjligt. Fick lite smått och gott nu men ändå dyra saker jag vet.. Ni kanske tycker att det är mycket pengar på onödiga saker. men faktum är att jag är en extremt överdriven mysperson.. jag lägger mina pengar på sängkläder, jag önskar mig alla möjliga olika dofter på ljus, och idag fick jag ljus från partylite, en riktigt god doft. Fick en liten rökelsebyggnad med rökelser - 60 olika dofter! tänk er, jag kommer att mysa sönder i mitt rum den här vintern! Fick även ett par jätte sköna sockor, och bäst av allt - jag får perfymen imorgon!!

Nu är iallafall morgon dagen bestämt, det mesta är hemligt och överraskningar. men jag vet att jag först kommer att bli tagen till stan, sedan vidare hem till lina och slutligen hem till sebastian - underbart!

Nu ska jag sova, och imorgon ska jag leva mitt liv som aldrig förr! puss

ps: glöm inte att säga grattis!


söt va? den är jätte liten men skit söt.

fina va? dom luktar super gott. Speciellt citrus hehe.

mina nya sockor, jätte mysiga. och sen mina underbara kärleks ljus!

nu ska jag sova min sista natt som sexton!



8/10 - 2009

Det är inte långt kvar nu, det är nästan exakt 24 timmar och 16 år tillbaka som jag föddes (15.24). Vilket betyder att om exakt 24 timmar så är jag sjutton, vilket är en pissålder..

Jag sitter och spelar som vanligt, kom in på cafeword för första gången idag runt två tiden, och såg att jag hade tio tusen i pengar. Så jag köpte självklart lite lyxigare bort och stolar, nytt dyrt golv och lite mysberedning. tänkte att jag skulle bygga ut yttligare lite till men kom på att jag måste nå den level där jag kan plocka ut fler servitriser först. annars blir nog anna riktigt trött och går i förtids pansion!?

Nu ska jag sova middag (som alltid för att överleva dagen) och sedan ska jag upp och ta rätt på mina kyckligar som puttrar på spisen!




jag är underbart glad just nu!

Men jag vet att jag kommer få skämmas ganska bra på fredag, ska tydligen bli utklädd med ögonbindel nere på stan? sedan blir det party antagligen hos sebastian kanske. Kommer att bli riktigt roligt, och framför allt om lina och emma följer med också! grymt länge sen jag träffade dom, och allihopa har varit och är väldigt nära vänner till mig sen en lång tid tillbaka.

Jag kanske inte behöver berätta vad jag har spenderat dagen på, ligger på level sju och snart åtta iallafall. jag sätter en punkt där! Har även dragit in halva familjen werner med i spelet, och det roliga är att även dom är beroende nu, mohaha! Nu måste jag fortsätta, annars får jag slänga min kyckling!


7/10 - 2009

Ja, vad ska man säga.. jag kommer bli tvungen att stämma facebook snart, jag är helt beroende av cafeword! jag är redan på level sex (vilket kräver en del) jag har haft råd att bygga ut restaurangen en aning, och tappetsera om och lägga golv minst tio gånger - blir aldrig nöjd. Jag har köpt nya spisar och hur mycket mat som hellst, och ändå har jag överflöd med pengar?! Det är sjukt roligt iallafall, och om ni inte har testat så gör det..

Har precis gått hem ifrån apalby, vilket betyder att jag har varit på akupunktur. Fick en högre dos denna gång, obehagligast var nog nålarna på tummarna, smärtgränsen gick väl när hon skruvade på dom ett antal gånger. Är riktigt spänd på vänter axel känner jag också, och har väldigt ont ut i tummarna. Men det brukar släppa och sedan blir det endast bättre. På måndag och onsdag ska jag dit igen, dock högre doser för varje gång..

Tjejkväll på gården ikväll som varje onsdag, skulle nog bli marengswich? och några typ frågelekar. Och om det är från den boken som jag tror att det är, så brukar frågorna handla väldigt mycket om kärlek och kyssar. Men det brukar bli roligt och en massa skratt - vi är ju trots allt tjejer.

Ja vad ska jag med skriva... två dagar tills min födelsedag, jag hoppas verkligen på att sanna hinner planera och fixa något roligt åt mig - det skulle verkligen betyda massor! var länge sen vi gjorde något riktigt roligt ihop också, men jag fortsätter att hålla tummarna!




är farligt trött på min bloggdesign..

Klockan är  23.13 och ja, jag är vaken. tack vare facebook! jag har blivigt helt förälskad i denna restaurang och det går toppen. har precis planerat med min kära kusin att få hit dom på söndag när jag ska firas av släken.. Jag hoppas och håller alla tummar och tår om att dom kommer förbi, det skulle betyda massor! Nej, nu måste jag sova. För igentligen har jag sovmorgon till nio, men jag måste upp halv åtta och ta hand om min mat på mitt cafe annars blir det förstört!


beroende!!

Sanna ifrån stockholm skickade grannförfrågan på facebook på nått spel där man ska skapa sin egen restaurang, inte så smart att skicka detta beroende framkallande spel till en tjej som utbilar sig till kock precis.. Har spelat i snart en timme, och har redan kommit till level fyra och byggt om min restaurang hundra gånger vilket betyder nörd! måste vara vaken i tre timmar för att ta hand om min mat som står på spisen, även den mat som är klar om elva timmar måste tas hand om. nej nu måste jag in och ta bort min fruktsallad ifrån spisen, kyss!

ps: sanna ska tydligen försöka fixa en överrasknings fest åt mig i helgen, där jag kommer bli utklädd och skämma ut mig stenhårt tydligen?! hm.. det låter som om det kommer att bli SKIT kul:)


livet är inte alltid så lätt!

Eftersom jag inte har min blogg för att smutskasta andra, så valde jag att ta bort allt jag skrivigt. Dock att du ville kränka mig och min familj (din släkt) får stå för dig själv och även om du skulle välja att ta bort det, så finns det sparat.

har precis kollat på en massa avsnitt med det nya humor pogrammet som går på femman. har även kollat på andra avenyn som börjar få tillbaka det intressanta i serien igen. Ska snart göra i ordning lite mat tänkte jag, men vad vet jag faktiskt inte. Ska rota lite i frysen så får vi se, är grymt sugen på köttfers?! är man kock så är man!


här har vi en outfit bild på min enda tröja från myrorna, har ni sett den förut? det lär ni ju ha gjort för det är trots allt den ända jag har. Även skorna ifrån konsum som låg på 3,50:- plus pant för en vecka sedan. Sen mina jätte trasiga jeans ifrån soporna också, ville verkligen visa upp allt som finns i min gaderob och vänligen, skänk mig lite pengar! det är inte lätt att vara fattig ungdom och leva på farsans pengar va?!



idag älskar jag hösten

och bäst av allt, om tre dagar fyller jag år. har hört rykten om att jag kommer få en del hundra lappar av släkten, så tror att jag drar en veva till stockholm om någon hakar på..

Kom precis in från en riktigt lång promenad med min älskling, var meningen att mamma skulle följt med men hon var tvungen att rusa iväg i sista sekund. Vi har en ny sak på schemat för denna månad, vi ska gå en promenad i skogen minst en gång om dagen, varje dag. Vi får se hur det går! Slänger upp lite underbara bilder ifrån skogen och sedan ska jag starta dagens andra avenyn avsnitt<3



tror ni att det är svårt att älska henne eller?!

she wants candy!

så otroligt vacker!

mysigt va? jag älskar att gå på promenad!!


6/ 10 - 2009

God morgon sverigs underbara bloggläsare!

Sitter här och skriver om mitt arbete i alkoholhantering, som ni vet så började jag med det för undefär en vecka sedan för att slippa göra det på våra lediga dagar. Men det är mycket större än jag trodde och trots det är jag nästan klar. Ska satsa på ett högre betyg så vill därför göra det utmärkt! Ganska intressant ändå, allt det här med monopollagen, dess histora och även motboken. Som tillexempel all diskriminering emot kvinnorna.

Den vanligaste ransonen för alkohol var 15 cl för män och 7.5 för kvinnor.
Som kvinna och hushållerska fanns det inte en chans att få motbok när mannen i huset hade en.
En ogift kvinna kunde få en motbok men hennes ranson var mycket  mindre än mannens.

ganska kul att spana i faktiskt, lite sjukt det där med den översta lagen som jag skrev, detta gällde alltså på restaurangerna. Och man fick endast beställa sprit och man hade beställt lagad mat! Nog om det, ska fortsätta plugga en stund, sedan ska jag äta en frukost med min mor och efter det ska jag lura ut henne på en långpromenad i skogen!





jag vet inte riktigt om det är du eller jag

det är helt sjukt att jag blir anklagad för något som absolut aldrig har hänt, och nu ungefär två veckor senare får jag reda på att det är du som har gjort detta?! vet inte riktigt vad jag ska tro, och jag tycker allderless för bra om dig för att skriva något här.. tycker det är tråkigt, och endast tråkigt att det blev som det blev, men i längden kanske jag ska vara glad. för antagligen hade jag blivigt sårad oavsett!

Har bara en lektion imorgon, känns lite onödigt men ändå skönt. har försökt att planera min helg också, men det går inte så där super bra eftersom comviq har kronglat med min mobiltelefon. Den börjar fungera på  fredag igen vilket är jätte kul verkligen, för hur ska jag då kunna planera min födelsedag med folk? det är helt sjukt och för tillfället hatar jag comviq! har pratat lite med emma byggde som förmodligen följer med mig till pojkarna i helgen, härligt med ett sjärnskott bland våran enorma humor. Vi får helt enkelt se hur denna helg blir uppbyggd, men jag hoppas på en dag med lite härliga folk och glada miner!


bild från min sexton års dag, riktigt grym resa till tallinn med
dom här snyggingarna!


5/10 - 2009

jag har precis ätit lunch (frukost för mig) med mamma. Jag vill inte ens veta hur denna dag kommer att sluta, men jag kan ju börja med hur den har startat. Tog bussen vid tio i nio som vanligt, men av någon anledning så fick jag för mig att inte hoppa av vid rubecksgatan som jag alltid har gjort. Så jag missade självklart bussen, fick åka ner till stora gatan och skulle ta tolvan istället, som åker förbi mig precis. Så jag får sitta och vänta i en kvart innan nästa kommer. som tur var så var läraren försenad så jag klarade mig denna gången. Gick en kvart innan projekt och företagande slutade eftersom jag skulle till min privata sjukgymnast ofc. tog tian och hoppade av vid carlforska, träffade på markus och hans kamrat och gjorde dom sällskap. Eftersom jag inte hade träffat marcus på år och dar kändes det som, så babblade vi på utav helvete och jag åkte självklart förbi apalby.. nästa otur var väl att denna buss åkte till kina (nästan) så jag fick hoppa av jätte långt bort och ta bussen tillbaka. Som tur var även hon försenad, så jag hann även undan där. Gick hem som vanligt, nu sitter jag här och har ont överallt efter alla nålar så funderar faktiskt på att sova en stund!




våga vara barn!

Jag har precis kollat på fyra avsnitt med eva och adam, och jag älskar verkligen den serien. Ja jag är verkligen som en tolv åring och fyfan vad glad jag är ändå hihi. Vissa älskar att jag är lite barnslig av mig, ni andra får skratta om ni vill. Jag har tagit mig en lång dusch och tvättat ur all olivolja som har suttit i tre timmar nu. Så ska snart lägga i en hårinpackning, ska man vårda håret, så ska man göra det fullt ut!

Nu ska jag klicka hem lite flera avsnitt, fixa i ordning en kopp te och mysa framför datan. funderar på att ta en promenad med hunden också om det inte är allt för kallt ute! peace & love


nackdel med våren är att jag sover mer än jag är vaken..

Som ni vet så var jag uppe en vända vid halv elva och skrev, redan halv tolv var jag super trött så tänkte att jag skulle sova en liten stund. Vaknade nu runt halv fyra vilket är helt sjukt!

Det värsta som jag la märke till när jag vaknade är, att det absolut inte går att smsa ifrån min mobil. Vilket betyder kaos i huset! mobilen är i stort sätt mitt liv, och jag minns sist när dom gjorde så här. Jag var tokig och jag ringde till comviq minns tre gånger om dagen bara för att få skrika på dom (det är faktiskt sant). Jag fick vänta en hel vecka sist, innan den började fungera igen vilket betyder total katastrof. Och eftersom dom stänger tre idag, så kan jag inte ringa dit förens imorgon vilket gör hela saken ännu värre! För er som känner mig och har mitt vanliga nummer, det tillfälliga numret som ni kan skriva till endast comviq finns på facebook, bilddagboken och på msn! Ni andra får ringa till min vanliga mobil om det är något och ni ej har comviq!


ibland klagar man inte på en härlig frukost!




4/10 - 2009

God morgon katter, klockan är runt halv elva och jag är vaken!

blev en ganska sen kväll igår, kom hem runt halv två. men jag klagar inte, jag hade roligt! blev en del sanning eller konkan på råby även igår, jag är verkligen barnslig va?! men vi tyckte det var roligt, och från början när vi körde poker tvingades jag att gå till grannen och fråga efter mat. Kom hem och somnade nästan direkt och har sovit som en gud hela natten. Vaknade av att min hund försökte ta sig in under täcket, antar att hon frös eller var mys sugen. hon är jätte söt just nu, hon ligger med huvudet utanför täcket och tittar på mig.

Har ätit lite frukost precis, eftersom jag och amanda missade helt med att äta igår så våra magar låg och kurrade ett bra tag. Tänkte att jag skulle ha ätit mycket och gjorde i ordning tre mackor men fick endast i mig två.. och för er som tror att jag skryter om att äta lite, det är absolut något som eran idiot hjärna har kommit på själv. för om man har varit sjuk i ett halv år i sträck nästan, och inte har kunnat äta. så är det inte så där jätte lätt att börja äta som en häst på en gång!

Idag åker mamma till hallsta som varje söndag, vilket betyder att jag är ensam hemma. Så antingen kommer nog någon över, och om inte så ska jag passa på att göra en inpackning i håret med olivolja så att det blir fint och glansigt igen!




3/10 - 2009

God morgon sötisar, har ni sovit lika underbart bra som jag har?

Vaknade runt elva någon gång och hällde självklart ner en skvätt vatten i vattenkokaren och tog min första morgon kopp med te. Ett måste för att överleva dagen. Planerna har förändrats helt för idag, men jag håller detta hemligt förutom att jag äntligen ska få träffa amanda.. Det har varit lite stelt mellan oss, och hon har desstutom flyttat flera mil härifrån för att få plugga matte G, jag kommer ihåg hur mycket vi skrattade åt det innan sommarlovet. Det ska iallafall bli jätte roligt och vi har riktigt mycket prat att dela med varandra just nu. Nej, nu ska jag nog ta hem en film och mysa lite innan jag måste kasta mig in i duschen och fixa mig för utgången med amanda!


vi ska riva staden!


man kan inte göra alla en tjänst!

Har precis kommit in från vinter kylan som sakta kryper sig upp längs ryggraden och ger kroppen gåshud.. Blev ändrade planer totalt, jag vet inte hur jag ska kunna stå alla till freds men jag måste fixa upp ett schema snart tror jag, andra helgen i rad som jag och mathias bestämmer, och sen sviker våran planering oss. Leo och challe kom hit iallafall efter mycket om och men.. Vi gick upp till mig och körde lite sanning eller koncekvens, och ja.. vi är som småbarn och vi älskart! Sedan tog vi oss en promenad ner emot villorna eftersom tove skulle till hemmaplan. Gick sedan ner till gården och umgicks lite. Nu har jag och Ibrahim precis lagt på i lurarna, ett trevligt samtal faktiskt. Ska träffa honom imorgon om det blir som bestämt, för allt annat verkar skita sig! (trött på folk som inte kan höra av sig dock). han kommer över med sin vän, och jag lurar självklart över tove till min mysiga lägenhet. Nu ska jag tända lite ljus och lyssna på albanska. ciao!

http://www.youtube.com/watch?v=LZ_QBrHSVT0


its friday bitches!

Slänger upp lite bilder på outfit, sedan glider jag ut!






mina fina skor!


2/10 - 2009

kaos idag, riktigt kaos. Kom till skolan i tid och sådär. träffade sanna på bussen så vi gjorde sällskap ofc. Verkar som att helgens planer kommer bli ändrade, alla sliter och drar i mig just nu men tycker faktiskt att mathias kan förtjäna en dag av min helg så denna kväll kanske spenderas med honom om inte med dennis. Jaja, tillbaka till denna dag, hade som sagt rundgång (restaurang) sista gången i varmkök för denna termin, byter nu över till kallkök. har även flörtat med anders, tycker att han ska baka en tårta åt mig på min födelsedag nästa fredag eftersom det inte gick att muta moa. Gick så där i köket, jag var vid kött så jag fick alltså steka biffar, kotletter och kyckling. Vi var som vanligt minst tio man korta, så vi var endast fem stycken i köket. Vilket leder till stress och mycket att göra, och som pricken på iet så ska alla pojkar använda disk för en hel veckan. Så ungefär en timme spenderades åt diskborsten.. Det var skönt att sätta fötterna på hemma plan igen då jag mötte upp tove som följde med mig upp på en kopp te. Nu har jag precis fixat håret och ska strax fortsätta med sminket, kommer nog en bild eller två på outfiten senare. hörs då!


1/10 - 2009

Längtar överdrivet mycket till helgen, en dag kvar dock. Vet inte riktigt hur jag ska få ihop allt bara, antligen hem till sebastian med sanna, eller träffa ibrahim och hans kompisar, eller följa med alla rönnbyfolk på fredag, sen ska jag träffa dennis och hans kompisar någon dag också.. men jag ska försöka göra alla glada! har sovit riktigt oroligt inatt, vaknade flera gånger av smärta i vänster armen, antar att det är pga akupunkturen.. drömde även jätte konstiga drömmar. Gick upp vid nio iallafall och tog bussen till vallby för att träffa min nya tandläkare. Dom fixade i ordning tanden som hade någon slags pencilin liknande massa på sig, förstod inte direkt så där jätte mycket. Åkte ner på stan och spang sprang till punkt för att möta upp min underbara kusin och sprang sedan vidare till um eftersom jag var grymt försenad. Sedan gick vi till cafe stugan och köpte cola med massa is för att jag skulle få ner min bedövning. Tog några timmar men sen gick den bort tillslut iallafall, vi mötte upp sanna och gick sedan till stora gatan för att dela på en pizza, mums. Nu sitter jag här hemma och morfar+mary kommer snart hit. Skriver senare, kyss!


RSS 2.0