30/4 - 2011

tänkte att jag faktiskt skulle hinna med ett sista inlägg i april månad nu när jag har tio minuter över. livet går perfekt just nu, jag älskar allting som sker i min vardag. är super lycklig då jag blivit erbjuden heltid på varda efter studenten, och faktiskt är schemalagd även sjukt mycket timmar fram tills dess. detta ledde till att jag gick upp till chefen på silentium för att säga upp mig, då även hon berättade att de bestämt sig för att ge mig heltidstjänst efter studenten. 99% av alla ungdommar har inte ens ett jobb eller har ett extrajobb, jag therese har fått två heltidsjobb. dock vet jag redan vilket av de jag kommer att välja! igår fredag, så jobbade jag tretton timmar på varda, åkte sedan hem med massa av onyttigt hem till mor och stängde ögonen vid tolv. nu är jag på g till varda igen och ska öppna, så idag blir de runt fjorton timmar igen och jag älskar det! vid tolv slaget kommer jag ut och gör staden osäker med mina damer! ha en fin valborg


valborg förra året spenderade jag med mitt ex, och hans bästa vänner,
tog även med mig mina favoriter till staden fagersta


27/4 - 2011

JAG ÄR VÄRLDENS LYCKLIGASTE TJEJ!

älskar att man kan gå ut på stan mellan jobben och shoppa för tusen lappar utan att få ångest, jag leker med livet just nu! köpte sex nagellack i sommarens alla färget, ett par jeans, ett linne, skor så klart och lite smått och gått igår. ska även åka och hämta mina godingar som ligger på posten!

igår när jag kom till varda fick jag veta att de ville heltidsanställa mig efter studenten, så när jag kom till silentium för att jobba kväll där så gick jag direkt in till chefen för att säga upp min tjänst. och då erbjöd hon mig heltidstjänst efter studenten också, dock ska jag faktiskt ta mig i kragen och släppa de jobbet. det kommer bilder på allt nytt så fort jag åkt till jesper och hämtat min kamera, eller när min iphone återupplivas.


24/4 - 2011

god morgon sveriges befolkning!

har precis vaknat med sitter ändå och gäspar som en idiot, är helt sjukt trött efter en galen vecka.. ska försöka göra en kort historia av allting hehe. i onsdags åkte jag hem till emmelie där folket befann sig, blev grillning, ölspel och kasta tärning. bella råkade spilla öl på sin htc, så emmelie kastar in den i ugnen så att de explodera, sedan vidare ut till krogen. kvällen vart helt galen och jag hade sjukt kul. sedan går jag och bella ut för att vi ska gå hem till skallberget, på vägen möter vi sju grabbar, stannar och pratar med dom en stund och sedan bestämmer vi oss för att följa med dom på efterfest. jag och en kille med namn kimmy fick åka skuss ner till skiljebo för att köpa två plattor öl, sedan till oxbacken där festen drog igång. vi höll på till klockan tio på morgonen, sen gick vi hem till jesper för att sova ett tag. klockan halv tolv åkte vi hem till bella och mådde sjukt dåligt. jag tappade även min iphone på något blött så den är också helt förstörd och det har gjort mig väldigt ledsen!

i fredags ringde min basse mig, vi planerade kvällen till en skön grillkväll. marcus och basse svängde förbi här för att hämta upp mig, sedan åkte vi ner till city för att möta upp nicole och gick sedan till djäkneberget. där var det sjukt mycket folk och ett jäkla drag! de hade byggt upp en gigantisk eld så det var hur mysigt som hellst. tyvär gick det lite snett, så ambolansen fick komma och hämta basse och vi andra åkte efter med bil. jag var hur rädd som hellst att förlora en till kille i mitt liv som betyder otroligt mycket, men som tur var gick det väldigt bra!

igår så jobbade jag på varda med c3, jobbade till fem och sedan åkte jag hem en sväng. tillbaka ner till stan för att möta upp nicole, och där träffade vi på resten av klassen. blev grill, öl, fotboll, brännboll osv. mamma hämtade mig vid tio då de vart kallt som fan, somnade direkt. nu ska jag sticka ner till varda strax och jobba lite!


19/4 - 2011

sjuk, igen.. läkartid klockan tio imorgon bitti. har precis kommit hem från en långis i solen med mor, vi har även varit flitiga i tvättstugan och nu har jag precis tröstat mig genom att klicka hem lite..
snart ska vi ut i solen och äta glass!














18/4 - 2011

god morgon!

helgen har varit helt jävla fantastisk, i fredags tog jag bussen hem till basse. vi gick hem till han och tog de lugnt, öppnade första och kollade på gamla bilder. sedan gick vi hem till daniel där resten av grabbgänget var, fortsatte där en stund innan vi gick vidare till frillan. de var jag och sju pojkar men jag hade super roligt! åkte hem med sista bussen och somnade nästan direkt.

lördagen bestod av lunch på varda, jobbade till fyra ungefär. sedan gick jag ner och köpte groggvirke innan jag åkte hem till anna och hoppade in i duschen. blandade första groggen vid fem och gick ut och satte mig i solen. runt halv åtta ramlade folket in och även våra pojkar. blev tacos, charader, mycket prat och överdrivet med skratt. vid elva kom våran taxi och vi hamnade tillslut inne på silk. blev nästan min bästa utekväll någonsin, träffade mitt ex och hans granne jossan som jag var grymt tajt med en gång i tiden, så de var riktigt roligt. vid halv tre åkte jag och grabben hem, blev massa mys innan vi somnade vid fem. vaknade klockan nio av världens mysigaste kram, båda var bakis som skit men åkte till jobbet till tolv för de. jobbade från tolv till tio igår och de var ganska jobbigt, men nu ska jag iväg och jobba igen.












16.46

hej fina fredag och fina läsare!

sitter med en kopp te och har nästan precis klivit innanför dörren, har varit ner på stan en runda efter jobbet. allt för morgon dagen verkar sitta nu, present inhandlat, alkohol frådet och smockat, humöret på topp och sovsällskap. det verkar bli grillning ikväll trots att vädret svek oss, och som sagt,sent ikväll umgås jag med anna och våra pojkar. ska förmodligen hem till basse en snabbis på haga och gratta honom, min favorit. vi hörs lite senare, love.

sommaren är välkommen

15/4 - 2011

är ritkigt jävla förbannad just nu, men min idiot till granne ska ej få förstöra denna vackra dag. han har borrat betong sen åtta i morse men de kommer han att få käka sedan! ikväll så blir det att grilla, dricka iskalla cider och röka vattenpipa med ett stort gäng. sent ikväll ska jag möta upp anna, fick även veta att våga pojkar följer med så jag är super lycklig, vi ska göra första doppet utomhus. fick också reda på att grabbarna även följer med hit imorgon och firar med oss, i love it! nu ska jag göra mig i ordning och åka ner till varda och köra lunch.


14/4 - 2011

har precis kommit hem från city, åkte till skolan väldigt tidigt i morse för att skriva nationella i svenska b. tror att de gick väldigt bra faktiskt, skrev åtta sidor så något lär ju stämma hehe. åkte ner till city som sagt med mina fina vänner, satt i solen ett tag innan jag tog linje 16 hem. nu har jag precis duschat och tänkte ta de lite lugnt innan jag ska ner och köra kväll på varda. ha en fin dag! pussilipussar


13/4 - 2011

sticker och jobbar, inte så konstigt när man talar om mitt liv. igår skrev min skatt att jag skulle komma och sova med honom, hatar när man bor på olika håll. får ta igen förlorad tid i helgen, förutom lördag. för då ska jag spåra ut med min fina vän anna!


11/4 - 2011

hej bloggen, ett snabbt inlägg innan jag ska vidare till nästa jobb. börjar bli en vana nu att sova på jobbet hehe. helgen var så perfekt som den kan bli, lördagen blev ju en galen fest på hotell som vi avslutade på krogen. i lördags jobbade jag lunch på varda, åkte hem och tog de lugnt ett tag innan pojken, anna och jocke kom förbi och hämtade upp mig. anna åkte med sin partner och jag hamnade i bilen med min hehe. vi gjorde i stort sätt inte så där jätte mycket, åkte och åt osv. söndagen blev städning av hela mitt rum, sen vid sju kom samma gäng och hämtade upp mig igen, blev bowling på bellevy?! och sedan hem och tog de lungt. tog en promenad vid tolv tiden för att gå ner i varv och somnade väl vid två. idag har jag kört lunch på varda så klart, ska ner till silentium strax. på torsdag kör jag kväll, fredag lunch, lördag lunch och galen fest för min anna.






9/4 - 2011

ganska länge sen jag var här och slängde en rad såg jag, men har jobbat för fullt hela veckan. måndag-onsdag har jag varit på jobbet 10-21 och torsdag körde jag 17-00 men det är skönt att hålla igång. igår drog vi faktiskt en redig utgång, efter jobbet mötte jag upp anna på stan och gjorde lite ärenden inför kvällen, sedan åkte vi hem till henne och ordnade lite. vidare hem till mig för lite käk och fix inför kvällen, sedan fick vi skjuss ner till city där vi hade hyrt svit på ett hotell. förfestade där lagomt mycket innan vi drog in på silk vid ett tiden. kvällen var grymt roligt även om de spårade en stund, men jag hade mina favorit tjejer med mig och vi ägde krogen igår. kom hem ganska sliten vid halv tre tiden och somnade nästan direkt. nu har jag nyss klivigt innanför dörren, har varit på varda sen elva och jobbat lunch. ikväll ser de ut att bli lugnt i en annan stad med min bästis. ha en fin lördag!




ett tips till er som inte vill ha pojkvän, skaffa två jobb och ta studenten samma år, för tro mig. då får ni fan inte ihop det hehe!

3/4 - 2011

härliga söndag!

fredagen blev perfekt faktiskt, kom hem till patrik vid halv tio tror jag, satt i köket i flera timmar och pratade om allt möjligt. vi tog sista bussen från honom vid halv tre någon gång och kom hem till mig strax innan tre. kollade på en film ett tag och sedan somnade jag nästan direkt, han somnade lite senare än mig. vaknade vid halv tolv men låg i sängen till ett hehe. gick upp och åt frukost tillsammans med mor min innan hon körde hem honom och skjussade mig ner till city. kom upp till lokalen och kollade in köket för att känna oss lite mer hemma, sedan satte vi igång med tre rätters och att duka upp matsalen. minglet började vid sex, och vi kom väl därifrån vid tio kanske. gick upp till theo med resten av klassen en kort stund innan jag tog bussen hem, var hemma vid tolv. somnade på soffan och vaknade halv tre, flyttade mig till sängen och somnade om direkt. patrik blev utskickad att jobba natt i sista sekund så jag fick sova ensam inatt. nu sitter jag med olivolja i håret och snart kommer moa, då blir det slingor i håret och massa tjejmys. ha en fin söndag!

1/4 - 2011

så var det april, men tänker faktiskt inte dra något skämt. min dag blev förstörd ganska tidigt idag, faktiskt hela månaden blev nog förstörd. fick ett samtal av min läkare klockan åtta imorse, han ringde för att medela att de hittat yttligare fel på provsvaren från igår, något i mitt blod är tydligen väldigt fel. så om två veckor när jag är klar med alla mediciner ska jag ner akut och göra en massa blodprov och undersökningar.. känns som om de aldrig tar slut, usch och blä!

har nyss varit ute på en promenad med mor min i över en timme, pratade även med min snygigng på vägen. nu ska jag ta och vila en stund till, ha en fantastisk helg! love u


för två år sedan vid den här tiden satt jag och bellson och sola, men de var ju som sagt för två år sedan..


RSS 2.0