trött tjej

räknade precis ut att jag har jobbat 58.5 timmar denna vecka, vilket betyder att för en normal vuxen människa är arton timmar för mycket. men för en tjej som studerar är det runt trettio timmar för mycket. men livet leker och kvällen blev grymt bra. efter jobbet tog jag och bella ett glas vin på pubben. imorgon är de lokalfest som gäller, utklädnaden får ni se då. nu ska jag fortsätta trycka godis med snyggingen och sedan ska vi snarka.




16.01

har precis stekt ett tusen pannkakor känns de som, men nu är jag färdig med allt kladd i ansiktet. så nu ska jag bege mig till jobbet och ikväll blir en mycket lång kväll. hela media markt leverans personal kommer och tuggar hos oss. men de ska bli kul men förhoppningsvis får jag stå i baren mestadels. som sagt kommer micke från eskilstuna inatt och snarkar i min 120.


ett par till nya bebisar som jag glömt att visa er.

like a rockstar






30/10 - 2010

de var inte igår som jag skrev här vill jag ju medge, men igår tog jag mig äntligen i kragen och åkte och lämnade min 17 tum på lagning. fick med mig en 15 hem som låne. denna vecka har bestått av en enda sak, måndag tisdag onsdag, jobb från halv elva till nio. torsdag, jobb från tre till elva. fredag, jobb från halv tre till halv ett. och idag blir det fem till ett. Stack ner till krogen en stund efter jobbet igår, träffade mina favorit tjejer. sedan gick jag och bella till mårten som körde hem oss. ikväll kommer micke hit och sover när jag har slutat så de ska bli riktigt mysigt. imorgon är de stor fest som gäller och vi kör för kakan här.






gårdagens, allting nytt.

beroende


fjärde paret. 249:-

nya bebisar. 600:-

vanliga svarta. 199:-

17/10 - 2010

kvart i nio skriver tara till mig att jag ska skynda mig ner till city och fira hennes födelsedag med dom. satt i stor tshirt, lilla my "toffs" och osminkad. bussen gick kvart över så jag slängde mig över plattången och sminket och sprang snabbt ner till bussen. hamnade på konrad innan tio, satt där i max tio minuter innan vi gick vidare till silk. flörtade med vakten som var otroligt fin btw och fick komma in. men vi bestämde oss för att springa vidare till pikture och ta en drink innan. sedan hamnade vi på silk tillslut och kvällen blev kanon rolig. klockan halv tre kom aly och hämtade mig på stan, vi åkte till statiol och köpte lite gott innan vi åkte vidare till gränsta. hamnade i en stuga där ute, båda satt och darrade som små löv då de inte fanns värme i stugan men vi hade riktigt roligt. vid fyra körde vi där ifrån och var hemma runt halv fem. nu har jag nästan precis klivit upp, så ska göra mig i ordning och senare blir de nog aly.


16/10 - 2010

antar att man mår som man förtjänar när man skakat rumpa konstant i fem timmar och har en infektion i kroppen. halsen är ur funtkion, basseluskerna i näsan retas konstant och huvudet måste jag ha tappat på vägen hem. men trots allt detta, så var det en perfekt kväll och vi gjorde susen inne på pluto med pojkarna i trappen. skakade av dom ordentligt och de var riktigt roligt folk. ikväll försöker vi göra en kopia av går dagen, men vi får se om de blir hemma fest hos andreas istället. varje dag är ett försmak på vad som komma skall.


silk vs pluto




15/10 - 2010

vet inte om jag har nämnt för er att min dator är trasig? förmodligen.. det är iallafall anledningen till mitt  värdelösa bloggande. min morfar håller på och opererar den just nu, och de ser faktiskt ljust ut. förutom att han har gjort om hela datorn till toutch? igår slutade jag skolan runt 20.00 och då åkte jag ner till city och träffade mina flickor och tog en fika på gränden. snart ska jag studdsa in i duschen, musiken är på högsta volym och klockan fyra kommer sanna hit. då ska vi laga mat och fixa oss inför kvällen, sedan åker vi hem till bella och blir berusade och släpper gärnet på silk tillsammans med promoe.


9/10 - 2010

ARTON FETA!








8/10 - 2010
















presenter














fick även en till skumpa av hanna, massa fina smycken och massvis med pengar.

17, 363 och 25 tim

min bror och malin kom förbi med lilla amanda, lagade mat åt allihop och sedan blev de robinsson. vi tog med oss mamma malin och amanda till konsum och köpte godis innan de körde hem dom. pratade med mio under hela bilresan och vi planerade morgondagen och så här verkar de bli. kvart över tolv kommer mormor ner från norberg, vi åker ner till city och möter upp mina älskade mostrar och min broder med familj. där blir det lunchdate och sedan åker vi vidare till syster på vallby och tar en fira. hem och kasta sig i duschen innan mio kommer med sina gubbar, sedan kommer mina älskade tjejor förbi. vi tar förkakan här tills klockan tolv då det är krogen som står överst på listan.


bild på mig och mio från min sweet seventeen.
http://www.youtube.com/watch?v=2zZRcJeZNI8&feature=related

bildbomb








7/10 - 2010

tyckte att jag förmodligen har en slags skyldighet att skriva lite i bloggen just nu, för jag har ju faktiskt nästan två timmar på mig innan skolan börjar. nu är det endast två dagar kvar tills den stora dagen, i försig så längtar jag väldans mycket till imorgon också eftersom de blir krogen debut med massa härliga människor, bäst av allt är nog att mio följer med och gör mig födelsedag i år igen. för förra året gjorde han min sweet seventeen underbar. idag ska jag åka hem direkt efter skolan och försöka hinna med städning så mycket som möjligt för att underlätta lite för morgondagen och den där på. på fredag ska jag träffa min underbara moster anita, vi ska ut på lunchdate och köpa present to my self. på lördag kommer min älskade mormor ner och även min andra moster helen och då blir det även lunch och present där med. sedan skynda hem då familjen kommer och firar, och klockan sex sätter vi klackarna i taket.




min nya haircolor, blev toppen nöjd. väldigt mörk chokladbrun ton men inte svart, äntligen.

5/10 - 2010

ropa åt honom att din kärlek aldrig kan ta slut, låt honom veta att de finns en väg tillbaks. låt honom veta att han är den enda du vill ha.


4/10 - 2010

hade en underbar morgon igår med en jätte fin och efterlängtad människa. runt tolv kom "byggare bob" förbi på lite frukost innan de begav sig hemåt. la mig och snarkade framför en film och vaknade runt fyra igen. sanna kom över vid sex och vi satt vid köksbordet i timmar och spydde skitsnack över varandra. klockan nio la vi oss som två döda höns i soffan och tog del av Irene huss. somnade ganska så tidigt men blev väckt av någon turk som ville vara rolig och ringde mig åtta gånger på raken fast jag bad honom dra åt pepparn. gick upp rätt så tidigt imorse för min tid hos synsam, trodde att de skulle gå jätte bra och att allting hade löst sig eftersom det kändes så himla bra. men icke sa nicke, mina blåsor har förvandlats till sår så nu blir det linsvila en vecka och sedan testar vi ett par linser utan sillikon. funkar ej det så blir det laserbehandling för 20 papp och mamma gick med på det så de känns skönt. fem dagar kvar tills jag blir arton, då kommer mina favorit tjejer hit och dricker alkohol och även pojkarna från fagersta. vid nio beger vi oss till silk som hanna har hyrt så vi ses där alla som står på listan. nu ska jag försöka titta lite på min film innan sanna kommer hit för då ska jag trösta henne för de lyckas jag alltid med.


3/10 - 2010


emma och amanda

jag och tobias

emma amanda och angelo

sanning eller konka









gold

tänkte ta lite snabbt om gårdagens, började med praktiken så klart, var så jobbigt att ta farväl av dom. ses ju om tre veckor igen men de är så långt till dess så ska ner dit och försöka extra knäcka så mycket som jag hinner. jag och sanna köpte med oss spicy hot hem innan vi fixade oss. hennes mamma körde mig sedan till bella och jag kom sist av alla. blev taxi ner till city där jag tog bussen emot hässlö. mötte jessica där och stack ner till studentlägenheten. hamnade hemma hos en norrlänning som hade en massa härliga norrlänska pojkan där som satt med bäverfitt.. som vi brukar kalla de, på huvudet. halv två fick jag och jessica med oss en kille till bussen, och klockan tre somnade jag och sov som aldrig förr. nu har jag precis varit iväg och fixat lite för kvällen och snart kommer amanda över och färgar mitt hår. förhoppningsvis ramlar killarna in snart också!


nu har jag för denna kväll, sjuuuuuuuuuuuu dagar kvar!

2/10 - 2010


tänkte att jag skulle bjuda på lite bilder på det jag lyckats slösa pengar på denna vecka under tiden som jag ska städa och dona för ikväll. som sagt så kommer fagersta grabbar hit och dricker alkohol med oss och de ska bli underbart att se you know ho igen! nej nu blev de för mycket babbel, talar om för er om går dagen lite senare.










sist men absolut de bästa köpet, min älskade regal klocka. var värd varenda krona! köpte även lite hårfärg som jag tänkte testa ikv, en halsduk och lite annat smått och gått.

RSS 2.0